Hamas zegt dat vredesonderhandelingen “nutteloos” en een “misdaad” zouden zijn

Screenshot_12

Mahmoud al-Zahar

De leiders van Hamas zeggen dat de vredesonderhandelingen met Israël “nutteloos” zijn en bovendien zouden ze een misdaad zijn:

“We hebben onze afwijzing van deze nutteloze vredesgesprekken hernieuwd en we beschouwen ze puur als een middel voor de bezetters (Israël) om zich internationaal als de goede voor te doen”, zegt een van de leiders van Hamas, Mahmoud al-Zahar, op een persconferentie in Gaza. “We roepen de Palestijnen op om samen tegen de misdaad op te treden, d.w.z. tegen de vredesgesprekken”, zei hij.

Ynetnews

Mahmoud al-Zahar bedoelt daarmee dat de vredesgesprekken slechts vertragingstactiek zouden zijn. Wie zou dat beter moeten weten dan een moslim? Want het is precies deze vertragingstactiek die door de woordvoerders van de islamitische verenigingen in Duitsland wordt toegepast. Steeds maar praten, waarbij men nooit tot resultaat komt, de moslims eisen en eisen, en ze zorgen ervoor dat ze ons tegen alle afspraken in en vaak illegaal voor voldongen feiten plaatsen, waarop ze niet meer terugkomen.

Daarbij moet je vooral het gevoel van de moslims begrijpen, wat maar heel weinig mensen kunnen. Manfred Kleine-Hartlage heeft in “Het Jihadsysteem” aangetoond dat vrede tussen moslims en niet-moslims niet mogelijk is en voor een echte moslims inderdaad een misdaad voorstelt. Je mag slechts een wapenstilstand sluiten, maar geen definitieve vrede.

Bron:

http://www.kybeline.com/2013/08/12/hamas-sagt-dass-friedensverhandlungen-sinnlos-und-ein-verbrechen-seien/#more-47600

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, Hamas, Israël-vijandigheid, Jodenhaat. Bookmark de permalink .

13 reacties op Hamas zegt dat vredesonderhandelingen “nutteloos” en een “misdaad” zouden zijn

 1. Jan zegt:

  Helemaal eens met Hamas. De ‘vredesbesprekingen’ zijn nutteloos want het doel is Israël ontmantelen. Zijn zijn een misdaad omdat moordenaars en terroristen vrijgelaten worden als voorwaarde vooraf om de ‘besprekingen’ te hervatten, een misdaad tegenover de familieleden van de vermoorden.

  Like

 2. KCMO zegt:

  Dan lijkt de invulling mij over duidelijk.
  Totale krijg en geen kwartier.

  Like

 3. Cathja zegt:

  Wat een ontiegelijk vervelend volk zeg, die Palestijnen! Ze wíllen helemaal geen vrede met Israël, want ze zijn van plan om HEEL ISRAEL IN BEZIT NEMEN! Maar dat zal echt nooit gebeuren!! Eerder nog worden alle Palestijnen verbannen naar bijvoorbeeld Jordanië. Daar schijnen al heel wat Palestijnen te wonen. Ik heb een goed idee voor deze haatzaaiers: er ligt nog een prachtige woestijn in de buurt. Als ze dáár nou eens mee aan de slag gaan! Begin maar eens met het ontginnen daarvan, maak vruchtbare plekken en ga er lekker huizen en op elke hoek van mijn part een moskee bouwen. Ruimte zat, je bent baas in je eigen land en Israël is van dat eeuwige gedonder met die Palestijnen af!
  Veel landen kijken trouwens met jaloerse blikken richting het moderne en democratische Israël! Daar kunnen veel moslimlanden niet aan TIPPEN! Prachtige uitvindingen komen uit Israël, en dat wekt jalouzie op in de landen er omheen. Daar wonen moslims, en dat zijn niet bepaald de meest ontwikkelde soort mensen. Dat blijkt wel uit het altijd maar gebruiken van geweld. Daar zijn ze meesters in, en daar heb je totaal geen verstand voor nodig! En omdat ze altijd maar bezig zijn met het beramen van oorlogszuchtige plannen, presteren ze qua arbeid niet zoveel.
  Ruzie zoeken en onrust veroorzaken, daar nemen ze alle tijd voor! Maar laten ze wél met hun handen van Israël afblijven!

  Like

 4. Azraël zegt:

  Hamas wil graag dat het conflict blijft bestaan. Al-Fatah trouwens ook. Je zult het niet snel denken, gezien de uitspraken van Abbas, maar er zit weinig verschil tussen beide handvesten.
  Vanacht werd er weer een raket gelanceerd op Eilat. Dat doet het ook altijd weer goed tijdens de besprekingen.

  P.s. Iemand nog de docu gezien van de IKON op Ned. 2 (23:50) ‘When the boys return’?

  Like

 5. gielah zegt:

  Hamas wil dat het conflict blijft bestaan, omdat het niet wil dat Israël blijft bestaan.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @gielah 09.35. uur. Juist, waarde gielah! En na Israel zijn wij aan de beurt om uitgemoord te worden, door de HAATJURKEN. De HAATJURKEN-MOSLIMS jutten de Palestijnen al tientallen jaren op, om Israel het leven onmogelijk te maken. En dat doen de moslims eendrachtig met voornamelijk de RODEN!

   Like

 6. luckybee zegt:

  Misdaad is als je de befelen van God naast zich legt.Abraham heeft Hagar en Ismael uit Kanaan verbannen, en de Arabieren zijn de nakoomlingen van Hagar en Ismael.

  Like

 7. Roni Thome zegt:

  Jammer genoeg …Het is raar, maar waar!. De vredebesprekingen tussen Israël en de Palestijnen zijn nutteloos en grote verspilling van tijd. Niet omdat Israël wil geen vrede. De Palestijnen, uit hoofde van hun religie, kunnen niet als islamitische ‘Űbermenschen’ vrede sluiten met ‘Dhimmies’ als de Joden. In het ‘Dar el Salam’ hebben de Joden net zo veel recht om te leven als in het ‘Derde Rijk’. De bedoeling is om ze op den duur te onderwerpen of te vernietigen.
  Daarom vind ik het zo dom hoe regering Nethanyahu gaat akkoord met het vrijlaten van terroristen met liters bloed op hun handen. Ik geef als voorbeeld het vrijlaten van de monsters die het bloedbad in het pizzarestaurant ‘Sbarro’ in Jeruzalem op 9 augustus 2001 hadden aangericht. Op die dag zijn 15 mensen vermoord onder wie 7 kinderen en 130 gewond geraakt. Familie ‘Schijveschuurder’ heeft daar behalve de beide ouders ook drie van hun kinderen verloren. Onder de vrijgelaten terroristen zijn ook anderen die verantwoordelijk zijn voor bloedige aanslagen. Kennelijk begrijpt de huidige Israëlische regering (nog)niet het mentaliteit van het Midden Oosten. Ze lijkt in dat opzicht erg veel op de Zweedse regering van Frederik Reinfeldt die uitsluitend twee woorden kent: Ja! en Amen!.
  De Palestijnen zouden dat als teken van zwakte vertalen. Dat geldt trouwens niet enkel voor de verhouding tussen Israël en de Palestijnen. Maar ook voor de verhoudingen van de burgerbevolking in westen noord Europa en de moslims in het land. Als Nethanyahu wenst met respect te worden behandeld, is er maar een weg: In het Duits werd dat genoemd: ‘Auf der Flucht erschossen’. Deze regel geldt trouwens ook voor de Europese politie tegenover islamitische en Afrikaanse allochtonen.

  Like

 8. Petrossa zegt:

  Obama heeft een vrede hard nodig voor zijn imago, Abbas en Netanyahu hebben er niets bij te winnen. Als er echt een vrede zou komen moet er een palestijnse staat komen, en moeten ze voor zichzelf zorgen. Nu is Israel nog steeds verplicht om ze van water, energie te voorzien en het gebied te besturen. Dat hoeft dan niet meer. Dus voor Abbas is er niets te winnen.

  Netanyahu kan en wil geen consessies doen over Jerusalem, Judea/Samaria. Dus hij kan hier alleen maar bij verliezen.

  Nee, dit is geen trucje van de cisjordaniers, maar beide partijen moeten wel hun ‘goede wil’ tonen vanwege Amerika. Daarom laat Netanyahu de oudste gevangen eerst vrij. Die zijn nu al meer dan 30 jaar gevangen geweest, die zijn oud en kapot. Als het dan spaak loopt dan kan hij het vrijlaten onmiddelijk stoppen en er toch brandschoon uitkomen.

  Like

 9. Jan zegt:

  ‘Palestijnse’ ‘Autoriteit’ (autoriteit, ha, ha, ha) hevig teleurgesteld dat geen grotere moordenaars en terroristen worden vrij gelaten: “Dit is onacceptabel en daarom zullen wij moeten gaan bepalen wie vrijkomt en niet die Joden.”
  http://www.jpost.com/Diplomacy-and-Politics/Palestinians-disappointed-over-exclusions-in-list-of-prisoners-slated-for-release-322840

  Wanneer wordt Israël eens volwassen, laat het zich niet langer naaien door een stel imbecielen in Washington en Europa en geeft de eerste die weer jammert en klaagt een trap in zijn/haar kruis en zegt: Lazer op, gore antisemieten!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s