Duitsland: Bureau Jeugdzorg wordt een instelling om minderjarige asielzoekers onder te brengen

Screenshot_1

In 2012 heeft Bureau Jeugdzorg in Duitsland 40.000 kinderen onder zijn hoede genomen, staat er nu in een gepubliceerd rapport. Een groot deel van deze kinderen is afkomstig uit islamitische gezinnen met migratieachtergrond respectievelijk uit verscheurde multiculti-gezinnen. Dat weet iedereen, die privé met iemand van Bureau Jeugdzorg praat. Maar nóg pikanter is het andere cijfer in dit rapport: meer dan 10% van deze kinderen werd door zijn ouders uit Afrika en Azië als asielzoeker naar Duitsland gestuurd om hier alvast vaste voet te krijgen en de hele familieclan deze kant op te halen:

Bovendien is het aantal kinderen, dat alleen uit het buitenland is binnengekomen, sterk gestegen: in totaal kwamen er in het jaar 2013 4.800 minderjarigen op deze manier naar Duitsland, vijfmaal zoveel als nog in 2007: toen ging het om 900 gevallen.

Welt Online

We volstaan ermee om het belangrijkste punt rood te markeren en laten aan jullie het commentaar over. Alleen dit nog: de website van het artikel kreeg de naam: “Bescherming tegen ouders”.

Maar bij deze migrantenkinderen is het net andersom. Ze misbruiken de instelling van het Duitse Bureau Jeugdzorg om hun koekoekskinderen hier binnen te sluizen.

Kinderen als bruggenhoofd voor asielzoekerclans: “In Karachi kent men de Kernerstraße”

Nederlandse regering onderling oneens over de uitzetting van een 18-jarige economische vluchteling

Bron:

http://www.kybeline.com/2013/02/13/minderjahrige-migranten-als-turoffner-fur-asiatische-und-afrikanische-muslimsippen-in-deutschland/

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", Duitsland, Immigratie, Islamisering, Multiculti, Naïviteit. Bookmark de permalink .

12 reacties op Duitsland: Bureau Jeugdzorg wordt een instelling om minderjarige asielzoekers onder te brengen

 1. Jane zegt:

  “Ich bin eine Gefahr für Deutschland” Ben het tot mijn verrassing met deze moslims eens!
  Dat ander jong met ‘dem diskriminierenden Ausländergesetz’ heeft dat niet geschreven. Te moeilijke woorden en te moeilijk grammaticaal voor zo’n geestelijk lichtgewicht.

  Like

 2. monty1 zegt:

  Ach, vanochtend, heb ik begrepen, is Zweden binnenkort aan de beurt om ten onder te gaan. Maar liefst anderhalf miljoen analfabeten, halve criminelen, verkrachters, moordenaars, jihadisten en nog wat van dat soort schuim binnenlaten op een bevolking van 9 miljoen Zweden. Het betekent niets anders dan zwaai, zwaai, dag Zweden! Welkom Zwedistan. De shariawetgevers staan al te trappelen van ongeduld. Moet ik daar medelijden mee hebben overigens?
  En dan nu Duitsland. Allemaal straks weer vrolijk op Merkel stemmen hoor. Des te eerder schaft dit land zich af. En Nederland? Ook wij gaan ten onder met dank aan Mark Rutte en zijn maffia-vriendjes. Het is al eerder opgemerkt. Europa pleegt genocide op zijn eigen bevolking. Met welwillende instemming van zijn volgevreten inheemse bevolking. een democratisch gekozen ondergang, kan het nog gekker?
  Het tij is allang niet meer te keren. Althans op vreedzame manier. Jammer dat Jaap Mollema er niet meer is. Die kon dat allemaal zo prachtig verwoorden. Ja Jaap, weg met ons. Daar is geen kruid tegen opgewassen.

  Like

  • Peter Klaasing zegt:

   Gelukkog hebben wij Geert Wilders!!!! Laten wij masaal op hem stemmen, om te voorkomen, dat wij ook tenonder gaan. Met andere woorden, de grenzen dicht voor dit gespuis, waar ook al vandaan.

   Like

 3. Jade zegt:

  Goede vergelijking, koekoekskinderen…
  Hoelang zou het nog duren voordat onze kinderen
  het nest uit worden gewerkt???

  Like

 4. guusvelraeds zegt:

  Laten we ze allemaal verzoeken deze kant op te komen. Ik bedoel allemaal. Dan wordt het daar leeg en dan gaan wij die kant op. Wij zijn toch oerdegelijke hardwerkende Hollanders, Duitsers,Vlamingen. Stampen we daar waar het ook is in 30 jaar een nieuw Singapore of Hongkong uit de grond. Ik denk maar hardop. Het is niet de omgeving hun thuisland dat hun armoede en ellende geeft. Het is hun cultuur en mentaliteit die alle ellende, hongersnood en oorlog creëert. Kijk wat Israël opgebouwd heeft sinds de afgelopen 60 jaar in een desolaat gebied. Heeft geen enkele Arabische natie kunnen nadoen. In nog geen duizend jaar. Mede daarom haten ze Israël natuurlijk ook. Daarom haten de Linksen Israël natuurlijk ook. Ooit een florerende socialistische samenleving gezien? Als straks deze hordes Europa bezet hebben wordt het nooit meer wat. Zie de Somaliërs, de Riffers en de hele Noord Afrikaanse reutemeteut in hun gewaden maar verrijkend rondlopen hier op straat. Zegt genoeg. Maar als we gaan moeten we onze overheden wel hier laten, want dat is het laatste wat we daar kunnen gebruiken. komen we nog van de regen in de drup.

  Like

 5. Republikein zegt:

  Ja, Sie sind sehr gefährlich und sollten nach Hause gehen heute

  Like

 6. G.Deckzeijl zegt:

  NLversie van het Duitse jeugdzorg…
  Handig als je wilt weten of de rechter die je zaak behandelt wel objectief is en niet aan belangenverstrengeling doet…
  http://www.burojeugdzorg.nl

  Like

 7. luckybee zegt:

  Geef je stem aan Wilders en de PVV als je vrij wil blijven.

  Like

 8. G.Deckzeijl zegt:

  Noch ein Gefahr für Deutschland: gammeldöner…!!!
  http://www.pi-news.net/2013/08/hagen-gammeldoner-multikulturell-wichtig/
  Geen idee hoe het hier is, maar mij niet gezien.

  Like

 9. henk schroemges zegt:

  Allemaal prima ideetjes, maar feit is en blijft dat een ware sprinkhanenplaag een volgend terrein opzoekt om totaal leeg te vreten. Alleen hele omvangrijke spuitakties met zwaar vergift
  is een afdoend middel. Zoek en kies dat middel; ga aan de slag en het probleem is opgelost.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s