BBC is te links

Screenshot_10

De BBC is veel sneller bereid om berichten van de linkse denktanks te publiceren en deze als “onafhankelijk” te prijzen, terwijl men de onderzoeksresultaten van de rechtsconservatieven altijd van een “gezonde waarschuwing” voorziet door de ideologische overtuiging te benadrukken, zegt het Centrum voor Politieke Studies.

Oliver Latham, die het rapport “Bias at the Beeb” presenteerde, zei: “Uit onze resultaten blijkt dat de BBC zowel wat betreft de hoeveelheid thema´s evenals de manier waarop ze worden gebracht, zeer links gericht is.”

The Telegraph

Van vier linkse instellingen had men maar bij eentje een “waarschuwing” over de onpartijdige overtuiging aan het BBC-bericht toegevoegd – en slechts in 10% van de zendtijd.

Screenshot_8Daarentegen waarschuwde men echter ongeveer 25-65% van de zendtijd voortdurend wanneer men berichtte over een rechts-conservatieve instelling.

Ook neemt de BBC een EU-vriendelijke positie in.

Eigenlijk zouden alle rechtsconservatieven bevrijd moeten worden van de heffingen voor de linkse indoctrinatie, net zoals atheïsten bevrijd worden van het betalen van kerkbelasting.

Bron:

http://www.kybeline.com/2013/08/12/bbc-ist-zu-linkslastig/#more-47582

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in BBC, Communisme, Linkse Kerk, Marxisme, socialisme. Bookmark de permalink .

8 reacties op BBC is te links

 1. Tom Hendrix. zegt:

  Alle hoernalisten en omroepmedewerkers zijn volledig ROOD. Dat is het criterium tegenwoordig hoor, ISLAMOFIEL en LINKS, daar wordt op geselecteerd. Daarom is onze samenleving ook naar de verdommenis, 45 jaar linkse indoctrinatie!

  Like

  • KCMO zegt:

   Dit weekend maar weer eens ECO Nostra van Peter Siebelt ter hand genomen. Wat betreft indoctrinatie en radicalisering vind je hierin veel antwoorden.
   Opmerkelijk is ook Wilders kritiek, en terecht, op de geldstroom uit het MO naar moskeen in Nederland. Vergelijkbaar met de geldstromen uit het voormalig Oostblok naar Nederlandse universiteiten in de jaren ’60 en ’70. Het waren vaak de universiteiten en met name de Universiteit Wageningen die de wieg vormden voor figuren als Folkert vd Graaf.
   En zoals je al aangaf Tom, hier komen ook onze hedendaagse hoernalisten vandaan.

   Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Nou, die beslissing heeft ook lang geduurd!
  Géén nationale rouw, neem ik aan, want hij behoorde, dankzij z’n gangsterliefje, niet meer tot het Koninklijk Huis.
  Gelukkig maar, anders kregen we dààr ook nog weer mee te maken.
  IK laat er geen traan om.Voor mijn part krijgt die hele familie het nog eens in haar kop om ‘off-piste’ te gaan skieën!

  Like

 3. Het is niet voor niets dat Adam Levick naast CIF-Watch die de Guardian in de gaten houdt ook een BBC-Watch heeft opgezet http://bbcwatch.org Het zou goed zijn als we een gelijksoortige site op zouden zetten over de NOS en RTL4 die ook alleen maar leugens verspreiden

  Like

  • luckybee zegt:

   Dat is ook bij ons het geval.Verandering zie ik in de toekomst voorlopig niet.Tot dat de indoctrinage die zinds de tweede wereld oorlog op ons los wordt gelaten ophoudt te werken.Geen Marxisme meer in Nederland.

   Like

 4. Helena zegt:

  The Church of England houdt volgende maand in de kathedraal van Salisbury een avondzang waarbij ook GEBEDEN zal worden voor de EU en de plaats van Engeland daarin.
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2389140/Church-England-hijacked-pro-EU-cathedral-service-featuring-prayers-Britain-stay-Europe.html

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Helena 20.05. uur. Hoe waar is dus de TERM LINKSE KERK Helena. Ik word er compleet kierewiet van, alles werkt maar mee om ons zelf kapot te krijgen, de politiek, de pers, de omroepen, en nu ook zgn. christelijke kerkgemeenschappen! Onbegrijpelijk!

   Like

 5. Jan zegt:

  De smerige praktijken van de BBC

  BBC News uses ‘Iraq photo to illustrate Syrian massacre’
  The BBC is facing criticism after it accidentally used a picture taken in Iraq in 2003 to illustrate the senseless massacre of children in Syria.
  http://www.telegraph.co.uk/culture/tvandradio/bbc/9293620/BBC-News-uses-Iraq-photo-to-illustrate-Syrian-massacre.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s