Beter nieuws over de islam is er helaas niet

Screenshot_6

(Door: Leon de Winter)

“Als jouw vijand jou de hand reikt, hak je hem af. Als je daarvoor te zwak bent, neem je hem aan.” Dit is een Arabisch spreekwoord; het drukt duizenden jaren van tribaal denken uit. Een ieder die geen lid is van jouw stam, en dus niet door bloedbanden met jou verbonden is, is per definitie een vijand, en hij zal dat altijd blijven. Als je de kans krijgt, moet je hem doden. Als die kans er niet is, of als de sanctie te zwaar is, veins je vredelievendheid.

Is de vreemde altijd een vijand? In een natuurlijke omgeving waar geen overvloed bestaat, waar elke druppel water en elk groen blaadje een wonder is, is de andere nomadische stam bijna altijd een vijandige stam.

Onder dergelijke omstandigheden groeide gedurende duizenden jaren een ambitieuze cultuur die zich via het zwaard van de profeet Mohammed over het hele noorden van Afrika, het zuidoosten van Europa, het Midden-Oosten en grote delen van Azië uitspreidde. Onder de complexe theologie van een felle monotheïstische krijgerscultuur sluimeren de primitieve waarden en normen van Arabische bedoeïenen.

Lees verder>>>

(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op Beter nieuws over de islam is er helaas niet

 1. Joop Klepzeiker zegt:

  Een ander gezegde is :

  Je begrijpt het als je het zand in de ogen hebt gehad.

  Like

 2. Tom Hendrix. zegt:

  Islam en links: STERF!!! En het liefste vandaag nog!

  Like

 3. Martien Pennings zegt:

  Ja, zeer goed stuk.
  Misschien moet mijn definitie “nazislam” uitbreiden naar “tribalinazislam”.
  Zoals ik al een aantal jaren zeg: de islam kan niet hervormd worden, alleen in zijn geheel bij het grof vuil gezet worden, waar-ie ook thuis hoort.

  Like

 4. Th.M. van Baarle zegt:

  Prima stuk. Ik heb het aan mijn eigen lezerskring toegestuurd en er het volgende bijschrift bij geplaatst:
  Aan mijn lezerskring

  Beste mensen

  Ik stuur hierbij aan jullie door een artikel van de hand van Leon de Winter, gepubliceerd in de Dagelijkse Standaard. Een belangrijk online-nieuwsmedium voor de mensen die de toekomst van Nederland belangrijk vinden. Dat is zeer de moeite van het lezen waard. Ik citeer twee uitspraken van hem uit dit artikel om speciaal aandacht voor te vragen.

  1. “Als jouw vijand jou de hand reikt, hak je hem af. Als je daarvoor te zwak bent, neem je hem aan.” Dit is een Arabisch spreekwoord; het drukt duizenden jaren van tribaal denken uit. Een ieder die geen lid is van jouw stam, en dus niet door bloedbanden met jou verbonden is, is per definitie een vijand, en hij zal dat altijd blijven. Als je de kans krijgt, moet je hem doden. Als die kans er niet is, of als de sanctie te zwaar is, veins je vredelievendheid.

  2. De weg naar de wereldheerschappij loopt via de moskee, niet via de natiestaat waarin kerk en staat gescheiden zijn, en mannen en vrouwen en gelovigen en ongelovigen gelijke rechten hebben.

  Het eerste citaat schildert de mentaliteit van de moslim. Het verschilt van de westerse samenleving, waar plaats is voor medemenselijkheid. In de islamitische samenleving borrelt weinig anders dan HAAT. Bij demonstraties lopen moslims vaak met borden met spreuken. Daar vindt je het woord haat vaak op terug.

  De uitspraken van de profeet gaan nog een stap verder. Die beveelt zijn aanhangers om de niet-moslims te doden. Hak ze de nekken! Die niet-moslims omvatten joden, christenen, ongelovigen, afvalligen en aanhangers van andere geloven. Eigenlijk de hele wereldbevolking. Het uitroeien van alles wat geen moslim is, is het uiteindelijke doel van de islam.

  In breder wordende kring wordt er vanuit gegaan dat we ons op termijn zullen moeten verdedigen tegen de door islamisering in onze samenleving oprukkende islam-gemeenschap. Helaas zijn de leidende figuren in onze samenleving, de politiek-correcten daar nog niet van overtuigd. Die hebben de deuren wijd open gezet voor de instroom van islamieten. Dat betekent dat we in de komende strijd ons allereerst zullen moeten verweren tegen onze autochtone, maar helaas politiek-correcte landgenoten. Daarna – of als het tegenzit gelijktijdig – zullen we de strijd moeten aangaan met de moslim-gemeenschap. Zoals Leon opmerkt loopt hun weg naar de wereld-heerschappij via de moskee. Het is dus zaak om zo spoedig mogelijk te streven naar een drastische vermindering van het aantal moskeeën in ons land en scherp toezicht te houden .op wat daar gebeurt.

  Dit is een somber verhaal maar, helaas, de realiteit is voor wie zijn ogen open houdt niet zo vrolijk. Die minder vrolijke kant van het bestaan wordt ons vrijwel dagelijks geschilderd met de gebeurtenissen in het Midden-Oosten. Het afschuwelijke bloedbad in Syrië, de bijna dagelijkse bom-aanslagen in Irak. Nog niet zo lang geleden de strijd in Mali. En nog een heleboel landen in Afrika en het Midden-Oosten waar aan de lopende band wordt gemoord en gemarteld. En wie durft vol te houden dat dat niets met de islam te maken heeft?

  Het is van het grootste belang dat wie hier de ernst van inziet, niet wacht tot het telaat is, maar zo spoedig mogelijk contact zoekt met gelijkgezinden. Als het er straks op aankomt kun je beter niet alleen staan.

  Vriendelijke groet

  Like

 5. Pingback: Wat Joodse zelfhater Grunberg er zoal uitbraakt | E.J. Bron

 6. luckybee zegt:

  Als het om de islam gaat , moet ik jammer genoeg toe geven, zijn ze altijd vijandig gezind.Dat staat in hun heilige geschriften geschreven.En het wordt nog steeds practiceerd.

  Like

 7. Martha zegt:

  Theo, ik heb het gelezen, mee eens.
  Onder 1. Hand aannemen of afhakken…
  Ze zijn ook nog eens laf en huichelachtig.

  Voel je je sterk, hak je hem af en denk je dat je het niet aankunt neem je de hand aan!
  Toont hun karakter inderdaad.

  Martha (je weet wel).

  Like

 8. henk schroemges zegt:

  De weg -voor de moslim- naar de wereldheerschappij loopt niet alleen via de moskee maar in hoofdzaak middels de baarmoeder van de moslima’s. Westerse geb.rata is ongeveer 1,5 kind, van de moslima 6 kinderen. Via de fokpremie in het westen (kinderbijslag) helpen wij daar behoorlijk aan mee. Oplossing: schaf de kinderbijslag maar ook de bijstandswet af! Probleem opgelost.

  Like

  • Republikein zegt:

   Juist Henk, dat roep ik ook al jaren, totaal achterhaald, die kinderbijslag.Wat inmiddels achterhaald is sinds 1848 is natuurlijk te uitgebreid om onder de aandacht te brengen, je kan bezig blijven.Laten we Thorbecke maar laten rusten, straks wordt hij wakker.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s