Foto´s van moslima´s op Facebook zijn “onislamitisch”

Screenshot_1

Beste moslimsvrouwen en –meisjes, vandaag kunnen we jullie er met enkele details voor behoeden om voor eeuwig en altijd als brandhout in de islamitische hel te smoren. Want we hebben voor jullie meerdere meningen van deskundigen, of en met welk doel jullie je foto´s op Facebook mogen publiceren. Uiteraard zijn de vier meningen van de vier imams tegenstrijdig aan elkaar zoals de koran zelf. Dat wordt dan abrogatie genoemd. De laatste geestelijke spreekt zichzelf zelfs tegen:

1. Abul Irfan Naimul Halim Firagni Mahli zegt: Een absoluut NO! Ja, als het aan hem zou liggen zou hij het alle vrouwen – ook niet-islamitische – verbieden hun foto´s op Facebook te zetten. Of het volgens hem toegestaan zou zijn vrouwelijke dieren op internet te zetten, weten we helaas niet meer.

“Er komen tegenwoordig zoveel misdaden voor. De animale instincten van de mannen maken zelfs slachtoffers van de meisjes tussen de eigen vier muren. Daarom is het een openlijke uitnodiging tot gewelddadigheden wanneer vrouwen hun foto´s op Facebook zetten.”

Hij zei dat, onafhankelijk van geloof of etniciteit, vrouwen geen foto´s op internet zouden moeten zetten.

2. De sjiietische geestelijke Maulana Saif Abbas Naqvi bevestigt Abul Irfan en zegt dat de meisjes een account zouden mogen aanmaken, maar het purdah-gebod (versluieringwet van de islam) zegt duidelijk dat de versluiering voor alle vrouwen obligatoir is.

“De sluier is obligatoir voor alle moslima´s en daarom is het onislamitisch om de foto op Facebook te publiceren.”

3. De vooraanstaande sjiietische geestelijke Ali Nasir Syeed Abaqati alias Agha Roohi zegt dat het purdah-gebod duidelijk is: de vrouw moet zich tot het voorhoofd en tot de kin versluieren. Het gezicht mag dus zichtbaar blijven. MAAR PAS OP! Hij is een sjiiet. Wat hij zegt, geldt niet voor soennieten.

4. De sjiietische geestelijke Kalbe Jawad zegt dat een moslima haar gezicht mag laten zien, maar niet om mannen te lokken. Ze mag haar foto echter publiceren om een echtgenoot te vangen:

Als men met de foto echter jongens wil lokken, is dat duidelijk onislamitisch.

Hij zei, dat foto´s van meisjes gepubliceerd mogen worden als het erom gaat te trouwen. Hij zei dat het doel van de publicatie op internet bijzonder belangrijk is.

En zo is het, beste moslima´s!

Hindustan Times

Nu weten jullie waaraan jullie je moeten houden. Omdat het volgens Kalbe Jawad onduidelijk is hoe men differentieert tussen mannen lokken en echtgenoten lokken, zou de moslima op iedere foto beter de bruidsprijs kunnen zetten, zodat duidelijk is dat ze op zoek is naar een echtgenoot en niet zomaar naar een man. Want, zoals we kunnen lezen, het doel van de foto is erg belangrijk!

En wie vindt voor ons de beste foto´s voor deze verschillende meningen van deskundigen?

Bron:

http://www.kybeline.com/2013/08/11/fotos-von-muslimfrauen-im-internet-sind-unislamisch/

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in fatwa, Islam, islamitische ideologie, sjiieten, soennieten. Bookmark de permalink .

36 reacties op Foto´s van moslima´s op Facebook zijn “onislamitisch”

 1. Joost Visser zegt:

  Beste heer Bron. Ik ga ervan uit dat de lezers van de door u geselecteerde berichten toch wel een IQ van minimaal 50 bezitten. Sommige artikelen zijn zelfs schitterend alsmede de commentaren. Door het plaatsen van de ultieme onzin beledigt u uw publiek.

  Like

   • Joost Visser zegt:

    Sarcasme heer Bron. Dit is te belachelijk voor woorden.

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Ik neem aan dat u het feit belachelijk vindt dat islamitische “geleerden” en “geestelijke” gaan bepalen of een moslima met een foto op Facebook mag? Of bedoelt u de keuze van het artikel zelf? Mocht dit tweede het geval zijn, dan vind ik dat raar. Het is namelijk wat mij betreft een typisch artikel dat de complete idiotie van de islam weer eens blootlegt.

    E.J. Bron

    Like

   • Luchtpint zegt:

    Goed nadenken voor je hier op zou antwoorden, E.J. Het venijn zit in de staart. Joost Visser impliceert hier dat het aanhalen van de woorden van moslim exegeten een anti-intellectualistische aanpak is om de zaken mee belachelijk te maken “omdat je dat soort mensen niet ernstig moet nemen” naar zijn idee.

    Waarschijnlijk heeft dat maar één doel voor ogen: nog eens benadrukken dat Links ergens een illusoire vorm van “gematigde” Islam zou gevonden hebben, die het zgn. extremisme van Islam godsgeleerden zou kunnen tegenspreken, en dat uiteraard met de bedoeling jouw discours belachelijk te maken.

    Daar trap ik al lang niet meer in.

    Like

  • koddebeier zegt:

   Gezien Uw opmerking komt Uw IQ daar zeker niet boven !!!

   Like

   • Joost Visser zegt:

    Dus u vindt de opmerkingen van de imams van een hoge intelligentie getuigen?

    Like

   • Luchtpint zegt:

    @ Joost Visser

    Wat jij opzettelijk niet wil snappen (en de reden daarvoor zal jou wel bekend zijn) is dat de Islam een anti-intellectualistische doctrine is, die door NIEMAND op een “hoog intelligente” manier kan worden uitgelegd. D.w.z. niet door imams, niet door moellahs, niet door Moslim Broeders, niet door keurig in het pak gestoken moslims die ons voor de gek willen houden (zoals Tariq Ramadan) en al helemaal niet door linkse apologeten die alleen hun eigen wollige prietpraat proberen te projecteren op een zgn “gematigde” Islam die NIET bestaat. Bij de linkse rakkers valt het zo mogelijk nog meer op dat er nooit wordt doorgegaan op de inhoudelijke aspecten van wat er in de Koran staat, het gaat altijd over “intolerantie” en “racisme” van Europeanen e.d. Waarom zou dat zijn, meneer ??? Nooit gaat het over de inhoud !

    Vandaar de relevantie van dit stuk. Misschien moet jij eens naar die imams gaan om ze te dwingen “gematigde”, intellectueel hoogstaande interpretaties uit de Koran af te leiden. Uiteraard KAN dat niet, en dat weet je zelf goed genoeg.

    Dat is dan ook DE reden waarom je je hier opzettelijk “van de domme” komt houden en impliciet probeert te beweren dat er ook nog intelligentere interpretaties zouden zijn. Die zijn er niet.

    Als die imams niet intelligent zijn op de manier waarop jij dat probeert te verstaan, dan komt dat alleen maar omdat de Islam ZELF niet intelligent is ! Ga iemand anders voor de gek proberen houden !

    Like

   • Joost Visser zegt:

    Beste luchtpint.. (Zelf)sarcasme is niet uw sterkste punt?

    Like

   • Luchtpint zegt:

    “Sarcasme heer Bron. Dit is te belachelijk voor woorden.”

    Ofwel versta jij geen ballen van sarcasme, want ik heb er niks van gemerkt in jouw reactie. Ofwel ben je gewoon even met de deur in huis gevallen om zgn. je solidariteit met deze site even zijdelings te komen betuigen, om er in 1 adem aan toe te voegen “dat sommige dingen hier te ver gaan.”

    Een typische linkserige kruiperige manier om wat hypocrisie te komen spuien. Zoals gewoonlijk. Ik ken dat verhaal van buiten.

    Like

   • Joost Visser zegt:

    Je begrijpt er echt niets van. Lees wat meer Asterix en Obelix, waar ze me doen aan een wel heel slecht toneelstuk Was het eerste waar ik aan dacht toen ik het stukje las.

    Like

   • Luchtpint zegt:

    Trouwens, als je toch zo sarcastisch wil zijn, geinponem, hoe komt het dan dat je van E.J. Bron de reactie “???” uitlokt ?

    En dan vergeet ik die van koddebeier nog. Sarcasme, daar heb jij nog nooit van gehoord.

    Like

   • Luchtpint zegt:

    Een linkse lapzwans met het slappe handje, dat ben jij.

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Niets ten nadele luchtpint, maar volgens mij zie je dat toch echt verkeerd!

    E.J.

    Like

   • Luchtpint zegt:

    @ E.J. Bron

    Ik zou er zo zeker niet van zijn als ik jou was.Op het artikel https://ejbron.wordpress.com/2013/07/15/noors-ezin-bekeert-zich-onder-tranen-tot-de-islam/ heb ik zijn reacties gelezen en daaruit blijkt afdoende wat de bedoeling is van zijn aanwezigheid.

    Joost Visser zegt:
    16 juli 2013 om 00:32

    In de bijbel staat ‘gij zult niet doden’. Nou ja, behalve tijdens de kruistochten dan.

    Ik Heb Er Zo Genoeg Van zegt:
    17 juli 2013 om 00:10

    Joost, waarom waren die kruistochten er dan?
    Je gaat toch geen oorzaak en gevolg omdraaien zoals de meeste linxen het doen?

    Joost Visser zegt:
    17 juli 2013 om 08:30

    Beetje sarcasme. Wil enkel maar zeggen dat er in wat voor een geloof dan ook in naam ervan geslacht wordt. ‘God wil het’. Neen, de kerk wilde het. Toch wat anders.

    Tom Hendrix. zegt:
    17 juli 2013 om 09:22

    @Joost Visser: 00.32. uur. Nou, daar zal best wat van aan zijn, maar de kruisridders hebben nooit het totaal van 278 miljoen doden gehaald, wat de ISLAM in 1400 jaar tijd voor elkaar gekregen heeft. O ja, zelfs dictators als Stalin, Mao, Pol Pot, Hitler hebben bij elkaar nog niet zoveel slachtoffers gemaakt, als de zgn. “religie van de vrede”.

    Joost Visser zegt:
    17 juli 2013 om 10:09

    Het gaat dus om de hoeveelheid slachtoffers of er terecht in naam van het geloof geslacht wordt? Kruisridders slechts 1 miljoen, dus dat mag, moslims 250 miljoen mag niet. Inquisitie? Indianen in Latijnsamerika, mag wel, waren er minder dan 250 miljoen.

    Dat zegt mij genoeg. Heel eigenaardig ook dat elke keer iemand tegengas geeft, hij met het excuus komt aandraven dat het sarcastisch bedoeld was. Dat is een verhaal dat ik al vaker gehoord heb van dergelijke idioten. Eerst komen ze binnen waaien om wat kritiek te geven door de inhoud van het artikel af te zeiken om toch maar een vorm van moreel relativisme en politieke correctheid er door te drukken. Vanaf het moment dat er wat tegen in gebracht wordt, wordt het meteen paniek in hun hoofd:”Oei, schijnbaar heb ik wat verkeerd gezegd, even proberen de zaken te lijmen en mijn gezicht proberen redden door een idioot excuus te verzinnen.” Om toch maar een blog als deze te kunnen blijven infiltreren met PC gelul op lange termijn.

    M.a.w. “Ik had het zo niet bedoeld” (flauwekul natuurlijk) transformeert dan ineens in “Ho maar, ’t was maar een grapje !” of in het geval van Joost Visser “Sarcasme”.

    Hoe dikwijls ik dat soort van gelul op andere blogs al niet gehoord heb. Bij elke euro die ik ervoor zou kunnen krijgen kan ik gaan rentenieren op de Bahama’s !

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Ik zal het “in de smiezen” houden….

    Like

 2. Ekster zegt:

  Laten we hopen dat “onze” moslima’s hier goede nota van nemen want het is me opgevallen hoe onislamitisch en vooral inconsequent de Nederlandse moslima’s zich gedragen. Wel heel provocerend een dom hoofddoekje om, maar tegelijk hoge hakken en make-up op hun gezicht. Als we ze maar eens verplichten konden om een jaartje in een moslimland te gaan wonen, misschien dat ze dan eens hun luie hersens gingen gebruiken. Ze moeten eerst maar eens ervaren hoe het is om in een dergelijke maatschappij te moeten leven. Want dat van 2 walletjes eten dat jullie doen is zeer onislamitisch, daarme komen jullie niet ver in een echte moslimsamenleving.

  Like

 3. Theodoor zegt:

  Mohammedaanse vrouwen zijn vrij in een zeer beperkte ruimte, die ruimte kan zomaar nog kleiner worden als één of andere malloot de mening heeft dat het de verkeerde kant opgaat met de dames. De vrouwen moeten zich volledig onderwerpen aan de man, wiens wil zogenaamd WET is.
  Trouwens ook de mannen zijn gevangenen, maar dan van Mohammed, zijn schrijfsel geeft aan hoe ze moeten leven, de nodige correcties vinden plaats door stamgenoten of opruiende imams en zo blijft een woestijncultuur voor altijd een woestijncultuur.
  Het westen zal zich daar bij aan moeten passen lijkt het wel, de politici lopen om het hardst om het eerste binnen te zijn, de lafaards.

  Like

 4. Jan zegt:

  Die chicas begrijpen het niet. Echte schoonheid komt van binnen en wie anders dan de islam heeft dit:

  The sell of shampoo with my hijab on trippled. Hoe is het mogelijk? Zou ‘onze’ Fatima (Elatik) dan toch gelijk hebben dat mannen op haar doekje geilen?

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Weet ik veel…..Die psychisch totaal vervormde moslimmannen mogelijk wèl.

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Oh, Jan, er schoot me in verband met dit vraagstuk nog wat te binnen:
   Een paar jaar geleden las ik ergens een interview met een zéér gelovige Moslima, traditioneel dik ingepakt met Niqaab `n gezichtssluier, ergens in Nederland. Ze volgde Koranlessen in de moskee, samen met andere ‘zusters.’ Het vertrek waar de mannen Koranlessen konden volgen lag elders in de moskee, want, zei ze in alle ernst, als die lokalen naast elkaar zouden liggen, en de mannen zouden je kunnen horen als je hardop een soera of een gebed citeerde, dan zou er wel eens iemand VERLIEFD KUNNEN WORDEN OP JE MOOIE STEM!
   Die denken volgens mij echt dat ze de ‘diamant in het doosje’ zijn. Je moet toch wàt hebben, hè.
   Maar verwrongen ís het!

   Like

 5. guusvelraeds zegt:

  Verbijsterend opnieuw te zien dat elke individuele en vrije keuze voor moslima’s verboden is binnen de islam. Dat men deze vrije keuze ook nog verhinderen wil met elkaar tegensprekende islamitische adviezen is illustratief voor het valse karakter van de islam. Het zijn alleen de moslima’s zelf die de islam bij het grofvuil kunnen zetten. Wij kunnen dat niet voor hun doen.

  Off topic maar desalniettemin belangrijk ook te melden:

  Dit is Jeruzalem vandaag!
  Vredesbesprekingen brengen geen vrede in het Midden Oosten, opstaan voor je gespeelde eer en vermeende rechten is alles. Israëls akkoord verklaring met de vredesbesprekingen laat de Arabieren zien dat Israël voor vrede land wil opgeven dit proevend willen ze nu alles. Zelfs Arabische inwoners van Jeruzalem die gezegend zijn met gelijke rechten als elk ander Israëlisch burger worden nu gewelddadig. Wanneer zullen alle Arabieren in vrede leven met Israël? Waarschijnlijk niet eerder als Israël duidelijk laat weten geen millimeter land meer op te geven van hun thuisland Samaria en Judea.

  Like

  • Theodoor zegt:

   Duidelijk een bewijs dat de Mohammedanen NOOIT echt NOOIT geen vrede willen.
   Als Israël slim is laten ze de onderhandelingen op niets uitlopen en gelijkertijd met versneld tempo hun thuisland Samaria en Judea gaan bebouwen en voedsel kweken, daar is toch altijd een tekort aan in de toekomst. Landen die willen boycotten, OK ze willen (kunnen) niet anders met zo’n domme EU-club in Brussel.

   Like

 6. BertG. zegt:

  Dit is pas echte vrijheid van je godsdienst en mening uiten. Schitterend.

  Novy is een Pastafarian. Dat wil zeggen dat hij een aanhanger is van de leer van het Vliegende Spaghetti Monster. Dit Monster heeft niet alleen alles geschapen, maar is ook een voortdurend scheppend proces en is dan ook in staat om ieder wetenschappelijk bewijs waarbij het bestaan van het Vliegende Spaghetti Monster in twijfel gebracht zou worden, in zijn eigen voordeel te wenden.
  http://www.dagelijksestandaard.nl/2013/08/met-vergiet-op-je-kop-door-de-wereld#comments

  Like

 7. Jan zegt:

  Al fitrah – vrouw zonder hijab lijkt op kameel en stinkt

  Beste zuster, de hidjaab betekent het bedekken van het gehele lichaam waarbij de charmes van de vrouw niet zichtbaar zijn, behalve wat Allaah subhaanahu wa-ta3aalaa daarvan heeft toegestaan, namelijk de handen en het gezicht.

  De Profeet salla-llaahu 3alayhi wa-sallam heeft gezegd dat er twee categorieën mensen van de Hel zijn die hij in zijn tijd nog niet heeft gezien, één daarvan betreft “de vrouwen die gekleed zijn en [toch] naakt zijn, die al heupwiegend heen en weer schommelen [en zo de mannen doen verleiden]. Hun hoofd lijkt op de gebogen bulten van kamelen met lange nekken. Ze zullen het Paradijs niet betreden en ze zullen haar geur niet ruiken, ALHOEWEL HAAR GEUR KAN GEROKEN WORDEN VAN ZO’N EN ZO’N LOOPAFSTAND”» De geleerden hebben «gekleed en toch naakt» uitgelegd als zijnde vrouwen die lichte kleding dragen, die hun vormen en rondingen aftekenen en ze niet bedekken. Ze zijn gekleed, maar in werkelijkheid zijn ze naakt.

  Beste zuster, strakke kleding met een hoofddoek is geen hidjaab, maar naaktheid. Je denkt gekleed te zijn, maar in werkelijkheid ben je naakt. De hidjaab is voorgeschreven om de schoonheid van de vrouw te bedekken voor vreemde mannen. Hoe zit het dan met de vrouw die zichzelf kleedt met kleding die op zichzelf een versiering is, en haar lichaamsvormen toont? Kleed jezelf met waardigheid en draag de hidjaab.
  De kleding moet het volledige lichaam bedekken, behalve het gezicht en de handen;
  De kleding mag geen versiering op zich zijn;
  De kleding mag niet doorzichtig zijn;
  De kleding moet wijd zijn, waarbij de rondingen van het lichaam niet waargenomen kunnen worden;
  De kleding mag niet lijken op de kleding van mannen;
  De kleding mag niet lijken op de kleding van ongelovige of afgedwaalde vrouwen;
  De kleding mag niet geparfumeerd zijn.

  Beste zuster, DE ENGEL DES DOODS PASSEERT JOU DRIEMAAL OP EEN DAG. Zorg ervoor dat wanneer hij bij jou stopt, jij niet degene bent waarover de Profeet salla-llaahu 3alayhi wa-sallam het in deze hadieth heeft.
  http://en.fitrah.nl/index.php?option=com_content&view=article&id=101&Itemid=112

  Goede mohammediene: http://3.bp.blogspot.com/_-8ihvNSp7sE/TAdUzdhEL2I/AAAAAAAAACM/wHmF_L_vBww/s1600/liza_abaya.JPG

  Foute mohammediene: http://www.independent.co.uk/incoming/article8194423.ece/BINARY/original/Citizen-Khan-BBC.jpg

  Goed foute mohammediene (Afghanistan): http://www.tallaccu.com.pk/wp-content/uploads/2013/05/Hot-Charsadda-Girl-Wallpaper-6.jpg

  Like

 8. heleen zegt:

  Over de animale instincten van….. de ” moslim-mannen” heb ik ondertussen al alles geleerd. Binnen houden achter vier muren, die mannen dus.
  Wat een gekte..!!!

  Like

 9. delamontagne zegt:

  de eerste reageerders bovenaan, hier nog een islamitisch-wetenschappelijk-hoogstandje. holy-koran-water:::::
  httpv://www.memritv.org/clip/en/1642.htm

  Like

 10. Tom Hendrix. zegt:

  @Luchtpint 13.31. uur. Dat viel mij van deze reageerder ook al op. I smell a trol.

  Like

 11. Sjun Demartelaere zegt:

  Joost mag het misschien niet weten maar de profeet der Moslims had het over dat er meer vrouwen dan mannen de hel zouden bevolken. Ik verzin dit niet: https://waa.ai/vcIe
  Sommige van de kritiekloze volgelingen van Mohammed de profeet der moslims interpreteren dat als zouden de vrouwwezens daar in dit leven alvast op moeten worden voorbereid.
  .
  Uiteraard zijn er altijd wel weer mensen te vinden die de aandacht van dit gegeven proberen af te leiden om politiekcorrecte puntjes in eigen kring te scoren. daar kunnen die individuen niks aan doen, narcisme soms gecombineerd met verveling dwingt hen tot zulk zelfetalerend gedrag. maar alt e vaak is het sterker dan zij. Gelukkig wordt de kwaal steeds vaker tijdig herkend opdat stug volgehouden geneuzel (over een slechts in de hoofden van wie haar uitventen bestaande intellectuele studeerkamerislam) anderen niet teveel schade kan doen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s