Tegen de leugenmachine van het NOS-journaal is geweld eigenlijk morele plicht, maar toch af te raden

Screenshot_14

(Door: Martien Pennings)

Dat tegen de leugen-en-verzwijg-machine van het NON-journaal zelfs geen geweld helpt, geldt natuurlijk voor alle systeem-media: geweld tegen hun liegende en verzwijgende vertegenwoordigers of tegen hun faciliteiten zou zwaar op de plegers van het geweld terugslaan. De enorme machinerie van het monopolie-mechanisme zou de geweldplegers  demoniseren.  Tegen de gecoördineerde propaganda-krachten van Knevel & Van den Brink (of Pauw & Witteman) in samenwerking met het NON-journaal, Volkskrant, NRC en Trouw is verzet zinloos.

Toch zou wat mij betreft tegen vooral  één onderdeel van het media-monopolie-systeem geweld niet alleen moreel verantwoord zijn, maar zo langzamerhand zelfs moreel verplicht. En dan heb ik het over de berichtgeving rond Israël, waarin de “mainstream”-media blijkbaar bewust bezig zijn via Israël-demonisering de haat onder de islamitische 5e colonnes in het Westen te bevorderen. Ze zijn eveneens bezig aan te sturen op een volgende Holocaust, deze keer uit te voeren in het Midden- Oosten door de bevriende islamitische krachten. Ik sprak zeer recentelijk wat jonge Neder-Marokkanen: ze vertelden me in volbloedige ernst dat Israël achter al dat geweld in Egypte zit. De Jodenhaatgekte onder deze 5e colonne  wordt zeer, zéér onderschat. En ze worden niet alleen via de schotelantenne consequent aangehetzt door al-Jazeera, ook  onze systeem-media doen precies hetzelfde, net als de linkse politiek met als boegbeeld Timmerfransje.

Ik neem als voorbeeld van de cultuurbrede hetze, die niet alleen in Nederland maar in het hele Westen tegen Israël wordt gevoerd, het NON-Journaal. Monique van Hoogstraten is een antisemitische dame die als correspondente voor dat NON-journaal van uw belastinggeld een volstrekt eenzijdige berichtgeving rond Israël verzorgt. Ze laat geen gelegenheid voorbij gaan Israël te belasteren en de nazistische en genocidale Palmaffia’s als slachtoffers voor te stellen.

Alles wat ze zegt is gelogen en alles wat waar is, verzwijgt ze. Misschien omdat het toch wat ál te opvallend zou zijn als op dit moment van Syrië- en Egypte-slachtingen en Irak-aanslagen het NON-journaal een demoniserings-item rond Israël zou brengen, is Van Hoogstraten nu uitgeweken  naar een van de collaboratie-kranten. Deze keer heeft de “correspondente” een “Palestijnse” gevonden die via een interview het liegen en verzwijgen voor haar verzorgt. Het interview staat in Trouw, een krant die nog is voortgekomen uit het verzet tegen de nazi’s in 1940 – 1945. Alle vaste lieg-en-verzwijg-thema’s die de Israël-haat moeten aanwakkeren worden in dat interview bespeeld. Dat interview is een diepe, diepe schande.

Ik heb dit jaar al vier keer uitgebreid aangetoond hoe Monique van Hoogstraten al liegend en al verzwijgend Israël demoniseert.

1) Monique van Hoogstraten lapt namens de NOS alle journalistieke principes aan haar fascistische laarsjes
2) De Jodenhaat van het NOS-journaal en correspondente Monique van Hoogstraten nogmaals aangetoond
3) NOS-journaal en Monique van Hoogstraten: extra Jodenhaat op Israëls verjaardag
4) Monique Hoogstraten (NOS) en de paperclip op het bureau van Netanyahu

Maar het helpt niks, want ik ben marginaal, het weblog waarop ik schrijf is marginaal, terwijl alles wat mainstream en gesubsidieerd is in dezelfde leugens gelooft en de verzwijgingen niet opmerkt, simpelweg omdat ze niks weten van de geschiedenis van Israël. De hele Westerse “bovencultuur” is inzake Israël – en de islam – incompetent, gehersenspoeld, krankzinnig, onwetend, antisemitisch.

Ik kan nu alle leugens en verzwijgingen in dat interview in Trouw met die “Palestijnse” van Monique van Hoogstraten wéér gaan analyseren en blootleggen Maar het helpt niet. Nauwelijks iemand hoort mij. Soms lukt het me om aandacht te krijgen door te schelden. Dan wordt ik althans gelezen, maar een merkbare impact op het liegen en verzwijgen heeft het niet.

Deze keer probeer ik op te vallen door geweld in het kader van verzet-als morele-plicht aan de orde te stellen. Ik stel vast dat de enige weg om de Jodenhaat-hetze te stoppen, namelijk geweld, óók geen begaanbare weg is, want de monopolisten zullen dit signaal van uiterste morele nood tot een nieuw wapen in de hetze omsmeden. Dus nee, lezers: dit is géén oproep tot geweld. Dit is een oproep om het na te laten. Maar uitdrukkelijk niet omdat het moreel onverantwoord zou zijn. We moeten alleen om praktische redenen het Kwaad voorlopig zijn monopolie laten.

Misschien moet ik nóg een keer uitleggen hoe dit Kwaad is ontstaan. Het is begonnen in 1973 toen een oude Europese machtselite, geconfronteerd met de chantage van de olielanden, een deal sloot met de OPEC, neen met de Arabische landen, nee, nog beter: met de islam. De deal luidde: vrijwaring van “Palestijnse” terreur (die kwam er toch maar dat kwam dan zogenaamd omdat Arafat de terroristen “niet in de hand had kunnen houden”), ongestoorde olieleveranties, veel respect voor de islam, immigratie vanuit islamitische landen naar Europa en vooral “kritisch” richting Israël. Die oude Europese (en vooral Franse) machtselite maakte van de nood een deugd en dacht in collaboratie met de Arabische islamieten een “Mediterrane wereldmacht” te kunnen worden die met Amerika zou kunnen concurreren.

Toevallig was sinds 1967 een opstandige aanstormende generatie begonnen aan een “mars door de instituties”. Die generatie wilde afrekenen met een verleden dat als “imperialistisch” en kolonialistisch” werd gezien. Daarin paste precies de Arabier als zich bevrijdende exoot die eeuwenlang door de perfide blanke was onderdrukt. Met als kampioen natuurlijk “de Palestijn” het ultieme slachtoffer van de “neokoloniale macht” Israël.

Aldus ontstond een perfecte synergie op de punten islamliefde en Israël-haat tussen een pragmatische oude machtselite en een “idealistische generatie van 1967”.

Inmiddels is de oude machtselite uitgestorven en heeft de generatie van 1967 zich al minstens één maal gekloond. Ze beheerst, ik heb het al honderd keer gezegd, alle subsidiestromen en ze beheerst ze Europa-wijd. Door hun monopolie in de politiek, de media en het onderwijs hebben ze een volstrekte pensée unique gecreëerd, die, zoals gezegd, van islamofilie en Israël-haat en dus van leugens en verzwijgingen aan elkaar hangt.

De ware geschiedenis en actualiteit rond Israël en “de Palestijnen” alsmede de 1400 jaar oude werkelijkheid van de nazislam is inmiddels ruim beschreven en inderdaad is de  quasi-elite zich inmiddels steeds meer bewust aan het worden van dat conglomeraat van  leugens en verzwijgingen dat ze al dik veertig jaar omarmen, maar precies omdat ze dat conglomeraat al zo lang omarmd en uitgedragen hebben, kunnen ze niet meer terug zonder een enorm gezichtsverlies. Dus gaan ze gewoon dóór en zit bijvoorbeeld zo’n Monique van Hoogstraten niet in een dwangbuis en staat ze ook niet voor een Neurenberg 2.0-tribunaal maar is ze “correspondente” voor het NON-journaal. En liegt. En verzwijgt. En liegt. En verzwijgt. En liegt. In haar Gooise meisjes-van-betere-huize-sociolect, waarin de letter “a” héél specifiek uitgesproken wordt.

De gevolgen van de weigering van de nep-elite om gezichtsverlies te lijden, beginnen apocalyptische vormen aan te nemen: als de netwerken van deze nep-elite niet op korte termijn verscheurd worden, zullen ze Israël uitleveren aan de laatste Holocaust en een geïslamiseerd en ge-Libaniseerd Europa scheppen met ge-Beiroetiseerde steden, een Europa dat de eerste paar honderd jaar niet meer uit de bloedige chaos zal komen. Indien ooit.


Screenshot_16
Moniekje doet een stand-upje: “Elke Palestijn kent wel iemand die in een Israëlische gevangenis zit of heeft gezeten . . . .” Het stand-upje is tegen de achtergrond van een betonnen muur. Maar . . . . . wat lijkt die muur toch op “de Muur” die langs een paar stukkies van de grens van Israël met “de Westbank” loopt. Dat móét toeval zijn, want je denkt toch niet dat Monique Hoogstraten van het NON-journaal aan subliminale hersenspoeling doet? Ah, nu zie ik het: dat is dus de “Ofer-gevangenis” waar een terrorist is overleden, zogenaamd door inadequaat medisch handelen van Israëlische medici. Ja, te midden van de bloedbaden in het Midden-Oosten is dit zeker nieuwswaardig! Vooral ook omdat het een leugen bleek. Moniekje vindt het vast jammer dat er door het nieuws uit Syrië en Egypte zo weinig aandacht is voor de boycot van Israëlische producten uit Samaria en Judea.

_____________________________________

Door:

Martien Pennings

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antizionisme, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, NOS. Bookmark de permalink .

13 reacties op Tegen de leugenmachine van het NOS-journaal is geweld eigenlijk morele plicht, maar toch af te raden

 1. Jean zegt:

  Tegen die leugengedrochten zoals de NOS, BRT, VTM e.d. is maar één remedie: niet naar kijken en dat ook bekend maken, als genoeg mensen afhaken dan beginnen die TV verpesters lees: reclamegedoe, af te haken en zal er snel een ander liedje gezongen worden.
  Wij vragen geen linkse, geen rechtse, geen centrum gemanipuleerde informatie, het enige wat wij vragen is ‘eerlijke neutrale objectieve informatie’ komt daardoor e.o.a. waardeloze in zijn nakie te staan, so what, de burger heeft RECHT op ‘eerlijke neutrale objectieve informatie’, als dat niet kan dan moet de “verplichte” bijdrage afgeschaft worden en worden het maar zelfstandige zenders.
  Maar er vreten teveel leeglopers mee aan de vetstokken w.w.z. dat er weinig zal veranderen want in de money in the pocket steken zijn ze super incl. links lullen en rechts vullen.

  Like

 2. Roelf-Jan Wentholt zegt:

  Een van de meest walgelijke leugens die de Nederlandse pers heeft opgediend, betreft de zaak al-Durah. Dit jongetje zou zijn doodgeschoten door het Israelische leger. Het speelt lang geleden maar het is een zeer typerende zaak die toont hoe blind de Westerse pers zich houdt voor Palestijnse leugens. En al gebeurde dit alles al in het jaar 2000, het blijft erg belangrijk er op terug te komen. Want door de verslaggeving over al-Durah werd diepe haat tegen joden en Israel gezaaid. Mohammed Merah, ook zo’n fijne jongen, werd op deze manier door de Westerse pers krachtig geinspireerd tot moord op joden. Velen zullen Merah volgen, geen twijfel over mogelijk. En zij zullen hun inspiratie voor een groot deel vinden bij het Westerse journaille. Onvoorstelbaar.

  Iedereen die even de tijd neemt om te achterhalen wat er echt gebeurde inzake al-Durah zal heel snel uitvinden hoe het zit. Er is een uitstekende website over die zaak gemaakt: http://aldurah.com/

  Die site is traag maar het is het wachten waard. De pagina waarop heel helder het beeldmateriaal wordt uiteengerafeld is hier te vinden: http://aldurah.com/the-al-durah-incident/the-evidence/

  Like

  • guusvelraeds zegt:

   Het leugenachtig opgezette Palestijns al-Durah project dat zoals U zegt klakkeloos werd overgenomen door de westerse pers en dat nog nauwelijks of niet werd gerectificeerd door het westers journalistieke schorem werd een trigger voor een hele hausse aan nieuwe wreedheden op Israëlische burgers. Wat op mij het meeste indruk heeft gemaakt is de lynchpartij in datzelfde jaar op twee verdwaalde Israëlische reservisten die zich vergist hadden in een afslag. Op 12 oktober, 2000, werden deze twee Israëlische reservisten die dienden als militair chauffeur, Vadim Nurzhitz en Yossi Avrahami, die per vergissing een Israëlische controle post hadden gepasseerd gearresteerd. Hun arrestatie gebeurde bij een wegversperring van de Palestijnse Autoriteit. De reservisten werden gevangen genomen door PA politieagenten en overgebracht naar een lokaal politie bureau in Ramallah. Toen zich het gerucht verspreide dat er twee IDF soldaten in het gebouw zaten verzamelde zich een hysterische meute van meer dan 1000 Palestijnen rond het politie bureau, terwijl ze schreeuwden om de dood van de Israëliërs. Kort daarna bestormden de Palestijnse relschoppers het gebouw en sloegen en staken de soldaten dood. Op dit moment, verscheen een Palestijn (later geidentificeerd als Aziz Salha) in een raam van het politie gebouw en liet zijn handen doordrenkt met bloed aan de meute zien. Hierop volgde een orgie van vreugde kreten. Een van de soldaten werd vervolgens door het raam naar buiten geworpen en met schoppen en slagen onteerd door de meute die in een roes van opgestookte razernij was. De twee ontstelde lichamen werden na de lynchpartij naar het Al-Manara plein in het centrum van Ramallah gesleept waar snel een overwinningsfeest van start ging, gevierd door dezelfde meute en bewoners van Ramallah die zich hierbij aansloten.

   Like

 3. G.Deckzeijl zegt:

  Hier bericht de nos ook niet over.
  http://dereligievandevrede.nl/archieven/265

  Like

 4. Jade zegt:

  Zeer goed geschreven, Martien…

  Like

  • wouteenhoorn zegt:

   Ja, als ik links was en ik las dit zou ik onmiddellijk van standpunt veranderen.Maar ja welke linkse hufter leest dit? Blijft moed houden. Je weet maar nooit of het Nederlandse publiek eens wakker gaat worden.

   Like

 5. koddebeier zegt:

  De Nederlandse pers of de media propagandamachine van oude nazi duitsland daar zit niet zoveel verschil in.
  Of het nou socialisten of nationaal socialisten zijn ze hebben de media in hun zak en die kraaien hun mening.

  Like

 6. BertG. zegt:

  Iets wat off-topic.
  Het laat wel het theater erom heen zien.
  http://www.dagelijksestandaard.nl/2013/08/zelfde-moslimbroeder-vijf-keer-gedood
  (er was ergens een artikel over hier)

  Like

 7. Tom Hendrix. zegt:

  Helemaal eens met het artikel van Martien Pennings. De ellende begon na 1967, toen de zgn. “bloemenkinderen”, en rode dwaallichten van met name de Partij van de Allahtonen (pvda) begonnen aan hun VERWOESTENDE MARS door de INSITUTIES, en met hun gore vieze RODE PEST, de hele maatschappij naar de verdommenis hebben geholpen. Ik kijk nooit meer naar de STAATS TV en naar de OMROEPEN HANOI. Schandelijk dat wij gloeiende, gloeiende nakende steeds maar moeten blijven BETALEN voor deze COMMUNISTEN en hun PROPAGANDA. En de meeste omroepen lopen mee met de “linkse kerk”, zoals de VARA,VPRO,KRO, zelfs de EO is aangetast. Daar heb ik mijn lidmaatschap van opgezegd. Zum KOTZEN het hele zooitje!

  Like

 8. v.d.linden zegt:

  Men heeft hoogstwaarschijnlijk een van de nazi,s ,goebbels,minister van volksvoorlichting en propaganda als voorbeeld willen nemen.Daarin zijn ze verbluffend goed geslaagd.Het is alsof goebbels aan het woord is.Als oude man beangstigt mij dit zeer

  Like

 9. Jan zegt:

  Islam’s “Useful Idiots” (Wild Bill for America)

  Like

 10. luckybee zegt:

  Het zal goed zijn a;s die daar boven hier ingreep, mischien door ziekte of zo iets ,al deze leugenaars uitschakelt.

  Like

 11. Theresa Geissler zegt:

  Tja, en dan dat Momiekje van Hoogstraten, hè, Martien? Tóch al zo’n grote vriendin van jou. Plus nog enkele van haar soortgenoten, die op dergelijke sleutelposten bij het NOS-journaal en degelijke zitten en regelmatig over de buis dansen. Zoals je zegt: Ze liegen, verzwijgen, liegen en verzwijgen…..En zijn daar beter geschikt voor dan welke man dan ook. Reden Ze zijn precies op twee dingen uit: Goedmens zijn èn aandacht krijgen. Daarvoor verdraaien ze grààg de waarheid, wat hen misschien ook helemaal niet zwaar valt, want het valt te betwijfelen of hen wel helemaal helder voor ogen staat, wat de waarheid überhaupt IS. In hun minder ontwikkelde hersens heeft zich het gegeven vastgezet, dat de de Palestijnse Zaak moeten dienen, dus doen ze dat. Lieftallige marionetjes van Links. Nou ja, als dat tóch het enige is waar je voor deugt….Voor scherpe geesten als jij is het niet gemakkelijk, want jij moet ze herhaaldelijk op je netvlies verdragen. Ik ken het gevoel, want jaren geleden voelde ik dezelfde rancune voor enkele T.V. dames, onder andere Noraly Beyer en (Goeie genade!) Ati Dijckmeester! En als je daar iets over losliet, overdreef je. Ja, ja……

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s