PVV organiseert demonstratie tegen kabinet Rutte II

Screenshot_8

Het is genoeg geweest.

Dit kabinet is bezig met de systematische plundering van onze samenleving. De belastingen omhoog, de BTW die explodeert, hypotheekrente aangepakt, de huren door het dak, verzorgingshuizen dicht.

Er dreigt een ramp op de huizenmarkt. Onze pensioenen staan op het spel. Onze ouderen getroffen. Iedere maand komen er 20.000 werklozen bij. We moeten allemaal de prijs betalen voor het heilloze EU-avontuur. Nederland wordt kapot bezuinigd.

Elke Nederlander gaat het voelen. 2013 wordt een zwart jaar.

Ondertussen kiest dit kabinet voor ontwikkelingshulp, geld voor Brussel en Zuid-Europa, windmolens, multikul en kunstsubsidies. Het zijn de keuzes van de links-liberale elites die elke voeling met de realiteit hebben verloren. Niet de Nederlandse belangen staan voorop, maar de wensen van de eurofielen. Niet onze politici regeren, maar ongekozen bureaucraten in Brussel.

Wij tekenen verzet aan.

Werkend Nederland verdient belastingverlaging.

En dat kan ook. Door te kiezen voor de belangen van Nederland.

Het is nog niet te laat. Wij doen vandaag een beroep op dit kabinet te stoppen met slopen en te starten met bouwen.

Hoogachtend,

De fracties van de Partij voor de Vrijheid in de Staten-Generaal

HIER AANMELDEN VOOR DE DEMONSTRATIE!:

http://www.tekenverzetaan.nl/demonstratie

Locatie: Koekamp, Den Haag (Google Maps)

Screenshot_9Screenshot_11Geplaatst door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

158 reacties op PVV organiseert demonstratie tegen kabinet Rutte II

 1. E.J. Bron zegt:

  AAN ALLEN:

  VOORSTEL VAN DE WEBMASTER : Zaterdag 21 september verzamelen rondom Jack Terrible (grote kerel, herkenbaar aan een groot bord op z´n rug en op z´n borst)

  In afwachting van de reacties,

  E.J.

  Like

 2. ruud beijer zegt:

  Beste lezers in Flevoland ,er is nog plaats in de bus vanuit Almere om naar de demonstratie te gaan 21 September in Den Haag.
  Reageer via de site Iktekenverzetaan,
  Vriendelijke groeten RuudBeijer,PVV Flevoland

  Like

  • Maja zegt:

   Ruud, wat geweldig dat jullie een bus georganiseerd hebben!! Ben er best een beetje jaloers op hoor want hier in Twente moeten we allemaal zelf zien hoe we naar Den Haag komen. Dat kan natuurlijk met de (kostbare) trein maar een bus is natuurlijk veel en veel gezelliger voor een rit van toch 2x 2,5 uur.

   Like

  • Republikein zegt:

   Hoeveel bussen, Ruud ?

   Like

  • Maja zegt:

   Ruud, kan de PVV geen bussen organiseren, b.v. in elke provincie 1 of meerdere, al naar gelang het aantal aanmeldingen voor de demonstratie? In Overijssel zou de PVV in Zwolle dat kunnen doen….Zou wel heel fijn zijn eigenlijk.

   Like

 3. willemientje zegt:

  ik hoop dat ze nu wel komen Bert, en ik had al met Jack afgesproken op facebook, dat ik hem zeker even goeiedag wilde zeggen (smile) dus dan zie ik jou ook weer, vind ik echt fijn,

  Like

 4. Helena zegt:

  Ik hoop er ook te zijn.

  Like

 5. Maja zegt:

  Ook ik hoop er te zijn, samen met mijn zoon. Schoondochter fungeert die dag als hondenoppas.

  Like

 6. willemientje zegt:

  Een tip’ op de site van de NS zijn dagkaarten te krijgen voor rond de 24 euro, en hoe meer je er besteld in een keer, hoe goedkoper, als je van ver komt zeker voordelig, de laatste keer was ik vergeten er een te bestellen, en een retourtje Goes-Den Haag, was 43 euro, en een dagkaart met de bus is 13 euro, dus als je niet te gek ver weg woont is de bus nog goedkoper, je kunt namelijk met die dagkaart door heel Nederland bussen, de dagkaart voor de bus kun je bij de chauffeur kopen

  Like

  • Bij de Blokker is een aanbieding voor een dagkaart van de NS + HTM + RET voor € 15,80 en ze zijn nog verkrijgbaar tot de 25ste van deze maand, daar kan geen georganiseerde busreis aan tippen. Okay het is minder gezellig dan met gelijkgestemden te reizen, maar uit en thuis voor dat bedrag is bijna pervers !!

   Like

 7. topsporter zegt:

  Ik kom eraan , trouwens iets totaal anders ik zag de volgens insiders belangrijkste econoom van Nederland dhr.Jacobs, ik bemerkte bij hem totale ofwel vernietigende kritiek op Murk Ratte en een niet uitgesproken sympathie voor Geert Wilders.Een verstandig mens weet natuurlijk waarom je je niet expliciet voor Wilders kunt uitspreken, Berufsverbot.

  Like

 8. Maja zegt:

  Dank voor de tip Willemientje, ik ga nog maar eens kijken. Heb dat vanmiddag ook gedaan maar kon toen niet zoiets vinden. Vanuit mijn woonplaats rijdt er helaas geen bus naar Den Haag. Voor zover ik weet.

  Like

 9. G.Deckzeijl zegt:

  Wilders is veel te laat met z’n acties. Hattie ruim een jaar geleden, dus ruim voor de 12e sep 2012
  mee aan moeten komen. Het spijt me erg voor degenen die op 21-9-2013 naar de Haagse Koekamp afreizen, het zal nutteloos zijn. Rutte II en consorten hebben van begin af aan bewezen SCHIJT aan u en mij te hebben, dus die verdomde plucheplakkers zullen dat ook op 21-9 a.s. hebben. Want ga maar na:als die demonstratiedag ten einde is, gaan ze weer gewoon over tot de orde van de dag en dat is: belastingbetalers als citroenen uitpersen tot er geen druppel meer uitkomt. Zo goede als zeker zult u dus na de 3e dinsdag van sep 2013 ZES MILJARD “bezuinigingen” voor de kiezen krijgen*. Ruim 80-duizend steunbetuigingen heeft Wilders na z’n “verzets-oproep” ontvangen, vraag me af of die de laatste keer allemaal op de PVV hebben gestemd…
  Mij zien ze niet op de Koekamp.Ik voer op een andere manier actie:
  http://tinyurl.com/md953lv
  Onthou ’t maar:
  *Bezuinigen = minder geld uitgeven.
  Bezuinigen is dus niet: burgers meer geld vragen, lees: lasten verzwaren en DAT vervolgens “bezuinigen” noemen, want dat is de smerigste staatspropaganda die je je maar kunt voorstellen.
  Hoe werkt dat ook alweer, met propaganda? Dat ziet u in het eerste gedeelte van de volgende toespraak: http://tinyurl.com/6v4z43c
  (het tweede gedeelte van die toespraak dient u dus te negeren!!)

  Like

  • Rick zegt:

   Kop op beste G. Deckzeijl 🙂 Weet dat het deze dagen heel moeilijk is voor u, maar 21-09 is natuurlijk ook een mooie gelegenheid om de reaguurders eens in levende lijve te ontmoeten.

   Like

  • Niet geschoten is altijd mis….
   Al is het maar om duidelijk te maken dat een groeiend deel der burgers het niet eens is met het gevoerde ‘beleid’. Niks doen is gelijk aan instemmen met.

   Like

  • BertG. zegt:

   Wat Gerrit schrijft heb ik al meerdere keren beweerd.
   Daar schijn je je eigen hier niet populair mee te maken. Voordat je er erg in hebt zou je zomaar anti Geert kunnen zijn.
   Trouwens is het alweer een tijd geleden dat ik iets van de PVV gehoord heb.
   En ik hou het zeer zorgvuldig bij maar kan niets vinden. Helaas.
   Als ik niks van iemand hoor, dan blijf ik er niet blind achteraan rennen.
   Het zal voor die mafkezen in den haag totaal geen enkele indruk achterlaten.
   Iemand zal markie even vertellen dat er op ’t koekamp een hoop mensen bos staan te wezen. En dat is het. Hij zal er volledig schijt aan hebben. Er zelfs hard om lachen.
   Er moet meer gebeuren om die gastjes daar weg te krijgen dan boos te wezen op een grasveldje.

   Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Heer Deckzeijl
   Ik begrijp uw standpunt en ook ik vind vaak dat Geert Wilders te stil is, maar vergeet niet dat hij een strateeg is. Hij kijkt ver vooruit, zoals een schaker.
   Misschien is het juist wel goed dat hij die schurken in Den Haag hun gang heeft laten gaan zodat het volk, dat er nog steeds niets van begrijpt, nóg meer wordt uitgebeend.
   De situatie in dit achterlijk geworden land escaleert met de dag en misschien zullen hierdoor de slapende dociele sukkels eindelijk wakker geschud worden.
   Zéker na ‘prinsjesdag’ nadat ze te horen hebben gekregen dat ze nóg meer belasting moeten gaan betalen en dat ze nóg meer moeten inleveren aan Rutje en Didi en hun eveneens rode zakkenvullende kameraden in Brussel.
   De onvrede en de haat hebben een jaartje extra kunnen sudderen en het zal helaas ongetwijfeld nog wel langer duren voordat het vuur der razernij goed is aangewakkerd, maar het begin ervan zal komen, na 21 september!

   Like

   • Maja zegt:

    “Zéker na ‘prinsjesdag’ nadat ze te horen hebben gekregen dat ze nóg meer belasting moeten gaan betalen en dat ze nóg meer moeten inleveren aan Rutje en Didi en hun eveneens rode zakkenvullende kameraden in Brussel”.

    Daarom is het zéker niet “toevallig” dat Wilders zijn demonstratie 4 dagen NA Prinsjesdag heeft gepland…..

    Like

 10. G.Deckzeijl zegt:

  …Sie sollen sich hüten… Einmal wird unsere Geduld zu ende sein…
  En dat hoop ik echt, dat het geduld van het complete Nederlandse electoraat ten einde is
  en dat daarna ECHT actie wordt gevoerd.
  Want ik ben dat verdomde Haagse zooitje ALLANG SPUUGZAT.
  Habt euch dass kapiert, oder?

  Like

  • Theodoor zegt:

   Deckzeijl, Het enige dat Wilders zoekt is STEUN van de Nederlanders in de strijd tegen het landverraad in al zijn facetten.
   Het is jammer dat slechts 80.000 Nederlanders hem hierin willen steunen en (nog) niet MASSAAL op 21 september aanwezig willen zijn bij de demonstratie tegen het beleid van het linkse kabinet Rutte.
   Van alle andere praatjes koop ik niets, kruimeltjes zijn het, als een paar zandkorreltjes op het strand. EENDRACHT MAAKT MACHT, dat geld nog steeds.
   Als er maar zo weinig mensen de PVV daarin willen steunen verdienen ze niet anders dan dat het gaat zoals Rutte en co dat willen.
   LET OP !!!!!!!!!!!!!!!!!!! na Wilders is er niemand meer die de strijd oppakt, want Wilders heeft dan laten zien dat het ALTIJD een verloren strijd zal zijn!

   Like

   • Maja zegt:

    Ben het helemaal eens met je commentaar. Wilders is onze/mijn laatste hoop en ik bewonder de man om zijn doorzettingsvermogen. Hij krijgt immers dag aan dag het goorste vuil over zich uitgestort. Ik kan het niet met 100% zekerheid zeggen maar als ik in zijn schoenen had gestaan zou ik na de laatste verkiezingen, toen de PVV maarliefst 9 zetels verloor, het bijltje er bij neer hebben gegooid. Ik was die avond laat thuis omdat ik in het stembureau stemmen telde maar toen ik thuis kwam en de t.v. aanzette en Wilders zéér aangeslagen in zijn auto zag stappen, kon ik mijn ogen niet geloven. Negen zetels verlies…… helaas een feit. Ik kon wel janken. En wat haatte ik al die weglopers, alle stomme lafbekken die plotseling “tactisch” op Rutte stemden “om de PvdArabieren uit het torentje te houden”.

    Like

 11. felix zegt:

  Tip: vanaf vandaag (10 augustus) zijn bij Blokker voor E15.50 kaartjes voor 1 dag verkrijgbaar. Voor degenen die van ver moeten komen (zoals ik ) 😥

  Like

 12. felix zegt:

  Treinkaartjes bedoel ik hé 🙂

  Like

 13. Maja zegt:

  Dank je wel voor de tip, Felix. Ga er maandag meteen op af.

  Like

 14. G.Deckzeijl zegt:

  En… zijn jullie al een beetje wakker? Weten jullie al waar je de volgende keer niet op moet stemmen??
  http://eunmask.files.wordpress.com/2013/08/leugens.png?w=640&h=341

  Like

 15. G.Deckzeijl zegt:

  Wat zei Wilders ook alweer toen hij dat minderheidskabinet van VVD en CDA gedoogde?
  65 blijft 65…!! En hoe is de situatie nu? Kijk maar:
  http://www.telegraaf.nl/overgeld/zorgverzekering/21797926/__Kamer_moet_te_snel_leeg__.html
  Als dat mijn toekomst is, geef mijn portie dan maar aan fikkie.
  Alles wat onze ouderen moeten weten: http://tinyurl.comdxkxkvb
  @Helena, 10-8, 22:34: neem van mij aan dat ’t geen sodemieter verschil maakt.
  Ze trekken zich al jaren niks van het electoraat aan.Dat zou je nu onderhand moeten
  WETEN.

  Like

  • Helena zegt:

   Weet ik ook, maar als er niemand staat dan krijgen die twee debielen helemaal het idee dat we het allemaal wel best vinden.

   Dat schreef ik van de week al eerder (net voor we wisten van Jaap, dus later schaamde ik me er een beetje voor), maar die 65 hoeft van mij toch al niet zo nodig.

   Like

 16. G.Deckzeijl zegt:

  slash vergeten zie ik. Tsja, door omstandigheden van mentale aard willen sommige dingen niet meer zo snel lukken. http://tinyurl.com/dxkxkvb

  Like

  • Republikein zegt:

   Dat heb ik ook regelmatig Gerrit, maar dan door C2H5OH. LOL

   Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @G.Deckzeijl 22.55. uur. Gerrit ook ik heb geen hooggespannen verwachtingen van de demonstratie op 21 september, maar ik ga toch! Ik wil in ieder geval mezelf met een gerust hart in de spiegel kunnen bekijken, met de wetenschap dat ik naar menselijke maatstaven heb gedaan wat ik kon. En ook ik heb niet op de clinic clowns Rutte en Samsom gestemd!

   Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @G.Deckzeijl 22.55. uur, op 10/8. Schandelijk hoe ze ons verdomme plukken Gerrit. Ze stelen verdorie gewoon je geld van je rekening. Hoe noemt men dat ook weer als de ROVERHEID dat doet, o ja, LEGALE DIEFSTAL!! Gloeiende, nakende nog an toe, maar wel nog meer moslims binnen halen en anderen, alles op bevel van het GEDROCHT EU, en die twee VOLLIDIOTEN RUTTE en SAMSOM gaan maar door!! Zo hoef ik geen oude dag te beleven.

   Like

 17. G.Deckzeijl zegt:

  @Rick, 10-8, 23:25
  Dank voor je opbeurende woorden. Maar ik heb de laatste jaren een vooruitziende blik gekregen.
  Ik heb hartgrondige redenen om Den Haag en grote mensenmassa’s te laten voor wat ze zijn!
  Ik heb geen behoefte om getuige te moeten zijn van gegniffel van politici achter ramen die verdomt goed weten waar ze mee bezig zijn. Buiten dat erger ik me al jaren kapot aan het leger IDIOTEN dat maar blijft stemmen op een klein groepje IDIOTEN die ons telkens wijs proberen te maken dat ze democratische besluiten nemen.
  Sterker: in veel landen hebben ze twee woorden voor democratie: BEK DICHT!
  ESM>> http://tinyurl.com/7sbftbr5
  Ze kijken op je vingers>>http://tinyurl.com/28se7nv
  Grootste klootzak van allemaal, inmiddels opgevolgd door Jeroentje D. >>
  http://tinyurl.com/dxucmvt
  (nee, ik zal hun gore rotstreken niet snel vergeten)

  Like

 18. G.Deckzeijl zegt:

  Klein foutje… link 1… http://tinyurl.com/7sbftbr
  (uiteraard zolang die legendarische site bereikbaar blijft)

  Like

 19. G.Deckzeijl zegt:

  En dan durft de linkse kerk ook nog glashard te beweren dat van islamisering van NL geen sprake is. Hier is het bewijs van het tegendeel, stelletje nieuwe NSB-ers!!
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/21800526/___Koeweit_betaalt_Moskeebazen___.html
  Onthouden: alle aanbidders van de maangod en zijn pedofiele schoenpoetser beschouwen een moskee in de wijk van de kafir als een overwinning.
  Let op: Elforkani bedrijft taqiyya met z’n gezeik over een vervalste brief!!
  http://www.amsterdampost.nl/geen-integratie-maar-een-infiltratiemiddel/
  (sla maar snel op, vandaag of morgen gaattie op ZWART)

  Like

 20. M.A.L. Sion zegt:

  En laten we vooral niet vergeten dat de suggestie is gedaan om door het hele land op 21 september halfstok te vlaggen. Ook op de Koekamp kunnen we een klein halfstok vlaggetje meenemen om mee te zwaaien.

  Like

 21. BertG. zegt:

  Ik heb op zich ook wel wat moeite met een partij die totaal geen probleem heeft met het feit dat we hier met een ongekozen koning zitten. Onze willem de overbodige.
  Hij heeft ‘m er nog mee gefeliciteerd en de eed van trouw en gelofte aan ‘m afgelegd.
  Hier is niets democratisch aan en heeft helemaal niets meer met de vrijheid te maken maar alles met onderdrukking en dictatuur. Hoe kan je daar nu achter staan als partij leider.

  Like

  • Maja zegt:

   Ik heb met véél meer dan dat grote moeite met standpunten van de PVV. Echter, voor mij is het allerbelangrijkste: Nederland uit de EU, grenzen dicht, criminele 2-paspoorthouders de grens over, (op termijn – hoop ik – 2 paspoorten verbieden maar dat is van later zorg), geen islamiet er meer bij en last but not least het tegengaan van de islamisering van ons land. En er is maar één politieke partij die daarom mijn stem heeft gekregen en zal krijgen. De standpunten waarmee ik het beslist oneens ben, jammer maar helaas. Ik denk dat kiezers het nooit voor 100% eens zijn met de standpunten van de partij waarop men stemt.
   Daarom hoop ik er op 21 september bij te zijn. Niet alleen voor mijzelf, maar ook voor de toekomst van mijn kinderen en kleinkind. Misschien is ons – eens zo mooie – land niet meer te redden maar in dat geval heb ik in ieder geval gedaan wat ik kon. Pim is vermoord, Wilders moet al jaren lang 24/7 worden bewaakt maar hij geeft de moed (nog) niet op. En ik ook niet.

   Like

   • BertG. zegt:

    Elke lastenverzwaring, elke wet die het onmogelijk maakt om hier nog normaal te kunnen leven, worden allemaal toch echt door dit ongekozen mannetje getekend.
    Hoe kan je het goed voor hebben met iemand die het mede allemaal mogelijk maakt zo als de situatie o.a. nu is in NL.
    En nee, je kan het nooit met alle standpunten eens zijn.
    Maar zo iets nog feliciteren en geluk wensen en nog trouw beloven ook, zou geen zinnig mens doen. Of je vind het allemaal wel best.

    Like

  • Tistochwat zegt:

   @ BertG. om 08:43
   Dit is echt het enige minpunt van Wilders; die ‘koningsgezindheid’.
   Daarvan walg ik, maar desondanks blijf ik Wilders steunen.
   Wie weet, wil hij ook van die ‘oranjes’ af maar wil hij dit niet openlijk toegeven om zich niet nóg meer ‘koningsgezinde’ vijanden op de hals te halen zodat het leven hem hier helemáál onmogelijk wordt gemaakt.

   Die ‘oranjes’ zouden zich kapot moeten schamen dat ze zich nog steeds rijkelijk willen baden in ‘hun’ door ons betaalde weelde, terwijl ze een ‘eigen’ vermogen bezitten van een onbekend aantal miljarden! En dan houden ze nóg hun hand op!

   Wat een schril contrast met mijn twee hoogbejaarde ouders; zij hebben onlangs een brief van de belastingdienst ontvangen waarin staat dat zij 110 euro te veel ‘bijdrage’ hebben ontvangen en dat die teruggevorderd worden. Mijn oude vader zei nog dat dat eerlijk was ook; hij had geen recht op die 110 euro… wat zijn die oude mensen toch nog dociel…
   Ze hebben gelukkig altijd op de PVV gestemd.

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Daar baal ik ook van, Bert en ik kan me voorstellen, dat jij de tegenwerping dat Wilders dit wel moést doen, omdat hij anders in een klap 75% van zijn potentiële kiezers kwijt zou zijn, maar slap vindt. Toch is het de realiteit. Vraag me niet hoe het kan, maar de meeste Nederlanders hàngen nog steeds aan het Oranjesprookje. Brengt ze vergetelheid of zoiets. Persoonlijk snap ik niet hoe iets je vergetelheid kan brengen als elke aanblik je met je eigen gribus-toestand confronteert, maar ja, dat schijnt voor de meesten zo te werken, ellendig genoeg. En Wilders heeft zó godvergeten veel te verliezen….. Nou, ja, je hoeft het er niet mee eens te zijn, maar ik snap het, vooralsnog. Wij staan niet in ZIJN schoenen.

   Like

   • Tistochwat zegt:

    Beste mevrouw Geissler,
    Ik heb ook zo’n allemachtig grote afkeer van dat ‘koningshuis’!
    Niet omdat ik jaloers op de rijkdom van die gasten ben -want bling-bling interesseert me niet- maar omdat ik zo verdrietig word als ik kijk naar wat onze bejaarden wordt afgepakt terwijl die ‘oranjes’ elke seconde van hun leven zonder enige schaamte volop van het leven genieten!
    Als ik zo onbegrensd rijk zou zijn, zou ik om te beginnen de bejaarden in de watten leggen.
    Dat is heel wat nuttiger dan er wéér een vakantieparadijs bij kopen terwijl je al zo gigantisch veel bezit!
    Ik kan onmogelijk begrijpen waarom er nog zoveel dwazen zijn die dat ‘koninklijke’ circus aanbidden en haast een appelflauwte krijgen als ze die Argentijnse ‘koningin’ vanuit de verte mogen aanschouwen!
    En waarom verslaggevertjes op TV altijd zo’n vertederd lachje om hun lipjes krijgen als er iets wordt vermeld over die ‘koninklijke’ uitvreters!

    Like

   • BertG. zegt:

    Tistochwat, met hun geschatte vermogen van zo’n 50 miljard, zou niemand meer 1 probleem hebben in NL. Denk ik. Ze hebben er compleet schijt aan.
    Het komt niet eens in hun op. Niks betalen ze, geen enkel feestje ter ere van iets.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    BertG. om 15:00

    Het zijn onbeschofte lui zonder enig gevoel!
    Ze zijn nog gevaarlijk ook omdat ze totaal wereldvreemd zijn opgegroeid.
    Gemakzuchtigheid, weelde en rijkdom zijn in hun ogen meer dan normaal.
    Het is eigenlijk crimineel om dergelijke schandalig rijke lieden te laten parasiteren op een reeds uitgezogen bevolking.
    Maar ja, het klootjesvolk raakt er plezierig opgewonden door hè?

    Like

   • Tom Hendrix. zegt:

    @Theresa Geissler: 13.04. uur, op 11/8. Wat zouden we anders moeten verwachten, van deze familie van A. te W. Fervente aanhangers van BILDERBERG, en groot aandeelhouders van SHELL!

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Tom Hendrix. om 08:16 (en @ de anderen natuurlijk)

    Moet je zien hoe voortreffelijk de ‘kwaliteiten’ van W.A. van Amsberg a.k.a. ‘de overbodige’ hier worden beschreven.:
    http://herstelderepubliek.wordpress.com/2013/08/08/hpdetijd-genocide-op-zzp-ers-kan-beginnen/

    Like

 22. Tiny zegt:

  @ MAJA, Heb je niet gezien, dat ik je kan meenemen? Ik kom over de A28 en langs Zwolle, een kleine afsteker zit er best wel in. Maar als je liever met de trein rijdt is het ook goed hoor.
  Ik vraag er geen bijdrage voor.

  Verder nog iemand mee op die route????? Ik mag er drie achterin en eentje voorin.

  Like

 23. G.Deckzeijl zegt:

  Zeg eens, denken jullie nou echt dat ze zich in Den Haag ook maar één seconde iets zullen aantrekken van jullie protesten tegen bv. de volgende NAZI-praktijken..??? Schiet op zeg, denk na!
  http://www.vrijspreker.nl/wp/2013/08/het-totalitaire-systeem-uw-banktegoeden/
  Zie 11-8, 06:45

  Like

  • Tiny zegt:

   Hou nu eens op te zeuren man. Of ze zich er wat van aantrekken of ook niet, we proberen in ieder geval er iets aan te doen. Het staat iedereen vrij wel of niet daar heen te gaan.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Je hebt het grootste gelijk van de wereld, Tiny, maar laat toch maar: Ik vermoed dat Mijnheer Deckzeijl erg aangeslagen is door Jaap Mollema’s dood. Hij ziet op dit moment niets zitten, vrees ik. Herkenbare psychische impasse.
    Neemt niet weg, dat ík vind, dat we vanwege Mollema juist wèl moeten gaan! Fijn, dat jij ook gaat! Ik hoop zó, dat er wat mij betreft niets tussen komt en dat ik ook kan gaan! Wat zou het leuk zijn om ècht kennis te maken! Ah, als het maar enigszins mogelijk is…..!

    Like

  • Rick zegt:

   Geachte Gerrit. U bent wel erg verbitterd aan het door-linken 😦
   Is het U dan niets waard om gezellig alle mede-reaguurders eens te ontmoeten!? 😦
   Wij zijn heus niet zo naïef om niet te beseffen dat de politici achter de ramen gniffelend staan te kijken naar dat waarschijnlijk wederom kleine groepje Die-Hards.
   Ik wil mijzelf, in de spiegel, echter frank en vrij in de poppetjes van mijn ogen kunnen kijken met de wetenschap dat ik het in ieder geval geprobeerd heb.

   Like

   • Tiny zegt:

    Nou zijn daar op de Koekamp geen ramen om achter te staan gniffelen, maar misschien staan ze achter de struiken, wie weet 🙂

    Like

   • Tistochwat zegt:

    Tiny om 14:21
    “Nou zijn daar op de Koekamp geen ramen om achter te staan gniffelen, maar misschien staan ze achter de struiken, wie weet”

    STRUIKROVERS!

    Like

  • Theodoor zegt:

   Heer Deckzeijl,
   Als u denkt dat u goed bezig bent met het negatieve commentaar steeds op de actie van de PVV, dan moet ik u helaas verklappen dat u met al uw, wellicht goedbedoelde schrijfsels, het verzet tegen de Islamisering en het uitkleden van de Nederlander op zich, behoorlijk aan het frustreren bent.
   Als u NIET mee wil doen aan de vuist van de PVV met de beide acties en u vindt wel dat Nederland naar de kloten gaat, hou dan aub op met afbrekende commentaren te geven op misschien wel de laatste strohalm.

   Like

 24. Jean zegt:

  Bij het aantreden van deze regering was ALLES overduidelijk en dat bij de eerste blik van het SAMSAM smoelwerk, als ploerten macht krijgen worden het monsters. Als rode ratten met groene staarten gemakkelijk kunnen roven worden het draken.
  En Rutte dan? wel dat is een slappe lul voor wie het postje véél belangrijker is dan de welvaart van de Nederlanders. Ik als Vlaming kan het weten want wij zitten met dezelfde gedrochten opgescheept en wij hebben daar de lafaards resp. verraders van dat EU gedrocht nog bovenop, en maar schrapen en maar de bevolking naaien is het niet vanRAMPay, barbarosso en kampfuhrer?

  Like

 25. johnnie zegt:

  Het spijt me wel,maar als de meerderheid van een volk vastbesloten is om zich in de untergang te storten,kan je jezelf maar beter voorbereiden op de as untergang.En de PVV?Nou,die voeren wat achterhoede”gevechten” om de onvermijdelijke untergang wat te rekken.Maar ja,wat wil je ook anders met 15 zetels in de oppositie.En al zou de PVV pakweg 40/50 zetels halen bij de volgende verkiezingen,dan nog is de untergang onvermijdelijk,omdat ze dan moeten opboksen tegen 100/110 zetels die staan te springen van ongeduld om hun tegenwoordige vazalstaat van het EU reich in de untergang te storten.Ps,dat ligt niet aan de politieke partijen zelf,maar aan de meerderheid het*kuch*volk die elke keer weer op dat soort partijen stemmen.

  Like

  • Theodoor zegt:

   Twee dingen;
   Ten eerste ben ik het met u eens dat het grootste gedeelte van het *kuch* volk schapen zijn, schapen die zich zo naar de slachtbank laten afvoeren omdat ze bang zijn. En massaal je eerst uit laten kleden geeft in ieder geval je nog het gevoel het niet alleen te moeten ondergaan, slechts een schrale troost.

   Ten tweede, volgens mijn bescheiden mening bent u ook al over de dam om zonder verzet afgevoerd te worden, keer terug en blijf meedoen.

   Like

   • johnnie zegt:

    Nou beste Theodoor.Nou moet ik je toch iets vertellen over mezelf,omdat ik aanneem dat jou comment tegen mij gericht is.Denk jij nou werkelijk dat ik mezelf laat afvoeren naar de slachtbank,of wat dan ook.Tuurlijk niet,en dat is ook wat ik bedoelde dat je jezelf zovast maar beter kan voorbereiden op de as untergang.Wat dat betreft ben ik al een tijdje klaar voor de naderende untergang,want dan is het ook een mooie gelegenheid om af te rekenen met de autochtone collaborateurs van het EU reich en de islam.Hoop dat je nu doorhebt wat ik bedoelde met de voorbereidingen treffen voor de as untergang.Wil niet zeggen dat de PVV voor mij is afgedaan.Absoluut niet,maar ik wil er enkel op wijzen dat de PVV ook geen potten zal breken met een meerderheid van een bevolking die vijf maal daags bidden richting brussel en mekka.

    Like

 26. Maja zegt:

  Wilders schoffeert profeet
  den haag –

  Terreurgroep al-Qaeda bestaat vandaag 25 jaar. Osama bin Laden richtte het netwerk op 11 augustus 1988 op in Pakistan. Het wrange jubileum is voor PVV-leider Geert Wilders reden om weer eens flink uit te halen naar de islam. Op Twitter noemt hij profeet Mohammed een ,,krankzinnige pedo.”

  , 25 jaar Al Qaida terreur in de naam van een krankzinnige krijgsheer/pedo. Maar beschaving wint altijd van barbarisme”, zo twitterde Wilders zondagmiddag.

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/21801128/__Wilders_schoffeert_profeet__.html

  Like

  • Tistochwat zegt:

   PRACHTIG! De andere Haagse heren hoor je nooit over het gevaar van de islam.
   Die grijnzen alleen maar terwijl ze plannen aan het smeden zijn om ons leven nóg duurder te maken.
   Hoe kun je trouwens die ‘profeet’ schofferen? Die vent schoffeert zichzelf toch al genoeg, de viespeuk?

   Like

 27. schnoebel zegt:

  Wat gruw ik van die fatalistische houding van sommigen: “er is niets tegen te doen, het noodlot is onvermijdelijk” en derhalve dan ook maar niets ondernemen. Zoals mijn buren, de mond vol over het slechte beleid van dit kabinet maar als ik hen vraag 21 sept. a.s. met mij mee te gaan richting Den Haag, dan klinkt het lijdzaam: “ach, wat zal zo’n tegendemonstratie nou voor effect hebben en daarbij komt dat ik niets van Wilders moet hebben”. Je zou ze toch de n*k omdraaien!
  Iedereen die niet de moeite neemt om op de Koekamp te verschijnen moet zijn/haar b*k houden over de wanprestatie van deze regering. Ja dat vind ik!

  Like

 28. Frank de Vries zegt:

  Van alle immigranten, asielzoekers, vluchtelingen, gelukzoekers, die in de Nederlandse geschiedenis ons land zijn binnengekomen zijn het uitsluitend de moslims, die principieel weigeren zich in onze cultuur te integreren. Dat is hen al ruim tweeduizend jaar via hun heilige Koran geïndoctrineerd. Voor het woestijn stamhoofd Mohammed was het normaal, dat alle andere stamhoofden hem vijandig waren. Voor de Islam geldt dat nog steeds!
  Voor mij is elke moslima hier met een hoofddoek en (zelfs in onze zomers warme dagen) totaal bedekt gekleed (in aantoonbaar discriminerende tegenstelling tot hun mannen en zonen, die WEL net zo luchtig gekleed en openlijk van de zon genieten als wij!) een demonstratie van hier onwettige (vrouwen)discriminatie en VOORAL een (Joden-ster achtige) demonstratie van totale afwijzing van onze cultuur, geldende wetten en gebruiken in onze ooit zo open en vrije samenleving.
  Zolang wereldwijd nog nooit een Islamitisch land formeel zijn afkeuring heeft uitgesproken jegens welke gruwelijke aanslag in naam van Allah op (westerse) onschuldigen dan ook; Is het voor mij (en naar ik nog steeds vurig hoop voor steeds meer verstandige westerlingen) overduidelijk, dat elke moslim (eeuwenlang gehersenspoeld met de ons allen vijandige wetten in hun heilige Koran) de overeenkomstige opdracht heeft om ALLE niet-moslims te terroriseren (Zie Koran Hfst. 8 vers 12), ALLE niet-moslims te moeten beliegen, bedriegen en nooit in vertrouwen nemen (Zie koran Hfst, 3 vers 28 en Hfst. 16 vers 106) EN, omdat de Islamitische wereld nog steeds mentaal vergelijkbaar in ons Memento Mori tijdperk (Vroege Middeleeuwen) leeft, VOELT elke moslim zich in zijn Aardse bestaan gedwongen om ELKE NIET MOSLIM te doden (Zie Koran Hfst. 9 vers 5), OMDAT eens een woestijn Stamhoofd Mohammed (die hoogmoedig zichzelf uitriep tot de enige onfeilbare profeet ruim tweeduizend jaar geleden … dat proberen nog steeds EN overal op de wereld z.g. politiek/maatschappelijke sekte leiders) in zijn dwingende Koranboek liet noteren, dat moord op ELKE NIET MOSLIM zijn ZEKERE en GEGARANDEERDE weg was om ELKE MOSLIM na zijn dood in “zijn” Islam hemel te doen komen!
  Hoe hou je die achterlijkheid erin?
  Door hen algemene scholing te onthouden (zeker aan meisjes) en hen blijvend bang te houden voor een eigen mening verkondigen, een eigen vrije keuze te geven EN ELKE MOSLIM TE BEDREIGEN MET ALLE ANDERE MOSLIMS, DIE HEM/HAAR MOGEN DODEN, INDIEN HIJ ZIJN GELOOF WIL VERLATEN!
  (ZIE BOUKHARI 4;52;260) CITEERT MOHAMMED….. “ALS EEN MOSLIM ZIJN RELIGIE VERLAAT, DOOD HEM! ”
  PS: Zelfs de miljoenen vrijwillig in westerse landen levende moslims durven (door bovenstaande Islam-wet) nog steeds niet – ondanks ONZE wettelijke bescherming van persoonlijke vrijheid van keuze EN onder het – OOK door Nederland ondertekende “Universele Verklaring van de Rechten van de Mens” (o.a. art. 20: Verbod op gedwongen lidmaatschap! – hier openlijk hun opgedrongen religie te verlaten. (Zelfs Wilders weet daar alles van! Hij durfde als tot nu toe enige politicus de ONS ALLEN BEDREIGENDE ISLAM te bekritiseren!) De rest houdt laf hun mond en geeft hen onder het mom van HUN GEEISTE “vrijheid van Godsdienst” steeds meer aan hun agressie toe. EN STELT KRITISCH NEDERLAND ONDER STAATSCENSUUR!
  (Opgestookt door de “Euro-Sovjets in Brussel”).
  DE ISLAM PAST ABSOLUUT NIET IN ONZE CULTUUR EN SAMENLEVING EN IS ER OPENLIJK EN FORMEEL NOG STEEDS dodelijk VIJANDIG AAN.

  Like

 29. gielah zegt:

  Het mag dan waar zijn, dat er weinig of geen hoop is ( alleen een volslagen idioot is in deze tijd nog optimistisch gestemd) maar ik word het heel verschrikkelijk zat dat er constant allerlei lieden op internet-forums in onze richting roepen, dat dit allemaal onze eigen schuld is, omdat wij maar niet in de benen komen en een stelletje lafbekken zijn…. en dat wij dús de regering krijgen, die wij kennelijk verdienen.
  Maarre… wij stemmen toch op Wilders?
  Wij hebben toch niet strategisch op Rutte of Samson gestemd?
  Hoezo dan onze eigen schuld?

  Dus gaan wij op 21 september naar Den Haag.
  Wellicht helpt het geen donder… net zoals de acties van al die met ontslag bedreigde thuiszorgmedewerkers niet lijken te helpen… die hooguit door een Fleur Agema en een Renske Leyten gesteund worden op Twitter… maar waar die kille meneer van Rijn en dito mevrouw Klijnsma ook gewoon overheen walsen.
  Hoogstwaarschijnlijk komt die gevreesde EU-dictatuur erg écht.
  Worden wij armer en steeds onvrijer.
  De politici BLIJVEN stralend hun leugens verkopen en de meerderheid van het volk, dat nog steeds braaf de media gelooft, BLIJFT roepen dat Nederland zo’n beetje het beste land is om te wonen en dat wij niet zo moeten zeuren.

  Maar wij leven nog.
  Wij zijn er nog.
  En wij staan ergens voor… en zijn ergens tegen.
  Dat willen wij uitdragen.
  Al gingen we maar alleen, om daar in plaats van prof. van Frikschoten aanwezig te zijn!
  Dát zou al een kanjer van een reden zijn!

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   EN ZO IS HET GIELAH!!!

   Webmaster

   Like

  • delamontagne zegt:

   Ik heb sinds gisteren eigenlijk alleen op diverse blogs de reacties over de dood van Prof. Frikschoten zitten lezen. Ik vond Uw reactie bij Elsevier erg mooi/toepasselijk. Vind het jammer er mensen zijn die Meneer Deckzeijl zitten af-te-zeiken. Als er een is die bijdrage heeft geleverd bij diverse blogs is hij ,t wel. Ik denk hij is erg vertwijfeld en weet ,t nu na de dood van de Heer Mollema, ook niet meer.
   Ik denk ook dat die ambtenaren op 21 sept vanachter hun “gordijntje”met dedain en minachting naar de protesterenden zullen kijken.
   Ik heb een link van de Heer “tijluylenspiegel” op DVC gevolgd naar crapuul of iets dergelijks.
   Wat een vuiligheid wordt daar verkondigd na ZIJN dood, verschrikkelijk. Onbestaanbaar dat mensen zo schrijven………………………..

   Like

  • Theodoor zegt:

   Geweldig gielah, het verheugt mij weer iets van u te lezen, DDS is niet meer dat het voor mij geweest is met u. Jammer.

   Like

   • gielah zegt:

    Hartelijk dank! Toen ik net gehoord had van wat de prof. was overkomen, wilde ik héél erg graag dat verdriet met de DDS-vrienden delen… wij kennen elkaar als reageerders zo onderhand behoorlijk goed.
    Maar gelukkig kom ik jullie ook op sites, die wél voor vrijheid gaan tegen.

    Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Gielah 13.50. uur. En daar sluit ik mij van harte bij aan. Als het BRILSMURF was geweest die deze demonstratie zou hebben gerealiseerd, dan zou ik er OOK STAAN. Het gaat niet slechts om de persoon Wilders, het gaat erom dat wij TEGEN deze REGERING ageren, die ONS verkoopt aan de EUSSR, en vuile ZAAK maakt met de ISLAM!!!!

   Like

   • gielah zegt:

    @Tom Hendrix: dat hebt u góed gezien.
    Standpunt nl. had ook een uitzending over de demonstratie op 21 september.
    Veel mensen, die opbelden, zeiden: ‘Ik had bést mee willen lopen… maar waarom moest WILDERS het zo nodig organiseren? Nu kan ik natuurlijk NIET meedoen!
    Waarom niet iemand anders?’
    Dat zijn waarschijnlijk mensen die het beroerd vinden dat zij persoonlijk financieel achteruit-tuinen, maar die de EU en de islamisering eigenlijk niet zo’n punt vinden.
    En die bovendien bang zijn voor het gehoon van hun familie en hun collega’s… want wie het met meneer Wilders eens is, die is meteen besmet en verdacht.

    Like

  • Republikein zegt:

   Mijn complimenten. Klasse.

   Like

 30. G.Deckzeijl zegt:

  Kijk es aan: ik zou zeuren. GODVERDOMME.
  That’s it.Zoek ’t godverdomme allemaal zelf uit.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Kalm, heer Deckzeijl, kalm. Ik begrijp u wel.
   Het is ook om woest van te worden.
   Dat gedonder met die eu en de islam en professor Frik ook nog dood; het valt niet mee.

   Like

  • jowitteroos zegt:

   Laat je niet kisten Dekkie. Ieder zo zijn mening en eerlijk gezegd vind ik het grandioos zoals je ons altijd (zowel op AP als hier en elders) en langer dan menigeen voorziet van geweldige comments, informatie en linkjes, waarvoor dank!

   Like

  • Rick zegt:

   Zeer Geachte Heer Deckzeijl…Alle “vaste” reaguurders weten hoe de vork in de steel zit en hebben alle begrip voor het feit dat u het héél erg moeilijk hebt met het verlies van Jaap. Laat u zich nu echter niet “blindelings meeslepen” door Uw emoties.
   Wij willen het allemaal niet “zelf” uitzoeken; daarom gaan wij (hopelijk met velen) naar de demonstratie in Den Haag. Oók al zou dat naar Uw mening niets uitmaken m.b.t. de gniffelende politici; het blijft een uitgelezen kans om elkander eens nader te leren kennen. Hoop van ganser harte U daar te mogen ontmoeten.

   Like

  • Theodoor zegt:

   Ja, ja, zo kan het gaan als je kritiek over je heen krijgt, ik begrijp het ten volle, gelukkig gaat de heer Wilders wel gewoon door ondanks wat hij allemaal over zich heen krijgt en nog heel veel Geuzen met hem.

   Like

   • BertG. zegt:

    Een beetje afgezaagde reactie van mij, maar dat is wel een feit.
    Doorgaan, ondanks alle kritiek die je over je heen krijgt.
    Anders kan ik wel een mooi plekje opzoeken om me eigen op te knoppen en er dan maar mee op te houden. NOOIT.

    Like

 31. Boddhi zegt:

  Anonymous NL heeft rond die datum ook iets gepland. De afgelopen tijd hielpen ze regelmatig de demo’s in Turkije, Griekenland ea door ongewenst/agressief overheidsgedrag te belonen door regeringswebsites lam te leggen ed. Ook alternatief encrypted internet wordt door hun verzorgd indien de overheid besluit om telefoon en of internetverkeer te verstoren..
  [voorbeeld hiervan -> http://boddhiportal.blogspot.nl/2013/06/amnesty-international-calls-for-urgent.html
  __________________________________________
  Anonymous #opRevolutie2013 Netherlands start ->
  http://boddhiportal.blogspot.nl/2013/07/threat-anonymous-oprevolutie2013.html

  Like

 32. JiepMK zegt:

  Ondertussen dalen onze lonen lekker hard, we houden de Portugezen en Grieken zelfs bij!
  http://www.bbc.co.uk/news/business-23655605

  Like

 33. delamontagne zegt:

  republikein 8/11 00.19 U is waarschijnlijk “chemicus”. ……C2H5OH……ethanol…………
  ja dat wordt hier ook gestookt voor eigen gebruik van de overvloedige hoeveelheid fruit hier. ( maar dan zonder LOL ) U had natuurlijk ook betreffende Hr Deckzeijl kunnen zeggen:: U heeft teveel gezopen……………
  Ik vind het niet netjes, om dit te schrijven, als iemand zo door z,n verdriet in beslag wordt genomen.
  ////// gielah zegt:
  11 augustus 2013 om 13:50
  De politici BLIJVEN stralend hun leugens verkopen en de meerderheid van het volk, dat nog steeds braaf DE MEDIA gelooft, BLIJFT roepen dat Nederland zo’n beetje het beste land is om te wonen en dat wij niet zo moeten zeuren.

  tSJA//////. zo ontmoet je dan hier weleens mensen uit NL, die zich hier komen vestigen en vragen::
  Is ….dit/of dat etc,etc, hier net zo goed geregeld als in NL.!!!!! VERBIJSTERD ben ik soms, hoe mensen alleen de kranten en Ned1/2/3 volgen en dan denken ,t wel te weten.

  Like

  • Republikein zegt:

   Mijn excuses.Ik wil niemand beledigen.

   Like

  • Rick zegt:

   Staat nergens dat de Heer Deckzeijl “teveel gezopen zou hebben”.
   Naar aanleiding van het vergeten van een “slash” door de Heer Deckzeijl;
   merkt Republikein het volgende op: “Dat heb ik ook regelmatig Gerrit, maar dan door C2H5OH. LOL”. Het is dus Republikein die als gevolg van zijn alcohol consumptie af een toe kleine details vergeet 😉 Hij beticht de Heer Deckzeijl dus hélemáál nergens van!!

   Like

 34. Henny Clemens zegt:

  Wij gaan op vakantie in September en dat is vaak tot de 26e maar we komen nu eerder terug, wij willen dit absoluut niet missen.
  .

  G. Deckzeijl Ik ken u niet maar bewonder uw inzet en lees uw inzendingen graag.
  Hopelijk kunt u toch nog komen, maar als u dat niet wil is dat uw recht.
  Ik hoop toch dat u wel blijft schrijven.
  Hartelijke groet en sterkte met het verlies van Jaap.

  Like

 35. Tom Hendrix. zegt:

  @Gielah 19.08. uur. Bedankt Gielah. Mijn insteek is, dat ik het belangrijk vind, dat we onze AFKEURING kunnen laten blijken. Als de vakbonden een demonstratie hadden georganiseerd tegen het faalbeleid van RUTTE cum suis, dan zou ik ook gaan. Het gaat om de ZAAK en niet om de poppetjes, tenminste zo zie ik dat. Verder vind ik het ook een gemiste kans, dat er niet meer organisaties een massaal protest afgeven tegen het kabinetsbeleid. Verder wil ook ik aangeven dat ik respect heb voor @G.Deckzeijl, die menig goede reactie hier heeft gedeponeerd, ik respecteer het dat hij een andere keus maakt.

  Like

 36. Frank de Vries zegt:

  Ik las, dat op elf augustus jl. de afzender Gielah (waarom niet onder eigen naam zoals ik al jaren met open vizier mijn kritieken uitdraag) dat ‘zijn goede rede” om aan het protest in Den Haag deel te nemen alleen al de dood van de Heer Frikschoten zou zijn.
  Was het politieke showproces tegen Geert Wilders in de Rechtbank van Amsterdam dat dan niet?
  Ik stond daar met een paar tientallen geestverwanten uren te blauwbekken terwijl in dat gebouw doelbewust louter politiek ( i.p.v. recht spreken!) werd gebezigd!
  Een zelfde politiek, die indertijd tot het liquideren van Pim Fortuyn heeft geleid!
  Hoeveel miljoenen Nederlanders heeft dat op de been gebracht?
  Hoeveel Nederlanders laten al jaren stilzwijgend toe, dat de (noodzakelijke) 24 uurs bescherming van Geert Wilders tegen de (voornamelijk door politiek Links en Christelijk Nederland bejubelde) naar ons land gevluchte/vrijwillige gekomen moslims nog steeds actueel blijft?
  Ook zonder, dat U en ik (openlijke) kritiek uiten op de Islam, stelt hun dwingende wet in de Koran, DAT WIJ ALLEN HUN DOODSVIJANDEN ZIJN, die gedood moeten worden!
  Ik begrijp nog steeds niet, dat welke regeringspartij dan ook, een groep buitenlanders hier toelaat EN MET ONS GELD SUBSIDIEERT, die in hun cultuur-wetten ONS ALLEN MOETEN VERMOORDEN?
  Wilders heeft indertijd in de Kamer gesteld, dat de Islam mogelijk nog gedoogd zou kunnen worden, als er een groot aantal blz. uit de Koran verwijderd zou worden.
  Waarom worden bv. de Hell Angels Club dan wel verboden en heeft men moeite met de Pedofielen Club?
  Ik pleit al “tig” jaar om het “totaal fossiele Wetboek van Strafrecht” te herschrijven, omdat OOK dat boek (show-model voor onze huidige Rechtsstaat) nog steeds gebaseerd is op het totaal ON-burgerlijke beginsel van “ER is meer vreugde over een misdadiger, die zijn spijt betuigd, dan aandacht (moet uitgangspunt zijn!) voor diens slachtoffer(s), DIE DE HEMEL AL VERDIENT HEBBEN!
  Schoffering van ONZE Grondwet, die formeel Kerk en Staat heeft gescheiden!
  Wie zegt mij dat ik het (toch) verkeerd zie?
  Dit land is met zijn huidige politici en (door) zijn misleide kiezers volkomen de weg kwijt in (z.g. democratisch westerse) Nederlandse rechtvaardigheid en consequent praktisch denken/doen.
  WIJ GAAN (naar ik nog steeds vurig hoop!) IN DEN HAAG PROTESTEREN, OMDAT WIJ ONS EIGEN NEDERLAND WEER TERUG WILLEN HEBBEN EN WEER ZELF MOGEN UITMAKEN WAT EN WIE AAN ONZE CULTUUR, NORMEN EN WAARDEN EEN PRODUCTIEVE EN POSITIEVE BIJDRAGE KUNNEN LEVEREN.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Ik zou u op 21 september a.s. graag ontmoeten, heer De Vries!

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @Frank de Vries 15.49u. U heeft 100% gelijk. Alleen dàt is de enige ware reden tot deelname, natuurlijk. Hoe betreurenswaardig de dood van Drs. G.B.J. van Frikschoten ook moge zijn.
   Het is niet meer dan een soort menselijke reflex -waaraan ook ik me schuldig heb gemaakt, moet ik bekennen- op de suggestie van enkelen, die vinden dat één en ander niet langer de moeite waard is, aangeslagen als ze zijn door dit trieste gebeuren.
   Als anderen dan dit gebruiken als tegenwerping bedoelen ze feitelijk te zeggen, dat ze niet willen opgeven, ook al doet dit niets af aan de nagedachtenis aan de overledene.
   Men zou ook kunnen stellen, dat hij zelf nooit gewild zou hebben, dat men de moed verloor vanwege zijn dood. Al kende ik Jaap Mollema verder niet, dàt geloof ik stellig!
   Niettemin, ik zeg het no eens: U heeft volkomen gelijk.

   Like

  • Maja zegt:

   Frank, ik begrijp je woede. Ook ik stond destijds bij de rechtbank in Amsterdam te koukleumen, totaal VERBIJSTERD over de afwezigheid van vooral PVV-stemmers. Immers, de PVV had toen 24 zetels in de 2e kamer! Slechts zo’n 250 personen zijn komen opdagen hoewel Geert specifiek gevraagd had om hem te komen steunen.

   Maar laten we hopen dat de opkomst op 21 september totaal anders zal zijn, en een enorm succes wordt. Immers, men wordt door deze regering NU volop geraakt in zijn portemonnaie! Klinkt nogal bitter, maar is voor mij de waarheid. Het maakt mij trouwens niet meer uit om welke reden men daar zal staan zolang men maar in enorme getale komt opdagen. Het KAN toch niet zo zijn dat de oproep van Wilders wéér aan dovemansoren is gericht! Eigenlijk had ik mij na het debacle destijds, voorgenomen om nóóit meer naar een demonstratie te gaan, het was voor mij een enorme teleurstelling: dat ééns maar nóóit weer!
   Toch zal ik D.V. op 21 september weer gehoor geven aan de oproep van Wilders en op de Koekamp zijn. Ik denk dat dit onze laatste kans is……

   Like

   • Tom Hendrix. zegt:

    @Frank de Vries: 15.49. uur. Helemaal met U eens Frank. En ook ik zal 21 september, Deo Volente, aanwezig zijn. Het is zoals Maja zegt, waarschijnlijk onze laatste kans.

    Like

  • Martha N zegt:

   Goed verwoord Frank, gelijk heb je, nu nog een massale opkomst!

   Martha N

   Like

 37. Frank de Vries zegt:

  Het is altijd voor mij een opsteker, als er tenminste nog een is, die mijn gedachte en uitspraak wil steunen. Het is al vanaf medio zeventiger jaren (Den Uyl en c.s.) dat ons Nederland ten prooi is gevallen aan een stel politieke partij egoïsten, zonder enige (vak)kennis of (iets langer dan HUN vier in het Haagse pluche) beleid op langere termijn kunnen/willen maken.
  (voorbeeld? Al dit soort “volksvertegenwoordigers?) hebben NOOIT gedacht aan een pensioengolf na een geboortegolf rond 1946!
  Dit soort volksverraders stoken NU (vooral z.g. Socialisten etc.) de huidige generatie op om onze minstens 40 jaar hardwerkend …. (de meesten van ons hebben NOOIT van WW gehoord) en braaf doorwerkend alle belastingen en premies voor hun oude dag aan de Staat en hun Sociale Diensten afgedragen) …. en nu welverdiende pensioenada’s “als rijke stinkers, die de NU jongere werkenden te veel geld gaan kosten NU extra als “Staats-melk(ert) Koe te gaan misbruiken!
  Die zelfde Socialisten halen daarvoor die toen “gevluchte” Melkert weer naar Nederland terug, opdat hij hier weer voor 100% van zijn riante pensioen kan genieten !
  Sorry mensen, Es ist zum kotsen!
  In de z.g. financieel goeie tijd (Lubbers en c.s.) werd door deze miljonair MP in ONZE PENSIOENPOT gegraaid, om toen al hun eigen (jarenlange) overbestedingen te camoufleren.
  NU heffen ze extra belasting op “mijn pensioen”, omdat Griekenland etc. via Brussel miljarden aan (jaarlijkse) steun nodig heeft! (Let wel dat hierdoor mijn pensioen met 115 Euro PER MAAND is verminderd!) .
  Het ergste vind ik nog steeds, dat U en ik (Henk en Ingrid) in ALLES worden gekort door verhoging van alle belastingen en Btw-verhoging, MAAR de Overhe(i)den nog steeds niet!
  Brussel (de politiek en dictatoriale Euro-Sovjetmachthebbers) zelfs nog MEER belasting van ons eisen om hun ordinaire verkwistingen en persoonlijk emolumenten op peil te houden!
  Ze zijn zo onkundig, dat ze Hoofdstuk 1 in het leerboek Economie van de Middelbare school niet eens kennen. “Bij economische neergang moet de consumptie gestimuleerd worden!”
  U en ik zien uitsluitend het tegendeel!
  Vooral linkse Regeringen hebben met ONS GELD de publieke media “gekocht”, waardoor deze omroep-miljonairs alleen maar “al het politieke wanbeleid blijven aanprijzen en/of met halve waarheden vergoelijken. (Milieulobby’s a la Al Gore misleiden met halve waarheden en onbewezen doemscenario’s de onwetende bevolking en laten nieuwe extra belastinggeldstromen in hun eigen zakken terecht komen. (Onbetrouwbare wind(energie)handel kost ons miljarden en de stroomprijs blijft voor de burger maar stijgen!
  Wij hebben genoeg eigen Aardgas energie, om alles hier daarop te kunnen laten draaien.
  NEE! Den Haag heeft ons als Judassen toch maar liever aan de Arabische Islam-olie verkocht
  Nederland is NB al eeuwen een (grondstof)energie producerend land!
  Turf, Steenkool en nu al een halve eeuw Aardgas!
  In het OPEC land Libya betaalt de burger daar (zelfs ik als toerist) vandaag voor een liter benzine 9 EUROCENT! (Daar profiteert de eigen burger van zijn bodemrijkdom!)
  Onze VOC-regeringen LATEN ONS VAN BEGIN AF AAN .. DE WERELDPRIJS VOOR ONS AARDGAS BETALEN! (Zelfs een TIJDELIJK extra accijns op onze DURE benzine “Kwartje van KOK … de huichelaar, die door de eigen PvdA werd voorgedragen om “de nieuwe Vader des Vaderlands te worden! DIE VERHOGING HEBBEN WE NOOIT MEER ZIEN VERDWIJNEN!
  Ik stop ermee.
  Nog even een laatste: “Wat heeft die VVD-er Rutte niet allemaal beloofd en zelfs bezworen in zijn laatste verkiezingsbeloften? EN was het niet die Rutte, die gewoon 180 draaide NA ZIJN VERKIEZINGSWINST OP AL DIE BELOFTEN? En WIJ pikken alles maar gewoon!
  WEG MET DIT SOORT VOLKSVERTEGENWOORDIGERS! Ik wordt al jaren niet meer “vertegenwoordigd!”
  Politici lopen z.g. NOOIT weg voor hun verantwoording, maar kunnen met elk wanbeleid en miljarden overschrijding (straffeloos) wegkomen door hun zelf verzonnen “Pikmeer Arresten”.
  Sorry, ik liet me even gaan.
  Nederlanders zijn een volk van Lemmingen geworden. (Het is bijna “11 mei 1940”).

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Prachtig betoog; er is geen speld tussen te krijgen!
   Het zou allemaal zo eenvoudig kunnen zijn…

   Like

  • Republikein zegt:

   Prima , Frank, geheel mee eens, zo denk ik er ook over, en ik ga er van uit, de rest van deze club ook, dus op naar Den Haag(helaas nog steeds de hoofdstad van Turkije)

   Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Frank de Vries 18.37. uur. Precies Frank, in tijden van recessie stimuleren. De econoom Adam Smith heeft dat reeds betoogd in de 18e eeuw, met zijn terechte uitspraak: ” In tijden van hoogconjunctuur, doet de Staat er verstandig aan, om geldbuffers op te bouwen, om die in te zetten als er een recessie komt”. En wat hebben onze achterlijke gladiolen daarvan opgestoken, HELEMAAL NIETS. De rest van uw reactie onderschrijf ook ik volledig. Laat ons 21 september massaal aanwezig zijn op de Koekamp, om met de enige ECHTE VOLKSVERTEGENWOORDIGER WILDERS, ONZE WOEDE KENBAAR TE MAKEN TEGEN HET FAALKABINET PRUTTE II.

   Like

 38. toetssteen zegt:

  @Frank de Vries 15:49

  Gielah héét Gielah, dat ís haar naam. Van achteren heet mevrouw Tabak. En nee ik maak geen grap, dat is gewoon mevrouw haar naam en daar heeft ze nooit een geheim van gemaakt.

  Like

  • Maja zegt:

   Dank voor de link, Rakkertje. Heb het artikel en de commentaren gelezen. Links kan zoveel willen, het is van Aartsen die toestemming geeft en uitmaakt waar en door wie er gedemonstreerd wordt. Dreigementen van wie dan ook en zéker van dat linkse werkschuwe tuig maken op mij al helemáál geen indruk.

   Als de politie in net zulke grote getale aanwezig is als in 2010 bij de rechtbank Amsterdam, (toen helaas meer agenten dan demonstranten) gaat het helemaal goed komen. Hoewel ik verwacht dat er nu wèl duizenden demonstranten voor de PVV zullen zijn dus dan moeten er toch heel wat agentjes uit de naburige steden worden opgetrommeld…In Den Haag waren bij de vorige gemeenteraadsverkiezingen 46.000 PVV-stemmers dus als de helft daarvan even naar de Koekamp komt is dat al een mooi begin. 🙂

   Ik verheug mij enorm op de 21e en om Pim’s woorden nog maar eens aan te halen: “ik heb er zin an”.

   Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @rakkertje 23.41. uur, op 12/8. Zo kennen we de RODEN weer Rakkertje. En weer zullen de policor partijen, ervoor zorgen dat de helaas RODE POLITIE, het meest zal optreden tegen beschaafde conservatieve nationalisten, als tegen het RODE SCHUIM! Zo loopt dat in Nederland. KOTS!

   Like

   • Maja zegt:

    Ik heb destijds bij de rechtbank in Amsterdam de politie ervaren als zéér intimiderend. Al om 8 uur stonden er overal dranghekken (met politie erbij), we moesten echt zoeken naar (letterlijk) een gaatje waardoor we op het plein konden komen. Zoals bekend was het ijzig koud dus wij stonden op een plekje tegen de muur (een beetje uit de wind). Twee politieagenten te paard kwamen op ons af rijden en gingen op ons plekje staan. Maar wat moet je anders dan wegwezen wanneer er 2 paarden op je afgestuurd worden? Ik zal dat nooit maar dan ook nooit meer vergeten! Wàt een galbakken!!!

    Like

  • Tistochwat zegt:

   @ rakkertje 12 augustus 2013 om 23:41

   Het verbaast me niets; sterker nog: ik verwacht niet anders!
   Maar tóch ga ik naar Den Haag en ze mogen mij gerust vermoorden; áls het maar snel gebeurt. Een kogel van een laffe moordenaar is te verkiezen boven een duivelse moslim die je hoofd er langzaam afsnijdt!

   Like

   • Tom Hendrix. zegt:

    @Tistochwat 14.21. uur. Ook ik kom naar Den Haag. Maar ik vind het een grof schandaal dat anarchisten, socialisten, milieufanaten van alle kanten in de watten worden gelegd, en als nationalisten-patriotten- en conservatieven willen protesteren, worden deze behoorlijk tegen gewerkt. De meeste linkse demonstraties liepen uit op stenen gooien.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    Ach Tom, we leven in zón kromme wereld dat er gewoon geen woorden voor zijn.
    Ze zeggen: “If you can’t beat them, join them”.
    Maar DAT AMMENOOITNIET!

    Like

 39. Frank de Vries zegt:

  Hierbij mijn verontschuldiging aan mevr. Gielah Tabak.
  Bij U zal ik deze fout natuurlijk niet meer maken en .. ik zou ook U graag tot mijn vaste mail-vrienden/ontvangers willen uitnodigen. Want…. al jaren is mijn credo: Hoe groter de verspreiding van “ons” gedachtegoed (met geloofwaardige argumentatie) hoe meer kans op een (kies)verandering in ons land.
  Toch nog even dit.
  W. b. bovengenoemde dame had ik gewoon een verkeerde…. (het was ook voor het eerst in mijn leven (nu in zijn “herfst-tooi”), dat ik deze (voor)naam tegenkwam.
  “Gila” was mij veel meer bekend uit de reptielenwereld. Maar Gielah klinkt een stuk zachter en charmanter. U zult zeker straks tussen al die honderd duizenden in Den Haag op 21 september een aantrekkelijke verschijning zijn.
  Ook dat hebben wij bij ons protest nodig.
  Wat de overige kritische “schuilnaam-schrijvers” betreft, vraag ik mij af of deze mensen dat doen uit (toch) angst voor moslims (of zelfs niet ondenkbaar voor onze eigen ambtelijke landverraders).
  Vrees niet… U bent al lang gespot. Alleen bent U (net als ik) nog niet zo “de moeite waard” voor hen om, zoals Theo van Gogh, Nekschot of Bob Smalhout met groot machtsvertoon van Uw bed te worden verlicht voor een triviaal vergrijp, zoals het verkondigen van Uw vrije mening.
  Helaas…… is het al zover in ons huidige Nederland.

  Like

 40. Joost zegt:

  Wat in Egypte kan, kan ook hier !
  Rutte naar huis !

  Like

 41. Frank de Vries zegt:

  Joost, ik vrees van niet. Aan de andere kant geloof ik wel, dat (als het pro-Islam beleid in Den Haag zo doorgaat) en de hier levende moslims (een te klein deel werkt hier zelfs) nog steeds de dwang van hun geloof moeten en willen uitvoeren als zij (door hun Islam-bazen) tot een keuze worden gedwongen. Hun opdracht is al twee duizend jaar neergelegd in hun dwingende Koran door een ordinaire militair en machthebber.
  Verbreidt mijn (Islam)doctrine te vuur en te zwaard over de hele Aarde!
  Dood alle niet-moslims en/of maak hen geselecteerd tot seks- en werkslaven.
  Dat gaat ze hier nog lukken ook op basis van een voortgaande kinder-overproductie (al jaren statistisch zij : 8 tegen wij 1 kind!).
  Moslims hebben tot nu toe de opdracht (vanuit Mekka, Rabat, Ankara etc.) om hier de meest geld en steun verstrekkende partij te steunen (Dus de PvdAllochtonen, die hun extra Links kiesvee -beleid uit onze zakken financiert!) .
  Natuurlijk gelooft het merendeel van Nederland dat nog steeds niet! Die weigeren zelf de Koran te lezen (Zie bv een populaire verhandeling (“Islam voor Varkens, Apen, Ezels en andere beesten”) daarover door Prof. dr. Hans Jansen (Deskundig Arabist ) en indertijd via en door de PvdA en haar verpolitiekte rechterlijke ja-knikkers in de rechtbank van Amsterdam VERBODEN om als getuige a decharge deskundig Wilders ter zijde te staan in het toen schandalig politieke anti-PVV showproces, waarbij Bram Moskovisch een aantal zeer kwalijke zaken met betrekking tot de integriteit van betrokken top-rechters en advocaten aan het daglicht bracht!

  In dit kader zie ik ook de demonstratie straks op 21 sept. in Den Haag.
  Buiten een aantal PVV-stemmers zullen er ook “te veel” niet-PVV stemmers rondlopen, die ordinair hun kans zien om via deze demonstratie hun Links/Christelijke gedachtegoed eerder in een volgende (niet PVV) regering te krijgen.

  Zolang alle meisjes en vrouwen in dit land weigeren om geloven, dat alle moslims om hen heen de heilige opdracht hebben (Zie de Koran) om hen primair te doden, maar eerst legaal vanaf hun negende jaar te verkrachten (zeker in hun eerste gedwongen huwelijksnacht) , vervolgens als seksslaven me te voeren (en te verhandelen!) en naar het hun goeddunkt als werkslaaf wat langer in leven te laten. Wij als slaaf-mannen moeten ze dan ook nog “Jizya” (belasting om nog iets langer in leven te mogen blijven) betalen! (Lees de Koran Hfst 9 vers 29).
  Natuurlijk geloven die domme Nederlandse vrouwen dat niet!
  Anders was de PVV door hen al direct de grootste (vrouw redding) partij geworden!
  Mag ik dat niet zeggen? Worden zij daar boos over?

  Die ordinaire vrouwendiscriminatie staat al ruim twee duizend jaar genoteerd in het (NOG STEEDS) onfeilbare- en onbekritiseerbare Koran-boekje van het wrede woestijnstamhoofd Mohammed , die louter militair succes had en zijn overwonnen stammen GEWOON ALS DICTATOR ZIJN ABSOLUTE WIL OPLEGDE en met hen kon doen en laten wat hij maar wilde!
  (Er zijn dagelijks figuren die dat bij U (willen) doen! NB Iedereen kan er wel een paar in de buurt aanwijzen!)

  Dus … er is voor dit land, zijn cultuur en zijn vrijheden nog EEN KANS!
  Stem op de PVV (Er is geen betere ! Het zou wel eens onze laatste kans zijn! )

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Frank de Vries om 18:18
   U zegt: “Stem op de PVV (Er is geen betere ! Het zou wel eens onze laatste kans zijn! )”

   Ik ben het helemaal met u eens en daarom vind ik het des te onbegijpelijker dat de heer Wilders nog steeds belachelijk wordt gemaakt op internet:

   Webmaster, als u dit filmpje niet op uw site wilt zien, laat u deze reactie dan maar niet door.

   Like

 42. Maja zegt:

  @rank, “zullen er ook “te veel” niet-PVV stemmers rondlopen, die ordinair hun kans zien om via deze demonstratie hun Links/Christelijke gedachtegoed eerder in een volgende (niet PVV) regering te krijgen”.

  Graag een kleine nuance a.u.b.: Links en Links-Christelijke ……..Als rechtse christen en PVV-stemmer van het 1e uur op één hoop gegooid te worden, liever niet. .

  Al vele jaren geleden hèb ik de koran gekocht – kostte toen ongeveer 15 gulden – want was destijds nog niet beschikbaar via internet – en heb hem meteen na lezing in de vuilnisbak gegooid. Want zóiets smérigs wil ik dus ècht niet in mijn huis hebben! Maar ik vond het nuttig èn nodig om dat verschrikkelijke boek te lezen omdat je altijd moet weten wat het doel van je vijand is en hoe hij denkt. Dus ik ben hélemaal op de hoogte.

  Over de in Nederland – en elders in Europa – wonende moslims maak ik mij geen enkele illusie: zij zullen àllemaal (!) de komende jihad-oproep volgen. Zij zijn geïnfilreerd in de 2e kamer, de gemeenteraden, de politie en het leger. Kortom, in alle lagen van onze bevolking. Wat door velen wordt vergeten – of gewoon niet bekend is – is dat zij hier zijn als VIJFDE COLONNE! De islam en de jihad (strijd tegen alle niet-moslims, maakt niet uit of je christen, boedist, of atheïst bent, om er maar een paar te noemen) is een PLICHT voor ELKE moslim, WAAR OOK TER WERELD. De islam is een wereldwijde criminele organisatiemet als énige doel “wereldheerschappij”, verenigd in de Ummah. Als je de koran niet volgt ben je geen goede moslim en kom je niet in het hun voorgespiegelde “paradijs”. Wellicht dat er in Nederland een handvol “liberale” moslims is, zij die het ” niet zo nauw nemen”. Maar vergis je niet en laat je géén zand in de ogen strooien door mooie praatjes; (want ook die zijn “taqqya=misleiding t.o.v. “ongelovigen”: als puntje bij paaltje komt zullen óók zij overstag gaan. Ja hoor, óók uw o zo vriendelijke moslimbuurman die u elke ochtend groet! Om allah te volgen zal hij t.z.t. met veel plezier een mes tussen uw ribben steken!

  Vertel het uw kinderen en uw kleinkinderen zodat ze weten wat op hen af komt!!!

  Like

  • Frank de Vries zegt:

   Dank je wel Maja.
   Hoeveel hedendaagse (kerkbezoekende) Christenen zijn niet zo langzamerhand de ogen geopend voor het eeuwenlange machtsmisbruik en misleiding van hun evenzo dom gehouden volgelingen? En…. is het nog steeds niet duidelijk, dat EN de Christenen anti Joods zijn, omdat zij hen al twee duizend jaar lang (vanaf de kansel) laten beschuldigen van de moord op Christus?
   En dus NU samenspannen met (hun doodsvijand!) de Islam in de hoop op een definitieve afrekening op de bevolkliing van Israel? (NB: uitvoering van Hitlers “Entlösung der Judenfrage”).
   Weten alle z.g. Christenen in de z.g. beschaafde westerse landen NOG STEEDS NIET, dat de Islam hun eeuwenlange (vrouw discriminerende) Doodsvijand is (gebleven)?
   Hoeveel stemgerechtigde (jonge) vrouwen (en hier … de ogen geopende moslima’s!) zullen straks (uit hoopvol recht- en levensbehoud!) de PVV gaan (steunen)stemmen?
   Het CDA en c.s. heeft tot nu toe OOK meegedaan met de politiek demonisering van Wilders?
   Ik ben nieuwgierig of (tegen beter weten in) er op 21 september a.s. nog z.g. gematigde moslims en hun (ongesluierde) moslima’s zullen mee demonstreren in Den Haag.

   Ik heb Geert Wilders (PVV) al (vaker) geschreven, dat zijn oproep tot deze demonstratie tot “Afkeur van het beleid van Rutte II” zeker niet direct een zelfde aantal extra PVV kiezers zal aan tonen.
   Daarvoor moe(s)t Wilders al veel eerder en regelmatiger in zo veel mogelijk publieke media zijn nationale herstelplannen (op elk denkbaar gebied!) aan Henk en Ingrid duidelijk hebben gemaakt (Zijn politieke retoriek is altijd duidelijk genoeg, maar is helaas door de overeenkomstige PvdA/CDA Pim Fortuyn- achtige demonisering op voorhand al (door jarenlange PvdA/CDA indoctrinatie van het nog steeds dwaas naïeve Nederlandse kiezersvolk in een (schandalig) verkeerd daglicht geplaatst), waardoor (de domme) “men”.
   nog steeds “te laf en bang is” om Wilders ook maar een beetje “gelijk” te geven.
   VB?

   Recent publiceerde het NPB een vernietigend rapport over de gigantische kosten van de z.g. Prachtwijken van (voormalig) PvdA Minister Vogelaar. Alleen ZIJ durfde toch nog (hoogmoedig) te zeggen, dat haar belastingmiljarden kostende project TOCH WEL succesvol was geweest!
   Alle andere Haagse politici hielden tot nu toe hun mond.
   Niemand durfde te zeggen, dat toentertijd alleen Geert Wilders haar “KNETTERGEK” had genoemd! (Alle andere Haagse politici zijn huichelachtige lafaards en hopen heimelijk nog steeds op een 2de schietende Dieren liefhebber.
   (Dat zal jammer genoeg en spijtig voor Links/Christelijk politiek Den Haag in dit land vol Nederlands gewettigde (NB CDA-er Bleeker!) Halal-dierenbeulen, moeilijk zoeken zijn! ).

   Sorry Maja, dank voor je support, maar misschien kun je je indenken, dat ik in de loop van mijn wereldwijde (werk)ervaring en belangstelling voor al het (wereld)gebeuren om mij heen een overtuigd Atheïst ben geworden.

   “Dat zouden meer mensen moeten doen” Copyright Cup a Soup.

   Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Maja 19.02. uur. Ook ik Maja, ben nationalist, conservatief en tracht Christus na te volgen. En dat is vaak behoorlijk lastig. Ik heb niets op met het INSTITUUT KERK, ook ik heb daar de neus gestreken van vol, het zijn teveel LINKSE KERK Dominees en priesters, die constant hun blablabla houden, hoe belangrijk het wel is, om in Nederland, de hele wereld binnen te halen, alle HAATJURKEN lief te hebben, en te gooien en te strooien met bergen subsidie. Want het moet toch wel gezellig blijven. Maar, ik ga gelukkig steeds meer van mezelf uit, en laat deze dwaallichten links liggen, waar ze ook thuis horen. Ik ben er 21 december, omdat ik er sta voor ONS NEDERLANDERS, ONS VOLK, TEGEN ISLAMISERING, TEGEN HET AFBRAAKBELEID VAN MARX RUTTE, EN TEGEN DE COMMUNISTISCHE EUSSR. Dat zijn mijn beweegredenen.

   Like

 43. Republikein zegt:

  Je was 19 minuten te laat Frank, of je betoog duurde 19 minuten, maar ik vind hem goed.(je betoog is ook niet slecht)

  Like

 44. Ha lieve mensen, ik ben er weer! Met een nieuwe computer. Want mijn oude heeft het afgelopen week niet gedaan. Daarom kon ik bovenstaande bericht niet lezen. Maar ik kom op 21 september met een schilderij van Mark Rutte die naar de pijpen danst van Herman van Rompuy, president van de Europese Unie, naar de demonstratie tegen Mark Rutte 2 op de Koekamp, naast het Malieveld in Den Haag. Het schilderij is 50 bij 70 centimeter groot en ik hang het op mijn borst. Op http://www.svpbunschoten.nl/politicalart.htm staat het schilderij van Mark Rutte dat ik meeneem naar de demonstratie. Tot kijk!

  Like

 45. Theresa Geissler zegt:

  Tjesus, wat begonnen wij ons langzamerhand zorgen om jou te maken Jack! Ongelogen!
  Zelf zul je zeggen: Wat een onzin, maar dat wisten WIJ niet.
  Ontzettend blij dat alles goed met je is. Eerlijk!

  Like

 46. Helena zegt:

  Gut ja Jack, de ergste nachtmerries gingen door mijn hoofd. Ik had zelfs al bij Scar van Zwaan naar je geïnformeerd, met als resultaat dat ik haar ook alleen nog maar ongeruster maakte dan ze al was. Ook die was je namelijk kwijt.
  Fijn dat je er weer bent.

  Like

 47. Tom Hendrix. zegt:

  Prima dat je er weer bent Jack!

  Like

 48. Frank de Vries zegt:

  Beste Bert en allen, die blijk geven van een overeenkomende overtuiging in dezer.
  In mijn ervaring (indertijd samen met Rinus in zijn ppHWN) met de z.g. (on)democratische politiek in Den Haag en de in het land ontelbaar verschillende (eigen)partij-ideologen …. ( met de daarin vooral ambitieuze en nog niet ambtelijk gesalarieerde goedbedoelende privé-voorzitters, …..is mij wel een ding duidelijk geworden.

  “Links” is blijkbaar (historisch) meer bereid (of ziet dat sneller of beter in!?) tot samenwerking dan z.g. Rechts.
  In de weinige gesprekken om in de afgelopen jaren tot een soort samenwerken (of zelfs samensmelten) met die andere partijtjes te komen werd het “persoonlijk verlies van de eigen status” (want na elke fusie van partijen kan er nog maar één gemeenschappelijke voorzitter zijn) meestal de “afwijzing” tot samen(werking)/smelting.

  Al die z.g. Nederlandse NIET linkse- en/of niet-dogmatische burgerlijke partijvoorzitters en hun medebestuurders WILLEN blijkbaar nog steeds niet inzien, dat alleen publiekelijk openlijke samenwerking in één Nationale Burgerpartij (Zie indertijd de soortgelijke vorming van het huidige CDA!) niet alleen direct tot een getalsmatig grotere aanhang maar DUS OOK meer publiciteit, landelijke bekendheid EN bij een goed praktisch (Henk en Ingrid aansprekend) politiek programma, veel meer aanzien EN dus direct meer (politieke) macht genereren, die elke andere Haagse partij direct al hun demoniserende uitspraken doet inslikken.
  (NB: Een IJzeren Natuurwet!)

  Voorstel:
  U en ik hebben in de loop van de jaren een (eigen) mailbestand van ongeveer gelijk redenerende- en soms zelfs geestverwante mensen opgeslagen als “onze” maillezers.
  Zou het niet mogelijke en te overwegen zijn om (BV als de Heer Bron dat ook wel ziet zitten, via deze website van E.J. Bron) alle bestaande mailadressen van “ons allen” tot zijn vaste mail- en website lezers te maken?

  We moeten toch eindelijk iets (meer) doen, om de verspreiding van onze (nu nog vaak) individuele bezwaren, kritieken en argumenten beter openbaar te maken!
  Mij is wel eens gezegd: “Waarom begin je zelf geen website?”
  Ik kan/doe dat niet, omdat ik dan weer mijn eigen redenering hierin ga tegenwerken.
  “Het gaat niet om/over/voor mij, maar het gaat om een zo groot mogelijke verspreiding van ons gedachte.. goed!”
  IK HOEF NIET IN HET PLUCHE !
  (Ik ben/voel mij daarvoor ook niet kundig gebekt genoeg voor en ken WEL een aantal mail-scribenten, die dat WEL zijn).
  Wie van “ons” ( en/of Bert) ziet er wat in?
  DE PVV MOET NU SNEL DE GROOTSTE PARTIJ WORDEN (Er is helaas geen betere!).
  Anders is het vandaag al weer “6 mei 1940” geworden!

  Like

 49. boeit me niks zegt:

  gaan er toevallig ook bussen vanuit Eindhoven na die demonstratie in den haag de 21
  wie ken me dat ff laten weten
  https://www.facebook.com/corrinna.cia.5

  Like

  • Maja zegt:

   Geen idee Corinna. Misschien weet PVV-Noord-Brabant het antwoord op je vraag?

   Blokker heeft – als het goed is – nog goedkope NS-dagkaarten voor 15,50€. Te gebruiken tot 20 oktober. Dus wellicht kun je daar iets mee?

   Like

 50. Tom Hendrix. zegt:

  @ Maja 12.28. uur. Dat klopt Maja, ik heb ook een kaartje voor Euro 15,50 kunnen bemachtigen.

  Like

  • Maja zegt:

   Tom, mooi dat je geslaagd bent want je weet nooit of ze uitverkocht raken. Met die gedachte heb ik er van de week ook een gekocht omdat de PVV-bus helaas niet vanuit mijn woonplaats zou vertrekken maar ik eerst naar Enschede of Zwolle zou moeten reizen. Krijg ik vanmiddag een mailtje dat de bus dus tòch mijn woonplaats aan doet en of ik mij daarvoor nog wil aanmelden. Nee dus. Wel heel erg jammer want met gelijkgestemden in de bus is natuurlijk véél leuker! Maar t is niet anders….

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s