Vogelaar: het gaat wél beter in Vogelaarwijken

Screenshot_11

Ella Vogelaar bezoekt de Haagse wijken Schilderswijk en Transvaal

Oud-PvdA-minister Ella Vogelaar is ‘behoorlijk kritisch’ over een recent rapport van het Sociaal en Cultureel Planbureau (SCP), dat stelt dat haar krachtwijkenbeleid weinig meetbaar effect heeft gehad. ‘Het gaat wel degelijk beter in die wijken’, zegt ze vanavond in het NCRV-programma Altijd Wat.

Als minister van Wonen, Wijken en Integratie in het kabinet Balkenende IV selecteerde Vogelaar in 2007 veertig wijken in steden over het hele land, die extra aandacht en vooral geld zouden krijgen.

Volgens het SCP heeft dat beleid echter ‘geen onderscheidend gunstig effect op sociale stijging, leefbaarheid en veiligheid in de aandachtswijken’ gesorteerd. Voorzover het in de Vogelaarwijken iets beter gaat, hebben dezelfde ontwikkelingen zich voorgedaan in wijken die in 2007 sterk leken op de Vogelaarwijken.

Lees verder>>>

(h/t Wachteres)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", Linkse Kerk, Multiculti, Naïviteit, Overheid, politici, praatjesmakers, Socialisten. Bookmark de permalink .

9 reacties op Vogelaar: het gaat wél beter in Vogelaarwijken

 1. Theodoor zegt:

  NATUURLIJK, ze zal nooit geen kleur bekennen.
  Ze heeft zo enorm veel belastinggeld over de balk gegooid en moet eigenlijk voor de rechter gesleept worden.

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Als die wijken er sinds vorig jaar niet op ACHTERUIT zijn gegaan, hoewel er geen geld meer ingestopt is, dan betekent dat hoofdzakelijk, dat het weinig of niets helpt of je ergens geld in stopt of niet.
  Het ligt hem aan heel andere dingen. Er voor waken, dat de zwak-sociale gevallen niet te veel op één kluitje worden gehouden en dergelijke. En dan heb je nóg niet eens altijd succes: Mensen zijn geen machines.
  Ga er om te beginnen maar vanuit, dat de maakbare samenleving niet bestaat. -Maar dàt is nou juist iets, waar Vogelaar c.s. in geen 100 jaar ààn willen!

  Like

 3. KCMO zegt:

  Nee, Tutta moet ‘s-avonds na zonsondergang eens een wandelingetje door de Haagse shariadriehoek maken. Knap je van op meid.

  Like

 4. luckybee zegt:

  Dat klopt deze wijken lijken nu een spiegelbeeld van Baghdad of een anders stad in het MO of Noord Afrika.

  Like

 5. Jean zegt:

  Alles maar dan ook alles wat te maken heeft met die achterlijke gewelddadige barbaren is gedoemd om te mislukken, rede: a) die willen zich niet aanpassen aan onze normen en waarden en b) wij willen ze niet op ons grondgebied.
  In een democratie bepaalt de meerderheid de spelregels en de meerderheid wil die achterlijke gewelddadige barbaren van het grondgebied, dus, huichelaars in Den Haag, Brussel, Berlijn, Parijs, Londen e.a. “werk aan de winkel”, gewoon treinen inleggen, vullen en afvoeren zodat er terug rust, welvaart, veiligheid en leefbaarheid kan terugkeren.

  Like

 6. treintrien zegt:

  @ KCMO: Graag gekleed in alleen haar dure Perla (of een merk wat er op leek) ondergoed 😉

  Die biografie toen, daar schreef ze dat in. Wat een load of dribble was dát zeg.
  😉 Ik begin niet aan die stomme bh’s, (wat er niet is gaat ook niet hangen), maar ik zou in haar positie toch niet toe gaan geven als ik ondergoed droeg van 150 euro per setje 😉 Maar ja… een pvda er die het ruim heeft laat het extra ruim hangen he. Dat is het socialistische gedachtengoed, denk ik.

  Like

 7. henk schroemges zegt:

  Natuurlijk kon je dit non-antwoord van die muts verwachten. Hun houding t.o.v. dit alles is precies dezelfde als de reactie van moslims indien ze al eens worden aangesproken op het monsterlijk gedrag van hun mede-geloofsaanhangers.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s