VIDEO: Islamitische onmensen! (PAS OP! Gruwelijke beelden!)

 

Geplaatst door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op VIDEO: Islamitische onmensen! (PAS OP! Gruwelijke beelden!)

 1. Cathja zegt:

  Bij het eerste ‘plaatje’ voel ik al afgrijzen! Ik kijk maar niet verder……!!

  Like

 2. JiepMK zegt:

  Altijd weer heerlijk om te zien hoe die wilden elkaar afmaken en of het nou moslims of christenen zijn dat maakt mij verder geen snars uit hoor.

  Like

 3. guusvelraeds zegt:

  Gewoon doden is niet genoeg voor deze helden van Allah. Dode lichamen moeten ook nog op een niet te bevatten wijze volledig gemutileerd, ontheiligd en geschonden worden. Het mutileren en uitvoeren van seksuele perversie is sowieso een algemeen gangbare sport in alle islamitische oorlogen. Voor christenen is het lichaam geschapen naar het evenbeeld van hun God. Welk Godsbeeld zouden deze islamitische creaturen hebben? Aan de vruchten herken je de islamitische boom wordt met deze beelden realistisch en hard in je gezicht geknald. Vluchten in islam liefde kan niet meer voor wie die dit gezien heeft, tenzij je moreel lang geleden door de grond gezakt bent. Hier is geen enkele nuance meer op zijn plaats. In elke oorlog gebeuren smeerlapperijen echter met een groot verschil. Deze smeerlapperijen worden geheel onderschreven en uitgevoerd conform de opdrachten in de koran. Is een nog grotere duivelse ideologie denkbaar die dit in mensen kan losmaken? Incidenten en sporadisch voorkomende excessen zijn dit niet You Tube staat immers bol met dit soort beelden. Ze hebben geen enkele schaamte video opnamen te maken omdat deze opnamen onderdeel zijn van de terreur die ze willen uitoefenen. Terreur eveneens bevolen door Mohammed en de koran. Wie wil nog een ideologie beschermen die het schenden van dode lichamen als geloofsuiting aanbeveelt. Het tuig op deze video is de laagste levensvorm op aarde en ik heb geen enkele moeite als deze pestbuilen in menselijke gedaante volledig uitgeroeid worden. Je wordt toch wanhopig bij de gedachte dat hier Jihadisten aan het werk zijn die ooit weer terug zouden kunnen keren naar de lage landen. Als dit leden zijn van het vrije Syrische leger hoop ik dat het andere islamitische monster Assad ze allemaal in handen krijgt en ze een kopje kleiner maakt. De aarde zou de mooiste dag van haar bestaan beleven als de twee laatst overgebleven moslims met messen bewapend tegenover elkaar zouden staan en onder luid Allah hu Akbar geroep met bloeddoorlopen ogen op elkaar zouden afgaan. Het paradijs op aarde zou dan zomaar een hele sprong voorwaarts dichterbij kunnen zijn.

  Like

 4. Republikein zegt:

  Dit zijn toch ook necrofielen?

  Like

 5. Bedenk maar goed dat inmiddels miljoenen van deze duivelse monsters al in Europa zitten!

  Like

 6. Zijn er nog steeds idioten die in de “cultuurverrijking” van ons continent geloven?

  Like

 7. Henk der Niederländer zegt:

  En niet te vergeten dat die dagdwazen in Den Haag vinden dat we met dit soort beesten in gesprek moeten blijven.

  Like

 8. luckybee zegt:

  Dank zei G.W.Bush gebeurd het voor al in het MO en Noord Arika, en niet hier bij ons.Nog niet!

  Like

 9. Tom Hendrix. zegt:

  Stuur deze beelden eens op naar onze zgn. “VOLKSVERTEGENWOORDIGERS”, in de TWEEDE SLAAPKAMER! Het zijn toch ALLE PARTIJEN, m.u.v. de PVV en de SGP die deze VERRIJKING geen HALT wensen toe te roepen! En dan ben ik benieuwd wat SS FRANZ TIMMERSCHWANZ hiervan vindt, en of er ook KAMERVRAGEN komen, over deze beestachtigheden!

  Like

 10. tjonge zegt:

  ff oftopic,

  vanavond op ned 2 om 2350 uur een documentaire van de ikon.
  http://www.tvgids.nl/programma/14828977/IKON_Doc/

  veel plezier..

  Like

  • Maja zegt:

   Er wordt weer net gedaan alsof het tuig slechts stenen heeft gegooid…Ach ja, die “vreselijke” Israeliers toch en och “die zielige, weerloze palestijntjes…..”.En natuurlijk zal de wezenloze, hersenloze kudde kijkers daar weer intrappen. Ik kijk – gelukkig – al jaren geen t.v. meer.
   Israël had natuurlijk nóóit deze misdadigers vrij moeten laten. Alle goede wil die Israël in het verleden heeft getoond, heeft voor hen nóóit enig positief effect gehad en dat zal zo blijven.
   Omdat het doel van de Arabische wereld is en blijft: Israel moet verdwijnen. Goede wil tonen en op hun eisen ingaan betekent voor moslims “zwakte”.
   Ik weet wel dat Israel in een enorm moeilijke positie zit, aan de ene kant de moslims en aan de andere kant de VS. Omdat Israel steeds meer alleen komt te staan in de wereld, lijkt mij het loslaten van deze misdadigers geen enkel Israëlisch doel dienen. Omdat wat Israël ook doet, het nooit de eisen van de islam zal verminderen. Die eisen zijn: wèg met Israël.

   Ik wens de regering van Israël en haar volk heel veel sterkte en wijsheid toe.

   .

   Like

  • Helena zegt:

   Dat lijkt mij wel weer mailen waardig, zelfs zonder dat ik de uitzending heb gezien.
   Ik roep jullie allemaal op wat van je te laten horen bij de IKON.
   Flikker de hele geschiedenis van het ontstaan van Israël in die mail en vraag hoe ze het in hun BOTTE HERSENS halen zo’n onzinnige reportage te maken!

   Like

 11. Tistochwat zegt:

  Ook deze beelden tonen weer aan dat dergelijke islamieten geen ‘mensen’ zijn, maar hellehonden die agressieve klanken uitstoten tijdens het verrichten van hun morbide activiteiten.
  Ze kunnen nog geen seconde hun muil dichthouden.
  Moeten die lui trouwens niet gaan werken bij hun baas?
  Of is afslachten hun dagbesteding?
  Ik ben benieuwd wanneer ze in ons land met deze walgelijkheden gaan beginnen.
  Ik wed dat zelfs dán het rooie ‘islam-geknuffel’ gewoon doorgaat.
  Wat boffen we toch met ons kleurrijke verrijkte propvolle landje!

  Like

 12. henk schroemges zegt:

  Dit soort opnamen van die vredelievende monsters direct doorsturen naar alle linkse politiek correcte nuttige en laffe landverraders in de staten-generaal van dit land.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s