Machete-moslim dringt Engelse woning binnen en wil daar “meefeesten”, verkrachten, doden…

Screenshot_4

Het gebeurde in Perth Road in Haringey, ten noorden van Londen. Zondagochtend om 03.00 uur kwam er een moslim binnen die wilde meefeesten met ongeveer 10 teenagers. Maar de jongeren wilden hem niet binnenlaten. Toen kwam hij enkele minuten later met een machete terug. Hij drong de woning binnen en beroofde de bange jongeren. Een van de slachtoffers, die anoniem wil blijven, zei:

“Hij kwam uit het niets en we hadden geen idee waartoe hij in staat was. We zaten met tien man muziek te luisteren toen hij opeens de kamer binnenstormde. Hij was gewapend met een machete en pakte een meisje dat het dichtst bij de deur zat.”

Hij beval de jongeren hun zakken leeg te maken en toen wilde hij een van de meisjes verkrachten. Hij wilde een van de meisjes meenemen. Toen begon hij willekeurig op iedereen in te slaan.

Het slachtoffer zei: “Hij heeft mijn scheenbeen tot op het bot opengesneden en ook mijn gezicht. Dit alles duurde ongeveer 5-7 minuten, daarna vertrok hij weer. Voordat hij wegging, brulde hij: ´ Het is Eid (einde van de ramadan) – ik ben hier alleen maar voor het geld.´ We waren allemaal doodsbang.”

Evening Standard

Bron:

http://www.kybeline.com/2013/08/14/macheten-muslim-dringt-in-eine-britische-wohnung-ein-will-dort-auf-der-party-mitfeiern-vergewaltigen-toten/#more-47659

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", Groot-Brittannië, Islam, Krankzinnigheid, Moslims, Multiculti, Terrorisme. Bookmark de permalink .

26 reacties op Machete-moslim dringt Engelse woning binnen en wil daar “meefeesten”, verkrachten, doden…

 1. monty1 zegt:

  Die jongens waren eigenlijk de daders die de inbraak, beroving en aanranding zelf hebben uitgelokt. Hadden ze zich maar niet op de verkeerde plek op het verkeerde tijdstip moeten ophouden. Pardon? Jawel. Ook thuis kan je op de verkeerde plek zijn als een moslim zich diep beledigd na de ramadan voelt en je huis met een machete binnenvalt. Is toch logisch? Omdat je naar muziek luistert (niet halal), jongens en meisjes in dezelfde kamer samen zijn (in strijd met sharia), dronken (idem), ongelovig (in strijd met jihadregels) en je niet in de proleet (sorry profeet) bent. Koran leert immers: hak ze af die hoofden. Kortom: deze jongens hebben het noodlot over zichzelf afgeroepen.
  Als de moslim later desondanks wordt gearresteerd, gelden voor hem bovenstaande verzachtende omstandigheden die geheel is terug te voeren op zijn heilige geloof. Een meelevende rechter zal ongetwijfeld de werkelijke daders ontmaskeren. Zij zullen een reprimande tegemoet kunnen zien. De moslim krijgt ondertussen alle ondersteuning van traumateams en begripvolle sociale werkers. De rechter zal een symbolische straf opleggen van 15 uur maatschappelijke dienstverlening, hoewel, in Engeland? Daar kan de straf nog lager uitvallen voor de arme moslim.

  Like

  • Joost Visser zegt:

   Nog veel erger Montyi. De jongen wordt als een held onthaald in de moskee. Dat is pas een warige gelovige, die de opdracht van Mohammed uitvoert, nl. buit halen als je financieel tekort komt bij ongelovigen. Hij mag nu voortaan op de eerste rij plaatsnemen, zodat hij bij het bidden zijn neus niet in de anus van de voorliggende hoeft te duwen.

   Like

 2. Joannes den Hollander zegt:

  Jammer dat ze hem niet aan allaa geofferd hebben.
  Waarschijnlijk te netjes opgevoed en bang voor de gevolgen.

  Like

  • Joost Visser zegt:

   Ben bang dat als een van de aanwezigen hem met een kapotte bierfles, voordat hij zijn machette kon genruiken, in het gezicht had geslagen, er de volgende dag grote koppen in de kranten had gestaan met als strekking MOSLIM MUTILATED BY 10 TEENAGERS.

   Like

 3. guusvelraeds zegt:

  Heeft niets met de islam te maken. Ook al roept hij door een grote megafoon (als hij die bij zich gehad zou hebben) het is Eid. Zijn gedrag laat in elk geval zien dat hij zijn grote voorbeeld en rolpatroon Mohammed perfect kopieert. Daar gaat het uiteindelijk allemaal om in de islam. Mohammed was immers de meest perfecte mens ooit op aarde en na het zogenaamde vasten mag een goed geaarde moslim weer helemaal het beest uithangen.

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Luister, de bedoeling van deze gestoorde moslim-gek is duidelijk: In zijn verwrongen belevenis heeft hij recht op alles wat zich in het bezit van de ‘Kafirs” bevindt, dús om het einde van de Ramadan te vieren dringt hij een willekeurige ‘Kafir’-woning binnen, eigent zich toe wat hij kan -van geld tot vrouwen, zogezegd- verwondt willekeurige aanwezigen -mag hij ook, in zijn belevingswereld- en vertrekt weer. Een krankzinnige daad, maar dat was de moord op Lee Rigby óók. Er zit nog wel zoveel logica in, dat moslimfanaten VINDEN DAT ZE HET RECHT HEBBEN OM DIT SOORT DINGEN TE DOEN! Trouwens, hoe zit het eigenlijk?Zijn ze deze idioot eigenlijk nog op het spoor gekomen?Belangrijk is om het er nu vooral niet bij te laten zitten, anders denken ze zich in de toekomst nog meer in die richting te kunnen permitteren! Nooit verslappen bij zulke lui! Maar….ach ja, dat vergat ik bijna: De officiële berichtgeving zal wel weer luiden, dat het he-le-maal niets met de Islam te maken heeft……

  Like

 5. Dr. Kwast zegt:

  Ze moeten eigenlijk in hun broek schijten van angst. Moet ook goed door vertelt worden, kunnen ze de schijthuis van Cameron laten weten dat ze overvallen zijn door een van zijn vrienden. Dat vooral niks met de islam te maken heeft. Is een verdwaalt persoon.

  Like

 6. Luchtpint zegt:

  Haringey, dat is toch die wijk in Londen waar stickers en poster met “Shariah Controlled Zone” worden opgehangen ?

  Like

 7. Heel erg, dit is het met het moslimgeloof, bij de christenjongeren kom je dit wangedrag niet tegen.

  Like

 8. Mosje Groen zegt:

  Inteelt, de grote pedo Mo en zijn waanzinnige illusies…en een paar duizend jaar achterstand die never nooit ingehaald gaat worden zorgen voor dit soort zieke ik-ben-beter-dan-jullie-ongelovige-honden-waar-ik-alles-mee-uit-mag-vreten toestanden. Ik zeg: Kop eraf.

  Like

 9. Republikein zegt:

  Even tussendoor, inhakend op dit bericht ben ik de laatste tijd door diverse mensen afgeraden om op 21/9 naar Den Haag te gaan opdat mij iets ernstig zou overkomen, geloven wij dat?

  Like

 10. Tom Hendrix. zegt:

  Met dank aan zo een klootzak en verrader van een Cameron, die gore lul, die het niet waard is zich conservatief te noemen. Alle regeringen in het huidige Europa, maken in mijn optiek VUILE ZAAK met de MOSLIMS, snotverdomme allemaal, en ook nog van “links tot rechts”. In Nederland is het verdomme echt niet beter, onze politici zijn gezwicht voor de BILDERBERGKLIEK en de satanisten van de NWO!!

  Like

 11. Helena zegt:

  Britain First vecht terug en voert campagne in het hol van de leeuw.

  Britain First has launched a campaign of exposing, confronting, and rebutting the main leaders of Islamic extremism in Britain!
  Muslim fanatics and parasites like Anjem Choudrey, Sayful Islam, Abu Izzadeen and other high-profile leaders and haters of all things British, must be confronted and resisted!

  It is time we took the fight to them for a change and by contributing to our material needs we can do just that! Will you chip in?
  We intend to bring the struggle to their doorsteps, to expose their venues, to lobby their local newspapers, to locate and publicise their extremist meetings, and much more!
  Please click below and send a gift to ‘OPERATION FIGHTBACK!’…every penny counts:

  http://www.britainfirst.org/make-a-donation

  Yours sincerely
  Paul Golding
  Chairman, Britain First

  Britain First

  Like

 12. Tom Hendrix. zegt:

  @Helena 22.57. uur, op 14/8. “Rule Britannia, Britannia rule the waves”. Kom op beste Britten, schop die HAATBAARDEN eruit, laat zien dat jullie de mentaliteit van Winston Churchill bezitten. Geen kwartier voor de socialistische en politiek correcte verraders!

  Like

 13. koddebeier zegt:

  Wilde Beesten horen niet vrij rond te lopen !!

  Like

  • Monalisa zegt:

   zeg dit maar tegen de nederlanse bevolking ze lopen zo hard van stapel dat ze toch weer op de partij voor de allochtoon stemmen, dit staat ook ons te wachten in Nederlander en het duurt niet lang meer. voor de berichten in de pers komen.

   Like

  • rakkertje zegt:

   Wilde beesten kan je (als je veel geluk hebt) nog heropvoeden.
   Moslims daarentegen … helaas … onbegonnen werk. Geen beginnen aan.
   Dat soort volk zeker niet vergelijken met dieren ! Dieren draag ik in mijn hart …
   Moslims zeker en vast niet !

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s