VIDEO: “Zanzibar – Trouble in Paradise”

Geplaatst door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op VIDEO: “Zanzibar – Trouble in Paradise”

 1. guusvelraeds zegt:

  Zanzibar was ooit een van de grootste centrums voor de Arabische slavenmarkten. De Arabieren slaven vangers en handelaren hebben vanuit centraal en oost Afrika met Zanzibar als overslag plaats honderden jaren achter elkaar miljoenen slaven gevangen en gedeporteerd naar de Arabische gebieden. In Arabische landen zie je geen zwarte woongemeenschappen zoals bijvoorbeeld wel aanwezig zijn in Noord Amerika. Dit komt dat elke mannelijke slaaf na gevangenneming door de Arabieren meteen gecastreerd werd. De Arabieren bestempelden de zwarten als inferieure mensen en wilden onder geen beding dat er een vermenging zou plaats vinden met de Arabische populatie. Dit racisme t.o.v. de zwarte Afrikaan is ook nu nog alom aanwezig in alle Arabisch islamitische gebieden. Van de 10 mannelijke slaven die gevangen genomen werden bereikten er slecht gemiddeld 2 de Arabische slavenmarkten die verspreidt waren over alle gebieden die gedomineerd werden door de islam. Dit hoge sterfte cijfer werd veroorzaakt door de geïnstitutionaliseerde castraties gepaard met de hevige bloedingen en infecties die daarna optraden. De mensonterende slavernij gedaan door de Arabieren wordt binnen het westerse onderwijs meestal overgeslagen. In plaats daarvan wordt wel uitputtend (terecht overigens maar desalniettemin eenzijdig politiek correct en tendentieus) de slavernij gepraktiseerd door de Portugezen en Hollanders extra belicht.

  Like

 2. Henk der Niederländer zegt:

  Volgens de gutmenschen kan bovenstaande video niet kloppen want de edele wilden moeten natuurlijk wel edel blijven anders klopt het plaatje niet

  Like

 3. delamontagne zegt:

  Ik zat dat filmpje maar met een half oog te bekijken (zonder geluid ).In begin die vrouwen, gewikkeld in die zwarte troep en dat in die hitte. Zou die “leraar” ze o.a vertellen, dat hun voorouders vandaar als slaven naar ,t “heilige-land” Saudi Arabia”werden afgevoerd. Denk ,t niet. Zal wel weer over de gramm en toorn van allah gaan.
  Toen zag ik andere donkere mensen, vrolijk, zingend,dansend……………… in een kerk. Ik dacht: er wordt een vergelijking gemaakt met de “Holy-Rollers”,uit het zuiden van U.S. Ik mean dat ,t de baptisten zijn daar……….Die vrolijkheid en blijmoedigheid, wat een verschil…..
  Ben toen pas opnieuw gaan kijken/luisteren vanaf begin. Hetzelfde land, zelfde volk, WAT EEN VERSCHIL.
  Het werd me toen pas helemaal duidelijk, hoe een gevaar die christenen daar lopen door die haatdragende moslims. Ben toch bang dat ,t ellendig met ze af-zal-lopen…………….

  Like

 4. Helena zegt:

  Ik zou zeggen, Halleluja.
  Maar kan niet lang goed gaan. Daar moeten nodig wat christen honden hoofden gaan rollen.

  Like

 5. Leto 2 zegt:

  De baviaan om 5:59 vertolkt exact het probleem.
  Ethiek, vrijheid, IQ en EQ vormen een bedreiging voor de islam.
  Dat zegt genoeg over de islam.

  Like

 6. koddebeier zegt:

  99,9% van de christenen, anders denkende en ongelovige hebben het nog steeds niet door…..
  WE ZIJN IN OORLOG MET DE ISLAM !!!!

  Like

 7. Jan zegt:

  The exotic spice island of Zanzibar[…] has long been famous for its fascinating history, melting pot of cultures and warm, friendly people.
  Go on, spice up your life in Zanzibar!
  http://www.intrepidtravel.com/tanzania/zanzibar-exotic-spice-island-2025/digitalbrox%3AAfrica

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s