“De islam komt, er is geen andere mogelijkheid”

Screenshot_4

Vorige week dinsdag noemde Michael Morell, de huidige vicedirecteur van de CIA, in een interview met de Wall Street Journal de Al-Qaida troepen in Syrië de grootste bedreiging voor de nationale veiligheid van de VS. Ontelbaar veel vreemdelingen sluiten zich bij deze groepen aan. Veel meer nog dan die toetreden tot Al-Qaida in Irak. Tegelijkertijd waarschuwde ook Matthew G. Olsen, directeur van het National Counterterrorism Center, dat Syrië zich ontwikkeld zou hebben als het wereldwijd eerste en belangrijkste slagveld van de Jihadisten. Er volgde een waarschuwing voor de hele westelijke wereld.

Zondag tenslotte richtte Abu Saqer, de leider van de Jihadiya Salafiya in de Gazastrook, zich op de radio met een belangrijke boodschap tot het Westen:

“De islam komt, er is geen andere mogelijkheid.”

Saqer zei ook wat er zou gebeuren zodra de Jihadisten de oorlog tegen president Assad beëindigd hebben:

“Wij geloven dat de islam zal komen, en dat is iets dat niemand kan verhinderen.”

“En we zullen de islamitische vlag op elk punt op aarde hijsen waar moslims wonen; en we zullen alle tegenstanders van de islam vervolgen, waar ze ook zijn. Juist in het Westen, in Europa en de Verenigde Staten.”

“Onze grootste vijanden zijn de Zionisten en de Verenigde Staten. De ontwikkelingen in Syrië zullen laten zien waar ons volgende doel ligt, waar het volgende doel van de moedjahedien zich bevindt.”

“Dit kan de Israëlische vijand zijn. Het kunnen de Verenigde Staten zijn of iemand, die met iemand anders een complot tegen de islam smeedt.”

Men schat dat zich minstens 6000 oorlogsvrijwilligers in Syrië bevinden, die een aanzienlijk veiligheidsrisico voor het Westen vormen. Veel van deze islamgetrouwen zijn afkomstig uit het buitenland. Het zijn meest Australiërs, Britten, Fransen of Amerikanen met een paspoort van het desbetreffende land. Het valt te vrezen, dat deze terroristen na hun terugkeer uit het Syrische oorlogsgebied zich geradicaliseerd tot een bloedige roes tegen hun thuislanden zullen keren.

Bron:

http://www.pi-news.net/2013/08/der-islam-kommt-es-gibt-keine-andere-moglichkeit/

Auteurs: L.S. Gabriel en Thore Feuerbach

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Al Qaida, Europa, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Israël, Moslims, Syrië, VS. Bookmark de permalink .

23 reacties op “De islam komt, er is geen andere mogelijkheid”

 1. Tom Hendrix. zegt:

  En dat allemaal mogelijk gemaakt door het grootste verraad sinds de Tweede Wereldoorlog, te weten: DE RESOLUTIE VAN STRAATSBURG! Verder is het meer dan duidelijk dat de BILDERBERG-MAFFIA en de ILLUMINATI en de NWO hier driftig aan gewerkt hebben, in samenwerking met de Socialistische Internationale, de liberalen, links-liberalen en niet te vergeten veel politiek correcte partijen. ‘ De vaandels der Hellevorst naderen”.

  Like

  • Peter Klaasing zegt:

   Het is duidelijk, wat ons te doen staat om ons land en families te redden. Uit de Euro en grenzen dicht en MOSLIMS ERUIT. Niet schiks, dan kwaadschiks! Wij moeten hen laten weten, dat zij niet welkom zijn.

   Like

 2. vanhetgoor zegt:

  Om de dooie dood niet! De islam is op sterven na dood. Het is altijd een verbond van rovers en dieven geweest, Een eng clubje van mannen die samen allemaal met elkaar uitgemaakt hebben dat vrouwen geen bliksem waard zijn. Samen zijn ze van mening dat dat anderen voor de financieren van het kalifaat mogen zorgen. Onder elkaar zijn ze er wel uit dat ze het allerhoogst bereikbare hebben bereikt.

  Welnu, ze hebben geen gelijk. Normale mensen, beschaafde mensen en verantwoordelijke mensen die zijn van mening dat iedereen vooraleerst zelf voor zijn eigen eten moet zorgen. Daarnaast zijn beschaafde mensen van mening dat vrouwen en mannen gelijkwaardig zijn aan elkaar. Niet onafhankelijk, maar dat er een gelijkwaardige wederzijdse afhankelijkheid is.

  De beschaving bots met de islam. Dan kunnen er twee dingen gebeuren, of we beëindigen de beschaving of we beëindigen de islam. De keuze is snel gemaakt. Voor het einde van 2013, en om precies te zijn op 31 december 2013 om 16:00 uur is de islam ten einde! Daarna bestaat er geen islam meer. Klaar, einde van het gezeik! Opzouten met die rotzooi, het heeft lang genoeg geduurd.

  Like

  • Tiny zegt:

   Dan moet de moslim broederschap ook verwijderd worden uit, u weet wel die groep die Al Quaida heeft getraind en uit dat grote huis met de koepel.
   Schrijf ik alles letterlijk op wordt ik vannacht uit m’n bed gelicht waarschijnlijk. 🙂

   Like

  • Helena zegt:

   Hoe graag ik ook zou willen dat u gelijk krijgt, neem ik aan dat u hier aan wensdenken doet?

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Zie ik niet zo! Mijnheer van het Goor kon best eens gelijk hebben, dat die schreeuwers heel wat zwakker op hun benen staan dan ze voorgeven.
    Grote bekken hebben kan iedereen, maar in daden omzetten…..?
    Zie mijn comment hieronder. Israël kan ze ook aan. Een klein land, helemaal in haar eentje!
    En dat komt omdat die moslims in de grond grote sloebers zijn. Kun je je de beelden van Operation Desert Storm indertijd herinneren? DIe Irakeesjes, die door de woestijn kwamen rennen met hun witte vlaggetjes?
    En de Amerikaan, die er één op de knieën dwong maar kalmerend zijn hand op zijn hoofd leggen: “Okay, be quiet; all wiil be all right…….etc.”
    Nee, hoe meer ik er over nadenk, hoe meer ik geloof, dat het westen die zielenpoten best aan zou kunnen. “De Islam komt…..” Donder op, zeg!

    Like

  • Joannes den Hollander zegt:

   vanhetgoor. Dat wil ik ook zo graag.
   Duivelsgebroed dien je met duivelse wapens op afstand te bevechten.
   Geen vieze handen aan maken dus.

   Like

  • M.A.L. Sion zegt:

   Als het 31-12-2013 – 16.00 klaar moet zijn met de islam, dan op 21-9-2013 voor 15.00 uur je strijdmakkers op de Koekamp bijeen geroepen hebben! Je weet waar te beginnen? Dichtstbijzijnde moskee. Die kan gesloten worden. Aan de slag en vort met de geit.,

   Like

 3. isidor zegt:

  de islam komt
  oveer mijn lijk en mijn 7 zonen

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Aha. “De Islam komt.”
  Wanneer horen we dat ook alweer vaker?
  In elk geval in van die fundamenalisten-opstootjes, die zich wel vaker voordoen, overal ter wereld. “Islam will dominate the world….etc.etc”
  Dreigen, dààr zijn ze goed in. En, niet te vergeten, de wens de vader van de gedachte laten zijn.
  Maar staan we er wel genoeg bij stil, dat een klein land als Israël al die schoften óók buiten de deur weet te houden, tot nu toe?
  En hoe dat kan? Moslims kunnen ècht niet zo veel. Dreigende taal uitslaan en met messen staan zwaaien, ja, dat kunnen ze!
  Kom op, westerse wereld! Pak je tesamen en drijf die idioten terug naar waar ze horen!
  We zóuden het kunnen, als we zouden wíllen!
  Dit is te gek voor woorden!

  Like

  • Lucie zegt:

   Dat zou prachtig zijn,als dat kon,maar er zijn nog steeds veel teveel burgers die vinden dat het wel meevalt.

   Like

  • beny zegt:

   “De Islam komt.”,ik denk dat ze dit in israel al lang beu gehoord zijn. het lukt hen nog nie eens om dit kleine,moedige landje over te nemen,laat staan gans de wereld 🙂
   ze zijn inderdaad zo moedg en sterk niet als ze laten uitschijnen,indien we moedige leiders hadden die bereid zijn om het volle potentieel van het leger te benutten tegen de radicale islam zouden ze niet zo veel noten op hun zang hebben,ze zouden onmiddeijk in de lachtoffer rol kruipen,hun grote mond zou terplaatse veranderen in tranen

   Like

 5. johannes zegt:

  aha nou prima toch laat maar komen dat vulles ,zal er met plezier op schieten,en er daarna op schijten

  Like

 6. Drs.P. zegt:

  Eerst dat compleet idiote achterlijke mens van een Zeikstrom eruit, daarna van Rompel en die andere communist, deze 3 bepalen in grote mate onze ellende met de islam!!!

  Like

 7. IFF zegt:

  Wat men vooral eens moet proberen is om een reactie te plaatsen in de reguliere media aangaande deze dreigingen. Noppe! Je komt er gewoon niet op! De vlag van de islam in de top op elk punt waar moslims wonen? Dat gaan we nog eens zien. Al geef ik toe dat het mij toch extreem erg verontrust.

  Like

 8. Jean zegt:

  Is dat de gedachte van die Zweedse Maalstroom? Dat achterlijk wijf weet nog niet eens waar de Schelde ligt en dat klets maar aan.
  Man man man, binnen enkele jaren vreten we die islambullshit rauw tot er niets meer van overblijft in Europa, die EU bende vreten we ook op maar dan als dessert.

  Like

 9. Helena zegt:

  Over bloederige roes gesproken. Vandaag op DDS.
  http://www.dagelijksestandaard.nl/2013/08/we-drinken-het-bloed-van-onze-christelijke-slachtoffers?utm_source=dlvr.it&utm

  Jongens kom op en mail met me mee naar alle politieke partijen in dit land. Vraag waarom ze aan deze humanitaire ramp, die zich overal op de wereld voltrekt, totaal geen aandacht besteden.
  Waarom zijn mensenrechten ineens geen politiek issue als het de islam betreft die complete genocide aan het bedrijven is.

  Stuur bv de link mee van het artikel hierboven en dat van Hala Naoum Néhmé op Elsevier.
  http://www.elsevier.nl/Juist/blogs/2013/7/Christenvervolging-in-moslimlanden-1299750W/

  Allemaal een kwestie van kopiëren en plakken.
  pvda_voorlichting@tweedekamer.nl
  50plus@tweedekamer.nl
  d.vandijk@tweedekamer.nl = SGP
  cda@tweedekamer.nl
  r.deroon@tweedekamer.nl = PVV
  http://site.d66.nl/pechtold/e_mail_aan_de_tweede_kamerfractie
  (de persoon voor buitenlandse zaken is Sjoerd Sjoerdsma)
  VVD.nl/contact of voor een persoonlijker gericht commentaar premier@vvd.nl
  spfractie@tweedekamer.nl
  christenunie@tweedekamer.nl
  groenlinks@tweedekamer.nl

  Of gebruik dit overzichtje
  http://www.st-ab.nl/ad04d.htm

  Like

 10. Fred zegt:

  Eens komt de dag dat er voor Mladic een standbeeld wordt opgericht denk ik.
  Maar waarschijnlijk zijn er dan al zeeën van onschuldig bloed voor niets vergoten.
  Net als in Syrië.
  Daar moorden de moslims voor het merendeel elkaar uit.
  Die daar het loodje leggen zullen hier niet meer komen.

  Like

 11. Auke zegt:

  Je kunt ook met moslims op basis van argumenten over het Leven van Jezus praten en wat het aanvaarden van Jezus betekend in hun leven. Dan hebben ze tenminste een Enige Echte God en door God leren ze houden van alle mensen (dit betekend niet, dat je jezelf niet mag verdedigen tegen een mens die je wil vermoorden, die onzin gedachte over het Christendom is on-Christelijk). Jezus is tenslotte voor alle mensen gestorven. Dit lijkt heel naïef, alleen deze bekering is wel een hele reële mogelijkheid. Helaas zijn er teveel mensen die zich vertegenwoordigers van Jezus noemen, die denken dat de god in de koran dezelfde is als de God in de Bijbel. En dat je dan maar wat lief moet praten met afgodendienaars. God denkt daar heel anders over. Zie o.a. Elia.

  Like

 12. luckybee zegt:

  Wij moeten er voor zorgen dat ze in het MO en Noord Afrika en andere moslim landen tekeer blijven gaan en niet hier bij ons.

  Like

 13. Daiyu-ninja zegt:

  Fred zegt:
  12 augustus 2013 om 22:41

  Eens komt de dag dat er voor Mladic een standbeeld wordt opgericht denk ik……………….
  ————————————————————————————————————————————
  Naar mijn mening heeft hij daar recht op.

  Berluconi-palementier verdedigt Mladic
  De Serven hadden de oprukkende islam in Europa kunnen stoppen, maar men heeft ze dat niet laten doen, aldus de politicus van de Lega Nord van Umberto Bossi, die soms fel uithaalt tegen moslims die in het noorden van Italie zijn gaan wonen.
  Bron telegraaf.

  Like

 14. DJpatriott zegt:

  Daarnaast zijn er meer dan genoeg kruisridders die graag het zwaard ter hand nemen en de islamnazi’s weer achter de Gates of Vienna schoppen. Via via weet ik dat er diverse sleeping cells zijn die graag in actie komen als het moet.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s