Nigel Farage suggereert dat een ‘gewelddadige’ revolutie tegen Brussel de enig manier voor de koppige EU-landen zou kunnen zijn om hun democratie te redden.

Screenshot_13

De UKIP-leider zegt dat het lijden in het gebied rond de Middellandse Zee een ´kritiek punt´ heeft bereikt. Hij vergelijkt de krachten die de problemen moeten oplossen en die zijn aangenomen door de EU-leiders met het Duitsland van Hitler. Hij zegt dit in een interview met de controversiële radiopresentator Alex Jones.

Nigel Farage was gisteravond het middelpunt van een conflict, nadat bleek dat hij gesuggereerd had dat ‘geweld’ gerechtvaardigd kon zijn om de EU-bureaucraten ten val te brengen. De UKIP-leider waarschuwde dat de EU afkoerste op een ‘revolutie’ en zei dat gewelddadig protest de enige weg zou kunnen zijn voor de Zuid-Europese naties om hun democratie te redden. Hij voegde eraan toe: “Ik zie dat het lijden van de mensen in Zuid-Europa een echt kritiek punt bereikt en ik denk dat het gevaar dat Zuid-Europa bedreigt een vuurtje is en dat vuur zou kunnen leiden tot iets dat op de een of andere manier kan leiden tot een  gewelddadige revolutie.

Bron:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2396322/Nigel-Farage-EU-faces-violent-revolution.html#ixzz2cIsHtf7P

Auteur: Brendan Carlin

Samengevatte  vertaling uit het Engels door:

Wachteres

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Eurocrisis, EUSSR. Bookmark de permalink .

35 reacties op Nigel Farage suggereert dat een ‘gewelddadige’ revolutie tegen Brussel de enig manier voor de koppige EU-landen zou kunnen zijn om hun democratie te redden.

 1. G.Deckzeijl zegt:

  OPGEROT MET AL DIE NIEUWE COMMUNISTEN, óók in NL, zoals bv. Rutte II & consorten.

  Like

  • JiepMK zegt:

   De Lega Nord en de Golden Dawn gaan eerst demografische orde op zaken stellen in die landen, daarna wordt de terugkeer naar monetaire soevereiniteit geregeld.
   De basis voor een stijgende welvaart per capita is hiermee gelegd met als gevolg het herontdekken van de waarde van de natiestaat door de burgers van die individuele staten.

   Like

   • E.J. Bron zegt:

    Als ze de Joden dan maar met rust laten! (gouden Dageraad heeft behoorlijke antisemitische trekken!)

    Like

   • JiepMK zegt:

    In de basis ben ik dat volledig met je eens en natuurlijk steun ik Israel onvoorwaardelijk. Aan de andere kant moeten we ons realiseren dat de aangerichte schade enorm is, de Griekse jeugdwerkloosheid bedraagt 65%. Waar gehakt wordt vallen spaanders, zo is het nu eenmaal. Dus als dat betekent dat de joden naar Israel moeten worden verhuisd, niet zo ver weg immers, dan moet dat, het doel heiligt de middelen.

    Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   Nigel Farage heeft volkomen gelijk. Het is toch snotverdomme een gore schande, dat Mitterand en Kohl het voor elkaar kregen, op de top van Maastricht, in 1992, dit NIEUW COMMUNISME in te stellen onder de naam EU! Terwijl de oud leider van de Sowjet Unie, Europa hiervoor gewaarschuwd heeft. Maar willens en wetens, heeft men de EU erdoor gedrukt, met vooral de Liberalen, de links-liberalen, de socialisten, en de christen-democraten als de grootste pleitbezorgers-jaknikkers. Tevens schiet het mij in het verkeerde keelgat, dat MARX RUTTE, bij de regeringsverlaring van FC KNUDDE-pvda/vvd kabinet- meende Wilders te moeten afzeiken, door hem de schuld te geven van het mislukte Catshuisoverleg. Terwijl Wilders juist de rug recht hield, en niet een blanco cheque wenste te tekenen, met nog meer lastenverzwaringen voor bedrijfsleven en burgers! En daar is die PINOKKIO RUTTE nu volop met SAMZWAM mee bezig. En dat ook nog om het GEDROCHT EU tevreden te stellen. Deze 2 clinic clowns, verkopen het eigen volk als slaven aan Brussel!

   Like

 2. G.Deckzeijl zegt:

  Speaking of which: hier is zo’n nieuwe communist, tw. looprekpiloot J.Klijnsma, die de kijker aan de neus probeert te hangen dat om zich heen grijpende armoedeproblemen opgelost kunnen worden met een…(schrik niet) tientje per jaar….., te verdelen via allerlei subsidiesponzen..!!!
  http://www.eenvandaag.nl/economie/46853/thema_uitzending_armoede
  En dan wil die nep-socialistenBENDE van haar óók nog aan een JSF beginnen incl. tussen de 6 en 8 miljard door uw strot persen. Snapt u het nog? Ik allang niet meer.*
  En hier heeft Klijnsma ook aan meegewerkt: de nieuwe “fraudewet” van 1 jan 2013.
  http://tinyurl.com/dxkxkvb
  Ouderen van Nederland: laat ze niet binnen. Door geschifte SVB-ambtenaren(die naar het zich laat aanzien zelf regeltjes bedenken zodat nog verder op de AOW gekort kan worden, om H.Kamp veren in z’n VVD-reet te steken) beticht worden van “samenwonen” terwijl je kilometers uit elkaar woont, is je reinste bestuursFASCISME!
  *wanneer komt dit volk van katuitdebookijkers eindelijk in opstand.???

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Ik heb die uitzending gezien en ik heb me aan één stuk zitten ergeren aan dat grijnzende mens dat de armoede wel eventjes gaat oplossen!
   Ze had het alsmaar over het op orde krijgen van de begroting zoals men dat in zijn huishouding ook doet (of gelijksoortig gewauwel); het sloeg nergens op.
   Mij stelde ze in elk geval totaal niet gerust.
   Ze geeft ons geld liever uit aan de JSF dan aan de armen en bejaarden.
   Hoe moet die armoede trouwens worden opgelost als de (r)overheid gewoon doorgaat met het over de balk smijten van ons belastinggeld?
   Wie moet die ‘armoedebestrijding’ dan betalen?
   En weer werden de (rooie) kijkers die zelf niet kunnen nadenken, misleid.

   Like

 3. DonnaDolce zegt:

  Fantastisch, ik ben fan van Nigel Farage. Hij zegt het zo lekker recht voor zijn raap.

  Like

 4. G.Deckzeijl zegt:

  … tussen de 6 en 8 miljard BEZUINIGINGEN door uw strot persen, moest er staan, want
  dat zijn de feiten.
  Bezuinigen = minder geld uitgeven. Bezuinigen is dus niet: de burger meer geld vragen, lees: z’n lasten steeds verder verhogen en DAT vervolgens bezuinigen noemen. Want dat is nl. niets anders dat smerige Haagse propaganda. Hoe ging dat ook alweer over propaganda? Nee, niet iets van Rutte I en II, stukken OUDER, van vóór 1933 zelfs, toen was de volgende spreker er al mee bezig. Kijk naar het eerste gedeelte van deze toespraak:(de rest is NIET van toepassing)
  http://tinyurl.com/6v4z43c

  Like

 5. Jan zegt:

  Antwoord van Brussel:
  “Farage roept op tot een gewelddadige omverwerping van een democratisch instituut. Daarom zien wij ons genoodzaakt zijn onschendbaarheid als politicus op te heffen en zullen overgaan tot strafrechtelijke vervolging.”

  Hoogachtend:
  Herman Freisler von Rompuy

  Like

  • koddebeier zegt:

   democratisch ?????????????????????????????

   Like

  • Mary zegt:

   Laat de formaliteit “Hoogachtend” in deze maar zitten hoor Rompertje, wij hebben jou toch ook niet hoog zitten smerige oplichter! Hoe je ook zal tegensputteren uiteindelijk zal de gehele bevolking van Europa ieder met hun regering genadeloos afrekenen, zo ook met jou en je kornuiten en is alsnog het spel uit gespeeld.Wij maken nu heel duidelijk ons statement GEEN EUROPA EN GEEN EURO!!! EIGEN BAAS IN EIGEN LAND!!!ALLE BEVOEGDHEDEN TERUG DRAAIEN WANT DE REVOLUTIE WORDT EEN FEIT!!!

   Like

  • Tistochwat zegt:

   Hoe durft die kwaadaardige kobold dit te zeggen?!!

   Like

 6. G.Deckzeijl zegt:

  Het Brusselse Kremlin heeft nada-niks met democratie te maken.

  Like

 7. G.Deckzeijl zegt:

  Klassieker!!!

  Like

 8. Henk der Niederländer zegt:

  @ Jan

  Zo zal het niet echt gaan maar dat men al lang bezig is om Farage kalt te stellen staat als een paal boven water.
  Ook bovenstaand intervieuw zal ter zijner tijd tegen hem gebruikt gaan worden, Iets wat Farage maar al te goed begrijpt en doordat hij op deze manier door blijft gaan vraag Ik me af welk verweer hij zal gaan voeren tegen de fascisten uit brussel tegen de tijd dat zijn schoentjes echt nauw gaan worden.

  Like

 9. G.Deckzeijl zegt:

  Wholesale revolution..!!!

  Like

 10. Jean zegt:

  Dat geweld ‘tegen’ die ordinaire EU schurken komt er sowieso en de eerste die dat zullen ondervinden zijn die schijnheilige Drievuldigheid, er heeft nooit een grotere misdaadorganisatie in Europa bestaan dan deze huidige geld-verbras-industrie onder de naam EU gedrocht.
  Tot op heden hebben ze enkel gesloopt in Noord Europa en verbrast in Zuid Europa en via Oost Europa massaal misdaad binnen gehaald aangedikt met achterlijke gewelddadige barbaren uit Noord Afrika, samengevat: een vernietigende toestand die om wraak roept tegenover de veroorzakers van die ellende en die veroorzakers zijn die ordinaire geldschrapers liggend in dat EU gedrocht een gedrocht wat MOET afgebroken worden tot op de grond en de criminelen voor een rechtbank brengen ter veroordeling voor hun gepleegde misdaden om ze nadien over te dragen aan de burgers die dan de mesthoop wel zullen opruimen.

  Like

 11. henk schroemges zegt:

  Gaan we allemaal het schouwspel aanschouwen als de valbijlen met een droge klap minstens 100.000 koppen laten rollen van die politiek correcte, linksige wegkijkende, zakkenvullende ,nuttige idioten en criminelen die momenteel aan de knoppen staan. Dat moet toch wel een zeer bevredigend schouwspel zijn geweest toen in 1789.

  Like

 12. koddebeier zegt:

  Graag, kan het vandaag nog ???

  Like

 13. Wachteres zegt:

  @ Koddebeier, laat ze toch lekker stomp! 😆

  Like

 14. luckybee zegt:

  Zo lang als wij de leer van Jezus Christus niet verlaten, ben ik er bij.Alleen met de leer van Jezus Christus krijgen wij een democratie terug anders niet.

  Like

 15. G.Deckzeijl zegt:

  @Luckybee, 18:23
  jij bent compleet gestoord.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s