Schokkend aantal verkrachtingen in Zweden

Screenshot_19

(Door: Morten Uhrskov)

Zweden is een van de landen in de wereld waar vrouwen de meeste rechten hebben in de politiek en in de samenleving . Maar in schril contrast met dit gegeven staat dat Zweden ook een land is waar de grofste denkbare vorm van schendingen van vrouwen veelvuldig plaatsvindt: verkrachtingen. Wat is de verklaring voor deze toestand? Er kan geen duidelijk antwoord op worden gegeven, want in het politiek correcte Zweden is het volledig uitgesloten om te praten over wie de daders zijn van het plegen van deze vele verkrachtingen.

We weten uit Denemarken en Noorwegen dat immigranten uit bepaalde landen sterk oververtegenwoordigd zijn in de statistieken betreffende gewelddadige criminaliteit en verkrachting. Het zou interessant zijn om te weten of hetzelfde patroon in Zweden is te vinden. (Den Korte Avis)

Snaphanen schrijft: Men kan aan de tekst van Uhrskov toevoegen dat het totale aantal gemelde verkrachtingen van onder de 15-jarigen 1.994 bedraagt en dat alleen al in het jaar 2012.

Auteur: Morten Uhrskov Jensen

Bronnen:

http://denkorteavis.dk/2013/chokerende-antal-voldtaegter-mod-born-i-sverige/

http://snaphanen.dk/2013/08/12/endnu-en-halvdod-bosse/

Vertaald uit het Deens door:

Vederso

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", Appeasement, Dhimmitude, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Socialisten, Zweden. Bookmark de permalink .

20 reacties op Schokkend aantal verkrachtingen in Zweden

 1. KCMO zegt:

  want in het politiek correcte Zweden is het volledig uitgesloten om te praten over wie de daders zijn van het plegen van deze vele verkrachtingen.

  Ik wil de gemeente daar wel een stukje op weg helpen: moslims.

  Like

 2. henk schroemges zegt:

  Helaas hebben de Zweden beginnende vanaf medio 1980 ook een gen.afwijking meegekregen.
  Daar wordt gewoon gesteld dat verkrachting etc. nu eenmaal in de cultuur zit van die onmensen. Bovendien als je wordt verkracht wordt je ook nog verweten op het verkeerde tijdstip en op de verkeerde plek te zijn geweest. Zij daar in Zweden slikken dit ! Wij ook in dit landje?!!

  Like

  • Lucie zegt:

   De doodstraf horen die varkens te krijgen,snap echt niet dat geen enkele regering in het Westen,hier iets tegen doet.
   Eruit trappen,terug naar je zand bak………….

   Like

 3. Henk der Niederländer zegt:

  Maar je kunt zeggen wat je wilt, Ook in Zweden hebben ze dus een culturele verrijking zoals deze socialisten dat noemen.
  Ik persoonlijk noem het gewoon woestijngajes dat op zo kost mogelijke termijn terug hun zandbak in getrapt dient te worden.
  Maar ja Ik ben dan ook een racist nietwaar.

  Like

 4. HenkV zegt:

  Andermaal welkom in ons midden, Jan! Goed je terug te zien.
  Een schokkend stuk dat aantoont hoe het politiek correcte denken, in samenwerking met de achterlijkste krachten uit de islam, in minder dan geen tijd het meest progressieve land in Europa succes vol kunnen terugvoeren naar de geestelijke jungle uit de vroege middeleeuwen.

  En maar volhouden dat deze gruwelen NIETS te maken heeft met de islam.
  Hoe lang kan zo’n geestelijke ontaarding doorgaan, vraag je je af, juist vanwege de voorgeschiedenis van openheid ,drang tot vrijdenken en onbeperkte emancipatie drift die dat land zo opvallend maakten.

  Daar moet een keer een gewelddadige reactie op volgen.

  Like

 5. Theodoor zegt:

  Zolang het Zweedse volk dit pikt zullen de Zweedse politici NIETS doen.
  Ik gun ze het niet maar het zou goed zijn dat eerst familieleden van deze politici een “beurt” krijgen van dat tuig.

  Like

 6. luckybee zegt:

  Dank zei het beleidt van de socialisten,(marxisten) die mensen waar in verkrachtingen als een onderdeel van hun invasie wordt beschouwd binnen laat zonder problemen.

  Like

 7. oogenhand zegt:

  Reblogged this on oogenhand and commented:
  Zweden koloniseren? Dan wel de inboorlingen Somalisch leren! Dat Zweden volloopt met migranten/kolonisten komt overigens mede door Karol Wojtyla, die de landen van oorsprong van de migranten/kolonisten beschermde tegen abortusprogramma’s (Internationale Bevolkingsconferentie van Caïro 1994). Daarom kunnen de Zweden het beste een demonstratie houden vóór de legalisatie van abortus in Saoedi-Arabïe.

  Like

 8. koddebeier zegt:

  Schokkend ???? Hoezo dit hebben de Zweden toch zelf gewild, fijn met ’n allen links blijven stemmen, dan kan blijven genieten van de aanhangers van het geloof van de Vrede.

  Linkse eikels, jullie krijgen wat je verdient, dus nu niet janken he, !!

  Like

 9. guusvelraeds zegt:

  Zweden en ook andere Europese landen inclusief de Europese unie weten op regeringsniveau precies wat aan de hand is (zoals het NGO rapport onder de link laat zien) rondom geweld tegen vrouwen en wat er speelt binnen niet westerse culturen. Wat hun echter linkshandig maakt in de aanpak is de haast draconische angst te stigmatiseren. Kost wat kost wil men voorkomen dat er binnen de totale bevolking met scheve ogen gekeken wordt naar niet westerse emigranten. Het niet benoemen in media, op werkvloeren en dus ook in statistieken van de aantallen gerelateerd aan etnische achtergrond is natuurlijk niet alleen louter angst tot stigmatiseren maar heeft ook de dubbelfunctie met als doel zo lang mogelijk uitstellen dat de elite als overheid ter verantwoording geroepen kan worden voor hun desastreuze emigratiebeleid. Een emigratie beleid dan niet op noodzakelijke maatschappelijke vraagstukken geënt is maar op een politiek ideologische vooringenomenheid. Het creëren van maatschappelijke diversiteit is voor de politiek correcte elite een haast sacraal doel waarvoor alles moet wijken. Kosten nog moeite worden gespaard deze droom hoog te houden. Als er al ooit veranderingen komen op het gebied van seksuele gewelddadigheid uitgaande van niet westerse groeperingen dan zal deze verandering niet komen van de huidige elite, laat dat zeker zijn. Alleen een volledige politieke omwenteling hetzij via de stembus hetzij via een revolutie kan nog verandering brengen. Aan het volk zal het zijn op welk middel uiteindelijk de keuze valt.

  Klik om toegang te krijgen tot Flying%20Team%20against%20violence%20%5BMOV-433946-0.3%5D.pdf

  Like

 10. helletocht zegt:

  Kort door de bocht krijgt het volk de regering die ze wil, er ligt in democratische landen altijd een link met de stembus. Wat er mis dat heel veel mensen niet weten waarop en waarvoor ze stemmen. Ook in Nederland is dat het geval. daar blijven de linkse partijen al decennia lang rampen veroorzaken en zijn de overige partijen niet sterk genoeg om er iets tegen te doen. Dat betekent niet dat ik het CVA en de VVD vrijwaar van onschuldig te zijn aan de economische en culturele malaise waarin we verkeren, de volledig doorgeschoten integratie en de aanstaande islamisering daargelaten. De grootste kapitaal vernietigers zijn de resp.overheden, wij zouden een rijk land zijn als hier iemand op de portemonnee had gepast. Het niveau van onze bestuurders in alle lagen is angstaanjagend laag, bvrijwel allemaal hebben ze een hoog sociale-academie gehalte, maar het ontbreekt hen aan kennis. Hoe kun je in godsnaam regiobestuurder worden van de NS en daar de infrastructuur aansturen als je daarvoor geen enkele kennis hebt. Kijk eens naar de omhoog gevallen partij prinsjes en prinsesjes in alle lagen van ons bestuur. Er zijn massa’s afgestudeerden die deze banen niet krijgen omdat ze niet lid zijn van vooral PVDA of VVD. Als we ons land willen redden meot het volk weer iets gaan betekenen. We moeten de privatisering ongedaan maken, we moeten de rechten van de werknemer herstellen, we moeten de zorg weer als instrument van solidariteit hanteren, we moeten de loco’s uit de vervoerswereld het land uitjagen, we moeten weer mensen met hersenen aan de knoppen van het onderwijs plaatsen, we moeten onze kinderen vaste banen bieden, want dat is de ruggegraat van de maatschappij, en we moeten Europa overstijgend afrekenen met de multi-culti’s die ons in een hele benarde positie gebracht hebben. Men wil het niet waar hebben, maar nog 10, 15 jaar en het is te laat.

  Like

 11. Richard zegt:

  Was een paar jaar geleden nog in Zweden én Noorwegen op vakantie en heb met veel autochtonen gesproken over dit probleem. Men is het spuug en spuugzat! Maar dit publiekelijk maken betekend uitgekotst worden, baan kwijtraken en nooit meer aan het werk komen. De regering heeft de boel aardig onder controle. Bij verkiezingen zijn er geen echte alternatieven. Er zijn wel politici als Wilders, maar ook daar wordt nooit inhoudelijk op ingegaan, ze worden afgeschilderd als onbekwaam, onbetrouwbaar en, hoe kan het ook anders, als racist…….
  De gewone mensen willen hun land terug, maar de politici niet.

  Like

  • Maja zegt:

   Richard, dat geldt eveneens voor de situatie in ons land. In mijn directe omgeving ken ik iemand met een prima opleiding en een goede baan die er over dacht om zich kandidaat te stellen voor de PVV in de gemeenteraad van Den Haag. Hij heeft daar echt lang over nagedacht maar er tenslotte toch vanaf gezien: “de kiezer is wispelturig en als ik in de toekomst buiten de boot zou vallen doordat de PVV te weinig zetels zou gaan halen in de gemeenteraad, kan ik voor de rest van mijn leven naar de sociale dienst want een behoorlijke baan kan ik dan wel vergeten. Ik ben “PVV-besmet”……

   Vreselijk jammer want hij had echt veel voor de partij kunnen betekenen. En natuurlijk zijn er velen in dit land die er zo over denken….

   Like

 12. Jan zegt:

  Zwemmen in Zweden kan zorgen voor uitsterven van Zweden

  Scandinavian Swimmers Warned About Testicle-Attacking Monster Fish
  A testicle-crushing vegetarian monster fish from South America has invaded the waters off Scandinavia. Last week, fisherman in the Oresund Sound between Sweden and Denmark reeled in a pacu, a fish best known for its sharp teeth and occasional attacks on male genitalia.
  http://gawker.com/scandinavian-swimmers-warned-about-testicle-attacking-m-1102510076

  Best klote.

  Like

  • Helena zegt:

   Nou ja, ik lees in het artikel “they usually eat “NUTS” dus same difference.
   Verplicht zwemmen voor de mohammedanen invoeren in deze wateren.
   Dubbel zo lekker voor deze vissen “nuts with nuts”.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s