Merkel noemt politiebewaking voor joodse instellingen beschamend

Screenshot_17

Bondskanselier Angela Merkel in de grootste Duitse synagoge in de Rykestrasse in Berlijn

De verkiezingsgeile Angela Merkel flikflooit op alle gebieden. Nu liegt ze in de “strijd tegen rechts” brutaal, maar politiek correct tegen de bevolking. Ze heeft ertoe opgeroepen in Europa vastberaden tegen rechts-extreem gedachtegoed op te treden. Zij zou het “zeer beschamend” vinden, dat er voor joodse instellingen politiebewaking zou moeten staan, “omdat we anders steeds bezorgd moeten zijn dat zij geschonden worden.” Juist, het is alleen de vraag wie voor dat alles in aanmerking komt!

De joodse instellingen in Duitsland werden nooit tegen de NPD beschermd, ook al komen rechts-radicale jongeren wel degelijk in aanmerking voor het bekladden met hakenkruisen en de schending van joodse begraafplaatsen. Men heeft ze nooit bewaakt, anders zouden de delicten immers nooit hebben plaatsgevonden.

Wie echter heeft het Israëlische Olympische team in 1972 in München overvallen en gijzelaars doodgeschoten? De NPD misschien, of de DVU of zelfs de Republikeinen? Wie heeft in de jaren-70 om de zoveel dagen vliegtuigen gekaapt, in de lucht opgeblazen en gijzelaars vermoord om Israël te bestrijden? Dat waren toch Palestijnen met volledige Arabische rugdekking! Nog nooit van de PLO gehoord, Angela, van de “Zwarte September” of het “Volksfront voor de Bevrijding van Palestina”? Ach, Arafat heeft men daarvoor de Nobelprijs voor de Vrede gegeven en onze politici hebben hem gefeliciteerd! Niet waar!? Maar precies op dat moment begon de bewaking van Israëlische en joodse instellingen in Duitsland!

En wie heeft in Entebbe uit de passagiers joodse gijzelaars – met de groeten van Auschwitz – gezocht om dood te schieten? De NPD misschien of waren het niet links-radicale Duitse terroristen! Wie heeft de brandaanslag op het gebouw van de joodse cultuurgemeenschap in München gepleegd? Dat waren rode misdadigers zoals Fritz Teufel, goedkope verdraaister van de waarheid!

En waarom zijn nu de joodse instellingen in gevaar? Nog nooit iets gehoord over de islamitische jongeren hier, die met de zegen van de moskee Joden aanvallen? Niet voor niets willen veel Joden, bijvoorbeeld uit Frankrijk of uit Zweden, weg van Europa! Schandalig, hoe hier opnieuw door deze CDU-windvaan in de bondskanselarij het verleden en heden samengeflanst wordt! Dat wordt zelfs opgemerkt door menig commenter in de linkse “Zeit”

Bron:

http://www.pi-news.net/2013/08/merkel-nennt-polizeischutz-vor-judischen-einrichtungen-beschamend/#more-351598

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", antisemitisme, Duitsland, Geschiedvervalsing, Hypocrisie, Joden, Jodenhaat, Krankzinnigheid, lafheid, Linkse Kerk, Moslims, politici, Rotzakken. Bookmark de permalink .

8 reacties op Merkel noemt politiebewaking voor joodse instellingen beschamend

 1. Jean zegt:

  Ik heb die Duitse troela al altijd laag ingeschat maar dat ze zelfs nu, terwijl heel Europa de vernieling in gaat a.g.v. dat decadent walgelijk links beleid en geknuffel van die achterlijke gewelddadige barbaren, dergelijke positie inneemt waarbij Hitler zelfs zou bij verbleken breekt ze alle records wat betreft “onbekwaamheid”.
  Hopelijk jagen de Duitse bevolking haar terug richting DDR want daar hoort die troela thuis, niet in het westen want ze is levensgevaarlijk voor de westerse welvaart, veiligheid en leefbaarheid.

  Like

 2. oogenhand zegt:

  Reblogged this on oogenhand and commented:
  En waar zullen de Anti-Duitsers gaan staan, en waar de Anti-Imperialisten?

  Like

 3. Lucie zegt:

  Een vreselijk mens,die grijze muis………..maar hou haar in de gaten,vals en schijnheilig.

  Als zij weer wordt gekozen door het volk,zal alles nog vele malen erger worden,voor de Duitsers en Nederlanders.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Lucie 13.46. uur. Beste Lucie, mevrouw Merkel is niet te vertrouwen. Er zijn ernstige verdenkingen, dat zij Spitzel geweest is van de Stasi. Dat verklaart ook haar liefde voor het POLITBUREAU te BRUSSEL van de communistische EUSSR. Als deze trut, en de CDU de verkiezingen winnen, gaan we ALLEMAAL FAILLIET IN HEEL EUROPA!

   Like

 4. Tistochwat zegt:

  Wat ziet ze er op die foto uitgeslapen uit?
  Meestal staat ze afgebeeld als een soort zwakzinnige zombie die zwaar beneveld is.

  Like

 5. Jan zegt:

  Wahlkrampf 2013

  Ook leuk: regen ruïneert 100.000 ‘eco-vriendelijke’ posters
  http://www.thelocal.de/politics/20130819-51465.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s