Egypte: Moslimbroederschap plundert het wereldberoemde Malawi-National-Museum

Screenshot_22

Zo hebben de moslims de plaats delict met de waardevolle kunstschatten achtergelaten

In het beroemde Malawi-National-Museum bevinden zich unieke artefacten van het wereldcultuurerfgoed van de mensheid. Maar wat interesseert dat die cultuurloze Allah-aanbidders? Ze hebben hun Moakammed, koran en Allah, en al het andere halen ze van de “ongelovigen”, omdat ze zelf niet in staat zijn cultuur voort te brengen of cultuur te waarderen. Ze kunnen alleen maar cultuur vernietigen of als buit aan diegenen verkopen die zulke waardevolle artefacten waarderen.

Toen de politie gisteren een door de Moslimbroeders bezette moskee ontruimde, bestormde een meute plunderaars het museum. De politie zegt dat de daders bij de Moslimbroederschap horen, dus het gaat om die “democraten”, die speciale bescherming genieten van de heer Westerwelle en de heer Obama.

De internationale kunstwereld is geschokt over de plundering van het beroemde Malawi-National-Museum in Egypte.

Terwijl woensdag de politie in Cairo voor een bloedbad zorgde in de protestkampen van de aanhangers van de afgezette president Mohammed Morsi, roofden 200 kilometer verderop Moslimbroeders onvervangbare cultuurschatten.

In een mededeling van het Ministerie van Oudheidkunde staat dat Morsi-aanhangers eerst in de tuin bij elkaar zouden zijn gekomen om daarna in het gebouw in te breken. Bovendien sloeg de brand in een naburig politiebureau, waar om gevochten werd, over op het museum.

Foto´s laten zien met welke brutaliteit de mannen tekeergingen. Vitrines werden kapotgeslagen, standbeelden gebroken, een sarcofaag omgekiept. De plundering getuigt van respectloosheid van de daders.

Bijna alle 1100 objecten werden gestolen: duizenden jaren oude mummies, standbeelden, kleine figuren, keramiek en tegels. Alleen datgene wat te zwaar was, lieten ze staan.

“Ik heb tranen in de ogen en mijn hart bloedt, omdat we het beste kwijtraken wat we hebben: ons cultuurerfgoed”, twitterde Egyptes langjarige chef-archeoloog Zahi Hawass.

O.a. Bild, Daily Mail

Deze fanatieke Allah-aanhangers zijn geen mensen meer en men zou ze helemaal niet als zodanig moeten beschouwen. Mensen waarderen cultuur. Wilde beesten vernietigen cultuur!

Bron:

http://www.kybeline.com/2013/08/18/agypten-muslimbruderschaft-plundert-die-weltberuhmten-antiquitaten-museum-in-agypten/#more-47743

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Egypte, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, Moslimbroederschap, Moslims, Rotzakken. Bookmark de permalink .

31 reacties op Egypte: Moslimbroederschap plundert het wereldberoemde Malawi-National-Museum

 1. BertG. zegt:

  Slopen en afbreken. Meer kunnen ze niet.
  “Deze fanatieke Allah-aanhangers zijn geen mensen meer en men zou ze helemaal niet als zodanig moeten beschouwen. Mensen waarderen cultuur. Wilde beesten vernietigen cultuur!”

  Like

 2. G.Deckzeijl zegt:

  Al dagen erger ik me kapot aan de pro-moslimbroeders-berichtgeving door subsidiespons NOS.
  Maar ik geloof niet da’k de enige ben.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @G.Deckzeijl 15.54. uur. Neen, jij niet alleen Gerrit. Ik net zo hard!

   Like

   • Mary zegt:

    @G.Deckzeijl 15:54 uur. Voor zover ik het overzie is het voor de meeste échte Nederlanders (wij Hollanders dus) de pro-moslimbroeders- berichtgeving een bron van irritatie. In mijn naaste omgeving ken ik zelfs niet één persoon die überhaupt iets op heeft met een moslim. Voor de schade veroorzaakt in het Malawi-National-Museum is Obama de directe verantwoordelijke en moet hier openlijk voor opdraaien, met ook excuses en public. Dus nu niet door het stof voor de Arabieren maar voor de Egyptenaren die benadeeld zijn door deze walgelijke plundering van cultuurgoed.

    Like

  • koddebeier zegt:

   Niet alleen de NOS, maar ook onze waardeloze s-linkse pers, en dan maar gek vinden dat die leugenachtige rot kranten niet meer verkoopt.

   Like

 3. Dorith zegt:

  Mijn Koerdische vriend in Irak stuurde mij deze koppeling

  Like

 4. Ik heb ook een paar honderd schilderijen in mijn bezit. Zelf gemaakt. Maar ik ben ook weleens benauwd voor al die fanatieke lui die de hele Westerse cultuur willen vernietigen als ze de kans krijgen.

  Like

 5. Tom Hendrix. zegt:

  De KORAN en zijn waanzinnige AANHANGERS de HAATBAARDEN, brengen alleen: ELLENDE,GEWELD,MOORD,DOODSLAG,VERKRACHTING,EN TOTALE CHAOS VOORT. Deze ideologie, van de woestijngek, MO de PEDO-PROFEET, is al 1400 jaar bezig, om alles wat goed en harmonieus is kapot te maken. Dat moet van deze PRIMATEN, omdat het haatboek hun dat zegt, en zelf NADENKEN mogen de HAATJURKEN niet, is ook VERBOTEN van koraan!

  Like

 6. Tom Hendrix. zegt:

  Nu weet ik ook wat de PvdA ziet in Arabieren, zij-de pvda- zijn net zulke parasieten! Soort zoekt soort! @Dorith 16.04.uur.

  Like

 7. Jade zegt:

  Dood en dood zonde…
  Wat zou de wereld toch mooi zijn, zonder die rot islam.
  Hopelijk komt de tijd nog dat we bewapend worden,
  en we een vrijbrief krijgen, om al die klootzakken
  kapot te schieten.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Jade 17.03. uur. En daarbij ook tegen de muur met de VERRADER MARX RUTTE van de VERENIGING VAN DIEVEN, en DIDI SAMZWAM van de PARTIJ VAN DE ARABIEREN. Deze hoog-en landverraders steunen de moslims voor 100%

   Like

   • Joost Visser zegt:

    U wilt net als de moslims ook een handje meehelpen om de rechtsstaat op te heffen? Of moet er eerst nog een (schijn)proces komen en daarna tegen de muur zetten? Hoe je het went of keert, deze onbenullen zijn wel democratisch gekozen. Dat de media via het ´strategisch kiezen´ de kiezer nogal beinvloed heeft, zegt veel over de kiezer. Mediapersoneel ook maar tegen de muur?

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Ja, met dat mediapersoneel vind ik eigenlijk een prima voorstel! Nou vooruit, iets minder rigoureus: Berufsverbot wegens volks- en landverraad!!!

    Like

   • Joost Visser zegt:

    Ja maar heer Bron, dan moet je het doortrekken en al diegenen die gekozen hebben voor pvda en vvd de schade veroorzaakt door dit kabinet te laten betalen. Immers, zij heben zichzelf laten verraden.

    Like

  • Peter Klaasing zegt:

   Geduld Jade, die tijd naderd met rappe schreden. En het mooie is, dat die muzelmannen hun ondergang zelf veroorzaken.

   Like

 8. HenkV zegt:

  De blinde aanbidding van de o, zo ;”democratische” moslimbroeders door politiek correcte politici in het Westen toont aan hoe ziek het denken van onze leidinggevende elites is.
  Je gaat er inderdaad van over je nek.
  Deze cultuur barbaarse daad maakt duidelijk waar het islamitische fundamentalisme voor staat : voor geweld tegen en afbraak van alles wat dit stelletje fanatiekelingen als on- islamitisch ziet.

  Ik zou nu nog wel eens een stem uit de politiek correcte hoek willen horen dat wij, geconfronteerd wordende met deze zinloze vernieling van onvervangbare cultuurschatten door mensen die ik veracht, toch moeten vasthouden in de mythe van de gelijkwaardigheid der culturen en levensovertuigingen en de verrijking die daarvan heet uit te gaan.

  Moet ik dit soort lieden die geestelijk alleen maar afbraak, dood, onderwerping en intimidatie kennen tot gelijken rekenen van onze vrije, tolerante westerse cultuur? Ik denk het toch echt niet!

  En dan moet je je afvragen waarom wij, in naam van de veronderstelde vooruitgang en verrijking van ons allen, deze idioten met hun hoofden vol zand, als vrienden in de armen zouden moeten steunen door dik en dun! wie gelooft dat nu echt?Dat zou ik wel eens willen weten!

  Ik wil daar een antwoord op horen uit de hoek van de linkse hielenlikkers van de islam.
  Waarom houden jullie vast aan de schizofrene multiculturele gedachten?

  Als kind was ik al gefascineerd door het Oude Egypte en ik weet niet hoeveel boeken ik daarover heb verslonden.
  De fantastische cultuur van de oude Egyptenaren, hun gevoel voor abstracte vormgeving, voor de bewerking van harde gesteenten,hun weergaloze architectuur,beelden, sten sierobjecten, hun schitterende kleurgebruik hebben in het Wersten de vormgeving van allerlei dingen enorm beïnvloed.Vooral in de art deco periode.

  En dat deze ontaarden van geest zich opzettelijk vergrijpen aan alles wat de Oude Egyptenaren de wereld nalieten,ik kan er met de pet niet bij.
  Door de aderen van deze vandalen stroomt geen bloed, maar rioolwater.

  Het is nog een wonder dat de piramiden er nog staan. Die zijn komen namelijk al een tijdje in aanmerking voor vernietiging.
  En al dit ongelofelijk barbarisme is bedoeld om het westen te chanteren.. Als jullie ons niet steunen dan maken wij alles stuk war jullie mooi vinden..

  En hier maar kwijlen in de politiek over dit tuig..
  Je zou alle linkse idioten een voortijdige mummificatie toewensen..

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Henk V: 17.07. uur. Die mummificatie mag dan ook gelden Henk, voor de andere verraderpartijen in de Tweede Kamer, te weten: cda,gl,vvd,d66,cu,sp. Ook deze partijen vinden het goed dat de ISLAMISERING van Nederland door gaat!

   Like

 9. henk schroemges zegt:

  Het zijn inderdaad insecten die zich hiermee bezighouden daar in o.a. Egypte. Maar degenen die die insecten blijven steunen en alles goedpraten of wegkijken zijn nog vele graadjes erger. Dat vind ik nu schurftige insecten die eigenlijk kapotgetrapt moeten worden. Zal dat moment zich ooit nog een keer voordoen?

  Like

 10. Helena zegt:

  Weer een andere organisatie (causes) waar een petitie is gestart om de moslim broederschap
  op de VN lijst van terroristische organisaties te plaatsen.
  https://www.causes.com/actions/1757229-add-muslim-brotherhood-to-un-terrorist-organizations-list

  Ook deze twee zijn er nog steeds voor wie nog niet getekend heeft.
  http://www.yousign.org/en/endthemuslimbrotherhood

  http://blog.songear.com/petition-ten-minutes-of-network-news-coverage-of-christian-persecution/

  Like

 11. luckybee zegt:

  Tsia Antiquiteiten voor Kalashnikof?Een goeie ruil zo te zien.

  Like

 12. guusvelraeds zegt:

  Wie rooft en maakt mooie voorwerpen stuk?

  1) Kleine kinderen die nog geen geestelijke volwassenheid bereikt hebben.
  2) Nietsnutten die door jaloersheid getroffen eigendommen beschadigen van hen die presteren.
  3) Mensen met geestelijke tekortkomingen en psychosen.
  4) Criminele sujetten die zich over het zweet en prestatie van anderen verrijken.
  5) Zich minderwaardig voelend tuig dat zegt superieur te zijn maar in al het mooie van de wereld ziet dat het tegendeel waar is.

  Kortom in notendop voor 99 % de vruchten van de islamitische cultuur.

  Like

 13. Avidia zegt:

  De reactie dat ze op dieren lijken is een grote belediging voor dieren, het zijn een wreed soort levende wezens, die alles wat ze tegenkomen vernietigen, het is mens nog dier, het is de duivel, afstammelingen van de duivel.

  Like

 14. Jan zegt:

  Terwijl Egypte brandt zit Obama in Vineyard, goft en fietst en is Kerry aan het waterskiën:

  Exclusive Pics: Egypt Meltdown Doesn’t Deter John Kerry’s Kiteboarding Adventure!
  http://www.theblaze.com/stories/2013/08/16/exclusive-pics-egypt-meltdown-doesnt-deter-john-kerrys-kiteboarding-adventure/

  Wereldpolitiek als hobby en nietsdoen als wereldpolitiek. En dat heeft iemand als Putin (die Obama straal in zijn gezicht uitlacht) in de gaten die contact zoekt met Al-Sisi en daarmee is Rusland na 40 jaar terug in Egypte.
  Vladimir Putin to visit Cairo in support of General Sisi’s move to outlaw Muslim Brotherhood, while Obama fumes
  President Vladimir Putin is set to visit to Cairo on the advice of Saudi intelligence chief Prince Bandar bin Sultan. The prince told Putin that Saudi King Abdullah was in favor of the Russian president going to Cairo as soon as possible and did not rule out the visit occasioning the signing of a large Russian arms sale to Egypt, bankrolled by the oil kingdom.
  http://patriotsforamerica.ning.com/forum/topics/vladimir-putin-to-visit-cairo-in-support-of-general-sisi-s-move-t?xg_source=activity

  Like

 15. Hassan Derbi zegt:

  Het is wel hun culturele efrgoed. Waar bemoeit de wereld zich mee? Als Nederlanders hun Rembrandts zouden vernietigen, komen de Egyptenaren toch ook niet de les lezen aan Nederlanders. En alsof ze zich er mee mogen bemoeien van Nederland.

  Like

 16. Jan zegt:

  Egypte overweegt ban op Al Jazeera. Al Goracle schuimbekt
  Cabinet assigns authorities to assess Al Jazeera channel legal status
  http://www.egyptindependent.com/news/cabinet-assigns-authorities-assess-al-jazeera-channel-legal-status

  Like

 17. Ian Laseur zegt:

  Dit is echt een reden om gericht te schieten en het liefst mikken op het hoofd.
  Het is al het zoveelste voorbeeld van kunstschatten en cultuur die door moslims wordt vernietigd.
  Kijk wat ze doen met de beelden in Timboektoe.
  Misselijk gewoon.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s