Schaft Duitsland de geslachten af?

Screenshot_2

Als je een mens uit de 19e eeuw met een tijdmachine naar het Duitsland van 2013 zou kunnen teleporteren, dan zou hij zich waarschijnlijk binnen een week laten opsluiten in een gekkengesticht. Hij zou namelijk pedofielen zien, die ongestraft 5-jarigen mogen lastigvallen, seriemisdadigers die bestraft worden met “vertrouwelijke gesprekken”, feestelijke optochten, waarbij homoseksuele sadomasochistische mannen in leer elkaar onder luid gejubel de vinger in de anus steken en stelende zigeuners, die hun omgeving in vuilnisbelten veranderen en op de stoep schijten, terwijl even verderop mensen staan die “verblijfsrecht voor iedereen” eisen op kartonnen borden en diegenen, die iets tegen hebben op dit vuil en deze stank beschuldigen van “racisme”.

Hij zou vast en zeker ook helemaal ondersteboven zijn van de waanzinnige “gendering” – dus de afschaffing van vrouw en man. Heel plotseling zou voor hem het normale niet meer normaal zijn. De waanzin zou tot verstand zijn uitgeroepen. Plotseling zou hij toiletten voor vrouwen, mannen en “dingesen” zien. Zijn vrijwillige opname in een gekkengesticht zou hij waarschijnlijk vanaf 1 november ondertekenen. Dan wordt namelijk in de geboorteakte geen geslacht meer ingevuld, zodat het “dinges” op zeker moment zelf kan beslissen of men “mevrouw Karl-Heinz Meier” zou willen heten. Gekkenhuis Duitsland!

BILD”:

Vanaf 1 november hoeven ouders bij de registratie van hun kind in het geboorteregister niet meer te kiezen voor “jongen” of “meisje”. Een verandering in de wet op de burgerlijke staat het dan aan ambtenaren van de burgerlijke stand toe om het vakje “geslacht” in de geboorteakte open te laten.

Schaft Duitsland de geslachten af?

Nee! CDU-familiedeskundige Peter Tauber (38) tegenover “BILD”: “De regeling maakt het voor interseksuele mensen mogelijk om later zonder druk te beslissen hoe ze willen leven.” Het openhouden van het vakje “geslacht” werd juist gekozen om het fundamentele principe van de twee geslachten NIET te doorbreken, maar gewoon open te houden.

Screenshot_5

Bestaan er in andere landen zulke regelingen?

Ja. India, Brazilië, Kosovo en België bijvoorbeeld hebben gelijksoortige regelingen volgens welke “niet te bepalen” kan worden geregistreerd. Australië is tot nu toe het enige land ter wereld, waarin een derde geslacht door de staat wordt erkend. Daar wordt “different” (anders) in alle documenten vastgelegd. In Duitsland is men van plan om in het paspoort behalve “m” (male – mannelijk) en “f” (female – vrouwelijk) vanaf november ook de “x” toe te laten.

Wat zijn interseksuelen?

Per jaar worden er in Duitsland ongeveer 300 tot 400 baby´s geboren zonder duidelijke vaststelling van het geslacht (bijvoorbeeld met eierstokken EN testikels). Tot nu toe werden ouders gedwongen een keuze te maken, vaak werden baby´s zelfs aan de geslachtsdelen geopereerd wanneer de vorming van penis of clitoris niet duidelijk was. Dat leidde later vaak tot problemen en zware psychische belasting van de betrokkenen, wanneer de vaststelling van het geslacht later foutief bleek te zijn.

In de praktijk beslist ongeveer 60% van de interseksuele jongeren er later voor om vrouw te worden, 20% blijkt in de loop der puberteit duidelijk man te zijn. De rest (ongeveer 20%) blijft een twijfelgeval.

Wie beslist of het geslacht onduidelijk is?

Volgens informatie van “BILD” is de daartoe noodzakelijke rechtsverordening nog niet klaar. Misschien moet een doktersattest worden voorgelegd. De stem van de ouders alleen volstaat niet. Daarmee dient verhinderd te worden dat ouders zonder daadwerkelijke reden de vraag naar het geslacht van het kind openhouden.

De staatssecretaris van Binnenlandse Zaken Ole Schröder (41, CDU) tegenover “BILD”: De nieuwe regeling voor kinderen met onduidelijke geslachtskenmerken is nadrukkelijk geen invoering van een derde geslacht. In het vervolg hoeven ouders, in de weinige gevallen die er op dit gebied voorkomen, niet meer onder druk van de ambtenaar burgerlijke stand het geslacht vroeg vast te leggen. Dit heeft al tot tragische foutieve beslissingen voor de betrokken kinderen geleid. Door de veranderingen in deze wet worden de grenzen van de geslachten niet afgeschaft. De indeling in twee geslachten blijft het fundament van onze rechtsorde. Interseksuelen moeten daarom ook in de toekomst voor een geslacht kiezen. Daar verandert de wet op de burgerlijke stand niets aan.”

Screenshot_6

Bron:

http://www.zukunftskinder.org/?p=43218

Auteur: Ambre66

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Duitsland. Bookmark de permalink .

14 reacties op Schaft Duitsland de geslachten af?

 1. Republikein zegt:

  Werd onlangs niet voorspeld dat binnen 50 jaar de man niet meer nodig is voor het voortbestaan van de homo sapiens?

  Like

 2. guusvelraeds zegt:

  Sinds in Nederland de stationskantoren, stadskantoren en weet ik wat al niet meer, niet meer bemand maar “”bemenst”” worden is het maatschappelijk welbevinden een heel stuk voorruit gegaan moet ik zeggen. Wie dat geloofd die mag het zeggen. Grote bull-shit is het om allerlei van ver gezochte maatschappelijke problemen op voorhand te willen elimineren. Dat deze wet vooral ingegeven is door links maakbaarheid denken zal duidelijk zijn. Zal nooit lukken. Om voor 300 tot 400 voorkomende uitzonderingen meteen al bij de aangifte een niet man en niet vrouw zijn hokje aan te kruisen is ver voorbij het doel geschoten. Het man of vrouw zijn beleef je niet in een hokje in je paspoort of waar dan ook. Wat wel belangrijk is en waarmee je tegelijkertijd ook een meer menselijke maatschappij schept is dat achteraf de wet enige soepelheid voor wijziging inbouwt mocht blijken dat iemand inderdaad zich meer vrouw dan man voelt of omgekeerd. Om terug te komen op dat bemannen of bemensen, nauwelijks een vrouw in Nederland zal zich achtergesteld voelen als morgen op een of andere werkplek tegen haar gezegd wordt wil jij vandaag het loket van 09:00 uur tot 12:00 uur bemannen. De vrouw die zich dan achtergesteld voelt die wil ik nog zien. Los van alles, ik zou de vraag wil jij het loket bemensen niet uit mijn bek krijgen.

  Like

 3. Henk der niederländer zegt:

  Dan ben Ik 110 @ Republikein
  Mag Ik dan zeggen dat Ik de gelukkige en lollige tijd nog meegemaakt heb.

  Like

  • Republikein zegt:

   Uiteraard, Henk, maar de daad blijft wel bestaan,denk ik tenminste.

   Like

   • Tiny zegt:

    Kan ook middels kunstmatige inseminatie hoor, geen probleem 😉

    Maar in Duitsland zijn ze navolging van Zweden op dat punt ook al helemaal knetter en knettergek geworden. Of die strepen in de lucht dan toch invloed hebben? Maar dan vraag ik me af, waarom zijn we hier, die op dit blog onze reacties plaatsen dan nog wel normaal? Nou bedenk me dus tijdens dat ik dat opschrijf, dan zijn wij misschien wel degenen die de boel moeten redden van de ondergang of zo . LOL

    Like

 4. Lucky9 zegt:

  Deze idiote onnozelheden komen er niet toevallig. Zij dienen om de massa bezig te houden met een debiel debat en af te leiden van het enige debat waar de stembusgang echt zou moeten over gaan. Gooien we de euro en de Turken c.q. islamieten buiten? Ja/Nee.

  Like

  • JiepMK zegt:

   Volledige monetaire integratie van de euro zal na de herverkiezing van Merkel dit najaar een feit zijn, eurobonds worden dan ingevoerd en de ECB krijgt meer bevoegdheden toebedeeld. Ze gaan er alles aan doen om de velocity aan te jagen, dat zal leiden tot nieuwe bubbels en een gestaag dalende welvaart. Asset inflatie bij dalende lonen, killing voor de koopkracht. Warmlopen voor 100 miljoen Turken die willen mee-eten zie ik dan niet zo snel meer gebeuren, dat is dan weer het voordeel, ik probeer het maar positief te bekijken.

   Like

  • Republikein zegt:

   Gewoon blijven neuken, en tussendoor uit de EU, weg met de euro en islamieten enkele reis terug. Opgesodemieterd.

   Like

 5. Daiyu-ninja zegt:

  off topic.
  Martien Pennings:
  Ik heb een andere link gevonden.

  testosteron voor Femke
  26 februari 2008

  de dokwerker -gnu wikipediaVrouwen?

  Femke Halsema vindt dat het testosteron uit het debat moet. Dwars door het debat zelf, lijkt ze daarmee toch vooral te mikken op de mannen die het debat voeren, zoals Jan Marijnissen. Jan pakt met verve met argumenten en een mooie begrenzende toon tegelijk, zijn wilde collega aan.

  Dat moet van Femke allemaal anders met meer begrip en respect en argumenten…… net zoals zij dat doet als ze mannen aanpakt en poogt te castreren (hoe haal je anders het testosteron eruit?) .

  Hoe zit het trouwens met het testosteron van die stevige dokwerker (februaristaking) die vandaag ook in het nieuws was?

  Denk nog eens aan Femkes uitspraak:

  ,,Wat zou het een verademing zijn als zij eens wat meer anti-man werd en wat minder anti-islam.” (maart 2005 NRC)

  Misschien dat we in het kader van de gelijkstelling tussen mannen en vrouwen Femke een testosteroninfusie kunnen geven. Voor mijn part afgetapt bij gevaarlijke types, maar aub niet bij Jan Marijnissen.
  http://joepzander.wordpress.com/2008/02/26/testosteron-voor-femke/

  Like

 6. Kom laat ik ook eens zeuren; zou het niet meer voor de hand liggen dat de afkortingen M. of F. in een DUITS paspoort staat voor Mann of Frau ipv. Male of Female, duitsers hebben het niet zo op vreemde talen…. 🙂

  Like

 7. Tom Hendrix. zegt:

  Dat krijg je er nu van, als de zgn. 1968 “bloemenkinderen”, hippies, en SOCIALISTEN hun “mars door de instituties”, laat maken. De idiotie ten top, en we hebben het maar te slikken, de hele omroep, de pers, en msm zijn compleet geinfecteerd door de rode pestbacil. En alles onder het motto: ” het moet toch kunnen”. Krijg nu de geest maar weer eens in de fles. Wat ben ik blij dat ik geen 18 jaar meer ben, deze hele waanzin stort ons on de afgrond. Dit doet mij denken aan de uitspraak van Friederich Nietschze: “Umwertung aller Werte”. Zum kotzen!

  Like

 8. henk schroemges zegt:

  Kunnen ze het begrip weekdier niet in het paspoort zetten. Die zijn dacht ik ook geslachtsloos. Wellicht dat dit woord al ongeveer 50 jaar in heel veel paspoorten van heel veel Nederlanders staat, vooral die aktief zijn in de (linkse)politiek.

  Like

 9. Paardestaart zegt:

  Dus een kind met X in z’n paspoort ondervindt geen last van zijn begrijpende matties, maar een nog niet besloten kwee die de verkeerde sexe wordt toegedicht heeft ernstig te lijden?

  Weer zo’n maf schijnprobleem dat ons moet afleiden van belangrijke zaken..Feministen respecteren, kinderrechten bevorderen, homohuwelijk is er door, christelijke ambtenaren in hun hok gejaagd – nou nog ff de geslachtelijk zwevenden gerieven.. Kijken wat het lijje kan folks! 🙂

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s