De verspeelde vrijheid

Screenshot_15

Hoofdstuk 1: Het jaar 2040

Sara Buizerd was een slimme meid. Ondanks de ellendige situatie in het totaal verstedelijkte westen van de moslimstaat Nederland, was ze toch in staat geweest om haar studie aan de universiteit van Rotterdam af te ronden. Dat was echter al zes jaar geleden, en in vergelijking met toen was de situatie op dit ogenblik enorm verslechterd. Heel Europa werd gekweld door opstanden van radicale salafisten en vele gebieden binnen de voormalige Europese Unie waren al opgegeven door de lokale machthebbers en veroverd door benden gewapende islamitische strijders, waarvan velen uit Afrika en het Midden-Oosten kwamen en via allerlei sluipwegen de volledig lekke onderkant van Europa waren binnengesluisd.

Het Afrikaanse continent werd vrijwel geheel overheerst door moslim hardliners, die hun voornaamste export product maar wat graag naar Europa brachten. Enkel Zuid-Afrika had op heroïsche wijze standgehouden, en hun hele grens afgeschermd voor het religieuze fanatisme. De Europese Unie was door interne verdeeldheid uit elkaar gevallen en de duizenden miljarden die eens nodig waren geweest om de failliete eurolanden bij te staan waren nu verdampt. De top van de Euro politici, de intellectuele klasse, en vele vermogende Europeanen waren al jaren eerder massaal uitgeweken naar Amerika. De mensen met een modaal inkomen konden dit echter niet. De bevolking van de Europese landen leefde in grote angst dat ook hun regio ten prooi zou vallen aan de Oosterse en Afrikaanse Hunnen. De haat in de nog vrije regio’s ten aanzien van de politici die op welhaast criminele wijze de moslimificatie van hun land hadden gefaciliteerd was enorm groot. Hier en daar hadden de bewoners al het recht in eigen hand genomen en voor eigen rechter gespeeld. De zonen van Allah waren echter in grote delen van het oorspronkelijke West-Europese continent heer en meester. De situatie in Nederland was zogezegd nog slechter. Van de geuzenmentaliteit uit vroeger eeuwen was niets meer over gebleven. Integendeel de moslim heersers hadden al jaren lang veel Nederlanders bereid gevonden om hand- en spandiensten te verrichten voor het regime. Vooral de linkse politici en de welzijnswerkers uit het integratiecircuit hadden niet verzuimd hun land te verraden. Dat was meer dan een eeuw eerder ook het geval geweest, wist Sara uit de geschiedenis boeken die ze nog bezat. Toen kwamen de landverraders eveneens uit alle lagen van de bevolking om er zelf beter van te worden. Ook nu, in het midden van de een-en-twintigste hadden de vele wetenschappelijke centra in het land de afgelopen decennia vol overtuiging voor de islamzaak gewerkt. In het geval van de Duitse Teutonen was het wellicht voor de collaborateurs nog mogelijk geweest er voordeel uit te halen, indien men zich volledig aanpaste. Nu echter zouden ook degenen die dachten hun hachje te redden door te collaboreren ontdekken dat elke ongelovige voor de strenge islamieten nog minder dan een hond was, die men kon missen als kiespijn. Het had haar veel moeite gekost om hier en daar de strenge sharia-wetgeving te omzeilen en op haar manier een soortement ongelovig leven in het geniep te leiden. Dat was niet makkelijk, want in de ogen van de moslim geestelijken die nu als machthebbers de dienst uitmaakten in het voormalige democratische Nederland, was elke afwijking van de leer een zwaar vergrijp dat beboet werd.

Sara wilde weg uit Rotterdam, ze wilde de demarcatielijn over naar het oosten van het land, het liefst dan naar het zuiden of naar de Veluwe, waar het nog mogelijk was om enigszins in vrijheid te leven. Haar vader had haar gesmeekt te vluchten naar veiliger gebied. “Ga nu het nog kan’’, had hij tot tranen toe gezegd,’’voordat de moslimstoottroepen je te pakken krijgen.” Niet lang daarna waren haar ouders bij een grootschalige razzia opgepakt. Het pijnlijke was dat Nederlandse politiemannen van allochtone afkomst hier maar al te graag bij assisteerden. Haar ouders zaten nu in een getto voor ongelovigen aan de rand van de stad, waar ze onder bewaking voor het moslimregime moesten werken. Hun huis was gevorderd en diende nu als plek waar nieuwe immigranten uit het Midden-Oosten een thuis kregen. Ze mocht haar ouders niet zien, dat was een zware straf voor haar, wie kon haar nu onderhouden? Gelukkig had ze nog familieleden die haar bijstonden met af en toe een klein bedrag aan geld. De euro bestond niet meer, de eenheidsmunt was nu de sharia, die gekoppeld was aan de Turkse munt. De Turken die eens in de Europese Unie wilden komen, maakten nu gemene zaak met de islamitische heersers in het uitgestrekte Europese kalifaat.

Maar hoe moest ze hier weg. Ze kende niemand die haar wilde helpen, en als je betrapt werd, kreeg je een zware lijfstraf. Sara haatte de hoofddoek en de lange kleren die ze verplicht was te dragen, als ze thuis was gooide ze die dingen onmiddellijk in een hoek. Maar als ze erop uit moest was ze heel voorzichtig om niet op te vallen, en de alom aanwezige kledingpolitie op die manier te irriteren. “Heb je gezien hoe die wijven van de kleding SS allemaal een snor hebben”, had haar vriendin Kitty haar toegefluisterd toen ze weer eens staande gehouden werden. De vrouwen van deze moslim ordedienst waren allemaal van middelbare leeftijd en probeerden vaak hun haat jegens westerlingen op de jonge blanke meisjes bot te vieren. Met de stokken die ze bij zich hadden sloegen ze hard op die lichaamsdelen die in hun ogen niet afdoende bedekt waren. Als een meisje lipstick ophad of mascara werden die ter plekke onder het uiten van talloze verwensingen hardhandig verwijderd. Een meisje dat al eerder in contact was gekomen met de gehate religieuze ordebewakers, werd ter plekke gearresteerd, dit nadat de vrouwen met hun nieuwste mobieltje een pick-up truck met jonge baardmannen hadden opgeroepen.

Door:

helletocht

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

23 reacties op De verspeelde vrijheid

 1. Theodoor zegt:

  Zullen de aanstaande Europese ouders er wel stil bij staan in hoe zo’n wereld zij hun nakomelingen neerzetten. Nee natuurlijk niet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Je kunt het zien aan hun STEMGEDRAG, het zal allemaal wel meevallen denken ze.
  Ja dat dachten de Christenen ze ook in Turkije en de rest van het Midden Oosten.
  MAAR HET KAN NIET MEEVALLEN GEZIEN DE VEROVERINGSCULTUUR VAN DE MOHAMMEDANEN, dat kan doodeenvoudig niet!

  Like

  • KCMO zegt:

   Loopt wel los
   Ach, ga weg
   Meen je?
   Denk je echt?
   Zal toch niet
   Merk er niks van
   Bestaat niet

   Nee, Jan Doedel hangt liever op de bank voor de TV met een stuk in z’n reet gezopen, en laat de overheid het maar regelen.

   P.S. Theodoor, ik ben het trouwens helemaal met je eens.

   Like

 2. KCMO zegt:

  In het zelfde rijtje past van W.G. van Dorian “de vijfde colonne” heel goed.

  Like

 3. louis-portugal zegt:

  Helletocht kijkt al een beetje vooruit.
  Lijkt me niet onredelijk te denken dat de situatie dan ongeveer zo is.
  Op ijn leeftijd reken ik erop dat ik dat niet meer ga meemaken.

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Zeg, ik vind dit een heel aardig beschreven utopie, kan niet anders zeggen, maar laten we er als-je-blieft niet vanuit gaan, dat het echt zo ver komt!
  2040. Dit zou dus allemaal al realiteit moeten zijn over…….27 jaar. Als het in Scandinavië gesitueerd was geweest, had ik gezegd soit. Die laten op dít moment hun kop al hangen, maar om nu uitgerekend Nederland als extreem-slechte situatie te kenschetsen, gaat me wel èrg ver Zowel Links als de Nederlandse politici mogen dan sukkels zijn met een dhimmi-mentaliteit, maar kom op, ergens in het verborgene is heius nog wel wat over van de oude geuzenmentaliteit, al zou je het af en toe niet zeggen: Niet voor niets is het hier vooralsnog tamelijk rustig, niet voor niets hebben wij de meest in het oog lopende Nationalistische politicus ter wereld! Ik zou zeggen Blijf alert, blijf je bewust van het dreigende gevaar maar ga niet doen of dit land al reddeloos verloren is! Waaróm is bijvoorbeeld de Haagse ‘islamitische wijk’ niet zo geprofileerd als in Londen? Omdat de Haagse politie dat niet laat gebeuren. Omdat het Nederlandse Vólk dat uiteindelijk niet laat gebeuren! Blijf waakzaam, blijf vooral ageren tegen alles wat met Islam te maken heeft, maar ga niet van het ergste uit. Want naar mijn mening hóeft dat niet; níet in Nederland!

  Like

  • louis-portugal zegt:

   Nou Theresa misschien duurt het nog 5 jaar langer eer het zover is.

   Like

  • Mary zegt:

   @Theresa Geissler. Zo zie ik het ook en het verbaasd me soms echt dat sommige Nederlanders zich schijnbaar als makke lammetjes het dan allemaal maar accepteren. Kom op zeg het is een fictief verhaal in het echt laten we dat niet zomaar gebeuren natuurlijk. Schouders eronder en voor je land opkomen!!! Never surrender!!!

   Like

 5. koddebeier zegt:

  Dit verhaal is hopelijk geen toekomstvisie.
  Er zijn tegenwoordig nog meer landverraders dan in 1940-1945. Ook is de 5e colonne groter.

  Like

 6. Joop Klepzeiker zegt:

  Turkse dictatuur: Erdogan zet tegenstanders levenslang gevangen
  Xander 12-08-2013 15:24- in Islam & Terreur

  CIA en Fetullah Gülen onzichtbare handen achter Erdogan – Amerika’s ‘Grotere Midden Oosten Project’ door revolutie Egypte en onrust Turkije in gevaar

  Ondanks -of juist dankzij?- zijn door de London Times genoemde ‘onheilspellende islamofascisme’ is Erdogan nog steeds het lievelingetje van de VS en de EU.

  De islamitische regering van de Turkse premier Tayyip Erdogan heeft tegen een groep schrijvers, vakbondsleden en voormalige legerofficieren – die al 6 (!) jaar hebben vastgezeten in afwachting van hun proces- onvoorstelbaar lange gevangenisstraffen geëist. Het op deze wijze uitschakelen van alle politieke opponenten door Erdogans AK Partij bevestigt dat de in het Westen zo geliefkoosde ‘gematigde islam’ niet bestaat en niets anders dan een verhulde, voor Turkse begrippen zelfs ongekend wrede dictatuur is.

  De uitspraken zijn alleszeggend: Dogu Perincek, de oprichter en voorzitter van de Arbeiderspartij, kreeg 117 jaar gevangenisstraf opgelegd. 19 anderen werden tot levenslang veroordeeld. Van de 275 aangeklaagden die al minstens 6 jaar gevangen zitten werden er slechts 21 vrijgesproken. In alle gevallen luidde de beschuldiging het medeplichtig zijn aan een complot om de AKP-regering omver te werpen en te vervangen door een militair regime.

  Vage aanklachten, demonstranten tegengehouden

  Tijdens het ‘Ergenekon-proces’, zoals het rechtsgeding in de door Ankara vrijwel volledig gecontroleerde Turkse media werd genoemd, kregen de aangeklaagden uitsluitend vage en onbewezen misdrijven ten laste gelegd, zoals ‘ondersteuning van een terroristische organisatie’ of het ‘uitvoeren van staatsvijandige activiteiten’. Om nieuwe massademonstraties te voorkomen blokkeerde de regering de toegangswegen naar de Silivri-gevangenis bij Istanbul, waar de veroordelingen plaatsvonden.

  Demonstranten hadden honderden bussen gehuurd, maar de politie dreigde de busmaatschappijen met maatregelen als ze hen zouden vervoeren. Enkele duizenden besloten daarop om naar de gevangenis te lopen, maar zij werden op een afstand van 10 kilometer tegengehouden. Bij de gevangenis zelf hadden de autoriteiten naar schatting 10.000 agenten en 13 waterkanonnen opgesteld.

  ‘Onheilspellend islamofascisme’

  De doorgaans behouden London Times constateerde dan ook dat ‘het schrikbeeld van de dictatuur over Turkije zweeft’. Erdogans proces tegen zijn tegenstanders werd ‘schandalig onrechtvaardig’ genoemd en een ‘onheilspellend teken van zijn versie van het islamofascisme’.

  Oud-generaal Veli Kücük werd vanwege het oprichten van de als ‘Ergenekon’ aangeduide geheime seculiere organisatie tot verscherpte dubbele levenslange gevangenisstraf plus nog eens 99 jaar extra veroordeeld. Prominente burgers, zoals de journalist Tuncya Özkan en de advocaat Alparslan Arslan, kregen eveneens verscherpt levenslang. Erdogan heeft de afgelopen jaren meer dan 100 journalisten in het gevang gegooid, enkel omdat zij kritische artikelen schreven over hem en zijn AKP-partij.

  CIA en islamist Gülen achter Erdogan

  De onzichtbare handen achter de Turkse premier/dictator zijn de Amerikaanse inlichtingendienst CIA en de Turkse islamist Fetullah Gülen, die razendsnel een wereldwijd net van salafistische Koranscholen opbouwt waarin de jihad tegen en de ondergang van het Westen wordt onderwezen. Het einddoel is de oprichting van een door Turkije geleid islamitisch Kalifaat, het herstelde Ottomaanse Rijk. Gülen kreeg in 1999 met behulp van de CIA asiel in de VS, nadat hij in Turkije was veroordeeld vanwege het plannen van een coup tegen de toen nog seculiere regering.

  Zowel premier Erdogan als president Gül zijn volgelingen van de extremistische ideologie van Gülen. Na de val van de Sovjet Unie in 1991 verspreidde de Gülenbeweging zich met behulp van de CIA in de islamitische regio’s van Central Azië. Volgens de toenmalige leider van de Turkse geheime dienst, Osman Nuri Gündes, waren er in de jaren ’90 alleen al op de Gülenscholen in Kirgizië en Oezbekistan 130 CIA-agenten actief.

  Amerika’s ‘Grotere Midden Oosten Project’ in gevaar

  Na de zware terugslag op 3 juli door de val van de Egyptische Moslim Broederschap president Mohamed Morsi, die de regering Obama tot bondgenoot had gemaakt, wil het Witte Huis niet ook een revolutie in Turkije riskeren, omdat hiermee het ‘Grotere Midden Oosten Project’ -dat voorziet in de doelbewuste radicalisering en islamisering van de hele regio- in gevaar zou komen. Voorlopig zijn de zorgen voor Washington en Ankara echter niet voorbij, want de situatie in Turkije is alles behalve stabiel.

  Xander

  (1) KOPP

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2013/08/Turkse-dictatuur-Erdogan-zet-tegenstanders-levenslang-gevangen

  Like

 7. Jade zegt:

  Tja, zo zal het ongeveer wel gaan…
  Het verhaal smaakt naar meer, wanneer volgt de rest???

  Like

 8. luckybee zegt:

  Ik heb een gefoel dat de Islamicering van Europa toch gestopt wordt.Hoe? dat weet ik niet.

  Like

  • Mary zegt:

   @Luckybee, ik ken dat gevoel maar kan er ook de vinger niet opleggen hoe of wat. Zou zomaar kunnen dat de ondertussen in meerdere EU landen aangeschoven anti-islam e/o anti-EU partijen daar iets mee van doen hebben. Het lijkt me toch dat deze gelijk gestemden wel al een draaiboek in gedachten hebben mocht de moslims de kolder in hun geïndoctrineerde kop krijgen, deze partijen gezamenlijk hun gewicht in de schaal gooien, want als dat zich voordoet voorzie ik toch in alle Europese landen een burgeroorlog op de loer liggen. Overal is de oorspronkelijke bevolking het meer dan zat en tekent de afkeer en agressie t.o. de moslims.steeds duidelijker af. We houden ons mond niet meer, we zitten er al niet eens meer mee dat we als racist bestempeld worden. We willen enkel dat gewelddadige volk en hun Islam ONS Europa uit!!!

   Like

 9. helletocht zegt:

  Dit is een ruwe basisversie van hfd.1, het boek is nog in een work in progress.

  Like

 10. Dit is nog een “gematigde” beschrijving van wat heel Europa te wachten staat!

  Like

 11. Henny Clemens zegt:

  Dit verwoord mijn ergste nachtmerie.

  Like

 12. Joost Visser zegt:

  ´Haar vader had haar gesmeekt te vluchten naar veiliger gebied. “Ga nu het nog kan’’, had hij tot tranen toe gezegd,’’

  Dat probeer ik nu al 10 jaar met mijn dochter. Vind helaas dat ik overdrijf en is gelukkig met man en jonge kinderen. Is ook een groot fan van de duurste uitkeringstrekkersfamilie van Nederland. Heeft een hele schare mulitcultivrienden ´Fatima is zo´ n aardige meid, je zou gewoon niet denken dat ze moslima is´. Op mijn vraag of Fatima die twee ogen zijn op anderhalve meter van de grond krijg ik het antwoord dat het om het innerlijke gaat. Totale naiviteit en verloren. Hoevelen zijn niet zo. Waar het vandaan komt, Joost mag het weten, i.i.g. niet van mij.

  2020 Is het jaar dat we voorzichtig kunnen gaan spreken van Bayrut aan de Noordzee. Dan moet ze wel bij mij komen al is het maar om haar kinderen te beschermen. Een troost heeft ze, de duurste uitkeringstrekkersfamilie van Nederland is haar dan al ver voorgegaan en kan ze hier gaan zwaaien, heeft ze toch nog een stukje Nederlandse folklore bij zich.

  Ik denk dat iemand die Nederland beu is en de toekomst bezwaard tegemoet ziet nu moet beginnen te kijken om ergens anders in de wereld, ver van Europa, een stuk grond te kopen. Is het niet voor jezelf dan wel voor de kinderen. Wacht je te lang heb je kans dat het onbetaalbaar wordt als de ellende eenmaal losbarst en je enkel als vluchtelig nog kan uitwijken. Als eigenaar kom je geld brengen, als vluchteling kost je geld. Wordt toch anders naar je gekeken.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Oh, Goeie God, als ik het zo lees is uw dochter zowel besmet met Multikul als met Hermelijnkoorts!
   Ik kan me voorstellen dat dat voor een vader een dubbele zorg is! Je vraagt je toch af, waar de huidige jongere generatie de naïviteit vandaan haalt!
   Sterkte ermee, want ik vermoed dat U dat wel kunt gebruiken.

   Like

  • Mary zegt:

   Ik blijf me steeds weer verbazen en ergeren aan de slapjanussen die Nederland rijk blijkt te zijn. Men reageert soms op een dusdanige manier dat men zich blijkbaar bij voorbaat al overgeleverd heeft aan de wil van de moslims, naar model van die smerige pedofiel eeuwen geleden.

   Byrut aan de Noordzee … Huh!?! Eurabia? Huh!?!

   We hebben heel veel plaatsen aan de Noordzee maar GEEN Byrut
   Ook kennen we geen Eurabia, u bedoelt misschien Europa?

   Houdt nou toch eens op met die hysterie, als het aan jullie ligt hoeft de moslims al niets meer te doen dan slechts de makke schapen naar zijn wei te brengen, moskee dan wel te verstaan.

   Like

   • Joost Visser zegt:

    Slapjanussen zijn die personen die als ze langs een groepje Marokkanen lopen die hun dochter voor hoer uitmaken de andere kant uitkijken. En zo zijn er legio voorbeelden: lees de artikelen op deze site.

    Slapjanussen zitten al een dertigtal jaren in de regering die de moslimellende veroorzaakt hebben, gekozen door slapjanussen. Kortom, de meerderheid bestaat uit slapjanussen, anders hadden we nu wel een ander land gehad. Ik neem aan dat u de moordenaar van Fortuyn geen slapjanus vindt. Immers in uw visie is ie niet bang om het (on)recht in eigen hand te nemen.

    Mensen zoals ik hebben een visie in het verleden gehad om de beslissing te nemen weg te gaan omdat in Nederland het steeds vervelender werd om in te leven en niet alleen vanwege moslims, maar wel een belangrijke reden. En het veranderde maar niet omdat slapjanussen nu eenmaal een slapjanusregering kiezen. Als mijn Nederland zich verder ontwikkeld had vanuit de jaren zeventig gedachte en een immigratiebeleid had gevoerd (ik ben niet tegen immigratie, maar wel gecontroleerd en de wetten en cultuur respecterend) was bij mij de gedachte niet eens opgekomen om weg te gaan. De invoering van de euro was voor mij dan ook de druppel.

    Zoveel andere mooie landen in de wereld waar je als buitenlander gewoon geaccepteerd wordt, mits je aan de normen en waarden en wetten houdt en dan de ellende in Nederland aan ziet komen en de rest van je leven te ergeren, je steeds meer buiten gesloten voelen in je eigen land? Democratische processen in de tijd opgevend? Dan liever arm en gelukkig in vrijheid elders dan rijk leven (materialistisch) in Nederland.

    Tot nu toe heb ik de afgelopen jaren gelijk gehad om weg te gaan. Enkel de politieke elite, rovende bankiers en (super)rijken hebben geen last van de ellende. Komt nog wel.

    Wie bent u over 10 jaar? Florence Nightingale of Tanja Nijmeyer? Laat mij het even weten over 10 jaar via dit blog.

    Like

 13. wil elsendoorn zegt:

  Het is al voorspeld heel lang geleden door Notradames (ja lach maar )komt uit.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @wil elsendoorn 12.52. uur. Klopt, Nostradamus heeft meerdere voorspellingen gedaan, hij voorzag de persoon Hitler, die hij abusievelijk had neergeschreven als Hilter. Voor ieder mens, die de omstandigheden vandaag in de wereld bekijkt, moge het duidelijk zijn dat we in lugubere tijden leven. Daar hoeft men verder geen ziener voor te zijn, of in een glazen bol te kijken!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s