“Legerchef Al-Sisi zoon van Marokkaanse Jodin”

Screenshot_3

Abdel Fattah Al-Sisi

Een Egyptische krant heeft een nieuw weetje over de man “die het echt voor het zeggen heeft in Egypte.”

Generaal Abdelfettah Al-Sisi heeft er mede voor gezorgd dat president Mohammed Morsi werd afgezet tijdens een coup van het leger op 3 juli. Mogelijk krijgt de coup een Marokkaans staartje door de beweringen van de krant Al Yaoum Sabia. De krant meldt namelijk dat Al-Sisi de zoon is van een Marokkaanse joodse vrouw. Malika Tita is een joodse uit de Marokkaanse stad Safi en trouwde in 1953 met de vader van de generaal.

Een jaar later werd haar zoon geboren. Twintig jaar na het huwelijk van Malika heeft ze haar Marokkaanse identiteit ingeleverd zodat haar zoon een opleiding kon volgen bij de militaire school in Egypte. De gegevens werden onlangs vrijgegeven door het islamitisch observatorium voor de strijd tegen manipulatie door de pers. Een van de ooms van Al-Sisi zou in de jaren-80 nog in Marrakech hebben gewoond.

Bron:

http://nieuws.marokko.nl/28192/legerchef-al-sisi-zoon-van-marokkaanse-jodin/

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Egypte. Bookmark de permalink .

25 reacties op “Legerchef Al-Sisi zoon van Marokkaanse Jodin”

 1. Henk der niederländer zegt:

  Als er geen link is naar een Joodse samenzwering bouwen we er toch eentje in elkaar moet men daar gedacht hebben

  Het bericht stond ook op Faceboek en daar heb Ik er de volgende reactie onder gezet.

  Stond in de krant van de rifapen En die halve garen nemen dat ook direct voor waar aan omdat het dan weer een Joods complot genoemd kan worden. Inderdaad het iq van dat volk ligt lager dan dat van apen en varkens zonder de laatste twee te willen kwetsen uiteraard.

  Like

 2. guusvelraeds zegt:

  Ik wist het meteen deze man heeft goede componenten! Nee hoor is maar een grap, als ik dit meende zou het betekenen dat er in mij latente racistische gevoelens zouden zitten. Wat wel een gegeven is en waarover ik nu mijn gedachten de vrije loop laat is dat vanaf nu alle complot theorieën over Joden die de islamitische gemeenschap rijk is een heel speelterrein krijgen Abdel Fattah Al-Sisi te demoniseren en uiteindelijk alle Joden de schuld kunnen geven van de situatie in Egypte.

  Like

 3. likoednederland zegt:

  Ach, alle slechterikken in het Midden-Oosten zijn Joden. Als je de islamitische complottheorien gelooft. Dan zijn het nu Joden tegen Joden in Egypte.
  http://likud.nl/2013/08/het-zijn-de-joden-tegen-de-joden-in-egypte/

  Like

 4. Henk der niederländer zegt:

  En hier lopen dezelfde moslims hetzelfde gelul te verkopen. en wat doe de NLse regering daarmee.
  Ze maken ons nederlander uit voor racist maar de dames en heren moslims moeten kost wat kost geknuffeld blijven.
  Dan denk Ik: Geef me een reden om geen zwaar explosief in Den Haag te plaatsen, zoals het stemmen op Wilders.
  Want word die verkozen slaat dat in den Haag in als een bom.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Henk der Niederländer: 23.19. uur, op 18/8. Je zegt-en terecht-. “En wat doet de Nederlandse regering daarmee?. Nou, Henk die hebben die anti-semiet TIMMERFRANSJE, die dadelijk natuurlijk weer komt zeggen dat Al-Sisi inderdaad een Jood en dus slecht is, en dat de halsafsnijdersopperman MORSI uiteraard direct weer in het ambt dient terug te komen, en dat het allemaal de schuld is van Wilders en de Joden. Zo intens WAANZINNIG is onze regering in Den Haag, onder de totaalmalloot Marx Rutte.

   Like

 5. Tiny zegt:

  Tagya, of hoe je dat schrijft of ook niet, maar ze hebben al weer iets gevonden. Je weet wel als je een hond wil slaan……

  En is zimmerfranzle hiervan al in katzwijm gevlogen en sprak na het bijkomen : schande, schande, schande?? 🙂

  Like

 6. Helena zegt:

  GROOT NIEUWS (Als het waar is)
  Egypte gaat de verklaring over de Armeense genocide ondertekenen!!!
  http://www.raymondibrahim.com/from-the-arab-world/egypt-to-acknowledge-armenian-genocide/

  http://atlasshrugs2000.typepad.com/atlas_shrugs/2013/08/egypts-president-strikes-back-at-erdogans-sultanate-egypt-will-sign-on-armenian-genocide-declaration.html?utm

  Als dit waar is dan komen Barry O zijn plannetjes nog meer onder druk te staan.
  Eigenlijk is dit gewoon een oorlogsverklaring tegen de islamisten.

  Like

 7. Henk der niederländer zegt:

  Mooie opnames van hoe de moslimbroeders acteurs inzetten om de media te manipuleren.

  Like

  • Tiny zegt:

   Nog mooier is, dat dezelfde acteurs al ik weet niet hoeveel keer voor de camera’s zijn doodgeschoten, afgestoken en onder verschrikkelijke pijnen zijn overleden.
   Of ze denken dat ons dat niet gaat opvallen?

   Van het zelfde laken een pak is overigens de zogenaamde dood van al die arme islamitische kindertjes, het liefst ook voor draaiende camera’s.

   Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Henk der Niederländer: 00.04. uur. Beste Henk, daar had ik vorige week een mail over gestuurd naar de SGP, waar nu dan de Tweede Kamervragen bleven, want als een HAATJURK een steen in de weg wordt gelegd, gaan er gelijk Kamervragen gesteld worden door de 5e colonne-de PvdA.

   Like

 8. Helena zegt:

  Oud artikel over zelfde onderwerp. Obama had tijdens zijn verkiezingscampagne hier ook zijn mond over vol. Maar is later teruggekrabbeld. Met in artikel linkje naar video waarin Samantha Power de Obama lofzang zingt (bah en hà, allemaal leugens).
  http://www.acus.org/new_atlanticist/obama-rethinks-armenia-genocide-declaration

  Like

 9. Pieter Nokkio zegt:

  “islamitisch observatorium voor de strijd tegen manipulatie door de pers”
  ik niet snappen naam van instituut.
  Afgekort MSM?

  Like

 10. Dr. Kwast zegt:

  De islam is toch met een fantastisch fenomeen uitgerust. Deze ideologie kan van honden, varkens, apen en wat meer zijt veranderen in mensen, als men lid wordt van deze ideologie, Met een paar worden in het Arabisch wordt men mens, of moslim zoals dat genoemd wordt.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Dr. Kwast 11.57. uur. Dat halen ze uit hun perfide kwade sprookjesboek, de koran.

   Like

  • Joop Klepzeiker zegt:

   Dat komt door de blijde ontvangst van de heilige geest, je wordt herboren zullen we maar zeggen.

   Ik heb het met mijn honden uitgeprobeerd en heb ze een koraan gevoerd, mocht niet baten ze haalden hun neus ervoor op, ik vond die koraan de volgende dag wel in de tuin in heel kleine stukjes gescheurd, en ik kon ook nog wat gedeelten herkennen in die bruine hoopjes wat we hondenstront noemen, zijn honden nu slimmer dan mensen ??

   Like

   • Helena zegt:

    Met alle respect heer Klepzeiker, de Heilige Geest is geen fenomeen dat in de islam voorkomt. Alléén alla, géén zoon, géén geest.

    Like

 11. henk schroemges zegt:

  Dr, Kwast 11.57uur
  Mogelijk dat ze in staat zijn om die honden, varkens apen in mensen te veranderen. Doch helaas het IQ van de beesten kunnen ze niet muteren in die z.g. mensen die ze kweken. Dat IQ blijft helaas hangen bij het weekdier.

  Like

 12. Marc Bouwman zegt:

  Wat mij intrigeert is het gegeven dat het twintig jaar geleden kennelijk al mogelijk was voor een Marokkaan om zijn of haar nationaliteit op te geven, terwijl ons door onze politici al net zo lang te kennen wordt gegeven dat het voor Marokkanen niet mogelijk is om hun nationaliteit op te geven. Dit merk ik op in verband met de aloude discussie rondom de dubbele nationaliteit.

  Ik meen serieus dat dit punt een diep onderzoek waard is: het opgeven van de eigen nationaliteit door Marokkanen blijkt toch mogelijk! Dit moet consequenties hebben voor de diverse politici van Marokkaanse nationaliteit in onze politiek.

  Like

 13. Aegolius cs zegt:

  Kijk: dit is de juiste weg door het voormalig Egyptisch verboden moslim broederschap met Joodse propaganda de alom koranbelevende bevolking, op te zetten tegen een joodse machthebber… .
  En Morsi als “democratisch gekozen” en door het blinde Europese bestuur alom toegejuicht als “hervormer”:
  http://nos.nl/artikel/541305-broer-alqaidaleider-opgepakt.html
  Ik heb afgelopen weekeinde verstoken van internet elders, op de bank gehangen en via sat/tv “canal al jazeera” gezien. Schitterend die moskee met gillende schapen daarbinnen als aanhanger der moslim broederschap waar vanaf de minaret werd geschoten op de “ontzetters” namens de staat.
  Erdogan heeft zó gelijk dat islam is zoals het is. We hadden het eeuwenlang kunnen weten en zeker zal de islam (moslim broederschap) “hun” gebied zich niet laten “ontvallen” met de democratische EUSSR sprookjes.
  Saoedi-Arabië steunt het moslim broederschap, zo was de Koninklijke ondersteuning op al jazeera die dag. Tja, dat is lastig internationaal te implementeren met de grootste olieleverancier….

  Like

 14. Jean zegt:

  Nu wordt er van alles uit de kast gehaald om die militair onderuit te halen want die barbaren hebben liever de sharia dan een seculiere staat.
  Het moet verboden worden nog steun te geven aan landen die besmet zijn met die achterlijke gewelddadige barbaarse smeerlapperij islam genaamd, laat ze het zich maar zelf opsoppen.
  Elke Europeaan of EU crimineel die toch steun wil geven aan die barbaren moet voor een rechtbank gesleept worden, zich verschuilen achter onschendbaarheid moet onbestaande gemaakt worden want NIEMAND is onschendbaar zelfs geen coburger of van dergelijk soort wat denkt dat het iets voorstelt.

  Like

 15. Jan zegt:

  ’t Is uit met de liefde tussen Turkije en Egypte. Gisteren erkende de voorlopige regering van Egypte de genocide door Turkije op de Armeniërs
  http://koptisch.wordpress.com/2013/08/18/agyptens-geschenk-an-erdogan-anerkennung-der-armenier-massaker/#comments

  Like

 16. Omi zegt:

  Kijk wat hij doet in Egypte en je zult zien dat hij een spion is van het westen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s