Angstige rechter – Hoe Arabische familieclans politieagenten en rechters bedreigen

Screenshot_44

De autoriteiten slaan alarm: politieagenten, rechters en officieren van justitie worden bedreigde, getuigen geïntimideerd – bij familieclans stuit de strafvervolging op haar grenzen.

In Oudejaarsnacht 2012 stopt de 35-jarige Syriër Abdelkader D. met zijn auto voor het rode stoplicht in Sarstedt. Uit de auto die achter hem stopt, stormen Mohammed O. en Walid O. gewapend naar voren en openen het vuur op Abdelkader D. De Syriër wordt door 3 schoten in zijn bovenlichaam getroffen. Daarna trekt Mohammed O. de deur aan de bestuurderskant open en vuurt nog zes schoten op het slachtoffer af.

Twee weken na de misdaad bestormt een speciale politie-eenheid de woning van Mohammed O. in Hildesheim en arresteren de moordenaar.

Screenshot_43

Rechter Ulrich Pohl

Tijdens het daaropvolgende proces werden getuigen dusdanig geïntimideerd, dat ze zich uit angst voor de clans liever laten veroordelen wegens bewezen valse getuigenissen dan dat ze precies zeggen hoe en door wie ze bedreigd werden. Ralph Guise-Rübe, president van de arrondissementsrechtbank Hildesheim, heeft zo´n bedreiging van getuigen nog nooit meegemaakt.

Ondanks de massale bedreigingen veroordeelt rechter Ulrich Pohl de aangeklaagden tot een levenslange gevangenisstraf, waarop een enorm tumult ontstond in de rechtszaal. Familieleden schreeuwden tegen de rechter, de zaal werd ontruimd en er werden politiehonden ingezet. In de gang gooiden opgefokte toeschouwers tafels en stoelen om. De politie rukte met meerdere auto´s uit om de groep uiteen te drijven. Uit angst voor wraak van de gevaarlijke clans wordt Ulrich Pohl sindsdien bewaakt door de politie.

Screenshot_42

Wanneer de politie in Visselhövede bij Bremen twee jonge leden van een Arabische clan willen controleren, escaleert de situatie. De beide broers slaan onmiddellijk op een van de politieagenten in, pakken volgens diens collega zijn dienstwapen van hem af en houden dit tegen het hoofd van de agent. Uit angst voor de clan wordt met het voor de rechtbank eens over een milde straf: een week jeugdarrest en € 1700,- smartengeld. De belofte van de aangevallen agenten om een interview te houden met de NDR werd door hun bureau ingetrokken onder verwijzing naar de onberekenbare reactie van de familie.

De gevolgen van zulke agressiviteit: slachtoffers doen steeds minder vaak aangifte, daders worden zelden veroordeeld en de strafvervolging stuit op haar grenzen. In veel gevallen lijkt de rechtsstaat hulpeloos. Enkele deskundigen vrezen zelfs dat de bestrijding van de ontwikkelde structuren alleen nog maar gedeeltelijk mogelijk is.

Hieronder een interessante video over beide zaken:

 

Bron:

http://www.zukunftskinder.org/?p=42908

Auteur: Ambre66

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", Appeasement, Arabieren, Criminaliteit, Dhimmitude, Duitsland, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie. Bookmark de permalink .

36 reacties op Angstige rechter – Hoe Arabische familieclans politieagenten en rechters bedreigen

 1. Urbanus zegt:

  Tja dat ervaar ik hier ook lokaal. Maar dan met simpel foutparkeren van de plaatselijke shoarmaboer. En de toezichthouders van Schiedam laten het gebeuren.
  Jullie wetten niet de onze! https://twitter.com/Schiedam_wtf/status/332525339593027584/photo/1

  Like

 2. John zegt:

  Ze weten dat bedreigen werkt. Dus dit wordt erger en erger.
  De politie is veel te slap tegen dit schorem.
  Je moet tegen hen net zo scrupuleus zijn als zij het naar jou zouden zijn.
  Ik zou hen, bij een bedreiging onmiddellijk neerschieten, en de familie ook.
  Als je hen niet keihard aanpakt zien ze dat als zwakte.
  Er is een soort Arabisch spreekwoord: Als de vijand jou de hand reikt, hak je hem af. Alleen een zwakkeling neemt hem aan.
  Zij zien ons als vijanden, en als zwakkelingen.

  Like

  • koddebeier zegt:

   De grote fout zit bij de regering en gemeente besturen, dat werkt door naar alle kanten,
   OM, rechters, politie, stadstoezicht, parkeerbeheer .,
   Doordat de ‘top’ de lui altijd voortrekt en de hand boven het hoofd houd, verdommen ze het helemaal om zich aan te passen.
   Ze worden voorgetrokken met het starten van bedrijfjes, het bouwen van moskeeën,
   het zoeken van woonruimte, allerlei subsidies, ze staan zelfs in boerka op hun ID, terwijl jij je bril moet afzetten, etc, etc, Zo kan nog wel 2 A4 tjes volschrijven.
   De grootste fout ligt bij de OVERHEID !!!! Die geven het signaal af dat ze zwak zijn.

   Like

   • Tom Hendrix. zegt:

    @koddebeier: 12.26. uur. Precies koddebeier, onze totaal RODE ROVERHEID. Waar ook de Tweede Kamer en het huidige kabinet onder vallen. Alles zingt de rode lofzang, buiten de PVV en de SGP!

    Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Ja, en dat gaat op die manier dus totaal de verkeerde kant uit!
  Die clans heb ben door dat men ze niet aandurft. Ze wagen steeds mer, gaan steeds verder en straks hebben ze de hele orde overgenomen, durft Justitie helemaal niets meer en heerst in steden als Bremen louter de wet van de jungle, prdon, van de clàns.
  Die toestanden had je tijdens de drooglegging in Chicago, met al die clans binnen de Maffia. -Hoewel ik op de één of andere manier het idee heb, dat de politie met lui als Al Capone uiteindelijk nog beter kon dealen dan de Duitse politie met deze clans. Italianen of Arabieren, volgens mij maakt het tóch nog enig verschil.
  In ieder geval, men moet dit niet op zijn beloop laten. Politie en justitie zouden zich toch moeten bezinnen op een manier om die lui er ónder te krijgen. Gemakkelijk gezegd, ik weet het heus wel……

  Like

  • Tiny zegt:

   @ Theresa, politie en justitie zouden zich moeten bezinnen? Wat moeten ze dan doen? Het is ze van bovenaf opgelegd. Pakken ze er werkelijk eentje of meerdere aan, dan krijst driekwart van de Bonte Republiek, schande, dat mag niet, fascisten, racisten etc. Het moet en zal bont en kleurrijk (de rest laat ik maar zitten). Er is niemand die ze aanpakt.
   Hoewel er nog een paar moedige Duitsers zijn, het overgrote deel is idolaat van alle buitenlanders er maar in, de rest doodsbang ook maar iets te zeggen, ben je direct als nazi verdacht en wordt ook zo behandeld of je hebt ze op je dak of je hebt de groen/rode stormtroepers op je dak of beide gezamenlijk.. Bovendien worden dan direct in alle steden, gemeentes en dorpen ronde tafels tegen rechts gehouden.

   Ze kunnen hun gang gaan, niemand die ze zal tegenhouden. De politie is de kop van jut.
   En de MSM en de via de TV wordt de mensen verteld dat alles in kannen en kruiken is.
   Hier heeft niet iedereen een computer, er zijn zelfs nog hele landstreken waar niet eens een verbinding mogelijk is. Hoe moeten de mensen dan geïnformeerd worden als alleen via de TV en het linksversifte krantengespuis. Totdat ze zelf kennis maken met de vrienden uit de zandbak.

   Zijn er nog Nederlanders die een provincie van Duitsland willen worden? Ze weten niet in wat ze zich wensen. Zelfs op het platteland begint het op vele plekken behoorlijk onaangenaam te worden.
   Vorige maand zijn er alweer knap 10.000 “vluchtelingen” (de geregistreerde) bijgekomen en het gaat maar door. Meer en meer. Daarnaast zij de mensen van die saus die niet meer zo mag heten al vlijtig aan het binnentrekken. Die wachten niet op 1 jan, 2014.
   Op het ogenblik lijkt het gewoon hopeloos.
   Er moet iets gebeuren en heel snel ook.

   Like

   • Lucie zegt:

    Denk maar niet dat het hier niet al zo is of anders worden zal.
    Heel Europa gaat naar de bliksem als er niemand in opstand komt.

    Like

 4. lucky9 zegt:

  Het eerste symptoom van jihad! Meer kan niet. Ruik en voel. Meer hoeft niet!

  Like

 5. Cathja zegt:

  Diep triest wat hier is gebeurd, maar helaas wel eigen schuld. Tenminste, de schuld van de overheid, die dit tuig heeft toegestaan zich in Duitsland te vestigen. Alles, maar dan ook alles wordt ontwricht, ontkracht, en in eigen land hebben Duitse politiemensen en rechters in feite niks meer te zeggen. Angst regeert. Dat ze dit alles tolereren is me een groot raadsel!
  In dit artikel gaat het over Duitsland, maar dat land is wel ons buurland. Ik zou er niet raar van opkijken als dit gedrag van die brutale en criminele clans gekopieerd zou worden door de mispunten die ook wij binnen onze landsgrenzen hebben. In Nederland is de rechterlijke macht zo mogelijk nóg slapper, dus in bovengenoemde gevallen zou het waarschijnlijk tot een taakstrafje komen, uit angst voor wraakneming.
  Ik hoop dat de Nederlandse overheid van deze gebeurtenissen kennis neemt en daar haar lessen uit trekt.
  Maar ik vrees dat het gaat zoals het al zo lang gaat: wegkijken als er ingegrepen moet worden, en met de gebakken peren zitten als het onheil is geschied.
  Ik verwacht dan ook dat wij dezelfde toestanden gaan meemaken als hierboven omschreven.
  Kwestie van tijd.

  Like

  • Lucie zegt:

   De Nederlandse overheid voert hier hetzelfde beleid,we kunnen dit in ons land ook steeds vaker zien gebeuren.
   Nu ook al,misschien in mindere mate,maar toch.

   Like

 6. louis-portugal zegt:

  Petje af voor rechter Pohl.
  Zo hebben we er meer nodig.
  Overigens net als de rechter die Richard de Jonge ook vrijgesproken heeft.

  Like

 7. beny zegt:

  Generaal Abdel Fattah al-Sisi van egypte weet wat de enige methode is om dit probleem aan te pakken. de onbegrensde tolerantie tegenover het intollerante maakt alles nog erger dan nu kort en krachtig in te grijpen.oke,,europa zou tijdelijk op zijn grondvesten daveren maar de beloning zou navenant zijn,decenia lang vrede,veiligheid en rust.

  Like

 8. R.A.F zegt:

  gegen die Wand und abschießen

  Like

 9. hans zegt:

  ach, het is zo simpel, want als je oorlog voert, wat deze mensen al zolang doen als dat ze binnen het westen zijn, moet je gewoon keihard terugslaan en schieten!!

  Like

 10. hans zegt:

  Het is namelijk etnisch revanchisme gedoogd door de ingezeten linkse elite, dus bij bijltjesdag weet je wie je op moet hangen!

  Like

 11. luckybee zegt:

  Uit smijten de hele familie ze horen hier niet tezijn in Europa.

  Like

 12. Tom Hendrix. zegt:

  Eens met de meeste reacties. Beste mede reageerders, hou voor ogen dat de Europese politieke LAPZWANSEN, van de volgende Europese partijen dit mogelijk hebben gemaakt. De LIBERALEN, de LINKS-LIBERALEN, de RODEN/SOCIALISTEN, en de CHRISTEN-DEMOCRATEN/ in Nederland zijn dat VVD,D66,PvdA,SP en CDA. Deze KLOOTZAKKEN hebben door aanname van de “RESOLUTIE VAN STRAATSBURG”, in 1975, de deuren = grenzen van heel EUROPA wagenwijd geopend voor dit MOSLIMTUIG, zgn. om de OLIETOEVOER veilig te stellen. We moeten deze kloot partijen aanpakken, dus hun marionetten in de Nederlandse regering en de Tweede Kamer. Dat mensen is er te doen!

  Like

 13. Maja zegt:

  Hier in Nederland is het natuurlijk van hetzelfde laken een pak. Hoe kan het anders wanneer 2 stuks Marokkaans tuig op een gestolen brommer, op weg naar een inbraak, een voetganger dood rijdt en daarmee weg komt. Wegens “gebrek aan bewijs wie de scooter heeft bestuurd”. Zo’n uitspraak is toch om gillend gek van te worden? Zet ze beiden in een (aparte) isoleercel en zodra de bestuurder zijn misdaad heeft toegegeven, gaat het proces verder. Verder begrijp ik de nabestaanden ook niet, ik zou procederen t/m het Hof in Straatsburg als een familielid van mij het slachtoffer zou zijn geweest. Wellicht zou het niet geholpen hebben maar voor mijzelf zou ik dan in ieder geval de geruststelling hebben dat ik werkelijk alles geprobeerd had.

  Dit is slechts 1 voorbeeld maar zo zijn er natuurlijk vélen, die niet eens het nieuws halen. En als dat wel zo is, spreekt heel Nederland er schande van en gaat vervolgens over tot de orde van de dag…..

  Echt hoor, ik begrijp er helemaal niets meer van. Waar is de vechtlust, waar is de dappere Nederlander gebleven die in de oorlog met gevaar voor eigen leven etensbonnen bonnen stal voor hen die ondergedoken waren, Joodse mensen een schuilplaats gaf, enz. enz. Is die geest echt dood of moeten we eerst weer in een oorlogssituatie verzeild raken? Met miljoenen moslims binnen onze grenzen zal die oorlog een burgeroorlog worden en het is helemaal de vraag wie de overwinnaar zal zijn. We hebben namelijk niet alleen de moslims als vijand maar ook onze eigen overheid. Wellicht dat het leger aan onze kant zal staan maar ook daar ben ik niet gerust op, gezien het feit dat ook daar de moslims volop geïnfiltreerd zijn.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Maja 08.50. uur. Inderdaad Maja, waar zijn ze gebleven “de jongens van Jan de Witt”.
   Maar het is een oorzaak/gevolg verhaal Maja. Door meer dan 40 jaar socialistische en liberale indoctrinatie, is het zover gekomen! De hele STAATSOMROEP/RADIO HANOI, de Pers en de rest van de mSM, loopt mee in de socialistische agitprop! Daar zit de crux!

   Like

 14. Maja zegt:

  “tensbonnen bonnen sta voor hen die ondergedoken warenl, ”

  Slordig slordig! Moet natuurlijk zijn: etensbonnen stal voor hen die ondergedoken waren.
  Hr. Bron, wilt u dat a.u.b. corrigeren?

  Like

 15. BertG. zegt:

  In hoeverre zal het hier in NL anders zijn als ik naar de uitspraak van sommige kijk.
  Iemand dood rijden, doorrijden en doen alsof je niks gemerkt hebt levert je hier een huis en een uitkering op. En een dikke FOEI op
  En alleen al het verschil van uitspraken. Mede afhankelijk van welk paspoort jij in je zak heb zitten.

  Like

 16. Tom Hendrix. zegt:

  On topic: Ik lees net op http://www.pow.ned. dat onze Min. van BuZa, de SS gruppenführer Franz Timmerschwanz, het Leger van Egypte in de beklaagdenbank zet, omdat het Leger weigert, de ISLAM het land naar de DUISTERNIS te leiden. Deze Timmermans is van hetzelfde treurige allooi als de rest van het FAALKABINET van MARX RUTTE en zijn ROVERSMAATJE SAMZWAM! Pleur aub op Rutte met je hele zooitje!

  Like

 17. Dr. Kwast zegt:

  Stemmen op de plaatselijke partijen, of op de PVV dat kan alleen op een paar plaatsen. Haal de linkse onderuit. Vertel of schrijf het verder. Nog een paar maanden of winst of WEER verlies.

  Like

 18. Tienus Plotseling zegt:

  Heel simpel: het leger inzetten tegen zulke woestijnwandelaars. Het leger moet gespecialiseerd zijn, deze zaken aan te kunnen. Anders een mooie kans om te oefenen

  Like

 19. Roni Thome zegt:

  De beweging Burgerinitiatief NRW (Noordrheinland Westfahlen) is zeer actief op het Faceboek. De beweging heeft onlangs op haar pagina gevraagd in de volgende verkiezingen s.v.p. niet op de NPD (Neo Nazistiche partij) de Socialisten (SPD), de Groenen en Bündnis ’90 (vroegere communisten) te stemmen. Ondanks haar rechtse karakter, is de beweging bijzonder bang dat de huidige problemen met (vooral) Islamitische allochtonen aan de ene kant en de zwakte van de locale en federale regeringen aan de andere, bij het publiek oude sentimenten zouden aanwakkeren. De huidige zwakke houding van de Duitse overheid laat overduidelijk zien de overeenkomst met de Weimar Republiek. Angela Merkel is tot een soort Paul von Hindenburg geworden. (de laatste Kanselier van de Weimar Republiek voor Hitler aan de macht kwam). Het is bekend dat in de voormalige DDR gebieden wemelt het al van Neo Nazis. In een toestand waar politie en burgers dagelijks slachtoffer worden van buitenlandse bendes, is het niet onreëel voor te stellen dat de Duitsers ‘weer de laarzen gaan aantrekken für Folk und Vaterland’.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Roni Thomé: 13.38. uur. En al deze ellende is gerelateerd aan ” De Resolutie van Straatsburg”. Daar beste Roni, is de ellende begonnen. Daar meende de vollidioten van de gevestigde partijen te weten; christen-democraten, liberalen, socialisten, ons te moeten verkopen voor de OLIEBELANGEN van de BILDERBERGKLIEK, en de belangen van onze familie van A. te W., en de belangen van de grote OLIECONCERNS en WERKGEVERS. En wij als bevolking, zijn belogen en bedrogen en misleid. Vanaf de ’70 er jaren al. De grootste huichelaars in deze vind ik de socialisten.

   Like

 20. Republikein zegt:

  Linkse mensen,ook “rechters”, hebben een brede visie op de wereld van fatsoen en rechtvaardigheid. Het zijn de weldoeners van de homo sapiens. Tijd voor een hersenspoeling, liever vandaag dan morgen. Totaal achterhaald schorrie morrie.Weg ermee.

  Like

 21. Republikein zegt:

  Die lieden met het zwarte balkje voor hun ogen zijn toch wel rijp voor 2000 jaar spinhuis?

  Like

 22. Tom Hendrix. zegt:

  On topic: Op http://www.pow.ned nl, staat dat onze FRANZ TimmermansSS, de ambasadeur van Egypte de les wil lezen. Zo laten de 5e colonne verraders van de Partij van de Allahtonen precies zien wat ze zijn: LANDVERRADERS. En de halve zool MARX RUTTE, buigt weer voor de RODEN van de PvdA.

  Like

 23. Paardestaart zegt:

  Gruwelijk..
  Dit is nu vernietiging van binnenuit, vanwege de onmogelijke opdracht in vrede te leven met een infiltrerende mogendheid – want zo kun je de umma die ons de jihad heeft aangezegd wel noemen: een vijandelijke bezettingsmacht waarmee wij van hogerhand nog mee moeten heulen ook, en over wiens strijdmethodes we niet mogen klagen en die we niet als zodanig mogen kenschetsen, op straffe van een aanklacht; als het even meezit van onze eigen mensen en door instituties die we zelf gedwongen moeten bekostigen..
  Bukowski zei dat de morele verwoesting van de communistische dictatuur voor een deel veroorzaakt werd door de eis innerlijk in te stemmen met de voorgeschreven wormen en naarden van de partij – of te stikken onder het besef van je slavernij – precies wat ons overkomt dus.. Wij leven in een ‘waardengemeenschap’ die ons is opgelegd, die we niet onderschrijven, waar we niet in geloven en die niet houdbaar blijkt, en we mogen er niet tegen protesteren op straffe van uitsluiting of ‘maatregelen’
  En dit is nog maar het begin..

  Like

 24. Tom Hendrix. zegt:

  Nogmaals jullie SOCIALISTEN,LIBERALEN,LINKS-LIBERALEN en CHRISTEN-DEMOCRATEN, jullie zijn HIER SCHULD AAN. Klootzakken dat jullie zijn!

  Like

 25. henk schroemges zegt:

  Hoe er moet worden opgetreden tegen dat gespuis wordt ons nu dagelijks getoond in Egypte!
  Het leger schiet gewoon met scherp en ruimt er zo dagelijks velen op.
  Jaren geleden adviseerde de PVV om gewoon met scherp die lui in de knietjes te schieten. Ook goed maar niet afdoende. In hun altijd opengesperde en brallende bek schieten is veel effectiever.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s