Een kandidaat voor de zetel van Eerste Minister van Griffith ( Plaatselijk bestuursgebied in de staat Nieuw-Zuid-Wales, Australië) heeft het onwettig verklaren van de islam als prioriteit in haar verkiezingscampagne opgenomen. Ze brandmerkt de islam als “religie uit de hel” en verklaart dat het bouwen van moskeeën in Australië “hoogverraad” is

Screenshot_19

Sherrilyn Church

Sherrilyn Church van the Rise Up Australia Party zegt, dat het verbieden van het bouwen van  moskeeën in het kiesdistrict ten zuiden van Brisbane haar hoogste prioriteit heeft voor de aanstaande verkiezingen. Mevrouw Church – een kleine citrusboer van Crows Nest in de Darling Downs – zegt, dat haar eerste bezorgdheid voor het kiesdistrict “de islamisering van de stad door gemeenteraden die toestemming geven voor het bouwen van  moskeeën” betrof.

“In wezen zie ik de islam niet in de eerste plaats als een religie maar als een rechtssysteem, omdat voor de islamitische geest het bestaan van een moskee in een bepaald gebied inhoudt, zo geloven zij zelf, dat daar de sharia van toepassing is en de islamitische vlag moet wapperen – nu, dat is hoogverraad in een soevereine staat,” zei ze.

“De islam is eerder een rechtssysteem dan een religie,. We hebben vrijheid van godsdienst, maar hun religie is onwettig.”

“Wij zijn multi-etnisch, maar wij zijn niet multicultureel, omdat dan de wet ten tonele verschijnt.” (Verklaring: Mevrouw Church – what’s in a name – bedoelt, dat er binnen de soevereine staat de wet voor allen geldt, en dat een cultuur, binnen die zelfde staat, waarin andere rechtsopvattingen bestaan, zich aan die ene wet dient te onderwerpen, dus dat de samenleving in die zin nooit multicultureel kan zijn)

“De mensen in de moskee kunnen even allerliefst en prettig zijn als de beste Australiër, maar er zijn ook van die figuren in die moskeeën overal in de wereld, zoals je wel weet, die jonge mannen rekruteren voor jihad trainingkampen.”

“Heel wat mensen vinden dat best. Veel mensen vinden het homohuwelijk ook best.”

Mevrouw Church, 61, zei, dat ze gelooft dat het islamitisch geloof en democratisch burgerschap fundamenteel onverenigbaar zijn.

“Deze vraag wordt aan allen gesteld die Australische burgers willen worden als zij tegenover de gouverneur staan: of zij willen verklaren, dat zij zich onder ons rechtssysteem en onze vlag willen scharen.” (Verklaring: de gouverneurs van de Australische staten zijn in naam de hoogste gezagsdragers)

“Als je zegt: ‘Nee, ik houd mij aan de wetten van de koran,’ dan zou ik zeggen ‘Pak je koffers maar, stap op het volgende vliegtuig en ga naar huis.’”

“Onze wetten zijn totaal en volkomen tegengesteld aan de wet van de koran. Er zijn van die  religies die niet uit de hemel maar uit de hel komen.”

Het politieke programma van mevrouw Church is onpopulair gebleken binnen de lokale islamitische gemeente, die twee moskeeën in het kiesdistrict van Griffith heeft, namelijk in Holland Park en West End.

Volgens de voorzitter van het Islamic College of Brisbane, Mohammed Yusuf,  beschadigen die opvattingen de moeilijk bevochten stappen naar integratie in de “southside” gemeenschap.

“Het is heel droevig, dat door gebrek aan kennis en door mensen die op goedkope wijze met deze zaken publiciteit willen krijgen er zo veel schade wordt gedaan,” zei de heer Yusuf.

“Het ergert ons echt, wanneer mensen vanwege hun eigen onwetendheid of  vanwege hun politieke voordeel, dingen zeggen die zo schadelijke zijn. Daar wordt niemand beter van.”

De heer Yusuf zei, dat christendom en islam fundamenteel hetzelfde zijn en dat sharia verenigbaar is met het Australische leven en “niemand anders schade doet”.

“Er bestaan straffen en boetes voor bepaalde zaken – overspel of stelen en zo – onder de sharia die van toepassing zijn in islamitische staten, maar niet in Australië, dus is het onmogelijk dat moslims gaan zeggen, dat ze deze hier willen invoeren.”

“Het merendeel van de dingen die in de sharia gelden, bestaan hier al (in de Australische wetgeving) – we houden ons aan wat voor ons geldt, en wat niet voor ons geldt daar zien we van af en brengen we niet in praktijk.”

Bron:

http://www.couriermail.com.au/questnews/east/kevin-rudd-challenger-for-griffith-sherrilyn-church-proudly-opposes-islam-and-wants-mosques-banned/story-fni9r0lo-1226697819312

Auteur: Harry Brumpton

Vertaald uit het Engels door:

Dr. Erik Bink

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Australië, Islam, Islamisering, Islamkritiek. Bookmark de permalink .

31 reacties op Een kandidaat voor de zetel van Eerste Minister van Griffith ( Plaatselijk bestuursgebied in de staat Nieuw-Zuid-Wales, Australië) heeft het onwettig verklaren van de islam als prioriteit in haar verkiezingscampagne opgenomen. Ze brandmerkt de islam als “religie uit de hel” en verklaart dat het bouwen van moskeeën in Australië “hoogverraad” is

 1. bobzelf zegt:

  GOH , zomaar iemand uit het niets , die zegt :
  DIT IS MIJN LAND EN ALS U HIER IETS NIET ZINT ,
  DAN PAKT U LEKKER UW KOFFERS EN PLEURT U HEEL SNEL OP !!
  WHAHAHAHA, JA DAT IS INDERDAAD DE ENIGE GOEDE OPLOSSING !!!
  JEZUS WAT IS HET LEVEN TOCH SIMPEL !

  NATUURLIJK NIET ALS P.V.DALLOCHTONEN/ARMOEDE , LOVER
  want als je dat doet waar haal je dan je stemmen straks vandaan !!
  Zag vanmorgen de zetel stand van vandaag !!!!
  Nou ze hebben het voor elkaar , geen blanke nederlander die er nog op hen stemt ,
  alleen , de handophouders , de capuchonennetjes,de hoofddoeken , de allahfiguren .
  GOED ZO !!
  KUNNEN ze eerdaags gelijk mee terug , naar die zandbak !!!
  DIE VIEZE MAN , MET DIE 7E HANDS GEBREIDE SCHAATSTRUI VOOROP !!
  kan die lekker een beetje nivelleren in de woestijn .

  Like

  • Lucie zegt:

   Die vieze man,die voddebaal,die griezel,als ik hem zie op de buis,komt er altijd een heel vies gevoel over mij heen.
   Je moet je dood schamen als er politici uit het buitenland komen en door hem begroet worden.wat een anti-reclame voor ons land.

   Like

 2. henk schroemges zegt:

  Typisch de moslim die mijnheer Yusuf. Hij liegt net zo makkelijk als dat hij zijn partner corrigerend straft! Liegen en bedriegen zit in de aard van het beestje Helaas missen wij dergelijke vrouwen in onze EU-staten.

  Like

 3. hoi polloi zegt:

  Hear, hear

  Like

 4. guusvelraeds zegt:

  Een vrouw en politica naar mijn hart. Zet dat eens af tegen de gemiddelde laffe en kleurloze D66, PvdA, VVD, CDA politicus. Enfin noem het hele zooitje anti referendum pro islam lafaards maar op.

  Het politieke programma van mevrouw Church is onpopulair gebleken binnen de lokale islamitische gemeente, die twee moskeeën in het kiesdistrict van Griffith heeft, namelijk in Holland Park en West End.

  Dat is ook juist de bedoeling lijkt mij zo. Hoe meer je de fervente islam volgers tegen de haren in strijkt, te beter het is. Geeft in elk geval hoop dat ze misschien ooit weer vertrekken naar hun islamitische paradijzen.

  Dat met die moskee heeft deze mevrouw goed doorzien. In de hoofden van vele islamieten is de moskee het zelfde als de vroegere forten van het Amerikaanse leger in nog niet veroverd indianen gebied. Vanuit het fort wordt de controle en greep op het omringende gebied steeds verder uitgebreid. Precies zoals de islam ellende ooit begon in Yathrib.

  http://nl.wikipedia.org/wiki/Quba-moskee

  Like

 5. bobzelf zegt:

  goed gezien en duidelijk uitgelegd !!
  Ik wacht dan ook op generaal Custer (BAROSO C.S. ) by Little Bighorn !!!
  greetings : THE GREAT WARRIOR SITTING BULL , WE WILL KILL THE BASTERDS

  Like

 6. Jan zegt:

  Ik las dat de Australische regering de asielshoppers in Papua New Guinea dumpt maar dat gaat zeer zeker fout (overal trouwens) aangezien de Papua’s Christelijk zijn en varkens houden. Vrouwen geven varkentjes zelfs de borst.
  Wat kan er misgaan?

  Australia to send asylum seekers to Papua New Guinea

  Varkentjesrace PNG

  Like

 7. Lucie zegt:

  Die baardapen kan je niet genoeg dwars zitten,moest hier ook gebeuren,misschien vertrekken ze dan eindelijk eens.
  Als ze merken dat er niks te halen valt en de mensen niet voor hun idiote ideeën buigen,lukt het misschien.
  Maar ja,voordat de mens hier zover is,dat zal nog lang duren.

  Like

 8. Jean zegt:

  Gerald Celente heeft voorspeld dat 2016 het keerpunt wordt betreffende die achterlijke gewelddadige barbaarse smeerlapperij islam genaamd en m.i. gaat hij gelijk krijgen op voorwaarde dat dat keerpunt ‘richting rifgebergte’ betreft want wij zijn die achterlijke gewelddadige barbaarse smeerlapperij meer dan kotsbeu in ONZE westerse samenleving, hier hoort die rotzooi wat oproept tot moorden, verkrachten, verminken niet thuis.
  Iedereen die zich inzet voor het verdrijven en verwijderen van die smeerlapperij krijgt mijn volle steun, moeten we daarbij op zere tenen trappen, prima, is meegenomen, als de smeerlapperij maar verdreven wordt zodat er terug welvaart, veiligheid en leefbaarheid komt in onze lage landen zonder baardapen in soepjurken en kopvoddenwijven, de achterlijkheid drijft er vanaf, eerst gaan ze wat met hun gat in de lucht liggen in die haatbunkers om nadien gezellig over te gaan tot moorden, welke achterlijkheid valt zo laag? juist, moslims.

  Like

  • @Jean; moslims lopen in die soepjurken en moslima’s zijn kopvoddenwijven omdat 1400 jaar geleden ‘profeet’ Mohammed en zijn harem er ook zo bij liepen, dat houden ze in ere. Dat is net zoiets als alle Christenen in witte gewaden zouden gaan lopen omdat Jezus 2000 jaar geleden dat ook deed. Christenen zouden dat alleen doen in theaterstukken maar voor veel moslims en moslima’s is het hele leven één groot theater!

   Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Jean 14.21. uur. Ik ben het volledig met je eens Jean.

   Like

  • Republikein zegt:

   Jean, 2016 is ver weg. Kan het van de week ook? Graag, en bedankt Gerald ondertussen.

   Like

 9. koddebeier zegt:

  Chapeau mevrouw Sherrilyn Church ook een groot deel van de Nederlandse politici maken zich schuldig aan Hoogverraad !! Het zijn collaborateurs !!

  Like

 10. G.Deckzeijl zegt:

  Sherrilyn Church: this one’s for YOU!
  http://tinyurl.com/cbluo54

  Like

 11. tjonge zegt:

  ondanks ik niets met geloof heb doet die mevr church volledig haar naam eer aan 🙂

  Like

 12. Tom Hendrix. zegt:

  Helemaal eens met het artikel, en de reacties van allen. Voor mij doet de deur dicht, dat de HAATBAARD gloeiende nog aan toe, durft te beweren dat het christendom, en de islam hetzelfde zijn. Jawel hoor, omdat dat zo is worden de christenen in Egypte en andere moslim landen ook uit liefde VERMOORD TOCH! Manmanman wat een GRAFVOLK zijn die MOSLIMS, sterf toch uit moslims, s.v.p. vandaag nog als het kan.

  Like

 13. G.Deckzeijl zegt:

  Wedden dat Sherrilyn Church zich ook beledigd voelt door de islam?

  Like

 14. G.Deckzeijl zegt:

  Hoe zat dat ook alweer met die islamitische haatcentrales, Walt Disney-achtige puisten in een seculier landschap*..???
  Nou, dat zit zo:
  http://www.amsterdampost.nl/geen-integratie-maar-een-infiltratiemiddel/
  *doorhalen wat niet wordt verlangd.

  Like

 15. G.Deckzeijl zegt:

  Handig naslagwerk! http://tinyurl.com/a56m5wr
  Onthouden: allahschreeuwers beschouwen een moskee in de wijk van de kafir als een overwinning.

  Like

 16. Dr. Kwast zegt:

  G,Deckzeijl.
  Je raakt hier de werkelijke vorming van de islam, alias moslim.

  Like

 17. luckybee zegt:

  Dat moskee bouw ook bij ons land veraad is moeten wij zonder twijvel ook invoeren.

  Like

 18. Republikein zegt:

  Griffith? Nee ga ik niet lezen, moet niet goed worden, teiltje svp.

  Like

 19. Trucker zegt:

  Jan zegt:18 augustus 2013 om 13:57

  “…asielshoppers in Papua New Guinea dumpt …”.

  Als ik me niet vergis zijn dat afstammelingen van koppensnellers, het zooitje islam(ieten) zal het daar niet voor het zeggen hebben.
  Grote kans dat er binnenkort geroosterde islamitsche tong tof zoiets te verkrijgen is in de plaatselijke supermarkt.
  Wil ook opmerken dat die mevrouw Sherrilyn Church ballen aan haar lijf heeft, kan van weinig mannen in de politiek gezegd worden en voor een vrouw is het echt een uitzondering, bij ons in vlaanderen is er het meisje Anke Van dermeersch, Senator voor onze partij die ook een behoorlijke dosis lef in huis heeft.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s