GB: ontwikkelingshulp ging naar Al-Qaida

Screenshot_14

Hier hebben we een gegronde reden waarom de linkse en goedmenschelijke organisaties er zo hardnekkig op staan dat de ontwikkelingshulp nooit opdroogt. Eerst moet je weten dat steeds meer ambtenaren en politici in de ontwikkelingshulp al ingeburgerde moslims zijn. In Groot-Brittannië was zelfs een tijdlang de Pakistani Shahid Malik minister van Ontwikkelingssamenwerking en als zodanig leidde hij de sommen geld die hij kon verzamelen bij voorkeur om naar Pakistan en Palestina.

Dat zijn de achtergronden zowel in Groot-Brittannië als in Duitsland die men moet kennen om te weten hoe de departementen ontwikkelingssamenwerking en integratie werken, voordat men de krantenkop in “The Telegraph” bekijkt:

Het ministerie voor Internationale Ontwikkelingssamenwerking gaf toe, dat bijna een half miljoen Britse Pond van de Britse belastingbetaler in handen viel van Al-Qaida.

Dit was slechts een bijlage in kleine lettertjes in de publicatie van het ministerie over de laatste resultaten. Daarin stond, dat “humanitaire en technische goederen” met een waarde van 480.000 Britse Ponden werden afgeschreven als gevolg van de herhaaldelijke confiscaties door Al-Shabaab.

Desondanks zal de Britse ontwikkelingshulp ook in 2015 de lieve som van 11 miljard bedragen. 0,7% van het Britse BNP wordt onder invloed van de internationale ontwikkelingshulp maffia aan ontwikkelingshulp besteed.

Critici zeggen dat dit nog meer tot verspilling in de ontvangende landen en bij de ontwikkelingshulporganisaties aanmoedigt.

En we weten, dat menig ontwikkelingswerker zelf met de terroristen samenwerkt, zodat deze niet eens de gelden en goederen “in beslag” hoeven nemen. Daarom baalt het Britse publiek dubbel als ze zulke krantenkoppen leest, temeer, omdat dit publiek weet dat de profiteurs van deze ontwikkelingshulp constant terreuraanslagen op Groot-Brittannië plannen:

Vorig jaar dreigde Al-Shabaab met een terreuraanval op Groot-Brittannië, die de “aanslagen van 7/7 en 21/7 zou overtreffen.”

Telegraph

En in Duitsland (Nederland!?) is het niet anders. Met dat verschil, dat de media er hier over zwijgen.

Bron:

http://www.kybeline.com/2013/08/11/grosbritannien-entwicklungshilfe-ging-an-die-al-qaida/

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Al Qaida, Appeasement, Dhimmitude, Groot-Brittannië, Moslims, Naïviteit, Overheid, Terrorisme. Bookmark de permalink .

9 reacties op GB: ontwikkelingshulp ging naar Al-Qaida

 1. luckybee zegt:

  Dat weten wij toch allang dat zie je aan de ontwikkeling van deze landen, ze zijn stuk voor stuk in de handen van Al Qaida vriendelijke krachten gekomen.

  Like

 2. Tom Hendrix. zegt:

  En de media in Nederland zwijgen hierover, omdat deze HOEREN zijn van de RODEN, de Links-liberalen, de liberalen en de linkse christen-democraten. Zo rolt dat hier in Nederland – Absurdistan!

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Schandalig, ja. -Maar wat ik me dan afvraag: Als de Britse pers daar dan níet over zwijgt, hoe komt het dan, dat zoveel Britten tóch nog blinde goedmensen blijven, die hun wijken laten confisqueren en zich tegen de EDL keren, in plaats van tegen de moslims en een Tommy Robinson arresteren en uitjouwen omdat hij een vermoorde soldaat de laatste eer wil bewijzen en overigens doodgewoon de waarheid zegt? Waarom balen ze daar dan niet van?
  Of leggen ze die link helemaal niet? Onbegrijpelijk!

  Like

  • guusvelraeds zegt:

   Omdat de linkse goedmenselijke indoctrinatie al op zeer jonge leeftijd wordt toegepast. Niet voor niets hebben de linkse en progressieve krachten alles gedaan het klassieke traditionele gezin kapot te beuken. Goed functionerende gezinnen zijn broedplaatsen voor de onafhankelijke geest en de vrije gedachte. De linkse snoodaards weten dat. Zijn de kinderen eenmaal los van het gezin omdat vader en moeder alle twee van maandag tot vrijdag moeten werken om rond te komen kan via de kinderopvang, de t.v., de buurtvereniging en de scholen en het daar aanwezige door de linkse staat opgeleide personeel het indoctrinatie proces zijn volle omvang krijgen. De goedmenselijke medemens denkt dat hij een onafhankelijke geest en vrije keuze heeft. Dit is slechts illusie. Wat ze wel zijn geworden zijn collectivisten die altijd met een schuin oog naar de buurman kijken of deze goedkeurt wat ze zeggen. Als je maar even naast de pot piest binnen links goedmenselijke milieus zullen deze zich als een horde hyena’s op je storten en je mentaal verscheuren met geijkte termen als: racist, reactionair, xenofoob, fascist en het allerergste waar ze je van kunnen betichten is dom rechts te zijn. De meeste mensen willen het toch nog altijd een beetje prettig in hun hoofd hebben. Niemand wil spitsroede lopen in een door links geperverteerde maatschappij. Daarom behoort de goedmens nog lang niet bij de uitgestorven diersoorten.

   Like

 4. Jan zegt:

  Nederland:
  “Nederland geeft 50 miljoen euro per jaar aan de Palestijnse Autoriteit. Daarvan gaat 6 miljoen naar terroristen die kinderen opblazen voor een salaris van 2300 euro per maand.
  http://likud.nl/2012/09/zes-procent-van-de-palestijnse-begroting-gaat-naar-salarissen-van-terroristen/

  Like

 5. henk schroemges zegt:

  Denk je nu werkelijk dat het ontwikkelingsgeld (de vele tientallen miljarden) al die tijd naar degenen gingen van wie de media meedeelt dat ze daar nodig zijn?
  Al dat geld gaat naar extreme figuren vooral moslims en naar hun bazen.
  Zo gaat en ging het trouwens in alle EU-landen al decennia- lang.

  Like

 6. @Jan Helemaal waar. Wij zullen na het reces tweede kamerleden opnieuw benaderen waar ze mee bezig zijn.

  Like

 7. Helena zegt:

  Oorlog tegen Al-Qaeda??
  Vandaag varen 5 bemande Britse marine oorlogschepen naar de Golf plus een Frans vliegdekschip.
  http://www.mirror.co.uk/news/uk-news/sas-sales-gulf-smash-al-qaeda-2151431

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s