In Egypte is de hel losgebarsten!

Screenshot_10

Onze gedachten en gevoelens gelden alleen de Koptische christenen, die in deze twist zeer veel te lijden hebben, omdat zij vooral door de radicale moslims als vijandbeeld nummer 1 in het nauw worden gebracht.

Wij kunnen absoluut geen sympathie opbrengen voor de slachtoffers in de gelederen van de Moslimbroederschap,de Europese journalisten, die meestal partijdig aan de kant van de radicale islamieten tegen de seculiere regering berichten, of voor de onverbeterlijke toeristen, die daar nu misschien in levensgevaar verkeren. Want er vallen doden en gewonden onder alle bovengenoemde groepen. De meeste doden hebben echter de radicale islamieten te betreuren:

Na het vrijdagsgebed volgden meerdere tienduizenden mensen de demonstratieoproep van de Moslimbroederschap en verschillende radicaalislamitische partijen. Terwijl ze naar het Ramses-plein marcheerden, scandeerden ze: “Weg met de militaire heerschappij!”. Op het plein was weliswaar geen politie te bekennen, maar het leger had op andere plaatsen en voor de ministeries in Caïro soldaten gestationeerd. Ze hadden opdracht om met scherp op plunderaars en saboteurs te schieten.

Vele doden en gewonden

In Caïro en andere steden kwam het opnieuw tot bloedige botsingen tussen de politie en aanhangers van de radicaalislamitische Moslimbroederschap, die de ten val gebrachte president Mohammed Morsi steunt. Opnieuw vielen er talrijke doden: alleen al in Caïro stierven bij botsingen volgens informatie uit veiligheidskringen minstens 50 mensen. Bij een inzet van de politie in het noordelijke Ismailija doodde de politie volgens eigen informatie vijf Morsi-aanhangers. In de havenstad Damietta werden volgens verpleegkundigen 8 mensen gedood.

In de provinciestad Tanta in de Nijldelta zette de politie traangas en schrootgeweren tegen de Morsi-aanhangers in, die een regeringsgebouw bestormden. In het hele land raakten vele mensen gewond.

En hier volgt een speciale aanwijzing voor de linksen in het Westen: de linksen staan niet aan de kant van de Moslimbroederschap, maar aan de kant van de tegenpartij! De internationale solidariteit verlangt van de linksen zich solidair te verklaren met de linksen in Egypte, tegen de fanatieke radicale islamieten:

De tegenstanders van de radicale islamieten, het Nationale Heilsfront, een losse alliantie van liberalen en linkse groeperingen, had de Egyptenaren opgeroepen zich niet te laten terroriseren door de Moslimbroeders.

Deutsche Welle

Wie een live-uitzending zoekt, vindt er eentje bij N-24.

Heel gemeen noemt N-TV zijn leugenbericht “Democratie” onder de bulldozer. Alsof de radicale islamieten van Mohammed Morsi een “democratie” geweest zouden zijn!

Screenshot_11

Bron:

http://www.kybeline.com/2013/08/16/in-agypten-ist-die-holle-los/#more-47698

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Egypte, Islam, Islamisering, Moslimbroederschap, Salafisten, Terrorisme. Bookmark de permalink .

13 reacties op In Egypte is de hel losgebarsten!

 1. Republikein zegt:

  Linksen moeten opzouten, dat zou Ramses 1 t/m 11 ook gezegd hebben, ook Cleopatra trouwens.

  Like

 2. Cathja zegt:

  In ieder moslimland waar onlusten of burgeroorlogen uitbreken, zijn de schuldigen de christenen en/of de Joden! Het is triest dat deze minderheidsgroepen, die toch echt niet als gewelddadig bekend staan, steeds opnieuw doelwit zijn. Kerken en kloosters gaan in vlammen op, en men weet niet meer waar het nog veilig is. Wij kunnen ons bijna niet voorstellen welke tragedie zich in het Midden-Oosten aan het voltrekken is. We zien de beelden wel op TV, maar de angst van die mensen dáár voelen we niet. Wel grote bezorgdheid, en de vraag: “waar en hoe zal dit eindigen?”.
  Ik denk dat de gelovigen onder ons het lot van de vervolgden in de Handen van God zullen leggen. Veel meer kunnen wij hier niet voor hen doen.
  Laten we hen voorál niet vergeten!

  Like

 3. laura van der storm zegt:

  Wat ik niet begrijp is dat mensen kinderen op de wereld zetten en ze vervolgens door een “religie” laat vermoorden, waar ze zelf ook aan mee doen.

  Het is 2013 en iedereen zou gewoon het plaatje moeten herkennen. Je zet kinderen op de wereld en daar zorg je voor. Dus gewoon werken en centjes verdienen en geloven doe je maar achter de voordeur.

  Dat hele Midden-Oosten leeft nog steeds in de middeleeuwen, behalve wat betreft de logistiek.
  Dat is onze ellende. Ondanks dat het duizenden kilometers verderop ligt, worden wij er dagelijks mee geconfronteerd en zijn wij heel snel bereikbaar.

  Er komt geen einde aan en die westerse politici…..ze snappen er helemaal niets van of zijn bange
  zandhazen. Ik denk het laatste.

  Like

  • Lucie zegt:

   @Laura
   Ik denk allebei……
   Ze zijn bang en ze snappen het niet,die lui zijn niet van deze wereld,ze leven in hun eigen kringetje.
   Als ze eerst allemaal het bedrijfsleven proeven,voordat ze in de politiek gaan,weten ze hoe het er in het dagelijkse leven aan toe gaat.
   Maar ze komen vanaf de schoolbanken(student)rechtstreeks bij de overheid,en daar leer je precies die dingen,die ons land kapotmaken maar je eigen leven verrijkt.
   Wat ze dan willen is enkel en alleen een baan in Brussel.
   Voor het land en de burger werken ze niet.

   Like

 4. Helena zegt:

  PETITIE om de moslim broederschap tot terroristische organisatie te laten verklaren.
  http://www.yousign.org/en/endthemuslimbrotherhood

  Like

 5. Tom Hendrix. zegt:

  @Laura van der Storm: 00.17. uur. U zegt: “Ze snappen er helemaal niets van, of zijn bange zandhazen”. Nou, laat ik U dit voorop zeggen, deze westerse (europese) politici, snappen het wel zeker, maar juist ZIJ-deze politieke kliek- hebben ons verraden aan de Islam voor OLIE! En dat is al gebeurt sinds 1975, toen ” De Resolutie van Straatsburg”, door diezelfde politici werd AANGENOMEN. En vooral de RODEN-PvdA- zijn daarna driftig bezig geweest om het de moslims-die we hier met horden hebben binnen gekregen in Nederland- naar de zin te maken. Inmiddels is de PvdA veruit de meest verachtelijke partij geworden van ons land. O ja, ook onze minister van BuZa- TIMMERFRANS- wil dat de radicalen van de MB in Egypte weer de MACHT terugkrijgen. Heeft TIMMERFRANS een woord van PROTEST laten horen, over het VERMOORDEN van KOPTISCHE CHRISTENEN? Heeft hij een woord van PROTEST laten horen over het in de fik steken van de kerken, door deze MB idioten? NEEN! Dat is de PvdA tegenwoordig, KOTS!

  Like

 6. JiepMK zegt:

  Ik zie liever een foto van dode Afrikanen bij een artikel, geeft ook beter weer dat die primitieve tweevoeters zelf niets kunnen dat op beschaving lijkt.

  Like

 7. Daiyu-ninja zegt:

  Tom Hendrix. zegt:
  17 augustus 2013 om 07:42

  ……. “Ze snappen er helemaal niets van, of zijn bange zandhazen”. Nou, laat ik U dit voorop zeggen, deze westerse (europese) politici, snappen het wel zeker, maar juist ZIJ-deze politieke kliek- hebben ons verraden aan de Islam voor OLIE! En dat is al gebeurt sinds 1975, toen ”…………
  ————————————————————————————————————————————

  Femke Halsema was /is van mening dat we de islam ruim baan moeten geven.

  Ik citeer Gert-Jan Segers, dir wetenschappelijk buro CU, die in een debat met Hans Jansen (arabist) stelde:”
  ”de islamisering is ons in een vlaag van verstrooiing overkomen” en,
  ”het experiment om de islam in ons land een gelijkwaardige plek te geven is voor mij ook spelen met vuur, maar ik weet niet beter.

  In een rapport, dat opgesteld is in opdracht vanTjibbe Joustra, wordt opgeroepen om de fundamentalistische islam meer ruimte te geven
  Volgens het rapport zou serieus moeten worden geluisterd naar de eisen van de salafistische moslims die van Nederland een islamitische staat willen maken.
  Hun wensen bevatten volgens de onderzoekers mogelijk ‘legitieme maatschappelijke kritiek’ en ‘bevatten wellicht elementen die de samenleving daadwerkelijk zou kunnen verbeteren.’ uit deze uitspraken hun je de conclusie trekken, dat onze politici Nederland heel bewust aan het islamiseren zijn.

  Van zulke idioten moeten wij het hebben.

  Gezien het feit dat wij maar moslims binnenlaten, zullen we dezelfde toestanden krijgen als in Egypte. Want, dan zal ook hier de hel losbreken.

  Like

 8. Jean zegt:

  De Belg met het spraakgebrek Reynders gaat naar Egypte, hij gaat het daar eens regelen zoals hij dat hier geregeld heeft samen met die G de la Tourette, gevolg: één puinhoop.
  Laten we die Reynders vooral niet hinderen in zijn missie! ☺ ☺
  Hopelijk gaat hij tot op de plaats van verderf iets wat niet moeilijk moet zijn voor een parasiet en komt hij de juiste idioot tegen die hem eens deftig de waarheid zegt en tevens zegt dat hij zich niet te bemoeien heeft met de Egyptische problemen, het Egyptische leger is die nl. heel goed en efficiënt aan ’t oplossen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s