VIDEO: “War Is Coming To The Middle East”

 

Geplaatst door:

E.J. Bron

(h/t vederso)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

19 reacties op VIDEO: “War Is Coming To The Middle East”

 1. lucky9 zegt:

  http://www.dns.be/nl/nieuws/recent/de-hack-op-dnsbe-een-relaas-van-de-feiten
  Zo infiltreren de moslim-soldaten zich om censor te spelen overal als het hen (of de islamofiele profeet) belieft!

  Like

 2. HenkV zegt:

  De toespraak geeft een erg Amerikaanse voorstelling van zaken weer, maar in essentie horen wij hier een zeer verdedigbare analyse!
  Er komt zeker oorlog in het Midden oosten, mede mogelijk gemaakt door de falende politieke keuzes van de Obama administratie, waar men het patent heeft op het nemen van foute beslissingen..
  Maar ja, sinds wanneer neemt politiek correct juiste beslissingen?

  Like

 3. henk schroemges zegt:

  Had die oorlog al in 2011 verwacht. Maar ja, eerder wat later dan helemaal en doormodderen daar. Benieuwd hoeveel drones Israel in kan zetten!

  Like

 4. marijke zegt:

  Well said Eric Shackeback.Bravo

  Like

 5. marijke zegt:

  Het is Shackelback.I did it again Bert,foei

  Like

 6. Helena zegt:

  Hoe de Turken het in 1974 op Cyprus aanpakten. Die Turken die onze mede Europeanen zijn.
  http://www.kypros.org/Occupied_Cyprus/cyprus1974/turkish_invasion.htm

  Like

  • Helena zegt:

   Vergat nog even het commentaar van de persoon die dit op facebook had gezet.
   The Communist/anarchist-run EU has zero interest in promoting “human rights” — EXCEPT the human rights of the Arabs/Muslims seeking to destroy nation states either demographically or through violence.

   That is why it funds:

   a) the criminal Turkish occupiers of Northern Cyprus — who invaded the region in 1974 and ethnically cleansed it of non-Muslims, stealing their property and destroying their ancient places of worship, and:

   b) the “Palestinian” Arab terrorists/propagandists in the Holy Land, with their spurious claims of Israeli “occupation” (and who in fact wish to do exactly the same thing to Israel that the Turks did to the Cypriots).

   http://www.kypros.org/Occupied_Cyprus/cyprus1974/turkish_invasion.htm

   Like

 7. luckybee zegt:

  War is comming? ze zijn er mee allang bezig. Het begon in Tunesie.

  Like

 8. Jan zegt:

  Overal zijn oorlogen gaande omdat moslims door hebben dat het westen uit decadente naties bestaat die het niet kan opbrengen geld uit te trekken voor zijn verdediging omdat het liever de laatste iPhone heeft dan zijn vrijheid. Bovendien komt daar bij dat tegenover 4 djihadisten 1 westerling als soldaat staat wat inhoudt dat een westers gezin met 1 of 2 kinderen alles heeft te verliezen en de djihadisten feitelijk niets die bovendien nog eens in een beloning na hun dood geloven itt de ongelovige westerling die geen enkele ideologie aanhangt of het zou al de mislukte socialistische, want on-Christelijke moeten zijn.
  Overigens hoeven de djihadisten niet een meer te sterven voor hun islamitisch ideaal, een vliegtuig in een gebouw vliegen is niet nodig. Het stimuleren van de ‘multiculturele religie’ van de socialisten is genoeg om zonder slag of stoot het westen in handen te krijgen.

  Like

  • Pieter Nokkio zegt:

   Treffend verwoord, Jan! Jouw slotzin sprak een vriend uit Engeland exact zo uit, midden jaren tachtig: “Pieter, er staan in Engeland nu al meer moskeeën dan kerken. De islam is uit op wereldheerschappij en zal die ook verkrijgen, binnen enkele decennia, zonder gebruik van wapens maar ‘dankzij’ verkeerde politiek.”
   Waarvan akte.

   Like

 9. BertG. zegt:

  De hoogste Amerikaanse militair, stafchef generaal Martin Dempsey, is deze dagen in Israël en Jordanië om de laatste voorbereidingen te treffen voor een ‘gelimiteerde’ Amerikaanse militaire interventie in Syrië. Naast de VS, Israël en Jordanië zullen naar verwachting ook Groot Brittannië, Frankrijk, Saudi Arabië, de Verenigde Arabische Emiraten en mogelijk Turkije aan de operatie deelnemen.
  http://xandernieuws.punt.nl/content/2013/08/Generaal-Dempsey-in-Midden-Oosten-voor-spoedige-aanval-op-Syri

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @BertG 07.42. uur. Dat ziet er niet goed uit Bert. Niet dat ik een fan ben van Assad, maar hij is van de twee kwaden, wel de minst kwaden. Als de rebellen het gaan winnen, zullen er nog meer stromen van bloed komen. Maar ik ben benieuwd wat Rusland gaat doen als de moslimverrader Obama inderdaad op deze maniet zich gaat bemoeien met een intern conflict in Syrië. Ik ben er niet gerust op.

   Like

 10. Tom Hendrix. zegt:

  De rotzooi komt de RENEGAAT en LEUGENAAR moslim Obama goed uit. Deze verrader is een gigantisch gevaar, niet alleen voor Amerika, maar voor de gehele wereld. Ik verdenk deze moslim ervan, dat hij Syrië gaat aanvallen, net wat @ Joop Klepzeiker aantoont. Het zijn lugubere tijden!
  En dan durft dit figuur te spreken over democratie, walgelijk persoon! Goed gedaan Vederso. Ik sluit mij aan bij de mannen van Isakkar- Boek Kronieken van het Oude Testament!

  Like

 11. Grappig, het programma lijkt een beetje op “De toestand in de wereld door GBJ Hilterman”.
  Jammer dat wat destijds bij de Avro wel kon en vandaag de dag geen enkele kans zou maken; een rechts/conservatief intellectueel die op tv. uitlegt wat er zich achter de schermen zoal afspeelt.
  De ultieme nachtmerrie van de zittende politici.

  Like

 12. Henny Clemens zegt:

  Ik geloofde nooit in Nostradames, maar de wolf in schaapskleding zou obama weleens kunnen zijn.
  De geloofs oorlog is natuurlijk al lang aan de gang, jammer dat het westen geleid wordt door een stel geestelijk idioten en dhimmisch.
  Tegen de tijd dat zelfs de bruikbare idioten het gevaar niet meer kúnnen ontkennen is het te laat.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s