Maleisië: hondentrainster gearresteerd (+ Engelstalige update)

Screenshot_21

De hondenpolitie arresteert Maznah Yusof voor een video, die ze 3 jaar geleden gemaakt en tijdens het islamitische Eid-feest op internet gezet had. In de video is de hondentrainster te zien hoe zij de poten van haar honden en haar eigen voeten wast.

Maznah Yusof zit in voorarrest vanwege “religieus onrust stoken”, zegt haar advocaat Latheefa Koya. Het delict wordt in Mohammedaans beheerste landen met tot 5 jaar gevangenisstraf bestraft.

De video, die ze tijdens het islamitische vasten breken had gemaakt, laat zien hoe zij haar honden voert, terwijl op de achtergrond de islamitische gebedsoproep is te horen.

Honden gelden bij moslims als onreine dieren.

IOL-News

Video:

Het is opvallend dat de radicale islamieten ook deze keer weer veel tijd nemen voordat ze besluiten “beledigd” te zijn. Zal dat aan de islamitische “intelligentie” liggen? Ze hebben zich namelijk door de Deense karikaturen en ook door de Mohammed-video (“Innocence of Muslims”) pas veel later “beledigd” gevoeld.

Daarbij zijn zulke “culturen”veen onreiner dan de honden, als je nauwkeuriger kijkt naar de schepping van God. Veel culturen vereren daarom niet zelden dieren als heilig. Daarentegen zouden geciviliseerde mensen zulke wrede “culturen” als de islam nauwelijks kunnen vereren.

Update:

http://www.thestar.com.my/News/Nation/2013/08/02/Dog-trainer-Maznah-Yusof-video-Islam.aspx

Bron:

http://www.kybeline.com/2013/08/18/47740/#more-47740

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede". Bookmark de permalink .

9 reacties op Maleisië: hondentrainster gearresteerd (+ Engelstalige update)

 1. Cathja zegt:

  Juist, ja. Wat is er op tegen om de pootjes van je dier te reinigen? Vindt men dit nu ook al een reden om iemand voor -misschien- 5 jaar vast te zetten?
  Wie heeft er trouwens bedacht dat honden ‘onreine dieren’ zijn? Geef mij maar honden, i.p.v. moslims! Met honden kan ik uitstekend overweg! Met moslims wil ik het niet eens proberen, want ik weet nu al waar dat op uit draait.
  Ik verbaas me er keer op keer over hoeveel onnozelheid moslims kunnen bedenken! Zelf zijn ze niet vies van de meest gore wandaden, maar onschuldige dieren zijn ‘onrein’!
  Wat jammer dat de mensheid met mossels opgescheept zit!
  Wat zou de wereld er anders uit zien zónder hen!!

  Like

 2. G.Deckzeijl zegt:

  Islam = FASCISME! http://tinyurl.com/a6tx2w4
  Tip: ga niet in discussie met pseuo-religieuze idioten die honden, varkens en zelfs ongestelde vrouwen(zie de citaten van Khomeini) als zijnde onrein beschouwen.
  Strikt genomen zijn ALLE allahschreeuwers onrein, omdat ze, in hun stupide beleving dan, uit onreine schepsels geboren zijn.!!!(laat ze daar maar eens rustig over nadenken, als ze daartoe instaat zijn tenminste)
  O ja, dat vergat ik bijna: dat binnen de joodse gemeenschap honden en varkens ook onrein zijn
  wordt door mij op dezelfde manier veroordeeld, maw: alle geneuzel over “onreine zaken” is eeuwen geleden verzonnen door figuren die ze niet alle zeven op een rij hadden.
  Het moge bekend zijn dat deze wereld door dat soort overspoeld dreigt te raken, tenzij niet snel en heel hard wordt ingegrepen.

  Like

 3. G.Deckzeijl zegt:

  Honden onrein?? Onthou van mij: niet zelden zijn honden intelligenter dan sommige mensen!
  http://www.hln.be/hln/nl/959/Bizar/article/detail/1500821/2012/09/14/Hond-houdt-al-zes-jaar-de-wacht-bij-graf-van-zijn-baas.dhtml
  Ga dit ook maar eens lezen… http://tinyurl.com/d58n4c4
  Op 18 juli 2013 jl. overleden: http://tinyurl.com/psvc24a

  Like

 4. Tom Hendrix. zegt:

  ISLAM is een ernstige HERSENAFWIJKING, evenals de meest WAANZINNIGE IDEOLOGIE die er bestaat!

  Like

 5. luckybee zegt:

  Voor Moslims zijn ook honden onreine beesten.

  Like

 6. Republikein zegt:

  Binnenkort ga ik het spinhuis in omdat ik besta.

  Like

 7. Theresa Geissler zegt:

  Katten waarschijnlijk ook; Alle dieren zijn volgens deze vredelievenden onrein. Eh, trouwens: Vrouwen óók hoor! Jazeker! Tijdens de menstruatie en de kraamtijd (“Het bloed der geboorte”) zijn zij onrein! -Alwéér een smoes om vrouwen apart te zetten, zullen we maar zeggen. Het is toch ook zó’n reine mensensoort, hè, die moslims. Wel wat eigenaardig dan, dat ze tegelijkertijd zo van áfslachten houden: Tenslotte vloeit er bij die gelegenheden ook nogal wat bloed. Maar ja, over al die andere tegenstrijdige aspecten van hun gel….pardon, ideologie lijken ze ook niet echt na te denken. In elk geval betekent het een nuttige toepassing van mijn kattenfamilie: Elke moslim die mijn huis zou willen betreden, zou er waarschijnlijk weer gillend uít rennen! Net als de muizen, trouwens.

  Like

 8. Joannes den Hollander zegt:

  Vanmiddag liep een dozijn onreinen provocerend op straat. Het kwam even in me op om van de vier naar de twee terug te schakelen om ze vervolgens met vol gas van het wegdek af te bulldozeren. Toch heb ik het niet gedaan. Ik spaar mijn energie tot dat we collectief de straat op gaan. Het rendement zal dan vele malen groter zijn.

  Like

 9. G.Deckzeijl zegt:

  @J.den Hollander
  Denk je dat echt? Dat Hollanders collectief de straat op gaan?
  Weet je nog wanneer ze dat voor het laatst deden? In 1981, de grote anti-kruisrakettendemo
  op het Amsterdamse museumplein.Was ik ook nog bij, uit overtuiging, omdat met een aanval van kernwapens niets te winnen valt.
  O ja, vergat ik nog: in 1973 ging half Nederland de straat op toen 150 stupide plucheplakkers het in hun nog stupidere hersens haalden om Radio Veronica uit de lucht te halen.
  En wat zijn we ermee opgeschoten? Geen donder.Het is nooit meer wat geworden met radio.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s