Solidariteit met islam komt voort uit angst voor radicale moslims

Screenshot_5

Monique Samuel toonde zich solidair met moslims

(Door: Afshin Ellian)

Monique Samuel wordt in Nederland bedreigd door heethoofdige moslims. In Knevel & Van den Brink toonde ze zich solidair met de islam. Samuel staat symbool voor de tragedie van het Midden-Oosten en de islamitische wereld.

‘Ik veroordeel de islam niet als land, maar ik voel wel dat hun wetten hier niet welkom zijn,’ zei Stephanie Banister, een Australische politicus in een tv-interview. Met deze blunder eindigde haar politieke carrière, die nog niet eens echt was begonnen.

De islam is geen land, hoewel de politieke theologie van de islam de wereld opdeelt in bipolaire ruimtes: het huis van de islam, het huis van de oorlog, het huis van het geloof (dus weer islam), het huis van het ongeloof (de ander), et cetera.

Lees verder>>>

(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op Solidariteit met islam komt voort uit angst voor radicale moslims

 1. Tom Hendrix. zegt:

  Prima artikel Hr.Ellian, en volkomen waar. De gore, vieze vuile ISLAM heeft enkel verachting, voor iedereen die zich als een “schaap naar de slachtbank”, laat leiden. Deze Mw. Samuel is ook geen echte Christin, want dan ga je niet HEULEN met de ANTI-CHRIST, allah de vieze maangod, met zijn achterlijke MO de pedo – profeet! De islam is een oer nazi ideologie. En iedereen die deze nazi ideologie ondersteunt is een GORE VUILE LANDVERRADER! Dus we weten wat de PvdA is!

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Het is -als altijd bij Afshin Ellian- een goed artikel, maar ik had moeite met het begrip ,neerbuigend’ dat tot twee keer toe gebruikt wordt. Ik heb die passage een paar keer overgelezen omdat ik me niet kon voorstellen, dat een gerenommeerd columnist zoals Ellian iets fout zou kunnen formuleren. Toch bleef ik tot de conclusie komen, dat, als hij bijvoorbeeld het woord ónderdanig’ -precies het tegenovergestelde- had gebruikt, het volkomen had geklopt, maar nu niet. -Tenzij de Heer Ellian iets heel cryptisch bedoeld heeft, dat mij dan is ontgaan.
  De houding van het meiske Samuel wàs onderdanig, welke onderdanigheid was ingegeven door angst; dat is de zuivere waarheid. Als Afshin Ellian het letterlijk meende, dat hij hierdoor tot tranen geroerd werd, is hij een goed, invoelend mens. Mij is het echter niet gegeven, moet ik bekennen. Dit omdat de herinnering aan dat TV-moment bij mij nog steeds gepaard gaat met tenen krommen en de vreselijkste gêne, doordat deze snotneus het bestond, de hele westerse wereld en passant mee te sleuren in haar onberedeneerde knieval voor dit barbaarse, allerverachtelijkste volk! Persoonlijk denk ik niet, dat ik die mentaal onvolwassen trut dàt de komende jaren nog zal kunnen vergeven. Zij dacht kennelijk, op haar 24ste alle wereldwijsheid in pacht te hebben omdat zij toevallig de kans kreeg, haar nek uit te steken. Nu dat lelijk tegengevallen is had zij er beter aan gedaan, de rest van Nederland daar buiten te laten , zeker ten overstaan van de moslims!
  Dat zij in haar overmoed haar hand overspeeld heeft, is gewoon een goede les geweest. Wij hoeven echter niet samen met haar door het stof!

  Like

 3. Martien Pennings zegt:

  “En de vrucht van de profeet Mohammed heet: de eeuwige angst.”
  AMEN.

  Like

 4. Republikein zegt:

  De negerhut van Oom Tom is inmiddels wit geverfd.

  Like

 5. luckybee zegt:

  Niet vergeten dat alle Christenen in het MO en Noord Afrika zinds het bestaan van de Islam Dhimi’s waren, en ze bestaat alleen door dat ze door de moslims , op peil werdt gehouden.net als in een Safari Park.

  Like

 6. Oliebolie zegt:

  Toch wel een lekker tetten wijf , die Monique Samuel

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s