De Duitsers protesteren tegen de snel stijgende toevloed van islamitische asielzoekers, feitelijk economische parasieten, die weinig meer naar Duitsland brengen dan islamitische suprematie, misdaad, verkrachting en ondankbaarheid

Screenshot_1

Daniel Krawczyk is ervan overtuigd dat er, zodra de vluchtelingen daar gaan wonen, erge dingen zullen gebeuren in zijn buurt in Berlijn: “Ze zullen inbreken in onze kelderwoningen”, zegt hij, “de mobiele telefoons van onze kinderen stelen, misdaad en geweld meebrengen en onze banen wegnemen.”  De 29-jarige huisbewaarder in de buitenwijken van Berlijn is een van de velen onder de lokale bevolking, die bereid is verzet te plegen tegen de plannen van de stad om een lege middelbare school te veranderen in een centrum voor maximaal 400 asielzoekers, als onderdeel van de groeiende oppositie tegen onderkomens voor vluchtelingen in het hele land.

The Epoch Times: De ‘boot-is-vol’ mentaliteit in Duitsland vindt weerklank bij de regering: “Zelfs een economisch sterk land als Duitsland wordt aanzienlijk uitgedaagd door de toestroom”, zei Hans-Peter Friedrich, de minister van Binnenlandse Zaken, onlangs in een kennelijke poging om de vrees van de kiezer twee maanden voor de algemene verkiezingen tot uitdrukking te brengen. Inmiddels benut extreemrechts de anti-vluchtelingen vrees in zijn voordeel, op zoek naar nieuwe medestrijders, terwijl de leden deelnemen aan demonstraties tegen nieuwe onderkomens voor asielzoekers.

Ongeveer 43.000 personen vroegen in de eerste zes maanden van 2013 asiel aan in Duitsland, bijna het dubbele van de ruwweg 23.000 over dezelfde periode in 2012. Terwijl de aantallen niet te vergelijken zijn met de honderdduizenden die Duitsland binnenstroomden op het hoogtepunt van de Joegoslavische oorlogen in de jaren 1990, hebben Duitse steden nog steeds moeite om te gaan met de toestroom van de huidige vluchtelingen, voornamelijk afkomstig uit Syrië, Tsjetsjenië en Afghanistan. Duitsland staat bovenaan voor wat betreft de plaats van bestemming voor vluchtelingen naar de Europese Unie, gevolgd door Zweden, Frankrijk en Groot-Brittannië, die in de afgelopen maanden ook allemaal duizenden asielaanvragen kregen.

Screenshot_2

Berlijn worstelt er in het bijzonder mee; een aantal onderkomens is zo overvol dat de bedden voor nieuwkomers soms worden opgemaakt in de gangen en in de gemeenschappelijke ruimtes. In de eerste helft van het jaar zijn 2.300 nieuwe vluchtelingen in de Duitse hoofdstad aangekomen, tegenover 1.180 in dezelfde periode van het vorige jaar. Terwijl de Duitse deelstaten voor kost en inwoning betalen, zijn het de stadsbesturen, vaak al platzak, die het geld voor moeten schieten – soms nemen ze leningen op om de vluchtelingen gastvrijheid te kunnen verlenen.

Duitsland heeft rigide quota voor het percentage vluchtelingen dat elke stad of regio moet aannemen. In het geval van Berlijn bijvoorbeeld is het quotum 5% van alle vluchtelingen die naar Duitsland komen. Zodra de vluchtelingen arriveren, vereist de wet dat aan hen huisvesting en inwoning worden verstrekt, terwijl hun aanvragen worden verwerkt, iets dat maanden kan duren en soms jaren. In de eerste zes maanden van dit jaar werd ongeveer 15% van de asielaanvragen goedgekeurd, waardoor bijna 4800 vluchtelingen zich permanent mogen vestigen.

Screenshot_3

Protesten tegen nieuwe asielcentra zijn niet beperkt tot Berlijn alleen, maar ze duiken in het hele land op naarmate er meer vluchtelingen aankomen. In Sachsenheim, in de buurt van Stuttgart, demonstreerden lokale burgers tegen een geplande opvang voor 60 vluchtelingen. Hoewel het centrum wel open zal gaan, hebben de gemeenteambtenaren het aantal vluchtelingen beperkt tot 37, de rest gaat naar andere opvanghuizen. Plaatselijke inwoners in Augsburg in Beieren zijn onlangs een petitie gestart tegen een nieuw onderkomen voor maximaal 200 vluchtelingen. En bewoners van de Hamburgse wijk Moorfleet hielden een protest toen de stad aangekondigde dat die een oude school wilde veranderen in een asielzoekerscentrum voor 100 personen.

Vorige maand werd een asielzoekerscentrum in Arnstadt, ten zuidwesten van Berlijn, door twee mannen aangevallen, die rotjes gooiden en racistische beledigingen riepen. Volgens het ministerie van Binnenlandse Zaken is het aantal misdaden tegen buitenlanders of buitenlandse belangengroepen in 2012 met 16,5 procent gestegen ten opzichte van het jaar ervoor. Nergens is het conflict duidelijker dan in Krawczyk’s  voormalige Oost-Duitse wijk Hellersdorf, waar zich, tot zover het oog reikt,  gigantische flatgebouwen uit het communistische tijdperk uitstrekken.

Screenshot_5

Het was in dit deel van de stad, dat al vecht tegen de armoede, dat de ambtenaren in Berlijn in juni besloten om tot 400 vluchtelingen onderdak te geven, door een verlaten middelbare schoolgebouw van vier verdiepingen in een opvangtehuis voor asielzoekers te veranderen. Het is echter duidelijk dat de autoriteiten in Berlijn werden overrompeld door het vijandige verzet in Hellersdorf – een wijk die bijna volledig Duits is – en door de snelheid waarmee de extreemrechtse, anti-immigranten Nationale Democratische Partij in beweging kwam om die woede uit te buiten. Nauwelijks was het plan aangekondigd of er verschenen affiches die verkondigden “Nein zum Heim” – “Nee tegen het opvangcentrum”. Folders en een Facebook-pagina waarschuwden ervoor dat de wijk zou worden overspoeld met dieven, bezaaid met afval en dat de speeltuin niet langer veilig zou zijn voor Duitse kinderen. De Berlijnse vleugel van de NPD postte een verklaring op haar homepage waarin werd beweerd dat “tehuizen voor asielzoekers een broeinest zijn voor criminaliteit”.

Screenshot_7

In een poging om de angst weg te nemen heeft de lokale deelraad in juli bewoners uitgenodigd voor een soort gemeenteraadsbijeenkomst over het asielzoekerscentrum. Ongeveer 900 mensen kwamen opdagen, onder hen tientallen NPD-leden en sympathisanten die volgens de ambtenaren de vergadering kaapten door de menigte met hun xenofobe boodschap op te stoken.

De politie werd opgeroepen uit angst voor geweld. “De stemming tijdens de vergadering was zo gespannen en verhit dat ik echt bang was”, zei Rafaele Kiene, een raadslid van de centrumlinkse Groene Partij die de asielzoekers ondersteunt. “De vluchtelingen die hier komen zijn getraumatiseerd. Ze hebben hun eigen land niet voor de lol verlaten. Ze zijn op de vlucht voor oorlog en geweld”. Kiene beweerde dat ze een anonieme bedreiging per e-mail had gekregen, nadat ze mediaverslagen van de discussie online had gezet. “Ik kreeg een bedreigende e-mail, waarin geëist werd dat ik alle informatie eraf zou halen – of anders … “, zei ze.

Screenshot_4

Ondanks het verzet dringen Berlijnse autoriteiten erop aan dat ze door zullen gaan met het centrum, hoewel ze de verhuizing van de asielzoekers naar het gebouw hebben uitgesteld – en ze zullen niet vertellen wanneer de verhuizing zal plaatsvinden. Voorstanders van het plan hebben de autoriteiten aangespoord om een 24-uurs beveiliging rondom het lege gebouw te plaatsen, om brandstichting of vandalisme te voorkomen. “Ik hoop dat, zodra de vluchtelingen arriveren”, zei Kiene, “de bewoners gewoon aan hen zullen wennen, net zoals dat gebeurde in alle andere Berlijnse wijken, waar onderkomens voor vluchtelingen werden geopend”.

Screenshot_10

Bron:

BareNakedIslam

Vertaald uit het Engels door:

Wachteres

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Islamofobie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", Appeasement, Dhimmitude, Duitsland, Immigratie, Islamisering, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Naïviteit. Bookmark de permalink .

15 reacties op De Duitsers protesteren tegen de snel stijgende toevloed van islamitische asielzoekers, feitelijk economische parasieten, die weinig meer naar Duitsland brengen dan islamitische suprematie, misdaad, verkrachting en ondankbaarheid

 1. monty1 zegt:

  “De vluchtelingen die hier komen zijn getraumatiseerd. Ze hebben hun eigen land niet voor de lol verlaten.”

  Aldus een raadslid van de Groenen. Hij bedoelde: de Tsjetsjeense, Syrische en Afghaanse vluchtelingen zijn in meerderheid getraumatiseerd, omdat ze in hun land van herkomst geen gratis geld konden scoren.

  Like

  • Lucie zegt:

   Ja,je moet maar zo blind en achterlijk zijn,die rooien zijn echt niet te helpen.

   Hersenloze figuren!!

   Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @monty1: 13.21. uur. U heeft het volkomen begrepen. Ze komen naar Europa/Duitsland, omdat de communistische Malmström van de EUSSR, geboden HEEFT, dat de HELE WERELD RECHT heeft op ONZE SOCIALE VOORZIENINGEN. De EUSSR is GEEN OPLOSSING. maar de OORZAAK van AL ONZE PROBLEMEN. En blijf maar stemmen op de eurofiele partijen, dan gaat de massa immigratie GEWOON DOOR!

   Like

   • Jean zegt:

    Tom,
    De communistische maalstroom is zo gek als een linksdraaiende deur van een varkensstal, zou het misschien daarom zijn dat ze zich zo comfortabel voelt in die EU zwijnenstal?
    Het is anders zeer wenselijk dat gek wijf asap op te sluiten ter bescherming van Europa zodat er géén vreemdelingen/allochtonen nog binnen kunnen maar wel massaal buiten gezet worden.

    Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Zij, het is een zij; Rafaele Kiene bedoel ik. Ja hoor, die vluchtelingen zijn getraumatiseerd. Hoofdzakelijk om materiële redenen, neem ik aan, zoals Monty1 al opmerkt. Maar dan nog: Frau Kiene, zoals al haar linkse broeders/zusters in het…..goed -“Der Gutmensch”- rept, uiterst vakkundig, níet van het allergrootste probleem, dat zij met zich meebrengen De Islam. Want wonderlijk genoeg is een vlucht uit hun oorspronkelijke land voor deze mensen veelal géén aanleiding om deze ideologie aan de kant te zetten, zoals je zou denken. Integendeel: Eenmaal veilig binnen westerse grenzen worden zij fanatieker dan ooit en beginnen er hun mede-asielzoekers en/of de autochtonen mee te terroriseren.
   Maar daar hoort men mensen als Frau Kiene niet over, omdat zij in dat geval niet meer zou kunnen volhouden dat eventuele aanslagen of ruzies met dodelijke afloop he-le-maal niets met de Islam te maken hebben.
   Slim, nietwaar? Jammer dat de truc inmiddels zó’n baard heeft.
   Intussen kun je van de NPD zeggen wat je wilt, maar de NPD is wèl de enige, die haar bek open trekt!

   Like

  • koddebeier zegt:

   Getraumatiseerd zijn ze al vanaf hun geboorte, hier noemen we het inteelt !!

   Like

 2. Theodoor zegt:

  Laat Duitsland maar overspoelen met economische vluchtelingen, why not, en laat de duitse werknemer maar betalen voor de gasten, ze betalen immers ook al voor de politici die vinden dat de vluchteling ook rechten heeft opgebouwd in Duitsland, is zeker de winst die de autofabrieken hebben gemaakt op de uitvoer van de gemaakte vierwielers.

  “De stemming tijdens de vergadering was zo gespannen en verhit dat ik echt bang was”, zei Rafaele Kiene, een raadslid van de centrumlinkse Groene Partij die de asielzoekers ondersteunt.”

  Ik mag aannemen dat de Groene partij de ongastvrijheid van de Duitsers niet langer mee wil maken en MET deze asielzoekers zo gauw mogelijk naar het land / de landen van oorsprong afreist en daar een geweldige democratische toekomst met ze op te bouwen. Ik wil ze wel uitzwaaien en alle geluk toewensen.

  Like

 3. Th.M. van Baarle zegt:

  citaat:
  ” voornamelijk afkomstig uit Syrië, Tsjetsjenië en Afghanistan.”
  Voor wat betreft Syrië en Afghanistan komen de “vluchtelingen” uit gebieden waar islamieten elkaar bestrijden.
  Mijns inziens zouden de vluchtelingen terug gebracht moeten worden naar hun REGIO. Het is een zaak van de islamitische landen om hun geloofsgenoten op te vangen, indien die in nood zijn.
  Europa laat zich voor een karretje spannen dat uiteindelijk tot grote chaos zal leiden. Dat is echter precies de bedoeling van de islamitische landen. Het past naadloos in het Project. Vanuit de voorspelbare chaos bouwen zij mettertijd aan het Europese en daarna aan het Wereldkalifaat.

  Like

 4. wir arbeid an eine alternative sozial kontrakt fur Nordeuropa…. ohne Islamism !

  Like

 5. louis-portugal zegt:

  Het kan nog alleen maar stoppen door het volledig vast lopen van onze economie en dat gaat veel sneller dan velen denken.

  Like

 6. luckybee zegt:

  Nederland is in deze proces niet uitgesloten, ik heb nog nooit zo veel Hoofdoekjes, en baard apen gezien als de laatste tijd.Zelfs onze NOS lezers passen hier aan.Ook zij kweken tegenwoordig baarden .

  Like

 7. Wachteres zegt:

  In dit artikel wordt nog eens duidelijk dat we alles voorgeschreven krijgen vanuit de EUSSR.

  O.a. hoeveel vreemdelingen wij jaarlijks op moeten nemen. Zoiets is toch onvoorstelbaar!

  In feite heeft onze eigen regering niets anders in te brengen dan ‘lege briefjes’.

  Ze worden nog door ons betaald om ons de indruk te geven dat we als land ‘zelfstandig’ zijn.

  En uit eigen belang werken deze landverraders daar ook nog hard aan mee!.

  Wie weet welk baantje er nog in het vat zit. Je moet wat doen om je hachje te redden.

  Like

 8. Tienus Plotseling zegt:

  Volgens mijn bescheiden mening, hadden de mannen die met rotjes gooiden en racistische teksten riepen, beter met handgranaten kunnen gooien en via een megafoon Highway to hell van AC/DC ten gehore kunnen brengen.

  Like

 9. Jan zegt:

  Hoort eigenlijk bij Groot Brittannië.
  Blonde deerne trouwt met Gambiaanse Mahound die haar in Gambia ophangt omdat hij door eindeloos blowen en zuipen onvruchtbaar was geworden. Dus is vrouw schuld en moet boeten. Is koeltoer in islam.

  Newlywed bride, 27, found hanged in Gambia after rowing with her African husband, 29, who discovered he was infertile due to his ‘unhealthy lifestyle’
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2391171/Simone-Jabakhanji-Lancashire-hanged-Gambia-rowing-husband-Mohammed.html

  Ik weet eerlijk gezegd niet wat ik van dergelijke vrouwen moet denken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s