De Obama-regering weigert islamitische terreuraanslagen als terreur te classificeren

Screenshot_13

De islamitische macht maakt gebruik van zijn invloed op de top van de Europese politiek en media om af te leiden van islamitisch terrorisme

Het terugkerende patroon in de aanslagen van Toulouse, Boston, Benghazi, Fort Hood en Woolwich.

Op “Jihad Watch” wordt vermeld dat de zaak van de terrorist Nidal Malik Hasan, die in Fort hood 13 mensen had doodgeschoten, niet als terrorisme, maar als “geweld op de werkplek” wordt gevoerd. En dat, terwijl de moslimterrorist duidelijk verkondigt dat hij moordde in naam van Allah, omdat hij de Amerikanen als vijanden beschouwde en er van overtuigd was aan de verkeerde kant van de oorlog te zijn terechtgekomen. Een motivering, of veelmeer het voorwendsel, dat niet in het Amerikaanse oorlogsrecht zou voorkomen:

Military law expert Scott L. Silliman says the answer is simple. Because the Uniform Code of Military Justice does not have a punitive article for “terrorism.”

“They really didn’t have an option,” says Silliman, director emeritus of Duke University’s Center on Law.

Jihad Watch (Associated Press)

Welnu, daarin zouden alleen juristen duidelijkheid kunnen scheppen, maar het is nauwelijks te geloven als je de vele terreurgevallen in het verleden bekijkt waarmee de Verenigde Staten geconfronteerd werden.

De classificatie van de terreuraanval berooft de slachtoffers van enkele rechten, die zij als slachtoffer van terrorisme zouden hebben: eremedaille, financiële ondersteuning, enz.

Het artikel zou hier kunnen eindigen, zoals bij “Jihad Watch” en “Associated Press”. Maar na een poosje valt het je op dat hier sprake is van een patroon: de Amerikaanse regering en ook de Britse regering probeert hardnekkig iedere islamitische terreuraanslag te verdoezelen:

1. Obama weigerde en onredelijk lange tijd om de terreuraanslag op de Amerikaanse ambassade in Libië als terreuraanslag te zien, hoewel hij alle noodzakelijke aanwijzingen bezat. De politici van de oppositie beschuldigden hem zelfs van doelbewuste verkeerde handelingen, die ertoe leidden dat Amerikaanse burgers op 11 september 2012 in Benghazi het slachtoffer van terrorisme werden.

2. Datzelfde patroon is te zien in de zaak van de terreuraanslag van Boston. Obama heeft veel tijd genomen en gaf daarmee aan de media een pijnlijke voorzet. Ze probeerden de aanslag in de schoenen te schuiven van rechts-extremisten en ze hadden meer dan een dag nodig, voordat ze bereid waren te spreken van een islamitische terreuraanslag.

3. De eerste reactie van David Cameron na het afslachten van soldaat Lee Rigby volgde hetzelfde patroon. Hij probeerde eerst de islamitische component te verdoezelen.

4. Ook in Frankrijk werd op dezelfde manier gereageerd op de aanslag van Mohammed Merah in Toulouse. De moslimdader vermoordde 4 mensen, onder wie 3 kinderen. De moslims waren zelfs zo brutaal om samen met de Joden tegen de een of andere zogenaamde “rechts-extremistische dader” te demonstreren, totdat bleek dat de moordenaar een van hen was en geen “blanke racist”.

Dader van Toulouse: van neonazi tot Moslimbroeder

Na deze opeenstapeling kan men niet meer spreken van toeval of van individuele pogingen. Men moet het zich herhalende patroon zien, men moet erkennen dat er een gezamenlijk systeem achter zit. En het is bijzonder verraderlijk en schandalig van de desbetreffende regeringen, die doen alsof zij handelen voor het welzijn van hun volkeren en naties (Fransen, Britten, VS-natie), dat zij dit niet doen.

Bron:

http://www.kybeline.com/2013/08/11/die-obama-regierung-weigert-sich-islamische-terroranschlage-als-terror-einzustufen/#more-47568

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", Appeasement, Dhimmitude, Frankrijk, Groot-Brittannië, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, lafheid, landverraad, Moslims, Terrorisme, VS. Bookmark de permalink .

15 reacties op De Obama-regering weigert islamitische terreuraanslagen als terreur te classificeren

 1. Tom Hendrix. zegt:

  De auteur heeft volkomen gelijk. Overal is het patroon hetzelfde, ontkenning van de terreur door moslims. Van Obama weet ik, doordat hij moslim is en een renegaat en verrader, dat zijn ontkenningen gestoeld zijn op zijn perfide ideologie. Echter van de andere regeringsleiders, ga ik ervan uit, dat zij BEVEL van de BILDERBERG en NWO hebben gekregen, om de MUZELMENSEN “Uit de wind”, te houden. Zo lopen de hazen!

  Like

 2. luckybee zegt:

  Ook als er alleen maar een dode was gevallen blijf terruer terreur.

  Like

 3. HenkV zegt:

  Een van de doelstellingen die Obama nastreeft is de integratie van de islam in de westerse wereld.
  Waar de man in politiek opzicht staat heb ik hier op de site meerdere keren uiteengezet.Hij is links, pro islam en dus impliciet tegen het joods-christelijke en humanistische karakter van de Verenigde Staten.
  Wie zijn politieke strategie volgt ziet een politicus die de kracht van Amerika aantast, ook de militaire slagkracht.Het verbaast mij dat hij daarmee in zijn eigen land nog weg komt.

  In het kader van de beoogde bevordering van de opmars van de islam kan men niet het imago gebruiken van de islam als een zeer bedreigende ideologie, die -als de situatie het vraagt- bij de verwezenlijking van haar machtsaspiraties- het niet bij woorden laat!

  De oplossing die de Obama administratie toepast is ronduit simplistisch.
  Alle gewelddaden die de wereld tot dusverre van de zijde van de islam heeft ondergaan hebben NIETS te maken met het vreedzame karakter van de islam. Zij worden en werden begaan door mensen die de islam misbruikten voor eigen imperialistische doeleinden.

  Op zich is dat natuurlijk een troost brengende gedachte. Want het wordt daardoor duidelijk dat alle islamitische veroveringen die in het (verre) verleden plaatsvonden en nu nog plaatsvinden, op VERGISSINGEN berustten, op ONBEGRIP van wat de Koran eigenlijk zou zeggen!
  Ja, ook Mohammed zelf begreep volgens die theorie die Obama, een heel politiek correct aanhangen de bedoeling van de Koran niet,want hij moordde er flink op los.

  Kortom: volgens de linkse logica is de islam al veertienhonderd jaar innerlijk met zichzelf in conflict.Eigenlijk zegt politiek correct daarmee dat de islam inherent schizofreen is.

  En met die constatering laat ik Obama, in afwachting van een hopelijk spoedige afzetting, nog maar even doormodderen.
  Volgens mij is hij niet meer vatbaar voor logische redeneringen die de toetsing aan de werkelijke gang van zaken in de wereld kunnen doorstaan.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   “En met die constatering laat ik Obama, in afwachting van een hopelijk spoedige afzetting, nog maar even doormodderen.”

   Je wilt daar dus mee zeggen, Henk V., dat het praktisch ondenkbaar is, dat het Amerikaanse volk dít eeuwig blijft pikken en zich tenslotte willoos door deze man naar de slachtbank laat voeren.
   En je hebt gelijk: Dat ís ondenkbaar.
   Obama’s leugens en gedraai komen laat uit, maar ze kómen tenslotte uit, zoals nu ook in de zaak -Hasan wordt aangetoond.
   Ze worden alleen (nog) niet als zodanig benoemd. Maar misschien is de dag niet ver af, dat dit wèl gebeurt.
   Inderdaad: Voorlopig laten aanmodderen kón wel eens de beste remedie zijn.

   Like

  • Niek Verheyen zegt:

   Wat Hussein Obama feitelijk doet is de jihad uit de islam halen; het lukt hem omdat het grote publiek geen enkele notie heeft van wat islam is. Dit terwijl jihad het kernelement in deze ideologie is. Zonder jihad zou de islam op termijn ophouden te bestaan. Obama pleegt taqqiyah op het hoogste niveau. Hij is een verrader van alle waarden die belangrijk zijn voor het westen. Hij is de duivel in persoon.

   Like

 4. Theodoor zegt:

  “Obama weigerde een onredelijk lange tijd om de terreuraanslag op de Amerikaanse ambassade in Libië als terreuraanslag te zien”

  Mensen doe niet zo moeilijk, HET ZIJN GEEN TERREURAANSLAGEN VOLGENS DE MOHAMMEDAANSE GEDACHTEGANG.
  Het is gewoon een oorlogsdaad, er is een oorlog gaande tussen de Mohammedanen en het vrije Westen, snap dat nou en op twee fronten nog wel, bloederig en de baarmoeder.
  En mensen gissen nog steeds aan welke kant Obama staat, ik ook.

  Like

 5. Th.M. van Baarle zegt:

  Het is vertragingstactiek die door de linkschmenschen wordt toegepast, tot ze er niet meer omheen kunnen en ze moeten erkennen dat alles past in het Project op weg naar het wereldkalifaat.
  Het bedroevende is dat tot die tijd geen serieuze maatregelen zijn te verwachten om de toenemende islamisering af te remmen, laat staan om te schakelen naar vermindering van de effecten van de islam in de westerse wereld.
  Niet valt te ontkennen dat er ook een schuld op ons rust. Wij doen te weinig om ons te verenigen, ons sterk te maken om een ander beleid te eisen.
  Mogelijk dat we op 21 september op de Koekamp zoveel mogelijk contacten kunnen leggen om uit te bouwen tot een meer actieve beweging.

  Like

 6. Jan zegt:

  Op het moment dat Carney zijn mond open doet liegt hij. Alles wat hij zegt is gelogen want alles werd vanaf moment 1 gedaan om de waarheid te verdoezelen. De aanleiding tot de aanval was immers de film (gelogen) en momenteel zijn getuigen spoorloos.

  Like

  • Theodoor zegt:

   Voor politici ter linkerzijde is het normaal dat ze liegen, we weten het en accepteren het, kijk Rutte nou, ik kan mij niet voorstellen dat iemand hem nog als premier ziet
   Maar toch neemt hij samen met zijn PvdA vriendjes allerlei beslissingen die Nederland de verkeerde kant opstuurt.
   De schaapjes pikken het allemaal.

   Like

 7. Ekster zegt:

  Wij moeten met zijn allen inderdaad meer doen. Maar… we kunnen niet veel via internet want de vijand (= justitie) leest mee.

  Like

 8. Daiyu-ninja zegt:

  Th.M. van Baarle zegt:
  13 augustus 2013 om 11:19

  Het bedroevende is dat tot die tijd geen serieuze maatregelen zijn te verwachten om de toenemende islamisering af te remmen, laat staan om te schakelen naar vermindering van de effecten van de islam in de westerse wereld………………………..

  Onze politici zijn dol op de islam, ze doen er alles aan om ons land te islamiseren.
  Lees:Sckokkend: kabinet verordonneert zelfislamisering.
  http://hvv.amsterdampost.nl/HVV/www.hetvrijevolk.com/index731c.html?pagina=7106

  Like

 9. henk schroemges zegt:

  Ongelofelijk dat dit in de VS mogelijk is en wel sinds er een moslim aan het bewind is. Kennedy werd voor veel minder opgeruimd daar.
  Zouden alle republikeinen ingeseind zijn om niet te reageren? Kan dit echt niet geloven.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s