Fort Hood

Screenshot_43

(Door: Daniel Greenfield)

1. Nidal Hasan is nauw verbonden met een Al Qaida-leider.

2. Hij beweerde te hebben gehandeld ter ondersteuning van de Taliban.

3. Hij wilde een martelaar zijn.

4. Hij omschrijft zichzelf als een soldaat van Allah, terwijl hij expliciet  militaire dienst en de grondwet als vormen van menselijke afgoderij erkent.

5. Hij spreekt over het doden van Amerikaanse soldaten, omdat ze in zouden gaan tegen het islamitische rijk … een verwijzing naar de opkomende emiraten van Al Qaida.

Ik weet niet zeker wat Nidal Hasan anders zou kunnen doen om de autoriteiten ervan te overtuigen dat hij een moslimterrorist is en dat de mannen die hij gedood en verwond heeft bij een terroristische aanslag aldus moeten worden erkend en dus gecompenseerd.

Een jaar nadat hij in november 2009 een terroristische aanslag uitvoerde op de legerbasis Fort Hood, vertelde majoor Nidal Malik Hasan aan een panel van militaire geestelijke gezondheidszorgdeskundigen dat hij wenste dat hij was gedood tijdens de aanval, omdat dat zou hebben betekend dat Allah hem voor het martelaarschap had verkozen.

“Ik ben verlamd en zou voor de rest van mijn leven in de gevangenis kunnen zitten”, vertelde majoor Hasan aan het panel. “Maar als ik zou sterven door een dodelijke injectie zou ik nog steeds een martelaar te zijn.”

“Ik denk niet dat hetgeen ik deed verkeerd was, want het was voor de grotere zaak van het helpen van mijn moslimbroeders”, vertelde hij het militaire panel.

Hij zei geen wroeging te hebben en rechtvaardigde zijn acties door te zeggen dat de soldaten die hij doodde “ingaan tegen het islamitische rijk.”

Zelfs progressieven moeten kunnen achterhalen dat de verheven kant de boze kant is.

Bron:

http://frontpagemag.com/2013/dgreenfield/nidal-hasan-killed-american-soldiers-because-they-were-going-against-the-islamic-empire/

Auteur: Daniel Greenfield

Vertaald uit het Engels door:

Vederso

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, VS. Bookmark de permalink .

9 reacties op Fort Hood

 1. Jan zegt:

  De vermoorden zijn slachtoffer van het politiek correcte gedrag van officieren die op de hoogte waren dat Nidal Hasan een ‘soldier of allah'(soa) was. Zo had hij zich voorgesteld. Maar de officier die dit op een kaartje had gelezen negeerde dit. Hebben polcormensen wel meer last van.
  Leermoment voor socialisten: geen.

  US Intel Agencies Knew for Months of Major Muslim Nidal Hassan Efforts to Connect with Al Qaeda
  http://atlasshrugs2000.typepad.com/atlas_shrugs/2009/11/us-intel-agencies-knew-for-months-of-major-muslim-nidal-hassan-efforts-to-connect-with-al-qaeda.html

  Like

  • Tiny zegt:

   Dit alles op uitdrukkelijk bevel van Barry die de zaak ook probeert af te doen en behart op een “accident in action”.
   Zo zou je het inderdaad kunnen benoemen, ligt er aan van welke kant je het bekijkt.

   Like

 2. luckybee zegt:

  Duuuus eigen schuld dikke bult?

  Like

 3. Tom Hendrix. zegt:

  Ongelooflijk dat deze HAATBAARD Nidal Hasan, door de screening is gekomen van het Leger. Maar ja, overal heerst de RODE HOND BACIL en de GUTMENSCH ziekte, in alle geledingen, daarom komen deze gestoorden ook op plaatsen, waar ze normaal NOOIT zouden moeten komen. En met de MUZELMAN OBAMA in het “Witte Huis”, gaat het van kwaad tot erger!

  Like

 4. Helena zegt:

  Ook in ons leger zitten moslims op redelijk hoge posities. Dat weet ik uit betrouwbare bron.

  Like

 5. Al vaker gezegd: “De hersenlozen zijn het gevaarlijkst!”

  Like

 6. Theresa Geissler zegt:

  Ïngaan tegen het islamitische rijk! Wat een ongelooflijk staaltje van onbeschaamdheid en arrogantie! Het wàs hun rijk niet dus hoe konden zij er dan ‘tegenin gaan?!’ Als hij bedoelt: de Islam uit hun eigen land weghouden en buurlanden helpen om agressieve moslims van hun grenzen te verjagen, jà, dan…..Gaan ze daarmee soms ook al tegen het islamitische rijk in?
  Ja, zeggen de moslims dus, want wij staan in ons recht.Iedereen op deze wereld heeft zich zonder enig verzet over te geven aan Allah en zijn wetten; Iedereen heeft zich te onderwerpen……
  Hou op! Mag ik wat voorstellen? Een dodelijke injectie is veel te goed voor dat arrogante zwijn.! Wat zou ík er veel voor voelen om hem weer eens lekker ouderwets op De Stoel te zetten! En, let wel, dan éven als kleine toevoeging dat trucje erbij uit “The green mile”, voor wie dat gezien heeft: Met een natte spons op zijn hoofd, die uiteindelijk niet nat ís, weet U wel……
  Héérlijke gedachte…..!

  Like

 7. bataviawillem zegt:

  Het heeft 3 jaar en 9 maanden geduurt voordat Nidal Hasan voor de rechtbank moest verschijnen.
  Na de aanval op Pearl Harbor heeft de V.S. meer dan 10 vliegdekschepen, duizende vliegtuigen, duizende tanks, honderden liberty schepen en 2 kernbommen gebouwd, waarme ze de tweede wereld oorlog wonnen, in 3 jaar en 8 maanden.
  Het schijnt dat er toen wat meer gevoel voor urgentie was.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s