Griekenland: onlusten in het uitzettingskamp Amygdalazea

Screenshot_1

Dat kun je nauwelijks nog “asiel zoeken” noemen, dat zijn oorlogshandelingen van vreemde binnendringers tegen het vreedzame Europa. Ze komen met geweld, ze minachten al onze wetten en ze zijn bereid de Europeanen met geweld aan te vallen en te verwonden. Deze oorlogshandelingen laten duidelijk zien dat ze met geweld Europa willen veroveren, bereid zijn om met oorlogsmethodes tegen de Europese veiligheidskrachten te vechten. Meerdere politieagenten raakten bij de aanvallen van de illegaal het land binnengekomen “asielzoekers” gewond:

In een uitzettingskamp voor illegaal binnengekomen migranten ten noorden van Athene zijn in de nacht naar zondag gewelddadige protesten uitgebroken. Volgens mediaberichten raakten hierbij minstens tien politieagenten gewond.

De “asielzoekers” stichtten op meerdere plaatsen in het kamp van Amygdalazea in Attika brand en gooiden met stenen en andere voorwerpen. Kort na middernacht zou de rust zijn teruggekeerd, terwijl de politie de omgeving van het kamp doorzocht naar mogelijke uitbrekers.

De opstand zou tijdens het uitdelen van de maaltijden zijn uitgebroken, berichtte de radiozender “Skai”. De aanleiding zou het besluit van de Griekse autoriteiten geweest zijn om de maximale duur van vastzetting voor uitzetting te verhogen van 12 naar 18 maanden.

Neue Zürcher Zeitung

Overigens, iemand vertelde ons dat hij een Pakistaanse asielzoeker had gevraagd waarom hij nu juist naar Duitsland wilde komen, waarom hij niet in een islamitisch land asiel zocht, waarin hij zich vast en zeker veel beter zou voelen.

Hij antwoordde dat Guido Westerwelle (opm. vertaler: de Duitse minister van Buitenlandse Zaken) bij hen in Pakistan was en hen ertoe aanmoedigen naar Duitsland te komen, want hier zouden mensenrechten heersen en ze zouden hier veilig zijn.

Bron:

http://www.kybeline.com/2013/08/12/griechenland-polizei-jagt-entwischte-asysuchenden/#more-47577

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Griekenland, Immigratie. Bookmark de permalink .

16 reacties op Griekenland: onlusten in het uitzettingskamp Amygdalazea

 1. Tom Hendrix. zegt:

  En dit alles mogelijk gemaakt door de SCHIJNHEILIGE PLOERTEN VAN DE EUSSR, te weten de SSers. BAROSSO,VON ROMPUY, en SCHULZ. Ik voorzie stromen van bloed, opstanden en burgeroorlog, en dat allemaal door de vuile SOCIALISTEN en hun meeheulers, de Liberalen, de Links-Liberalen en de linkse Christen-Democraten, die zowel op landelijk niveau als in het EP, deze ROTZOOI hebben geregeld. Moedeloos word ik ervan!

  Like

  • Jan zegt:

   Daarom weigeren Amerikanen hun wapens in te leveren. Overigens begrijp ik totaal niet waarom geen enkel land dit volk niet het land uitgooit of als zij toch een land bestormen, niet simpelweg doden. Alle Europese landen laten zien dat zij weekdieren van politici hebben die direct vertrekken als een djihadist in hún nek hijgt. Alleen, vluchten kan niet meer.

   Like

   • JiepMK zegt:

    Het duurt even voordat de weekdieren hun ballen weer aangegroeid krijgen, de condities moeten juist zijn en de aanwezigheid van katalysatoren is noodzakelijk, maar dat terzijde, want eigenlijk wilde ik je alleen complimenteren met je begeleidende foto:)

    Like

 2. Bob Fleumer zegt:

  De EU, eerst houden ze hun hand voor je mond zodat je niet kan ademhalen of spreken en dan zeggen ze die ademhalen meneer!
  Ik haat dat totalitaire zooidje in Brussel.
  Ik heb op geen van die gasten kunnen stemmen laat staat tegen ze stemmen!

  Like

 3. Bob Fleumer zegt:

  dat moet natuurlijk ” diep” zijn

  Like

 4. Maja zegt:

  Ze moeten er gewoon een paar mitrailleurs op leeg schieten. Mag niet van Brussel? O,k. dan stappen we uit de EU en dan zien jullie maar hoe je je miljardjes terug krijgt.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Maja 17.53. uur. Precies Maja, laat ze toch doodvallen die PLOERTEN van BRUSSEL!
   En wat mij betreft ook al die verraders die zgn. in de 2e kamer ons vertegenwoordigen, voor mij mogen ze neervallen en wel acuut. Uitzondering de PVV en de enkele partij die niet ons hebben verlinkt door het ESM te steunen!

   Like

 5. Jan zegt:

  Wij gaan meemaken wat de Serviërs hebben meegemaakt en nog steeds meemaken. Eens zien hoe groot de bekken van de socialisten en islamofielen zijn als de bendes in de straten te keer gaan.

  Like

  • Lucie zegt:

   Ze wachten nog een aantal jaren,totdat ze in de meerderheid zijn.
   En ze zullen dan allemaal bewapend zijn,want die rotzooi hebben ze nu ook al.
   Het is een vreselijk vooruitzicht,ik ben bang dat het totaal uit de hand gaat lopen.
   De grote ellende is,er zijn nog steeds heel veel Nederlanders,die dit niet zien.

   Like

   • Tom Hendrix. zegt:

    @Lucie 21.06. uur. En die wapens hebben de HAATJURKEN klaar liggen in hun MOSKETEN, in hun HAATHUTTEN. Maar geloof maar niet dat de PvdA het toe zal staan deze HAATHUTTEN te onderzoeken!

    Like

 6. JiepMK zegt:

  De Grieken zijn de afgelopen 5 jaar 25% van hun GDP kwijt geraakt en de werkloosheid is tot 28% opgelopen, de jeugdwerkloosheid bedraagt inmiddels 65%.
  De gevolgen van decennialange immigratie uit moslimlanden worden pijnlijk duidelijk.
  De eerste doden zijn al gevallen, het aantal zelfmoorden neemt schrikbarend snel toe, de toekomst is gitzwart, alleen de Golden Dawn kan op termijn nog redding brengen, maar helaas niet meer zonder radicale tactische beslissingen.

  Like

 7. Cathja zegt:

  DEPORTATIE is het enige antwoord op de agressieve taal en de dreigementen van deze barbaren! Het moet ze maar eens duidelijk worden dat Europa ONS werelddeel is, waar de islam het niet voor het zeggen mag krijgen. Nu niet en nooit! Willen deze lieden niet meewerken met uitzetting (en die kans is erg groot), dan moet er maar met geweld opgetreden worden! GEWELD is het enige wat een moslim verstaat. Nou, laten we dan maar in hun taal ‘spreken’.
  Wat Brussel er van vindt moet ons koud laten. We hebben te zorgen voor onze eigen veiligheid, omdat we weten dat Brussel ons niet beschermd, maar juist BLOOT STELT aan de bedreigingen vanuit de moslimwereld.
  EIGEN VOLK EERST!
  Laten we dat hoog in het vaandel houden!

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Cathja 19.52. uur. REMIGRATIE Cathja, en als dat niet lukt, door tegenwerking der muzelmensen, dan DEPORTATIE. Niet goedschiks, dan kwaadschiks, het zal worden ons OVERLEVEN in Europa, of de overwinning der HAATMOSLIMS, en ik weet waar ik voor zal vechten. Maar eerst moeten bij ons de RODEN en de policor partijen worden aangepakt. Zij zijn schuldig aan deze instroom van HORDEN ONAANGEPASTEN!

   Like

  • Ekster zegt:

   Cathja, je hebt helemaal gelijk, maar hoeveel percent van de Nederlanders denkt zoals wij? Nog steeds zien de meeste mensen geen enkel gevaar. Ze zijn als kreeften die je langzaam kookt in water; het water is eerst koud maar het wordt opgewarmd. Tegen de tijd dat het water te heet is om in te overleven, is het te laat om er nog aan te kunnen ontsnappen.

   Like

   • Cathja zegt:

    @ Ekster 14:18

    Dat heeft u goed gezegd Ekster, dat van die kreeft! En ja, ik zou onze landgenoten die totaal geen gevaren schijnen te zien wel eens stevig door elkaar willen rammelen! Zo van: “word eens wakker, en kijk wat er gebeurt’!
    Helaas hoor ik persoonlijk nog wel eens de opmerking: “en denk JIJ er iets aan te kunnen veranderen?”.
    Nee, ik kan in mijn eentje niets beginnen. Daarvoor hebben we ELKAAR nodig! Samen kunnen we wellicht wél iets bereiken.
    Maar ik ben bang dat áls de ogen van die slapers en wegkijkers eindelijk open gaan, het misschien te laat is!
    Toch blijf ik waarschuwen, zoveel ik kan.
    Dat zie ik als mijn plicht.

    Like

 8. luckybee zegt:

  Alleen met God’s hulp kunnen we ze kwijt raken zo wel de Moslims als ook de Marxisten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s