Iedereen is blij en groet elkaar, niemand treurt

Screenshot_21

Het is eigenlijk ongelooflijk hoe onwetend onze volksvertegenwoordigers zijn als het om de “religie van de vrede” gaat. Terwijl de halve wereld in het door moslims vergoten bloed van de “ongelovigen” verdrinkt, zijn onze politici en christelijke kerkvertegenwoordigers blij met het “vreedzame met elkaar” en brengen groeten en beste wensen over aan het einde van de terreurmaand.

Tijdens ramadan 2013 vonden er 310 islamitische terreuraanvallen plaats, waarvan 28 zelfmoordaanslagen. Daarbij vielen 1651 doden en 3048 mensen raakten levensgevaarlijk gewond. In Syrië was in deze periode sprake van ongeveer 4500 doden, voortkomend uit de geweldsideologie islam.

Je zou denken dat dit alle aanleiding zou zijn voor kritiek en ontsteltenis. Niets is minder waar. In Duitsland groet men elkaar vriendelijk en propt men zich de buiken vol.

Woensdag nodigde de Centrale Raad van de Moslims uit voor een iftar-maaltijd, het feest van het vasten breken aan het einde van de ramadan. De uitnodiging werd o.a. aangenomen door de Duitse minister van Justitie Sabine Leutheusser-Schnarrenberger (FDP). Zij complimenteerde de Centrale Raad van de Moslims met de organisatie van de iftar, bracht tegelijkertijd de groeten van bondskanselier Angela Merkel over en verklaarde:

“Ramadan behoort inderdaad tot de cultuur in Duitsland. Wederzijdse kennismaking en waardering van de tradities zou beslissend zijn voor een begripvol en vreedzaam samenleven. (…) De staat mag met betrekking tot de godsdienstuitoefening niets voorschrijven.”

Of ze weet dat het doden van christenen en Joden ook deel uitmaakt van de in de koran voorgeschreven manier van godsdienstuitoefening?

Ook de minister van Integratie van de Duitse deelstaat Nordrhein-Westfalen, Guntram Schneider, was uitgenodigd en zei: “U bent met uw religie in dit land hartelijk welkom.” Hij was blij met het komende “op het geloof georiënteerde godsdienstonderwijs” voor islamitische leerlingen in Nordrhein-Westfalen en eiste tegelijkertijd ook nog een rechtsstatus voor de moslims, evenals de oprichting van islamitische liefdadigheidsinstellingen en een gemeentelijk stemrecht voor immigranten.

Helmut Wiesmann van de Duitse Bisschoppenconferentie en pastor Dr. Detlef Görrig van de Evangelische Kerk in Duitsland prezen “de gezamenlijkheden in de oorsprongen van het vasten” en brachten de groeten over van hun kerkhoofden. Ze vonden het niet nodig om hier 100.000 vermoorde christenen te noemen.

Abraham Lehrer, de voorzitter van de Synagogen-Gemeente in Keulen en lid van de Centrale Raad van de Joden in Duitsland, herinnerde aan de gemeenschappelijke tradities in de islam en het Jodendom. Ook de directeur van de binnenlandse veiligheidsdienst van Nordrhein-Westfalen, Wolfgang Gatzke, mocht erbij zijn, toen er na de orgie van groeten en gelukwensen uit de koran werd gelezen.

Weliswaar was de Duitse president Joachim Gauck niet aanwezig, maar ook hij verzuimde het niet zijn vrienden via de gebruiken van de moslims in Duitsland d.m.v. een begroetingsboodschap het land in te roepen.

Minister van Buitenlandse Zaken Guido Westerwelle bracht het in ieder geval nog tot een vleugje medeleven voor de slachtoffers van de islam in de wereld. Maar ook hij moest naar aanleiding van het “feest van de vreugde, de gezamenlijkheid en de zorg voor anderen” de “beste wensen” overbrengen.

Heiko Schulz, parlementskandidaat van de Piraten in Schleswig-Holstein, is weliswaar niet van politiek belang, hij deed echter ook een duit in het zakje toen hij een iftar-feest in Kiel bijwoonde:

“Het was indrukwekkend om samen met vrienden, families en buurtbewoners deel te nemen aan dit vasten breken en een stuk geleefde integratie mee te maken”, (…) ik heb er groot respect voor hoe islamitische gelovigen ondanks deze moeilijker omstandigheden hun religieuze geboden opvolgden.”

Wat deze “moeilijker omstandigheden” voor de godsdienstuitoefening zijn, kun je alleen maar vermoeden. Misschien, omdat het hier in het land verboden is je vrouw te slaan als ze ongehoorzaam is of met kinderen te trouwen?

Ook Ralf Meister, de evangelisch-lutherse bisschop van Hannover, vond het blijkbaar nodig om aan het einde van de vastenmaand ramadan een boodschap aan de getrouwen van Mohammed te sturen. Hij betreurt weliswaar het bloedvergieten in het Midden-Oosten, ziet echter het vasten breken als “een teken van verbondenheid en vertrouwen, dat wij als evangelische christenen zeer weten te waarderen.”

Ze zijn allemaal blijkbaar heel blij, terwijl in Duitsland moslimclans de bevolking tiranniseren, Duitse kinderen zoals Daniel Seifert en Johnny K. door islamgelovigen worden doodgeslagen, en wereldwijd het bloed van niet-moslims, voorop de christenen, in stromen vloeit. Wij zien geen reden tot vreugde, ja, zelfs geen reden om beleefd te groeten.

Bron:

http://www.pi-news.net/2013/08/alle-freuen-sich-und-grusen-keiner-trauert/#more-350006

Auteur: L.S. Gabriel

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", Appeasement, Christendom, Dhimmitude, Duitsland, Hypocrisie, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Overheid, politici, ramadan, Rotzakken, Taqiyya, tolerantie/intolerantie. Bookmark de permalink .

21 reacties op Iedereen is blij en groet elkaar, niemand treurt

 1. Joost Visser zegt:

  Zou Heiko Schulz nog zo blij zijn als de islamitische geboden op hem van toepassing zijn en zijn hoofd wordt afgesneden in de juiste traditie en gebod van de islam? Of zou hij zich toch maar bekeren?

  Zou het ook niet te maken hebben dat mannen die de islam eigenlijk wel een mooie religie vinden dit uiten omdat ze eigelijk ook wel een onderdanige vrouw willen hebben? En de vrouwen die dit uiten eigenlijk een masochistische inslag hebben?

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ja, die tweede alinea van uw reactie is precies datgene, wat ik me óók vaak afvraag. Zeer zeker zijn zulke gevoelens bij verscheidene westerlingen wel latent aanwezig. Daarom moeten we er juist zo alert op blijven. Wie met pek omgaat…..enzovoorts.

   Like

   • Daiyu-ninja zegt:

    Misschien zijn de mannen wel fan van de islam en adoreren ze de islam omdat moslims het van allah met kleine kinderen mogen doen, wat ze zelf ook ook heel graag zouden willen.

    Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Goed, dat dit voor de verandering weer eens in Duitsland plaatsvindt, want ik kan voor deze vertoning maar één reactie bedenken:
  ZUM KOTZEN!!!!

  Like

 3. Republikein zegt:

  Die bolle, vooraan met bril, die heeft een platvink in zn colbert, ik denk dat hij al een slokje heeft genomen in het toilet, die gluiperige vetklep.

  Like

 4. R.A.F zegt:

  Even denken hoor , je doet niet de hele maand mee met de ramadam , maar als er gevreten wordt opgediend staan ze te kwijlen van het vreten en de aandacht die ze dan krijgen , zo van zie mij eens goed zijn ik feest mee met moslims ”
  Is er ooit een moslim geweest die met kerst in de kerk kwam of tijdens de carnaval een askruisje haalde ???
  Het zijn verraders, precies de mensen die tijdens de 2WW bij de NSB zaten .

  Like

 5. Latraviata zegt:

  Vreselijk die uitgestreken smoelen, ja u heeft toch zo’n leuke cultuur en oh wat is dat een verrijking voor ons land……..

  Like

 6. Schweine fressen alles! sogar Schweine-Brat!!

  Like

 7. luckybee zegt:

  Karel Martel draait zich beslist in zijn Graf om.Niet vergeten hij was een Frankische adel De Hofmeyer van de Merovingers.De overwinnaar van de slag bij Tours.

  Like

 8. Jan zegt:

  Links volk:
  * weet het niet want het haalt de media niet. De hoernalisten bepalen wat de linksmens leest
  * wil tijdens ‘feest’ niet worden lastig gevallen met slecht nieuws
  * hebben hun eigen geloof, dwz, bijgeloof
  * gelooft in God noch gebod, zijn hun eigen hoogste, morele instantie en bepalen zelf wat goed is en slecht, zijn immoreel, ook tegenover hun soortgenoten als zij een visie in twijfel trekken
  * haat het Christendom en dus de moraal dat de westerse civilisatie creëerde
  * heeft een verwrongen historisch besef, hen aangepraat door oproerkraaiers van hun partijen en sektes en geloven dus niet wat werkelijkheid is en leugen
  * gelooft de leugenaar op zijn woord omdat de linksmens uitgaat van de goedheid van de slechte. Geloof in het goede komt ook voort uit onwetendheid hen aangepraat, maar ook uit denkluiheid
  * is niet nieuwsgierig en gelooft de slechte, veroorzaakt zijn eigen ondergang (wat mij Siberisch laat) en die van mij
  * schrijft ellende altijd toe aan de ander (‘trotskistische elementen’), nooit aan zijn visie, ideologie en daarom maakt hij steeds weer dezelfde fouten

  Ergo, de linksmens ofwel socialist dient ‘kaltgestellt’ te worden.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Jan 07.44. uur. Jan, ik begin hierdoor met de dag meer begrip te krijgen voor Generaal Franco, en de Falangisten, tijdens de Spaanse Burgeroorlog. Postuum krijgt Franco nog het grootste gelijk, hij rekende terecht af met vele RODEN/SOCIALISTEN omdat hij wxact wist wat deze verraders wilden doen met Spanje. En nu nemen de RODEN alsnog WRAAK, met medeweten en medewerking van de gutmenschen en de politieke opportunisten van “links tot rechts”. We zijn en worden VERRADEN!!

   Like

 9. Tom Hendrix. zegt:

  ZUM KOTZEN. Al deze meeheulers, beschouw ik voortaan als VERRADERS van ons AVONDLAND! Het is toch NIET TE GELOVEN zeg, terwijl Christenen vervolgd, en afgeslacht worden gaan deze politieke, en kerkelijke onbenullen, meevreten met onze GROOTSTE VIJAND, de perfide ISLAM. Zo gaat het gebeuren, dat ik NIEMAND meer VERTROUW in de POLITIEK en in de KERKEN!

  Like

 10. Scarlatti Bombatti zegt:

  Kijk die volgevreten vetklep eens op de voorgrond!!!
  Ik heb het donkerbruine vermoeden dat ie zich snel ‘bekeert’ tot die ‘religie van de vrede’ wanneer hij beseft dat HIJ het varken is waar het hakmes op gericht is!

  En Dit SOORT levert ONS dus uit aan de sharia en de yihad! Is het niet op zijn minst bevreemdend dat het GROTE PUBLIEK hier NIETS van afweet en DOOR FEEST en
  dat wij ook nog TOLEREREN dat POLITICI datzèlfde gedrag denken te kunnen vertonen?

  Doe MEE met ons SWVB Zwaan Kleef Maar Aan Kweekvijver
  https://www.facebook.com/zwaan.kleefaan.9 en meld je aan bij ons en ANTICIPEER en PARTICIPEER in ons netwerk, want anders is het STRAKS ‘het kàn niet meer’
  want de sharia met de verraders halen u op en vermoorden u!

  Als dit geen item is om tot op het BOT toe te ‘bespreken’ dan weet ik het niet meer.. denk aan àl uw geliefden, uw kinderen, uw kleinkinderen, uw familie, uw vrienden, uw kennissen, iedereen waar u GRAAG mee om wilt blijven gaan…

  Bedenk de uitspraak van Heden ik, morgen GIJ!!
  En wie NU zijn mond niet opendoet en zegt ‘DIT PIK IK NIET’ hoeft ‘straks’ niet raar te staan kijken wanneer er NIEMAND meer OVER is die U te hulp zal snellen want U deed het niet en dit is dan het resultaat…

  mohammedanen rusten NIET voor zij iig àlle Joden, daarna alle Christenen vermoord hebben en gaan dan verder met de ‘rest van de bevolking’ en wie dat NIET ziet, heeft de ogen en oren vol STRONT zitten excusez l’ expression maar de waarheid IS hard

  Zèt anders die TV eens aan die zowaaaar toch bericht op ‘gemoedelijke toon’ van de zoveelste SLACHTPARTIJ in het (verre nietwaar…) Midden Oosten, maar Duitsland, België en Engeland IS niet zooo vèr van uw bed vandaan, toch???

  Like

 11. Tistochwat zegt:

  Dat mens d’r hoofddoek (tweede van links) is afgezakt.
  Het ding hangt nu om d’r nek.
  Dat getuigt niet van ‘respect’ voor de ‘kleurrijke’ moslim.

  Like

 12. Garfield zegt:

  Ik schaam me voor onze Duitse politici verraders … Met patriottische groet Garfield

  Like

 13. Ekster zegt:

  Ben op het moment op vakentie in het zonovergoten Montenegro. Het is een verademing in vergelijking met west-Europa; je ziet hier zo goed als geen hoofddoekjes. Maar ook hier veranderen de dingen zich in ongunstige zin; je ziet als je beter kijkt ook hier de eerste tekenen van overgave aan de islam. Gisteren zag ik aan het strand de eerste hoofddoek; een Bosnische met haar gezin. Dat verpestte bijna mijn dag. Verder komen hier, naast veel andere nationaliteiten, ook veel Albanezen. Zoals bekend zijn deze lieden voor het grootste deel moslims en hebben ze veel geld “verdiend” in diverse criminele activiteiten. Dat geld investeren ze maar wat graag in nog zeer corrupte staten als Montenegro en, helaas, zelfs ook in Servie. Met geld is helaas de hele wereld te koop. Zo kan het moslimgif zich steeds verder uitbreiden over de Balkan.

  Like

 14. Daiyu-ninja zegt:

  Ik durf haast te wedden, dat de moslims zich kapot zitten te bescheuren over die domme en volgevreten varkens die daar aan de tafel zitten te vreten van hun halal voer.
  Het feit, dat ze die ongelovige honden hebben kunnen doen geloven dat de islam een geloof en vrede is, is voor hen een grote overwinning.

  Like

 15. Jean zegt:

  Alleen al met dergelijke smeerlappen aan één tafel gaan zitten geeft aan dat dit zootje voor geen haar te vertrouwen valt.
  Dat véél van die perverse viespeuken zo mohammed ingesteld zijn geeft te kennen dat ze ook graag met hun poten aan kinderen zitten. Voor die is handjes afkappen veel te simpel dat moet kopje kappen worden en dan de vuiligheid in een plastiekzak afvoeren richting rifgebergte want dergelijke smeerlapperij bezoedeld onze grond.

  Like

 16. delamontagne zegt:

  Bij ons in Fr is een maaltijd zonder wijn ondenkbaar…………Ik zie geen wijn!!!!!!!!!!!!! alleen cola……
  gedverderrie.
  Trouwens erg gourmandise ziet ,t gezelschap er niet uit, eerder tegenzin.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s