Vroeg in de morgen straalbezopen voor een vuurpeloton

Screenshot_18

Is dit Marc-Marie Huijbregts of Abdelkader Benali? U mag kiezen, want tóch verwante zielen.

(Door: Martien Pennings)

Gisteren schreef ik onder de titel: “De stupiditeit van de omhoog gesubsidieerde troetel-Marokkaan Abdelkader Benali.”

En toen stond ik vanmorgen op, maakte een bakkie koffie en volgde een linkje in een e-mail die ik binnen kreeg en zo kwam ik op de NRC die terugkijkt op de Zomergasten-uitzending met Beatrice de Graaf.

De NRC heeft een “prachtcollege” gezien. 
Ja, ik zou van die uitzending ook wel wat willen zeggen, maar niet “prachtcollege”.

Mijn hersens hebben geregistreerd dat ik absoluut deze aflevering van Zomergasten nog eens terug zou moeten kijken en dat ik dan een paar gekkigheidjes van de jeugdige hooglerares er uit zou moeten pikken en dat ik daar vervolgens iets over zou moeten opmerken. Een mens heeft echter slechts een beperkte onthoudkracht en ontleedvermogen en de hele Westerse cultuur is inmiddels één groot krankzinnigengesticht.

NRC geeft wat twitters die n.a.v. de uitzending verzonden werden:

“Abdelkader Benali Het gaat weer vooral over de religieuze achtergrond van deze vrouw op Twitter. Die obsessie met religie is tenenkrommend. #zg13.”

Hier zie je dus als door een bliksemflits belicht dat zo’n Benali echt en werkelijk van elk padje af is: de wereld staat op de rand van een apocalyptische oorlog vanwege de islam en de islamitisch geïnspireerde moordpartijen en terreurdaden zijn niet meer te tellen en het bovenstaande is dus wat-ie zegt.

Daarmee is ook meteen de tweet beantwoord van dat aanstellerige mietje dat vaak “tafeldame” is bij DWDD en aan Benali aldus antwoordde:

“Marc-Marie Huijbregts De vraag ‘Waarom terrorisme haar zo boeit’ is de hele avond niet gesteld. Dat is het wonder van de avond. #ZG13.”

Ja, het is een wonder dat iemand als de uit Putten afkomstige linkse grefo De Graaf zo geobsedeerd kan raken door een op heden zo’n marginaal verschijnsel als religieuze terreur.

Kent u dat gevoel, lezer? Dat u pas een uurtje op bent en na uw eerste koffie, zo rond een uur of zeven in de morgen, er eigenlijk al weer aan toe bent om vreselijk dronken te worden? En dat je vervolgens graag vrijwillig voor een vuurpeloton zou willen gaan staan?

Screenshot_19Abdelkader Benali of Marc-Marie Huijbregts? Qua intellect maakt het niet veel uit.
________________________________

Door:

Martien Pennings

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", Terrorisme. Bookmark de permalink .

25 reacties op Vroeg in de morgen straalbezopen voor een vuurpeloton

 1. gielah zegt:

  Ik heb een klein stukje van die uitzending met Beatrice de Graaf gezien.
  Omdat ik het kijken naar het programma Zomergasten nimmer erg lang uithoud ( volgens mij legt de VPRO aan de gasten, die aan dat programma meewerken, van tevoren een hele lange lijst met voorgekookte en nogal saaie filmfragmenten voor, waaruit zij dan het een en ander mogen kiezen, dat hén zogenaamd ooit heeft aangesproken… maar wat mij dus vrijwel nooit boeit)
  kijk ik zelden langer dan een kwartier.
  Mevrouw Beatrice de Graaf kwam op mij over als een lieve en keurig geklede en gekapte dame, die ongetwijfeld een model-studente is geweest en nu dus uitermate geschikt om directrice van de plaatselijke bibliotheek of bestuurslid van het CDA te worden, met daarnaast nog enige bemoeienis met de oudervereniging van de school van haar kinderen, Unicef ( de jaarlijkse kerstkaarten) en de schrijfmorgens van Amnesty International.

  De vrouw is ( hóe mis ik het wellicht ook heb in MIJN indruk van haar) doodgewoon te jong én te beschermd opgevoed om ook maar iets zinvols op terrorismebestrijdingsgebied te kunnen betekenen.

  Nu denk ik tegenwoordig bij vrijwel alle hoogleraren, dat alleen een volslagen debiel juist hén aangesteld kan hebben.
  Ze zien er allemaal uit of ze net de HAVO achter de kiezen hebben en ze bekleden leerstoelen in de meest krankzinnige onderwerpen, zoals het liefdeleven van de pissenbed of de manier waarop men in de middeleeuwen in Drenthe bezems vervaardigde.
  Het zou aardig zijn eens een lijst te mogen inzien, waarop alle hedendaagse Nederlandse hoogleraren én hun vakgebieden vermeld staan.

  Een ding weet ik zeker: terrorismebestrijdings-deskundigen in Israël hebben, via het leger of de geheime dienst… wél voldoende ervaring met allerlei vormen van terreur en dreiging opgedaan om hun land te kunnen dienen op dit uitermate belangrijke terrein.
  Ze zullen meestal ook ouder zijn dan 31 jaar.

  Wat die Abdelkader Benali betreft: die man mag dan een Nederlands paspoort hebben ( onze overheid deelt als decennialang aan rijp en groen Nederlandse paspoorten uit alsof het hagelslag was…) zijn mening over wát dan ook…. of dat nu de terrorismebestrijding zelf is of het eventuele geloof van een van onze vele lichtgewicht hoogleraartjes… is voor mij nu niet direct overmatig relevant.
  Laat hem lekker de boeken schrijven die ik in de bibliotheek automatisch oversla, maar die wel degelijk door hele horden Gutmenschen verslonden worden en die hen sterken in hun hoop, dat alle nieuwe Nederlanders zonder uitzondering een verrijking van Nederland zijn en dat de islam enkel en alleen maar over vrede gaat.

  Like

 2. Pieter Nokkio zegt:

  ja Martien, dat gevoel is bekend, in deze van-eigen-goedheid-zelfverzekerde-links gehersenspoelde-en-daardoor-onnozele-op de afgrond afrennende samenleving.

  Like

 3. Petrossa zegt:

  Ja dat gevoel heb/had ik reglematig. Een beetje te regelmatig eigenlijk vandaar dat ik alle uitzendingen van de NPO mij(d)(dt). Ze bekijken brengt geen nieuw inzicht, behalve dat domheid ongeneselijk is, dus maar niet. Er is een mooi kanaal met japanse porn, veel leuker.

  Like

 4. JGerber zegt:

  Ik heb een ruim deel van de uitzending met Beatrice de Graaf gevolgd (die wordt op zat17/8 op Ned 2-13h15) trouwens opnieuw uitgezonden.
  Een vrij ruim item was over een terreuractie van de Wehrmacht, die zowat gans de mannelijke bevolking van Putte deporteerde (na een aanslag) van de 600 gedeporteerden kwamen slechts een 45-tal terug. Dit was een vrij sterke en waardevolle bijdrage. Nadien verloor ik ook wat aandacht met het gezeur over haar geloof. Maar de verbijstering werd gaandeweg groter, Beatrice liet een fragment horen van een Nederlandse Jihad rapper, die de dood verkoos boven het leven, en betrapte haarzelf op het mee neuriën van de onzin in haar keuken. Jihad werd niet voorgesteld als terreur , maar als een soort van religieuze rechtlijnigheid…
  Het volgende fragment was zo overdreven, dat het net zo goed een Monty Python clip had kunnen zijn. Van een vrouwelijke Jihadi in Syrië, kon je enkel door de boerka haar ogen zien, en een stukje neus, wat me deed vermoeden dat het een kleurlinge was. Zij was een bekeerde Britse, die een Zweedse Jihadi huwde in Syrië en een kind van hem baarde. De dame met handschoenen demonstreerde haar hang naar wapens, door driftig een revolver leeg te schieten, daarna volgde een autoritje om te shoppen in de plaatselijke mall, samen met haar beste boerka-vriendin, beide jonge vrouwen schouderden zich met een kalashnikov, zoals anderen met een handtas….. Ook over dit fragment, niks dan een glimlachende en begrijpende de Graaf, die terloops ook nog wat bijklust voor AIVD….. ik beveel u deze uitzending aan, het tenen krullen moet u er maar bij nemen.

  Like

 5. topsporter zegt:

  De waarneming van Martien is volledig correct. Beide figuranten in de Nederlandse samenleving zijn door hem afgeschreven en daar zullen ze het mee moeten doen.
  Ben wel nieuwsgierig waarom ze af en toe ons mogen verrassen bij de DWDD.
  Ik moet zeggen dat ze waarschijnlijk gebruikt worden door een schizofrene socialistische visie, die binnen de Vara bon ton is.
  De geitenneukers bij de Vara, in actie. Daar raken de islam en het socialisme elkaar op kruishoogte.Erg verheffend nietwaar.

  Like

 6. Th.M. van Baarle zegt:

  Zonde van de tijd besteed aan dit soort zweverig geneuzel als we zien dat er echt mensen voor een vuurpeleton geplaatst worden of voor die tijd al gemarteld, Hoe onthoofd of erger zijn.
  Hoe kunnen we die STUPIDITEIT stoppen?

  Like

  • Martien Pennings zegt:

   Bedoel je nou mijn stupiditeit of de stupiditeit van Zomergasten, Van Baarle?

   Like

   • Th.M. van Baarle zegt:

    De infame STUPIDITEIT van het nemen van iemands leven, het uiteindelijke enige echte bezit van een levend wezen, Deze STUPIDITEIT zien we in stijgende aantallen dagelijks voorbijkomen en wat voor concreets stellen we daar tegenover?

    Like

   • Luchtpint zegt:

    @ Th.M. van Baarle

    Moreel verontwaardigd zitten doen over de zgn. kortzichtigheid van mensen die een leven nemen heeft weinig zin. Stupiditeit op zich is geen verklaring. Je weet toch dat mensen op grond van ideologie alleen eender wat kunnen rechtvaardigen als het nodig is ? Waar dient de Islamitische doctrine anders voor ?

    Dat heeft niets met stupiditeit te maken maar alles met de onderliggende logica en coherentie van doctrines en dus ook met het doel ervan, dat de middelen moet heiligen.

    Ik krijg genoeg naïeve mensen die tegen mij een gelijkaardig verhaal doen. “Je houdt het niet voor mogelijk”, zeggen ze dan tegen me,”waar halen die moslims dat allemaal vandaan ?”

    “Je zou het kunnen begrijpen als je het onderliggende idee ervan zou snappen in eerste instantie”, zeg ik dan. En wat gebeurt er dan ?

    Mensen roepen liever in dit emo-tijdperk hun verontwaardiging uit dan de zaken in de diepte te bestuderen. Mensen zijn vaak intellectueel liever lui dan moe. En dan zijn het net diegenen die er desondanks raar van blijven opkijken, eerder dan na te gaan of dergelijk gedrag niet systematisch verantwoord wordt door de Koran.

    Moe word ik van dat soort mensen. Voor zo’n mensen heb ik maar één boodschap:

    Wake up to reality, goddammit !

    Like

 7. KCMO zegt:

  @ Martien Pennings,

  van der Galiën probeert op DDS zijn moslim zijn in overeenstemming te brengen met zijn realistisch libertarisme.

  Dan heb je geen hersenbeschadiging dan heb je een fout in je DNA. Dan is die helix verwrongen tot een Moebius ring.

  Like

 8. lucky9 zegt:

  Om even terug te komen op artikel 1 van de Nederlandse grondwet. Daar ontbreekt maar één woord in: geweldloos.

  Mijn voorstel zou zijn dat de PVV het nodige doet om de tekst van artikel 1 als volgt te laten wijzigen: “Allen die zich in Nederland bevinden, worden in gelijke gevallen gelijk behandeld. Discriminatie wegens geweldloze godsdienst, levensovertuiging of politieke gezindheid; ras, geslacht of op welke grond dan ook, is niet toegestaan.”

  Dan moet iedereen kleur bekennen. Iedereen die tegen geweldpleging is kan deze wijziging niet weigeren zonder kleur te bekennen of het masker te laten vallen.
  Dat ene woordje zou overigens ook in alle andere grondwetten, gewone wetteksten en internationale verdragen moeten toegevoegd worden.
  Illegaal verblijf of het aanwenden van verblijfsrechten verworven door gebruik van structureel geweld is uiteraard per definitie gewelddadig.

  Het knelpunt is echter dat bijna alle godsdiensten structureel geweld gebruiken om weerloze kinderen te indoctrineren wiens hersenen per definitie nog niet volwassen zijn. Dit zou kunnen opgelost worden door een bijkomend adjectief “fysiek” geweldloze, maar ik betwijfel sowieso dat dit voorstel van grondwetswijziging aangenomen wordt. Maar allicht zou het de ogen van velen openen, wat meer is dan geen resultaat.

  Politiek correct zijn en handelen is onweerlegbaar gewelddadig. In ieder geval structureel en weldra misschien ook daadwerkelijk. Men moet dus duidelijk maken aan de bevolking wat de alternatieven zijn en haar een echt vrije keuze gunnen. Want geweldloze geweldpleging kan niet. Men moet weten wat men wil. Of wel blijft men geloven dat de islam niet een religie van oorlog is maar een religie van vrede. Het is hun keuze. Ofwel blijft men geloven dat kritiek op islam racistisch is, ofwel gelooft men dat de islam een racistische ideologie is. Want in de islam is religie politiek en de politiek religie. Ze zijn één het hetzelfde.

  Als men dan toch weigert te aanvaarden dat islam een ideologie is maar volhoudt dat het een (imperialistische) religie is, dan moet men maar kiezen of men een gewelddadige “religie” aanvaardt of niet.
  Aanvaardt men een gewelddadige religie dan aanvaard met geweld en geweldpleging.
  Benieuwd of er dan nog pilaarbijters of linkse rotzakken over blijven die menen dat men mag doden in de naam van Allah en dat durven volhouden ook!

  Like

  • Helena zegt:

   GENIAAL!!!

   Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Lucky9 15.04. uur. Mee eens Lucky, ook ik ben van mening dat artikel 1 van de Nederlandse Grondwet aangepast dient te worden. Want op deze manier, misbruiken de moslims dit artikel 1, om onze democratie “om zeep”, te helpen, en hun Sharia hier in te voeren. Maar de enige die daar iets aan doen wil is Geert Wilders en de PVV!

   Like

 9. Q zegt:

  Als je geband bent op DDS maar toch wilt blijven dan kun je het volgende doen :
  – Ga naar >instellingenalle cookies weergeven<.
  – Selecteer de 5 cookies van DDS en verwijder ze.
  – Stel nu je browser zo in dat jouw computer nooit DDS cookies accepteert.

  Werkt prima bij mij. Ik heb nog steeds een ban daar maar kan de website wel lezen.

  Like

  • Q zegt:

   Huh ?

   Als je geband bent op DDS maar toch wilt blijven dan kun je het volgende doen :
   – Ga naar >instellingenalle cookies weergeven<.
   – Selecteer de 5 cookies van DDS en verwijder ze.
   – Stel nu je browser zo in dat jouw computer nooit DDS cookies accepteert.

   Moet natuurlijk zijn :

   Als je geband bent op DDS maar toch wilt blijven lezen op de site dan kun je het volgende doen :
   – Ga naar >instellingenalle cookies weergeven<.
   – Selecteer de 5 cookies van DDS en verwijder ze.
   – Stel nu je browser zo in dat jouw computer nooit DDS cookies accepteert.

   Like

   • vanhetgoor zegt:

    Waarom zou iemand die moeite doen? Deze vraag is retorisch! Als er moderatoren zijn die besluiten dat iemand vanwege de afwijkende mening niet langer welkom is dan werkt dat twee kanten op! Dan zijn er botsende meningen, en ik zou een site die mij niet meer laat reageren niet meer serieus nemen. Ik zou mijzelf tekort doen als ik dan toch weer mij kruiperig zou opstellen om dan toch weer te kunnen verder lezen.

    Ik ben diverse malen opgezadeld met een life-time ban, twee keer heb ik om opheldering gevraagd NOOIT heb ik gevraagd of de ban opgeheven kan worden. Ik ben geband op GeenStij en dus daarom ook bij een paar andere Telegraaf sites zoals die van PowNed. Vreemd is dat dagblad De Telegraaf zelf weer wèl mijn reacties plaatst. Het is daarbij dan wel heel erg belangrijk dat de afwijkende mening goed en ook bescheiden onder woorden wordt gebracht, vooral geen harde uitspraken, die worden niet gewaardeerd! Ook is het voorgekomen dat ik bij totale hurk-sites ben geband zoals bij Welingelichte Kringen, toen ik om opheldering vroeg, ik vermoedde een technische slecht functionerende site, werd het hen duidelijk dat zij een schromelijke vergissing hadden gemaakt. Men bood aan om de ben ongedaan te maken, maar het kwaad was al geschied. Ik heb dat beleefd afgewezen. En kennelijk mis ik niets want ik lees zelden dat er een indrukwekkend stuk te lezen is.

    Als moderatoren de zon niet in het water kunnen zien schijnen dan zijn deze de zon gewoon niet waard!

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    @vanhetgoor

    Ik plaats daar toch een kanttekening bij. Mag ik verwijzen naar punt 3 en punt 5 van de blogregels van “E.J. Bron”. Daarin ben ik echt onverbiddelijk!:

    Punt 3:

    “Antisemitische, anti-Joodse, anti-Israëlische, antizionistische en racistische comments worden op deze blog niet getolereerd!”

    Punt 5:

    “Appeasement van en propaganda voor de islam is ongewenst, evenals het notoire PVV- en Wilders-bashen!”

    E.J.

    Like

  • BertG. zegt:

   Je moet zorgen dat je PC helemaal geen cookies onthoud of herkend.
   CCleaner (pc opruim prog.) is hier erg handig voor.
   En verder je pc strak afstellen.

   Like

 10. Helena zegt:

  Helaas, regelmatig hetzelfde gevoel.

  Like

 11. Republikein zegt:

  Van sommige zomergasten krijg je ontzettende zin in de Elfstedentocht.

  Like

 12. G.Deckzeijl zegt:

  B.A. de Graaf is géén terrorisme-expert. Anders had ze de uitzending wel aangegrepen om de kijker tot in detail te waarschuwen wat de plannen van allahschreeuwers zijn om deze wereld middels Het Project de islam door de strot te persen.
  Details over Het Project zijn te vinden op de sites van Fubar, welketoekomst.wordpress.com
  en in de header, links naast contact.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s