VN-“zomerkamp” op de “West Bank” leert Jodenhaat

UNRWA, een organisatie van de Verenigde Naties, draagt bij aan de indoctrinatie van Palestijnse kinderen om de haat levend te houden

“Onderwijs” en “zomerkamp” op jouw kosten, geheel verzorgd door de UNRWA. 

De UNRWA heeft in het verleden al bewezen volslagen gepolitiseerd te zijn. De UNWRA draagt momenteel bij aan de indoctrinatie van tedere zielen, nazaten van Palestijnse vluchtelingen uit 1948, om de haat levend te houden. Dit is de reden waarom er na bijna 70 jaar een onoplosbaar ‘Palestijns probleem’ bestaat en semipermanente Palestijnse vluchtelingenkampen. Deze video laat zien wat door moet gaan voor onderwijs en zomerkamp bij deze organisatie van de VN.

Terwijl nationale regeringen worstelen met torenhoge staatsschulden, gaat deze organisatie door met uitgeven. De vrijwillige bijdrage van Nederland in 2012 was 15 miljoen euro. Hier is het Financial Updates portal.

En voordat we vervallen in historisch revisionisme, hier is een video hoe de staat Israel ook al weer tot stand is gekomen.

Het zal voor de EU, als belangrijke sponsor van de UNWRA, een troostrijke gedachte zijn, dat het geld besteed wordt aan kindvriendelijke projecten. De verschillende activiteiten bij “fun camp” zijn in ieder geval in lijn met de nieuwe Europese richtlijnen met betrekking tot Israel, die in 2014 in werking zullen treden.

In ieder geval zou het geen verrassing moeten zijn dat het ‘vredesproces’ gedoemd is tot falen.

Bron:

http://www.pomonieuws.nl/2013/07/vn-zomerkamp-op-de-westbank-leert.html

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Palestina", "Westbank", antisemitisme, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Verenigde Naties. Bookmark de permalink .

11 reacties op VN-“zomerkamp” op de “West Bank” leert Jodenhaat

 1. Martien Pennings zegt:

  Nee, dit ga je niet op het NON-journaal zien.
  Nee, dit wordt geen VPRO-docu.
  Ze geven liever Israël de schuld van het “vastlopen” van het “vredesproces”.
  VER-BIJS-TE-REND.

  Like

  • guusvelraeds zegt:

   Vanavond bij IKON DOC 23:50

   Een documentaire over de arme Palestijnse jongeren die vast hebben gezeten in Israëlische gevangenissen. Gevangen hebben gezeten och arm omdat ze enkel maar stenen hebben gegooid naar Israëlische soldaten. Het zijn toch kinderen, niet dan? Hoe ze eenmaal vrijgelaten maar niet de draad kunnen oppakken veroorzaakt door het verschrikkelijk verblijf in het Israëlisch gevang en de nog steeds voortdurende bezetting. De verantwoordelijkheid voor alle ellende onder deze jonge Palestijnen ligt natuurlijk niet bij de Palestijnse leiders maar zal helemaal op het bordje komen te liggen van Israël. We hebben echter een troost, het tijdstip van uitzending.

   http://www.vanavond.tv/programma/ikon-doc

   Like

   • Republikein zegt:

    Dat gaan niet veel mensen bekijken vrees ik Guus. De mensen gaan slapen of naar een herhaling kijken van Evil Kenivel en Poepzak, dat begrijpen ze pas want dat is altijd politiek correct.

    Like

 2. JiepMK zegt:

  Uitstekend natuurlijk, stel je voor dat er bij die primaten een bepaalde affectie voor mensen ontstaat, dan heb je pas een probleem.

  Like

 3. JiepMK zegt:

  Verder gewoon wachten op het juiste moment, zorgen dat je een goed excuus hebt en dan heel die plaag met wortel en tak uitroeien. Flink ruim wegsnijden en vooral meedogenloos zijn, enfin, Israel kun je dat wel toevertrouwen.

  Like

 4. Helena zegt:

  Beste webmaster, het gaat toch wel goed met u?

  https://ejbron.wordpress.com/2013/07/26/video-camp-jihad-palestijnse-hersenspoeling/

  plus mijn reactie op
  https://ejbron.wordpress.com/2013/07/23/geboorteplaatsen/

  Niet erg hoor we kunnen het niet vaak genoeg zien. 🙂

  Like

 5. toetssteen zegt:

  Het zal nooit gebeuren, maar toch….. Stel nu eens dat we nog wat droogmalen en er een pak ‘m beet Singapore op uit de grond stampen. Zo en dan daar al de joden daar een nieuw tehuis bieden. Kan simpel, dus onuitvoerbaar is onzin.
  De Klaagmuur is na te bouwen, zal het JWHW steken? Beetje god denkt breed, als die dat niet kan, kan hij niet het begrip oneindig beheersen.
  Enfin, naar mijn denkbeeldige polder. Wrijft in handen, dat wordt succes!

  Mmmhhh, maar wat zal het worden als die Arabieren die zich Palestijnen noemen de erfenis over moeten nemen? Ik ben geen Nostradamus, maar ik denk dat het gebied binnen een generatie terug zal zijn in zo ongeveer de middeleeuwen. Maar hé, dan hebben ze wat ze willen.
  Ow ja, vrijwilligers enkele reis.

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Mocht dat laatste, God verhoede!, ooit het geval worden toets, dan gaat ons dat, afgezien van de EU, opnieuw een enorme hoop geld kosten. Het zijn bodemloze putten en zo corrupt als de neten!

   Like

 6. Theresa Geissler zegt:

  Zomerkampen zijn zomerkampen. Ze indoctrineren ja, dat gevaar ligt al gauw op de loer. In Amerika hebben veel ouders de gewoonte om hun kinderen naar “christelijk-georiënteerde”zomerkampen te sturen; dan weet je meestal ook hoe laat het is. Dus als je al weet, dat dit een Palestijns kamp is….Gesteund door de VN, maar dat zegt al helemààl niets: Die VN zijn niet neutraal.We weten allemaal dat ze op de hand van de Palestijnen zijn.
  Kijk, je kunt zo’n documentairetje wel even bekijken, maar je weet toch binnen de kortste keren wat voor vlees je in de kuip hebt. Zo’n beetje op dezelfde manier als een aflevering uit de cartoon-serie “Vader en Zoon’ van Peter van Straaten, eind jaren’70.:
  Vader: (aan de hand van een door de zoon geproduceerd protestblaadje) “Wat heb je daar nou weer? Natuurlijk weer zo’n vodje met een inhoud van nul en gener waarde.”
  “Geef maar eens hier. Ik zal je punt voor punt laten zien waarom dit pamflet niet deugt, jongen.”
  “Aha. Ik zie het al.”
  (Gooit het blad in de prullenbak) “Gestencild. Weg ermee.”
  Grappig? Op een vergelijkbare manier kun je deze film beoordelen:
  Documentaire over een Palestijns zomerkamp? Kàn gewoon niet, dat ik het aanvaardbaar vind.
  Laat maar eens kijken. Ik kan punt voor punt vaststellen waarom dit initiatief niet deugt.
  (Beeld van de leidster, uitgedost in Niqaab) Aha. Ik zie het al.
  Helemaal ingepakt. Weg ermee.
  Zo werkt dat. Eén detail is vaak genoeg om alles te weten.

  Like

 7. Jan zegt:

  Inside the UNRWA Classroom

  UNRWA dean of education posts Hitler quote on FB
  Dr. Fares Haider is the Dean of Student Affairs for UNRWA in Jordan.
  Vertaling tekst: “De twee belangrijkste regels om succes te hebben zijn ten eerste: geeft nooit op en ten tweede: denk aan de eerste”
  http://elderofziyon.blogspot.nl/2013/08/unrwa-dean-of-education-posts-hitler.html#.UgnIceVNKrs
  Zie ook: http://tinyurl.com/my3wx77

  Ann Dismorr*, hoofd UNRWA in Libanon:
  U.N. official under fire for photo op holding map that erases Israel
  http://freebeacon.com/delegitimizing-israel/

  * Dismorr heeft de Zweedse nationaliteit

  Vriendinnetje van Beatrix:

  Like

 8. Tom Hendrix. zegt:

  De HAATJURKEN lachen zich te barsten, dat onze verraders van POLITICI, deze nieuwe HITLERJUGEND subsidieren, en dat gloeiende nondedju 68 jaar na de HOLOCAUST. Sterf politieke verraders, van socialistische, links-liberale, liberale en links christelijk-democratische huize. En sterf HAATBAARDEN!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s