Egypte: 10-jarig Koptisch meisje door moslims doodgeschoten

Screenshot_18

Ze was pas 10 jaar oud en haar grootste misdaad was dat ze op weg was van Bijbelles naar huis. Dat was voor de moslims voldoende om haar dood te schieten. Want de moslims willen alleen maar hier in West-Europa met de christenen in vrede leven. In hun landen echter willen ze de christenen vernietigen.

Een 10-jarig meisje stierf, toen ze op weg van Bijbelles naar huis op straat werd doodgeschoten.

Jessi Boulus stierf door één enkele kogel in de borst, toen ze dinsdag in Cairo onderweg was.

Haar dood is opnieuw een voorbeeld van de spanningen tegen christenen nadat de aanhangers van Mohammed Morsi en zijn Moslimbroederschap begonnen de oerchristelijke bevolking te bestrijden. De moslims geven de christenen de schuld van de militaire putsch.

Daily Mail

De Duitse (Nederlandse!!) media hebben natuurlijk belangrijkere zaken te berichten. Daarbij moet je weten, dat de Kopten daar al eeuwenlang voor de later geïmmigreerde Arabieren een heemrecht hebben. De moslims hebben het thuisland van de Koptische christenen geroofd en stellen nu alle in het werk om deze oerbevolking te vernietigen. Net zoals in Turkije, net zoals in Syrië.

Bron:

http://www.kybeline.com/2013/08/13/agypten-10-jahriges-christliches-madchen-von-muslimen-niedergeschossen/#more-47609

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", christenhaat, Christenvervolging, Egypte, Islam, Moslims. Bookmark de permalink .

25 reacties op Egypte: 10-jarig Koptisch meisje door moslims doodgeschoten

 1. koddebeier zegt:

  Want de moslims willen alleen maar hier in West-Europa met de christenen in vrede leven ?????
  We zijn toch niet zo gek dat we daar intrappen ???
  Nog even dan zijn wij aan de beurt !! (Als we ze de kans geven)

  Like

 2. Maja zegt:

  @De moslims hebben het thuisland van de Koptische christenen geroofd en stellen nu alle in het werk om deze oerbevolking te vernietigen. Net zoals in Turkije, net zoals in Syrië”.

  En net zoals straks in Nederland…..

  “Want de moslims willen alleen maar hier in West-Europa met de christenen in vrede leven. In hun landen echter willen ze de christenen vernietigen”.

  NERGENS op aarde willen moslims met de christenen in vrede leven! In W-Europa kunnen ze – op veel plaatsen nog – niet anders, hoewel ze waar het kan vanwege de dhimmie-regeringen (namen hoef ik niet te noemen) nu al de beest uithangen. Wat dit Koptische meisje is overkomen, is óók het voorland van ONZE kinderen en kleinkinderen.

  Overal waar de islam in de meerderheid is of waar ze de meerderheid krijgen, zaait ze dood en verderf. Vergis u niet, ook in Nederland zal de islam gaan domineren, hierbij geholpen door de overheid!!

  Like

 3. Tom Hendrix. zegt:

  Hoe actueel was mijn brief aan de SGP. Ziehier weer het bewijs! Het. gaat. maar. door!

  Like

 4. Martien Pennings zegt:

  Hele rare zin, inderdaad: “Want de moslims willen alleen maar hier in West-Europa met de christenen in vrede leven.”
  Ten eerste is dat nu zelfs al niet waar en ten tweede wordt dat nog veel minder waar als de tijd rijp is: dat wil zeggen als de moslims een minderheid zijn die groot genoeg is om de openlijk terreur te beginnen.

  Like

 5. guusvelraeds zegt:

  Schieten op een meisje van 10. Het kan allemaal binnen de islam volledig legitiem en geïnstitutionaliseerd. We zijn de moordpartij in Toulouse op de schoolkinderen nog niet vergeten. Was het in Caïro een gericht schot zoals in Toulouse of een verdwaalde kogel? Zo ja dan is zij vanuit het oogpunt van de fundamentele islam slecht zijdelingse schade op de weg naar uitroeiing en verdrijving van de christenen. Meestal zien moslims van oudsher na veroveringstochten en het uitmoorden van joodse en christelijke gemeenschappen de vrouwen en meisjes als waardevolle oorlogsbuit. Deze vrouwen en meisjes worden islamitisch en zijn eigendom van de veroveraar die dan naar eigen inzicht over hun kan beschikken. Tragisch en schokkend voor de ouders van dit meisje waarbij ik me ook afvraag of het meisje op de foto het slachtoffertje is of dat het een foto is van een ander meisje dat voor het artikel werd uitgezocht. Niet dat het van echt wezenlijk belang is maar toch een vraag die bij me opkomt.

  De oorlogsbuit Al-An’faal

  Vers 41
  En weet dat, wat jullie ook aan oorlogsbuit (Ghanîmah) hebben verkregen: één vijfde deel ervan is voor Allah en voor de Boodschapper en voor de verwanten (van de Boodschapper), en de wezen, en de armen en de reiziger (zonder proviand), als jullie in Allah geloven en in wat Wij aan Onze dienaar hebben neergezonden op de dag van het onderscheid, de dag dat de twee legers elkaar troffen.En Allah is Almachtig over alle dingen.

  Vers 68
  Als er niet een vastgestelde beschikking van Allah aan voorafgegaan was, dan zou een geweldige bestraffing jullie zeker hebben getroffen, wegens dat wat jullie hebben genomen.

  Vers 69
  Eet dan van wat jullie aan oorlogsbuit hebben genomen, het is toegestaan en goed, en vreest Allah. Voorwaw Allah is Vergevingsgezind, Meest Barmhartig.

  http://www.discoverislam.nl/8-de-oorlogsbuit-al-anfaal/

  http://www.hln.be/hln/nl/957/Binnenland/article/detail/1642179/2013/05/29/Killer-van-Toulouse-was-kort-voor-aanslagen-in-Brussel-bij-beruchte-jihadist-Abou-Jaber.dhtml

  Like

 6. Republikein zegt:

  Vuile teringhonden, dat zijn het, wat zeg ik, kakkerlakken, doodtrappen dat tyfusvolk.

  Like

 7. win zegt:

  Net zoals in Turkije, net zoals in Syrië…..en net zoals in israel.
  wel ej, misschien een bericht om door te sturen naar monique samuel.

  Like

 8. Lucie zegt:

  Wat zullen toverheks Gretta en van Aght hierover zeggen?
  Nou,ik denk niks want het gaat niet over hun lievelingetjes,was het een moslim geweest,ja dan hoorde je ze wel.

  Like

 9. manna zegt:

  ik wou dat ik verzachtende woorden voor jou en je familie had, maar ik kan ze niet vinden. je bent te vroeg heengegaan. rust zacht meisje.

  Like

  • ivon zegt:

   Ze is mijn nichtje, en het klopt er zijn geen verzachtende woorden voor wat ons overgekomen. we weten dat ze een engel op aarde was, maar we missen haar heel veel.

   Like

   • E.J. Bron zegt:

    Vreselijk… Hier zijn geen woorden voor.

    Webmaster

    Like

   • Helena zegt:

    Heel veel medeleven voor u en haar ouders en verdere familie.
    Sterkte gewenst in het dragen van dit enorme verdriet en gemis.
    Veilig in Jezus armen.

    Like

   • Wachteres zegt:

    Gecondoleerd ivon! U en uw familie heel veel sterkte om dit verdriet te verwerken.

    Ik weet zeker dat deze hele site, op wat voor manier dan ook, achter jullie staan.

    God bless!

    Like

 10. Helena zegt:

  Kijk dames en heren, laten we eerlijk zijn, dit arme kind is nog een milde dood gestorven.
  Waarschijnlijk was ze gelijk dood. Hoe vreselijk voor diegenen die van haar houden het dan ook is. Wij weten allemaal dat er in die vuile, smerige, gore cultus des doods véél ergere dingen gebeuren. Zoals dit arme kind in Syrië, ook 10 jaar oud. Ik heb nooit geweten of zelfs maar kunnen vermoeden dat ik zo bodemloos diep kan haten.
  http://clashdaily.com/2013/08/graphic-photo-brutal-child-rape-by-the-western-backed-syrian-rebels/

  Like

  • guusvelraeds zegt:

   Ook ik haat hevig, maar niet meteen de eerste de beste moslim die ik tegenkom. Ik haat dat geloof, dat geen geloof is. Ik haat die ideologie die het meest mens onterend is van alles wat we tot nu aan ideologieën gehad hebben. De islam is intrinsiek, boosaardig, leugenachtig en onverdraagzaam met alle andere religies en democratisch humane maatschappij systemen. De islam is de pure gewetenloosheid en het werk van de duivel mocht die bestaan. Ik vind het niet te bevatten dat een ideologie die zo doordrenkt is met het bloed van niet moslims (en overigens ook moslims) bescherming en ruimte krijgt van onze politici die zichzelf humanist, democraat, liberaal of beschermer van mensenrechten noemen. Ik kom daar in elk geval niet met mijn verstand bij. Ik begrijp ten volle dat je niet elke geboren moslim voor 1400 jaar schanddaden en bloedvergieten kunt verantwoordelijk stellen, maar ik begrijp absoluut niet dat een dergelijk gruwelijk, archaïsch, tribaal systeem dat de vernietiging van andere geloven tot hoofddoel in haar exegese heeft gemaakt volledig vrij baan krijgt in onze maatschappij. De tijd gaat ons leren (en heeft dat voor een deel al gedaan) dat de keuze hiervoor de open samenleving in Europa die we ooit hadden onherstelbaar zal veranderen in negatieve zin. Alle gruwelijkheden die nu gebeuren in de wereld waar ook, waarbij je Allah hu Akbar geschreeuw hoort komen niet voort uit extremisme aan de randen van de islamitische samenleving maar juist integendeel rechtstreeks uit het hart van de islam zelf.

   Like

   • Helena zegt:

    Juist daarom kan ik het niet meer scheiden, dat haten bedoel ik.
    Ik haat iedereen die en alles dat deze ideologie aanhangt of verdedigt.

    Like

  • ivon zegt:

   Wat bedoeld u met milde dood, volgens me dood is dood! Mijn nichtje heeft niet gedaan om doodgeschoten te worden, het enige kind van mijn zusje. Kunt u het bevoorstellen dat u enig kind doodgeschoten word omdat ze geen moslima is. De schot was in haar hart op min afstand 10 meter met geluiddemmend wapen. Ja het is erg vreselijk voor ons, en ze verdient niet om op die manier dood te gaan, toch!!!!

   Like

 11. luckybee zegt:

  Word je Dhimi dan worden ze door de islam op peil gehouden zo dat er niet meer van ze kunnen worden. Meiden worden meestal door ze gewoon getrouwd of ze willen of niet is volkomen egaal.

  Like

 12. Kees van Haren zegt:

  Het verdrag van Straatsburg met de arabieren, vergeet dat niet beste mensen, geldt helaas nog steeds. Dat houdt vrije (‘wederzijdse’) immigratie in. Dat houdt de oliekraan open voor de EU. Zo kunnen wij aan filevorming blijven doen met onze bolides. Zo kunnen de europolitici in het zadel blijven, want o wee als die oliekraan dicht zou gaan. Pas als wij offers willen brengen, nl. minder rijden, meer betalen voor olie van elders, het lidmaatschap van de EU opzeggen, om soeverein ons immigratiebeleid te kunnen bepalen, kan er iets veranderen. Door dat lidmaatschap kan ons vanuit Brussel worden gedikteerd wie we allemaal binnen moeten halen. Daarom, al houd ik mezelf voor een medegelovige van dit onschuldige meisje, ben ik het met Geert en al die dapperen die hun nek durven uit te steken, eens. Ook is mijn sympathie voor de SGP toegenomen, want zij zien wat ons christenen, maar ook onze andersdenkende landgenoten te wachten staat, als het zo door gaat. Deze andersdenkende landgenoten wil ik respekteren, want door elkaars levensovertuiging te ontzien (voorzover die niet op tirannie uit is), kunnen we het devies waarmaken:’Eendracht maakt macht’.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s