“Israëli Apartheid”? In de Israëlische “nederzettingen” werken 20.000 Palestijnen

Screenshot_23

Het aantal Palestijnen dat in Israëlische nederzettingen werkt, is het 2e kwartaal 2013 gestegen naar 20.000. Ze verdienen bij Israëlische werkgevers tweemaal zoveel als bij Palestijnse, bleek uit een onderzoek van het Palestijnse Bureau voor de Statistiek in Ramallah. Het gaat dus niet om Israëlische informatie, maar om bekentenissen van een autoriteit van de zogenaamde “Palestijnse Autoriteit” van de Holocaustontkenner en terreurleider Abu Mazen (“Mahmoud Abbas”).

Het aantal Palestijnen dat in Israëlische nederzettingen in Judea en Samaria (de “Westelijke Jordaanoever”) werkt, zou volgens de informatie zijn gestegen van 16.000 naar 20.000. De meeste van hen zouden in de bouw werken. In totaal zouden 96.000 Palestijnen Israëlische werkgevers hebben. 34.000 van hen bezitten een werkvergunning.

De werkloosheid in de Palestijnse gebieden zou naar verhouding hoog zijn, bericht het dagblad “Jerusalem Post”: in de Gazastrook zou het werkloosheidscijfer 27,9% en in het PA-gebied in Judea en Samaria 16.8% bedragen.

Het Bureau voor de Statistiek heeft het onderzoek op zijn website gepubliceerd. De feitenresistente en van haat vervulde anti-Israëlische agitprop-troepen zullen zich door deze cijfers niet laten imponeren en vasthouden aan hun haatmythe van “Israëlische Apartheid” en zich zelfs – zoals in het geval van de fantoomorganisatie “Queers Against Israeli Apartheid” misleidend als zogenaamde homoseksuelen voordoen om tegen Israël te kunnen ophitsen.

Screenshot_24

In de Palestijnse gebieden werken duidelijk meer mannen dan vrouwen (linker grafiek). In de Gazastrook zijn meer werklozen.

Bron:

http://haolam.de/artikel_14441.html

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Palestina", "Westelijke Jordaanoever", Gazastrook, Israël, Israël-vijandigheid, Linkse Kerk. Bookmark de permalink .

3 reacties op “Israëli Apartheid”? In de Israëlische “nederzettingen” werken 20.000 Palestijnen

 1. Pingback: In de Israëlische “nederzettingen” werken 20.000 Palestijnen | OSL-Stavast

 2. Republikein zegt:

  Nog een leuk stukkie gelezen op Elsevier, mn, Arend Jan B inzake Israël en de antisemitische betekenis.

  Like

 3. Jan zegt:

  Esther Meshoe over de leugen die Apartheid heet in Israël

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s