Syrische “rebellen” vermoorden Italiaanse Jezuïetenpriester

Screenshot_23

Pater Paolo Dall´Oglio werd in Syrië door vrome, strijdlustige moslims vermoord, die met deze moord een signaal wilden afgeven aan hun getrouwe moslims

Hier hebben we opnieuw een goede reden waarom Franciscus, die zichzelf “paus” noemt, de moslims moet gelukwensen ter gelegenheid van de ramadan. De Syrische radiale islamieten hebben hun ramadan namelijk gevierd met de moord op een Italiaanse Jezuïetenpriester:

De rebellen, die ook contacten zouden onderhouden tot Al Qaida, hebben in Syrië een Italiaanse Jezuïetenpriester vermoord, die vorige maand in het oosten van het land verdwenen was, zeiden mensenrechtenorganisaties.

Reuters probeert hier van de islam af te leiden door ons te willen suggereren dat het een daad van Al Qaida zou zijn. De lezer zou niet moeten denken aan een moslimdaad, aan ramadan enz., maar in plaats daarvan aan terroristen. Maar meer dan een gevoelde verbinding tot Al Qaida kan Reuters niet laten zien. De daders waren moslims en alleen dat is bevestigde informatie. En dat ze behoren tot de door de VS, Groot-Brittannië en Brussel ondersteunde “oppositionelen” behoren.

Een Britse organisatie citeerde lokale activisten uit Raqqa, die de priester Paolo Dall´Oglio kenden, die zeiden dan hij “in de gevangenissen van de Islamic State van Irak en de Levant” werd gedood.

Reuters

Of Franciscus in verband met deze moord op een katholieke priester de Syrische radicale islamieten extra zal gelukwensen? Of hij de achtergebleven familieleden van de priester zal opbellen en ertoe zal overhalen om de moordenaars te vergeven en hen tot nog meer moorden aan te moedigen?

Bron:

http://www.kybeline.com/2013/08/15/syrische-rebellen-toten-italienischen-jesuiten-priester/#more-47656

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", christenhaat, Christenvervolging, Hypocrisie, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, Moslims, nieuw fascisme, Religie, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

8 reacties op Syrische “rebellen” vermoorden Italiaanse Jezuïetenpriester

 1. Jan zegt:

  ‘Interfaith outreach.’

  Like

 2. koddebeier zegt:

  En maar popie Jopie uihangen, Franciscus de hielen likker van de moslims.

  Like

 3. koddebeier zegt:

  Ik word trouwens kotsmisselijk van ‘onze’ riooljournalisten die totaal niets melden over de christenen die vermoord worden en de kerken die in de brand gestoken worden.
  Ik walg van deze zogenaamde politieke correctheid, we hebben een media die zelfs door het riool spoelen niet waard is. BAH !!!!

  Like

 4. Cathja zegt:

  Ik kan niet begrijpen dat een paus zich zó zachtmoedig uitspreekt over de meest barbaarse ‘mensen’ op aarde, en zich blijkbaar ook nog met hen verbonden voelt! Hoe kun je als christen een pact sluiten met de volgers van de duivel? De paus staat aan het hoofd van een wereldkerk, en heeft daardoor een enorme verantwoordelijkheid op zijn schouders! Het past hem daarom niet om zachtmoedige uitspraken richting bloeddorstige moslims te doen. Het is zijn plicht moslims te waarschuwen en ze aan te sporen om te stoppen met onschuldig bloed te vergieten! Als de paus dit nalaat, is hij net zo erg als degenen die moorden en verkrachten. Hij wéét wat er gebeurt, maar hij keurt dit in het openbaar niet af! Het is vreselijk als je je eigen christenbroeders en -zusters, én heel veel andere onschuldige mensen in de kou laat staan!
  Dit kan hij nooit verantwoorden!!

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Cathja 13.40. uur. Ik heb nog even op http://www.geenstijl. nl gekeken naar het filmpje en de reacties. Het is ongelooflijk wat de moslims toch MONSTERS zijn. Aan deze groep primaten is niets menselijks meer. Ach, en Rome Cathja, daar vertrouw ik niemand meer van. de vorige kerkleider, potverdorie kuste het HAATBOEK KORAN. Moet ik nog meer zeggen. Neen, we worden en zijn verraden door deze Kerkleider, onze socialistische, links-liberale, liberale, en christen-democratische partijen. Ik ben bang voor onze toekomst, de politiek kunnen we niet vertrouwen! Het enige wat we kunnen doen is ons bewapenen, want het wordt WIJ tegen ZIJ. En de SCHULDIGEN kennen we wel!

   Like

 5. manna zegt:

  franciscus is niet gek en zal kleur bekennen als de brandhaard in het midden oosten oplaait. hij moet wel.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s