Islamitische “vrouwenrechtenactiviste” eist christelijke seksslavinnen voor moslims (+ video)

Screenshot_27

De islam staat het toe om seksslavinnen te hebben. Of beter gezegd: de islam staat het toe dat moslims christelijke seksslavinnen hebben. Een “vrouwenrechtenactiviste” uit Koeweit maakte deze duistere kant van de koraanse religie bekend. Niet als aanklacht, maar als enthousiast voorvechtster om christelijke vrouwen tot slaaf te maken als seksobjecten voor islamitische mannen. Salwa el-Matayri trad met haar vrouwen- en christenverachtende video in het openbaar. Daarin beroept El-Matayri, die zelf moslima is, zich op soennitische godsdienstgeleerden.

De “vrouwenrechtenactiviste” vertelt over een islamitische zakenman, die haar vertelde dat zijn vader hem een seksslavin cadeau had gegeven en dat hij van plan zou zijn deze te houden, want de islam zou seksslavinnen toestaan. De onthulling choqueerde de moslima helemaal niet. Salwa el-Matayri had enkele jaren daarvoor al vanwege de sterke seksuele lust van een getrouwde islamitische man naar vrouwen een moefti, een soennitische godsdienstgeleerde, opgezocht om een islamconforme oplossing voor de man te vinden. El-Matayri wilde van de moefti informatie hebben over seksslavinnen in de islam.

De moefti zei tegen haar, dat was in het jaar 2009, in het begin van de 21e eeuw: de manier om in de islam slaven te verkrijgen, is om een christelijk land of ander niet-islamitisch land aan te vallen en gevangenen te maken die als slaven worden meegevoerd. In de islam krijgt de vrouw een huwelijksverdrag. Een slavin echter wordt gekocht en gekocht en is daarom een voorwerp. Terwijl een islamitische vrouw zich niet in het openbaar mag laten zien en slechts heel dichtbij haar staande personen haar gezicht en andere lichaamsdelen mogen zien, kunnen slavinnen ook naakt aan het publiek gepresenteerd worden.

Op de vraag van El-Matayri verzekerde de moefti, dat de enige manier in de islam is om een man van overspel af te houden, voor hem een seksslavin te kopen. El-Matayri zelf is enthousiast over deze oplossing en eist dat Koeweit het houden van seksslavinnen ook  wettelijk moet toestaan. El-Matayri zegt letterlijk: “Persoonlijk hoop ik dat Koeweit de seksuele slavernij legaliseert.” De islamitische “vrouwenrechtenactiviste” motiveert haar eis ermee dat het “niet getolereerd kan worden dat onze mannen in de val van het weerzinwekkende overspel lopen.” Daarom zou het “beter zijn om seksslavinnen voor hen te kopen.”

El-Matayri wordt onmiddellijk concreet: uit Tsjetsjenië zou het “vast en zeker” mogelijk zijn om “krijgsgevangenen te kopen.” Het cynisme van de moslima wordt nog erger: “Is het niet beter wanneer deze slaven legaal gekocht worden via Koeweitse handelaren in plaats van via illegale?”

Voor de islamitische “vrouwenrechtenactiviste” Salwa el-Matayri zijn slavernij, het tot slaaf maken van christelijke vrouwen en het houden van seksslavinnen door islamitische mannen “heel normaal”, want de historie van de islam biedt hiervan talrijke voorbeelden, zegt El-Matayri. Een “onbetwist voorbeeld van een eigenaar van seksslavinnen” zou bijvoorbeeld de kalief Harun al-Rashid geweest zijn, aldus El-Matayri: “toen hij stierf, werd bekend dat hij 2000 seksslaven had.” El-Matayti klopt zichzelf zelf nog op de borst over deze kennis: “Het is iets waarop we trots kunnen zijn! Onze sharia staat het toe! En Allah zij dank heeft ons land vele vrome handelaren, die in deze soort handel geïnteresseerd zijn. Ik wil alleen maar de beste toekomst voor koeweit!”

Bron:

http://www.katholisches.info/2013/08/16/islamische-fauenrechtlerin-fordert-christliche-sex-sklavinnen-fuer-moslems/

Auteur: Giuseppe Nardi

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Arabieren, Arabische wereld, christenhaat, Historie, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, Mensenrechten, Moslims, Rotzakken, soennieten. Bookmark de permalink .

64 reacties op Islamitische “vrouwenrechtenactiviste” eist christelijke seksslavinnen voor moslims (+ video)

 1. E.J. Bron zegt:

  En ik dacht echt dat het niet idioter meer kon…. 😦

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Verbaast het je dan ècht, Webmaster E.J.? Mij totaal niet! Dit is nou het ultieme voorbeeld van mijn theorie betreffende de “krabbenmand-mentaliteit. En het is tweeledig: Haar eigen moslimzusters houdt ze op die manier rein, kuis en in de sluiers zoals haarzelf beschoren is en de ‘verachtelijke’ Christenvrouwen in wie ze de wezens herkent, die een trapje lager staan dan zijzelf geeft ze zó en passant nóg een trap de grond in. Geen vrouw mag meer individuele rechten krijgen dan zij en zo denkt zij dat op te lossen. Je zou het soort, mocht je ze in handen krijgen, met plezier levend villen! Het is echt het allergaafste geval van onderlinge vrouwenhaat. Enfin, ik mag hopen dat ze zichzelf nog dubbel en dwars tegenkomt!

   Like

 2. Trucker zegt:

  Ik vermoed dat die kopvodden de hersenpan zo omspannen dat er geen verkoeling mogelijk is, resultaat leid tot opgewarmde hersenen en dan zijn er wat synapsen die niet meer naar behoren functioneren. In mensentaal : kortsluiting in de bovenkamer.

  Like

 3. Jaantje zegt:

  Een cultuur zo doordrenkt van onderdrukking zal altijd onderdrukkers blijven voortbrengen.

  Like

 4. gielah zegt:

  Dit is voor islamieten, die volgens koran en hadieth leven, geheel en al normaal en in orde.
  Wat pas écht krankzinnig is, dat is de houding van ons in het westen.
  Wij houden huilerige bijeenkomsten omdat we de slavernij, een kleine 150 jaar geleden, door Nederlanders in b.v. Suriname gepleegd, zo verschrikkelijk zeggen te verafschuwen.
  De Jan Pieterszoon Coen school moet, zo vinden ´de zuiveren´ onder ons, onmiddellijk een andere en betere naam krijgen, bijvoorbeeld de ‘Moeder Theresa’- of ‘Allan Boesak’- school.
  Het van Heutz-monument is een dóórn in het polcor-oog!
  Weg ermee!
  Intussen likken we de voeten van moslimleiders in Qatar, Oman, Saoedi-Arabië, Jemen en wélk ander ( letterlijk) godvergeten islamitisch land ook en dwingen wij onszelf om aan straattuig uit islamitische landen zoveel mogelijk respect te betonen en veranderen wij tentoonstellingen in ons éigen land, omdat Turken zich daar ( teveel bloot… namelijk… daar worden moslimmannen ongemakkelijk van….) aan zouden ergeren.

  Als je dat afzet tegen wat er in bovenstaand artikel te lezen staat, dan word je als rechtgeaarde westerling toch éindelijk eens met een grote schok klaarwakker?

  Like

  • Republikein zegt:

   Voor slavernij moet u bij de familie Bruynzeel en co zijn, niet bij de “gewone”burger, ik voel me niet aangesproken tot het doen van betaling voor rechtzetting of excuses. Ik wens uberhaupt niet herinnerd te worden voor daden waar ik of mijn voorvaders niets mee van doen hadden.

   Like

   • Roelf-Jan Wentholt zegt:

    Nee hoor, de rijke Nederlanders deden nauwelijks aan slavenhandel. Nederland speelde maar een heel klein bijrolletje in de slavenhandel. Voor slavenhandel moet je bij de Arabieren zijn.

    Like

   • Republikein zegt:

    Maar wel groot genoeg voor de potlodenindustrie.

    Like

 5. E.J. Bron zegt:

  Joehoe!!! Feministes, vrouwenbewegingen!! IEMAND!!???

  Like

 6. HenkV zegt:

  Obama, Dries van Agt, Frans Timmermans, Doekle Terpstra en al hun linkse medestanders hebben zich bereid verklaard hun vrouwen voor dit doel beschikbaar te stellen,Uit alle rijen van de politiek correcte politici zullen de vrijwilligers voor het cultuur verrijkende project zich naar de Arabische wereld begeven.

  Dus dit alles is wat de linkse steun aan de islam zal opleveren.. Het kan allemaal nog gekker dan we dachten.

  Ik ben benieuwd of er ooit een serieuze reactie uit het linkse kamp op zo’n onthulling uit de islamitische hoek zal komen..

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Henk V: 20.14. uur, op 18/8. Er zal nooit een serieuze reactie van de RODEN komen Henk. Want dan zullen de RODEN moeten toegeven dat ZIJ, de 5e colonne zijn van de HAATJURKEN. Dat doen ze nooit! Mark my words.

   Like

  • Lucie zegt:

   En vergeet niet Gretta,die stelt zichzelf beschikbaar.
   Komt al klaar als ze het woord Palestijn hoort.

   Like

 7. s breget zegt:

  Geeft alleen maar weer wat die mannen in hun vrouw zien (een werp machine)die bij elke worp een offer aan de pedofiel schenkt.

  Like

 8. topsporter zegt:

  Door dit type cultuur zijn woorden als geitenneukers of kontenbonkers als platte reactie ontstaan.
  Ik ben daar geen voorstander van, je laat immers je cultuur niet naar beneden trekken. Door de enorme import van grote hoeveelheden kopvodden, door onze wis en zeker middelmatige politici in de jaren 70 op gang gebracht zie je de samenleving degenereren.
  Dank u dames en heren poliitici.Hartelijk dank.
  Het is jullie gelukt, een fantastisch resultaat, zelfs onze teruggetreden koningin hebben jullie onder een kopvod, waarschijnlijk iets van Hermes, een Frans modehuis, op te bergen.
  Politicus sla jezelf op de schouder voor dat wat jullie teweeg hebben gebracht.

  Like

 9. Jaantje zegt:

  Gaat niet lukken zolang men met een handboek voor vrouwenonderdrukking discriminatie seksslavernij en wat al niet meer op zak loopt.
  Staat en moskee gescheiden zou een optie zijn maar dat is in de betreffende landen nog erg ver weg.

  Like

 10. Martien Pennings zegt:

  Ik begrijp die negatieve reacties niet!
  Als het hebben van seksslavinnen nu de vreselijke zonde van het overspel kan voorkomen!
  Dat is toch prachtig!

  Like

 11. Ik zou het geen eens met een moslima willen doen omdat dat soort vrouwen allemaal besneden zijn. Trouwens hoererij is verboden voor ze. Jezus zei tenminste nog tegen de religieuze Schriftgeleerden; “de hoeren zullen u voorgaan in het Koninkrijk Gods”! Dat kun je tegenwoordig ook zeggen tegen de moslims; “de hoeren zullen u voorgaan in het Koninkrijk Gods”! Want volgens de koran en moslims zijn Westerse vrouwen allemaal hoeren en wordt er op neergekeken. Wat bijbels geouwehoer van mij…

  Like

  • guusvelraeds zegt:

   In grote gebieden van de islam wordt hoererij (buiten echtelijke seks) omzeilt door het instellen van Nikahu_al-mut’ah. Dit is een sharia regeling waarin een moslim man een huwelijk kan sluiten voor de duur een uur tot en met 99 jaar. Vooral gangbaar onder sjiieten. Echter ook binnen de soennitische gemeenschappen wordt het tijdelijk huwelijk geaccepteerd voor reizende mannen en mannen die op oorlogspad zijn. Dit naar hun grote voorbeeld Mohammed. De smeerlappen van het vrije Syrische leger die nu hun islamitische wandaden aan het uitoefenen zijn in Syrië hebben ook vrij spel omdat diverse islamitische schrift geleerden Fatwas hebben doen uitgaan die bepalen dat vrouwen en dochters uit veroverde gebieden automatisch eigendom worden van de veroveraars. Dat wat je eigendom is mag je vrijelijk over beschikken. Vandaar dat in Syrië alle vrouwen en meisjes vanaf kleuterleeftijd vogelvrij zijn in alle gebieden die veroverd zijn door het vrije Syrische leger. Uiteraard gesteund door EU en de VS. Begrijpen we het nog allemaal? Ik in elk geval niet meer.

   http://nl.wikipedia.org/wiki/Nikahu_al-mut'ah

   Like

 12. guusvelraeds zegt:

  Uit vertrouwde bron heb ik vernomen dat de islamitische “vrouwenrechtenactiviste” Salwa el-Matayri in 2014 voorgedragen wordt voor een dubbele Nobel prijs. Namelijk de Nobelprijs voor de vrede en de Nobelprijs voor economie. Voor vrede omdat zij hiermee een enorme stap vooruit zet in de bestrijding van huiselijk geweld gepleegd op legitiem gehuwde islamitische vrouwen. Door het conform sharia opnieuw wettelijk maken van het recht tot het nemen van een seksslavin zal in veel islamitische huwelijken de druk van de ketel gehaald worden waardoor het huiselijk geweld met grote aantallen zal dalen. De Nobel prijs voor de economie zal ze krijgen omdat ze een nieuwe lucratieve, winst gevende markt aanreikt middels handel in blanke slavinnen. Dit is nog eens een staaltje van out of the box thinking. Voor de EU is dat ook een opsteker want hoe meer Europese vrouwen straks verkocht worden vanuit het Europees Dar al Harb als seksslavin hoe sneller de oorspronkelijke nu nog tegensputterende Europese bevolking uitgedund zal zijn.

  Iedereen die nu nog denkt dat de way of life van de gemiddelde moslim en moslima (allemaal een pot nat) hetzelfde is als de West Europese die moet acuut met pek en veren het land en Europa uitgejaagd worden.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Het is niet aan mij om ervan uit te gaan, dat je hier een geintje maakt, Guus, maar toch vraag ik je hierbij vertwijfeld: Is dit ernst of ironie?
   Als het eerste het geval is, dient de hele Westerse wereld zich stante pede te distantiëren van het hele Nobelprijsgebeuren! Met zowel die voordracht als met de genoemde redenen ervoor moeten wij niets te maken willen hebben! Wat een grof schandaal!
   Of….is het tóch ironisch bedoeld? Help me uit de droom, alsjeblieft!

   Like

   • guusvelraeds zegt:

    Heb jij je dan nog niet verwijderd van het hele Nobelprijs gebeuren? ik bedoel maar, Obama, Yasser Arafat en nota bene ook nog het trio Barosso, Van Rompuy en Schulz. Zou jij ooit in een adem als Nobel prijs drager genoemd willen worden in een dergelijk illuster rijtje.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Dat is ontegenzeggelijk waar, maar dít geval slaat alles!

    Like

 13. JiepMK zegt:

  De slavenmarkt van Cairo, er werden zo veel blanke vrouwen aangebracht dat zwarte vrouwen zelfs duurder waren, kun je nagaan. 1 miljoen blanke slaven hebben moslims buitgemaakt. De mannen moesten roeien tot de dood en de vrouwen waren seksobjecten.

  Mensen die professor Davis net gelezen hebben, doen zichzelf tekort in het debat, de man is zelfs diverse malen in Nederland geweest:
  http://www.amazon.com/Christian-Slaves-Muslim-Masters-Mediterranean/dp/1403945519

  Like

  • guusvelraeds zegt:

   Al die uitkijk torens stonden er niet voor niets aan de zuid Europese kust. Tot in Zuid Engeland drongen ze door om hun slaven te halen. Vroeger wisten de mensen wat ze aan de moslim hadden. Wij zullen dat opnieuw moeten gaan leren.

   Like

  • Lees ook maar eens:

   Giles Milton,
   White Gold, the extraordinary story of Thomas Pellow and North Africa’s one million European slaves.
   First published in Great Britain in 2004 by Hodder and Stoughton, London; paperback edition in 2005; ISBN 0-340-79470-4; 316 pages with an index, notes and sources.

   In the 16th, 17th and 18th century at least one million white Europeans (and Americans as well) were enslaved in northern Africa, captured at sea or raided and captivated along the costs of southern Europe, including Ireland and England. They were captured and auctioned at a rate of about 5.000 a year on an average. There were thriving slave auctions in Marocco, Algiers, Tunis and Tripoli.

   Giles Milton describes in gruesome detail how these slaves were captured, auctioned, used and dealt with, in the context of religious differences between North Africa and Europe: a great culture clash.

   He also mentions that, in despite of al this, the North Africans and Europeans worked closely together in the slave trade to the Americas, in which about 15 million captured black Africans were enslaved.

   If the western European and American countries should rise statues in remembrance of this slave trade ( I would suggest dedicated museums as well for a better understanding), the north African slave market cities might do so as well, and not only for the black slaves

   en lees voor de NL slavenhandel maar eens:
   Emmer, P.C., De Nederlandse slavenhandel 1500-1850, Amsterdam, uitg. De Arbeiderspers, derde druk 2007 (1e was in 2000), ISBN 978 90 295 1560 3/NUR685

   Like

 14. oogenhand zegt:

  Reblogged this on oogenhand and commented:
  Oud nieuws. En ik word voor extremist en idioot uitgemaakt als ik stel dat het tot sexslavin maken van moslimvrouwen en -meisjes een goed middel is om de eerbaarheid van niet-moslimvrouwen en -meisjes te beschermen. Gelukkig vernietigt de islam zichzelf in Syrië en Egypte. Moslims die verzet bieden zullen branden in de hel.

  Like

 15. Cathja zegt:

  Ik zou deze feministe met alle soorten van genoegen geheel NAAKT aan een schandpaal vast willen binden! Dan kan ze aan den lijve de VERNEDERING ondervinden die ze de christelijke vrouwen wil aandoen!
  Wát een verschrikkelijk hersenloos ‘ras’, die moslims! Ze zijn het meest primitieve soort ‘mens’ wat er ooit is ontstaan.
  De moefti’s die de voorstellen van deze feministe ondersteunen, zouden wat mij betreft ook NAAKT aan de schandpaal mogen!
  Als je zó respectloos bent, en meent dat het nog geoorloofd is ook om christenvrouwen te vernederen, dan verdien je exact dezelfde behandeling!!

  Like

  • janwouda zegt:

   Idd ..;) Laat ze toch de tering krijgen ..ook dat kutwijf in die video klinkt me te overtuigd al hakkelt ze te veel en kijkt niet eens recht de camera in ..dus liegt ze de helft ook al aan mekaar ..Maar over onderdrukken van ongelovigen hoef je niet te twijfelen en mbt sexslaven : ook Maxima en haar dochters verkopen en verkrachten die zwijnen zonder pardon als ze de kans krijgen .

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Wat vanuit hún perspectief nou eens voor één keer terecht zou zijn: Als dat lot alle ‘ongelovige vrouwen beschoren is, waarom Maxima en haar dochters dan niet? Zie ik niet in! (U moest trouwens eens weten wat ik díe allemaal toewens!)

    Like

 16. Tiny zegt:

  Als dit artikel in de kranten zou worden geplaatst, zouden onze islam knuffelende linkse schaapjes het dan geloven of zouden ze eerst maar een in een shellshock belanden?
  Maar zou zomaar kunnen dat ze het geen slecht idee vinden. Want hier rennen die vrouwmensen toch ook al de tentenkampen van die “gelukzoekers” plat. En de jonge meiden hobbelen achter de bontkraagjes aan, niet te geloven.

  Maar als ik die foto zo bekijk van die vrouw (?) zou ik nog kunnen begrijpen dat haar kerel vreemdgaat. maar dat terzijde.
  Ik denk en ik meen het, dat we moeten proberen zulke zaken aan de openbaarheid te brengen. Maar hebben we nog zichzelf respecterende journalisten en idem redacteuren die niet van een linksvirus zijn bevallen en zulke zaken nu eindelijk eens durven publiceren.
  Dan te bedenken dat we inderdaad hier nog steeds, zoals al hierboven aangehaald, tranen met tuiten vergieten om het slavernijverleden.
  En dat er noch altijd zaken lopen tegen de Jappen die in WOII de vrouwen en meisjes als troostmeisje aka seksslavinnen hebben gehouden. Maar dat je dus hier, behalve op blogs als deze, daar over de moslims niets van te horen en te lezen krijgt.

  Like

 17. oogenhand zegt:

  Ook het stelselmatig castreren van islamitische jongens en mannen is een goed plan. Altijd erop wijzen dat ze zo beter de harems van andere moslims kunnen bewaken.

  Like

  • luckybee zegt:

   Dat doen ze al met alle negerjongens die ze pakken kunnen, zo beschermden ze hun dochters tegen; door negers geneukt te worden.

   Like

   • oogenhand zegt:

    Dus moeten ze teruggepakt worden. Grote, strak besneden lul? Daar weten we raad mee. Wraakacties? Dan verdere verminkingen. De Nederlandse wet staat euthanasie toe, de islamitische niet.

    Like

 18. Cathja zegt:

  Het grote nadeel van mossels is, dat ze zich vermenigvuldigen als konijnen! Laatst liep er een zwangere moslima, geheel en al verpakt, (maar je kon zien dat ze al ver gevorderd was in haar zwangerschap) met aan haar hand een klein kind en in de wandelwagen eentje die nog niet kon lopen! En nu alweer hoogzwanger van de …..derde misschien? Of zouden er ook nog een heel stel thuis zitten?
  Als dit zo doorgaat, dan is Nederland over 10, 20 jaar te klein om al die mossels te huisvesten! Het zou een goede zaak zijn dat men (alleen) voor mossels een één kind-beleid zou voeren! Net als in China. Bevalt ze dat niet, dan blijven ze maar in hun moslim-thuisland. Daar fokken ze maar net zo hard als ze willen.

  Like

  • oogenhand zegt:

   Dat is heel stout. Veel braver is het legaliseren van abortus in Marokko en zo. Laten we demo’s houden voor dat doel. Dan rollen de oogjes uit de politiek-correcte hoofdjes.

   Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Cathja 09.01. uur. Dat heeft allemaal te maken met het project Cathja. Daarom fokken de HAATBAARDEN als de konijnen, en omdat onze verraders in de regering in de Tweede Kamer, dit gedrag belonen door hoersoepsidie, kienderbaislag, oitkering te geven, zullen deze primaten over pakweg 10 jaar grotendeels in de meerderheid zijn, t.o.v. de oorspronkelijke bevolking. Remigratie, en wel dwingend als het moet, weg met ze terug naar Noord-Afrika.

   Like

 19. Daiyu-ninja zegt:

  Volgens mij heeft mevrouw er genoeg van dat haar man over haar akker loopt en wil ze op deze manier van hem af.
  Immers, als een man een aantal seksslavinnen heeft, dan kan hij zijn behoefte bij hen kwijt en dan komt zij er mooi onderuit.

  Like

 20. Th.M. van Baarle zegt:

  Walgelijk. De voorlichting van overheidswege schiet tekort.
  Dit soort feiten moet toch bekend zijn op Buitenlandse Zaken. Een dergelijke ministerie houdt zich toch bezig met wat in andere landen speelt?!?!?!?.
  We kunnen dat Ministerie bevragen waarom aan dit soort zaken GEEN ruchtbaarheid wordt gegeven? Dan heeft de heer Timmermans voorlopig werk dat nut heeft voor de bewustmaking van de Nederlandse bevolking ten aanzien van de mentaliteit van de islamitische medelanders en de ideologie die ze aanhangen.
  Hij kan dit ook aan de orde stellen in het regelmatig overleg dat hij heeft met zijn collega’s Ministers van Buitenlandse Zaken in de Europese Unie. Laten zij maar gezamenlijk een standpunt ontwikkelen ten aanzien van seksslavernij in de “bevriende” islamitische landen. Zij kunnen ook hun talrijke ‘geleerde’ ambtenaren aan het werk zetten om sharia en koran + hadith te bestuderen om te zien hoever dit in deze geschriften is opgetekend.
  Regelmatig worden wij er aan herinnerd dat we vroeger ook slavernij gekend hebben maar voegen daar dan trots aan toe wanneer dat afgeschaft is. Dat geldt ook voor de andere Europese landen en de Verenigde Staten. Zou het dan niet nuttig zijn dat we ook met elkaar bespreken, ook op de publieke media (!), dat deze LIEFHEBBERIJ in de ons ‘bevriende’ islamlanden nog steeds beoefend wordt.

  Like

 21. Lucie zegt:

  De laatste tijd komen er steeds meer,de meest idiote en absurde berichten over de islam op internet.
  Elke keer denk je,dit kan niet waar zijn,en dan toch,de volgende keer is het weer erger.
  Ik hoop echt dat de Nederlander eindelijk eens inziet dat deze barbaren cultuur,levensgevaarlijk en volstrekt onacceptabel voor de Westerling is.

  Like

 22. 2Crazy2bTrue zegt:

  Een kleine correctie op onze geschiedenis:

  “De gesel Gods” werden ze genoemd, de invallen der Noormannen in het christelijke West-Europa gedurende de vroege middeleeuween (tussen 800-1200). De Noormannen van toen waren nog heidenen. Dit is wat de schoolboekjes ons in de jaren 60 leerden.

  Wat minder bekend was, is dat die Noormannen hun buit van vlees en bloed uit West Europa op de slavenmarkten van de islamitische wereld verkochten. In feite werden dus ook de Noordse plundertochten door marktwerking vanuit het kalifaat geïnitieerd en in stand gehouden.

  Like

  • oogenhand zegt:

   Dit betekent dat ons eigen Heidendom maar een kleine wijziging nodig heeft, om moslimvrouwen en moslimmeiden buit te maken. Dit betekent dat zogenaamde Heidenen onder ogen moeten zien, dat volgens de Heidense regels kinderen van Nederlandse mannen en Marokkaanse vrouwen gewoon Nederlanders zijn.

   Like

 23. henk schroemges zegt:

  In de linkse groeperingen, vrouwenbewegingen, feministes zijn wellicht genoeg willige kandidaten te vinden.

  Like

 24. Marc Bouwman zegt:

  Hier kan geen psychiater ook maar iets aan redden.

  Like

 25. koddebeier zegt:

  Er is maar één oplossing voor dat door en door verrotte zooitje : Let nuke the bastards !!

  Like

 26. AdriePVV zegt:

  Een heel interessant interview over islamic grooming in Engeland

  http://www.liveleak.com/view?i=132_1369342550

  Like

  • oogenhand zegt:

   Deze grooming wordt rechtgeluld door niet-moslimmeiden hoeren te noemen. Echter, dat komt DOORDAT niet-moslims geen moslimmeiden groomen. Als niet-moslims hun zaad kwijt kunnen in moslimmeiden, kunnen niet-moslimmeiden beter maagd blijven. Immers, DOORDAT moslims niet-moslimmeiden groomen, en zo hun zaad kwijt kunnen, kunnen moslimmeiden beter maagd blijven.

   Like

  • Ekster zegt:

   Een zeer leerzaam, ontluisterend filmpje! Hoe typerend dat het nota bene de imam is die zegt wat wij allemaal denken en dat het de Engelse dhimmy is die probeert recht te praten wat krom is… Het ging volgens hem weer eens om “Asian gangs” (waar overigens ook wat Noord-Afrikanen lid van waren, wel allemaal moslim natuurlijk, maar dat had er niets mee te maken..). Sex grooming vanwege het moeten draaien van nachtdiensten…hoe verzint die debiel het. Je moet maar het lef hebben. Ongelooflijk hoe diep de Engelsen gezonken zijn, nog veel dieper dan de Nederlanders. Hoe deze man de werkelijkheid verdraait.. het woordje “muslims” krijgt hij eigenlijk pas op het laatst zijn strot uit en dat alleen omdat de imam durft te zeggen waar het op staat. Maar met “hulpverleners” en “deskundigen” als die Engelse lulhannes hoeft het niemand te verbazen dat deze walgelijke ISLAMITISCHE misdadigers hun gang kunnen (blijven) gaan. De dhimmy-mentaliteit ten voeten uit: liever steken we onze koppen nog dieper in het zand dan de waarheid onder ogen te komen. Of er slachtoffers vallen of niet; de multicul-droom mag niet verstoord worden. Zelfs als nota bene een imam aan de bel trekt blijf je de problemen gewoon ontkennen.

   Like

 27. Cathja het aantal mossels dat in Antwerpen met drie kinderen op tram of bus staat is bijna niet meer te tellen.Ga eens naar Antwerpen Centrum als je kunt en je schrikt je rot.

  Like

 28. Paardestaart zegt:

  “Ze heeft er zeker genoeg van dat haar man over haar akker loopt” … 😀

  Like

 29. Pingback: Christelijke seksslavinnen zijn normaal ja zelfs uitermate gewenst ! | Nageltjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s