Pforzheim: moslims en links-extremisten overvallen kerk tijdens gebedsdienst

Screenshot_18

De Sint Antoniuskerk in het Duitse Pforzheim

Pforzheim behoort tot de verloren steden van Duitsland. Hier heersen al lang de moslims, Jesiden en links-autonomen. Hier bevindt zich het epicentrum van de Zuid-Duitse rockerbendes, van de georganiseerde criminaliteit, “een staat in de staat”, waarvoor zelfs de politie bang is.

Wie het zich kan permitteren, trekt weg uit Pforzheim. De notoire goedmenschen zijn uiteraard onverbeterlijk. De ene keer doet een CDU-politicus van zich spreken, omdat hij alle zwembadtuig met een migratieachtergrond als “straf” vrijkaartjes voor het zwembad wilde geven. Een andere werd ons van een benevelde predikanten bericht, die gezamenlijk wilden bidden met moslims of fanatieke integratieconferenties organiseerden, waar ze bereid waren om iedereen onmiddellijk naar de strot te vliegen die ook maar een kritsich woord over de islam durfde te zeggen.

Nu kunnen de bovengenoemde goedmenschenpredikanten deze prachtige religie van dichtbij meemaken – en ze zullen vast en zeker snel met beide benen op de grond staan:

Ze intimideerden kerkbezoekers, gingen provocerend op de eerste rij zitten, lieten hun hond naar het altaar springen – en kregen een rode kaart toen de politie met twee patrouillewagen kwam. Bezoekers hadden de kerk verlaten en de politie gewaarschuwd. Gelijksoortige voorvallen vonden er de afgelopen weken in de Sint Franciscuskerk en Herz-Jesu plaats. De politie doet onderzoek naar een zaak met een heel andere dimensie en zoekt meer getuigen die informatie kunnen bevestigen volgens welke in juli drie moslims tijdens een gebedsdienst in de Barfüßerkirche met koffers naar voren kwamen en uit de koran preekten.

Pforzheimer Zeitung

Hoe ging nog maar weer dat spreekwoord? Wie niet horen wil, moet maar voelen.

Laten we hopen dat de les heel goed overkomt op de Pforzheimer predikanten en priesters. En dat ze daarvan ok een beetje knikkende knieën krijgen. Verdiend hebben ze het, want ze hebben het jarenlang zien aankomen en ze hebben alles wat maar mogelijk was gedaan om het te stimuleren. Nu hebben ze hun gemeenschappelijke bidden uit de koran.

Goed zo!

Bron:

http://www.kybeline.com/2013/08/19/pforzheim-muslime-und-linksextremisten-uberfallen-kirche-wahrend-dem-gottesdienst/#more-47799

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", Christendom, Communisme, Duitsland, Islam, Islamisering, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Marxisme, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Pacifisme, Religie, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie. Bookmark de permalink .

31 reacties op Pforzheim: moslims en links-extremisten overvallen kerk tijdens gebedsdienst

 1. Helena zegt:

  Ja, het is erg maar ik gun het ze ook, uit de grond van mijn hart.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Alleen betwijfel ik of ze er iets van geleerd hebben. Dat wil zeggen,als dat al zo is, konden ze nog wel eens lange tijd verdómmen om het ook toe te geven.

   Like

 2. Pingback: Bericht voor de Nederlandse flutkerken en synagoges:In Duitsland, Pforzheim, maken moslims de dienst uit in de kerk terplekke. | tora-yeshua.nl | Tora Yeshua | tora-yeshua.nl

 3. HenkV zegt:

  Inderdaad: Wie niet horen wil..
  Het spijt me, met de politiek correcte kerkgenootschappen en politici heb ik geen medelijden. Wat Nigel Farrage voorstelde met betrekking tot de top van de EU gaat ook voor alle politiek verantwoordelijken op
  Er zal een omslag nodig zijn waarin allen die hun medewerking hebben verleend aan de opmars van het barbarendom dat de islam helaas blijkt te zijn , met kracht uit hun ambt of leidinggevende positie worden gezet.

  Ik hoop nog steeds op een grote overwinning van de redelijkheid,de waarheid en de rechtvaardigheid, zoals wij die in het westen ooit kenden en ik wenste dat die bereikt zou kunnen worden via enorme politieke verschuivingen, maar eerlijk gezegd denk ik, dat de verantwoordelijken voor de puinhopen die wij overal zien ontstaan zover geestelijk zijn weggezakt dat we nu in een ogenschijnlijk permanente staat van waanzin zijn beland die alleen maar erger lijkt te worden.Hun schandelijke leidinggevende verloedering heeft een volk achtergelaten dat tot overgave aan de chaos is geneigd.

  Dus zal uiteindelijk praten niet meer helpen ,maar een massale aanpak van degenen die dit op hun geweten hebben. Geen woorden, maar daden dus.

  Met kwaadwillend tuig onderhandel je niet.Die verwijder je met de machtsmiddelen waarover een land beschikt en indien deze wettelijke beschermers hun taak niet meer willen uitvoeren….

  We begrijpen elkaar.

  Like

 4. Dat dit slechts het topje is van de ijsberg, zullen ze binnenkort meemaken (en dan nóg zullen de pro-islam tokkies een excuus proberen te vinden)!

  Like

 5. Republikein zegt:

  Carel ter Linden was er ook. Dochter en zoon maakten muziek.

  Like

  • Helena zegt:

   ha,ha,ha. 🙂

   Like

  • Republikein zegt:

   Muziek maken doen de kinderen van de De Rode Hoed oprichter, ik haal ze door elkaar, sporen doen ze in elk geval alle twee niet.
   Carel heeft boeken geschreven met titels als” Een land waar je de weg niet kent”en
   “”Wat doe ik hier in godsnaam”, zou dat autobiografisch zijn?

   Like

 6. oogenhand zegt:

  Het is me niet helemaal duidelijk wat de rol van de links-extremisten in deze is. Mogen links-extremisten van moslims “sletje” of “flikker” zijn? Zo ja, beseffen de moslims eigenlijk wel dat alle “sletjes” en “flikkers” in het Westen uiteindelijk voortkomen uit de jaren ’60, en dus uit links-extremisme? De jongeren uit Breivik’s jeugd waren doorsnee Noorse jongeren, en dus links (gehersenspoeld). Dus waren het linkse jongeren die door moslims beroofd, verkracht en in elkaar geslagen zijn. Erg complex allemaal.

  Like

 7. guusvelraeds zegt:

  Wacht gerust af tot de moslims zich sterk genoeg voelen. Zal elke vrijdagmiddag na het moskee bezoek een feest voor hun worden. Niet alleen in Pforzheim, maar ook in Berlijn in Keulen, in Hamburg, in Dusseldorf, in Essen, in Aken, in München of waar ook in Duitsland. Oh ja en laten we vooral Nederland niet vergeten. We zijn er niet tegen opgewassen tenzij de kruisvaarder mentaliteit weer in ons wakker wordt. Want dialoog (hoe hebben we het ooit kunnen verzinnen) zal bij een moslim niet aankomen omdat hun tribale cultuur dialoog als een zwakte ziet.

  Like

  • HenkV zegt:

   Daar heb je zeker gelijk in, Guus!
   Bij de -al dan niet verhulde -opmars van de islam zal op zeker ogenblik een omslagpunt in de tactiek optreden Het masker van de redelijkheid zal worden afgeworpen en men zal openlijk de suprematie over stad of streek gaan opeisen.

   Links-liberaal politiek correct is daartegen mentaal niet opgewassen, omdat men tegen alle signalen in blijft geloven in ” het open overleg”, iets wat in de moslim cultuur inderdaad als een teken van zwakte wordt gezien.
   Trouwens de hele houding van het Westen is nu al zwak en zwakzinnig! Tegen steeds groter wordende schreeuwende bekken die haat verkondigen tegen alles waarvoor de maatschappij met kracht zou moeten opkomen, wordt in het geheel niets ondernomen en dat is op zich al een veeg teken, dat moslims terecht als een capitulatie zullen interpreteren.
   Deze cultus van de correcte vermomming van de morele westerse lafheid moet absoluut worden vervangen door een strijdbare geestesgesteldheid die elke poging tot afbraak ogenblikkelijk afstraft.

   Een grote waarschuwing gaat in dit verband uit van dit artikel van de columniste Ebru Umar, waarin zij zij zegt dat ” juist moderne moslims haar dood wensen”..
   http://www.nrc.nl/nieuws/2013/08/02/juist-die-moderne-moslims-wensen-mij-dood/

   Haar verslag brengt elke vorm van lichtgelovigheid met betrekking tot de intenties van de islam de doodsteek toe.

   Like

 8. Tiny zegt:

  Pforzheim ook wel goudstad genoemd, ooit een mooi stadje. De stad van de goudsmeden.
  Het ergste is de verbintenis tussen de moslims en de extreem linksen, de stormtroepen, de antifanten, die alles extreem haten wat Duits is, Duits heet en wat Duitsland is. Ze willen ook geen Duitsers zijn, wat ze wel willen zijn, daar wordt je niet wijs uit. Daar heeft hun primitieve hersencapaciteit nog niks op gevonden. Wat ze wel willen, is dat hun levensonderhoud etc. betaald wordt door de Duitse belastingbetaler, want dat is hun recht (zeggen ze). Een levensgevaarlijke combinatie voor de rest van de bevolking, want ze zitten niet alleen Pforzheim. Ook Pforzheim is overal net als Neukölln in Berlijn.
  Wat ik al eerder schreef, de politie is onderbemand, heeft niet genoeg uitrusting wegens geldgebrek (zelfs kogelwerende vesten zijn er niet voor iedere agent die de straat op moet voor dat tuig.) Ja, dan kan je bang worden als je die hordes tegenover je krijgt en ook nog eens niks mag doen van hogerhand. Stel je voor dat de schatjes een mep zouden krijgen. Maar ze mogen wel de politie het ziekenhuis in slaan.
  En de weinigen die niet de Gutmenschen zijn en zelfs maar durven te klagen, of het er niet mee eens zijn, dat zijn allemaal nazies.
  In de Bonte Republiek stijgt de temperatuur. Dat gaat niet meer heel lang goed daar. Stad na stad, Gemeente na gemeente, dorp na dorp wordt ondertussen ingenomen door allemaal tuig. Islamitisch tuig en links extreem tuig. Ondertussen trekken ook de Ziganes bij duizenden tegelijk binnen en moeten vertroeteld worden. Erger tuig is er niet eens.
  Menig oud DDR bewoner wenst zich de muur weer terug. Ik kan het ze niet eens verdenken. Niet dat het zo prettig was daar, maar dit wat nu gebeurt zou daar absoluut niet mogelijk zijn geweest.
  Arm Duitsland.

  Like

  • HenkV zegt:

   Een pikzwarte sfeertekening van een land in politiek en verstandelijk verval,heel treffend verwoord, Tiny.

   Maar mijn beschuldigende vinger gaat absoluut uit naar links , want daar is de wormstekigheid van de hersenen met de komst van de Frankfurter Schule begonnen. Eerst een land ontdoen van de fundamenten waarop het eeuwen rustte en daarna ALLE instituten uithollen die het leven in zo’n land hebben vormgegeven en daarna laat je de parasieten los op de samenleving en je houdt een karkas over, terwijl niemand van de politiek correcte meute nog enig benul heeft van wat de verheerlijkte toekomst daadwerkelijk gaat inhouden.. Het enige dat er kennelijk nog toe doet is de gedachte dat die toekomst steeds beter gaat worden.
   Met die luchtbel in de hersenen fungeert natuurlijk niets meer normaal, omdat gezonde gedachtegangen niet meer kunnen circuleren. En in deze oneindig verdorven constructie bevindt zich een kern van onpeilbare slechtheid en destructie, in een uiterst linkse partij die zich camoufleert met de kleur groen, om de suggestie van natuurlijkheid en frisheid van idee:en levend te houden.

   De meeste antifa’s – absolute erfgenamen van de SA in moraal en gedrag- komen merendeels uit de ”Grüne” hoek, geestverwanten van de Rote Armee Fraction , de kraakbewegingen, de vredesactivisten (vol van ongebreideld geweld!), de natuur verdedigers, de bevrijders van dieren en nu volop actief om de islam te bevorderen….

   Deze mensen ,waarvan je de gezichten nooit zult zien, genieten een gerespecteerde status bij links, want zij knappen alle vuile werk op, terwijl de officiële partijen in glimlachende afkeuring hun handen kunnen wassen in totale onschuld.

   En dan van hogerhand alleen maar afgeven op de primitievelingen die ”nummer 18” in onverstand verheerlijken..Alsof uit die hoek het grootste gevaar zou komen.

   Inderdaad, arm Duitsland, dat incompetente, politiek correcte elites aan de macht heeft.
   Maar ook arm Europa..dat in hetzelfde lekke schuitje toch het ruime Eurabische sop meent te moeten kiezen,met volle zeilen de schipbreuk tegemoet.

   Tot schade van ons allen.
   Ik wacht op de dag van de bevrijding van deze nachtmerrie..

   Like

   • Tom Hendrix. zegt:

    @Henk V: 16.45. uur, op 20/8. Ook ik wacht op de bevrijding Henk, maar die verwacht ik niet van de RODEN (pvda,sp) GL,Liberalen (VVD) en Links-liberalen (D66). Want met name deze partijen en hun geestverwanten in Duitsland en de rest van Europa, zijn schuldig aan de INVASIE van MOSLIMS en schuldig aan het GEDROCHT EUSSR!

    Like

 9. luckybee zegt:

  Pforzheim ligt geloof ik in Badenwurtenberg Daar heerstde RKK.net als in Beyeren, alleen ze zijn veel strenger als de Beyeren.En in Beyeren heerst de CSU, die smijt iedereen (Moslims) er uit die probeert de Criminaliteit te beforderen.

  Like

  • Tiny zegt:

   @ luckybee,

   Ik ga nu niet sorry zeggen voor wat ik hier opschrijf. Dus, je bent echt niet bij de tijd. Als ik jou was zou ik me maar eens beter informeren voordat je zulke onzin raaskalt. Lees eens het blog van Mannheimer, lees eens PI en andere blogs. Je kunt ze hier bij Bron aanklicken.
   Ze mogen dan wel als RK te boek staan, maar het tegendeel wat je schrijft is eerder waar.
   En overigens is het Bayern enz.
   Mijn hemel, zucht……..

   Like

 10. Wachteres zegt:

  “En ze zullen vast en zeker snel met beide benen op de grond staan”…

  Een optimistische gedachte van Kyberline. Nee hoor, dat zullen ze niet. Zelfs al worden deze warhoofden omgebracht, bv. doordat hun de keel wordt afgesneden, dan zullen hun laatste woorden zijn: “Dit heeft niets met de islam te maken”…..

  Like

 11. Roni Thome zegt:

  Daar heb je het al!. Het laat zien hoe gecoördineerd de islamitische acties zijn in verschillende landen. Twee dagen geleden is een kerk in Karlskrone, Zweden, door moslims verbrand. Lees de volgende link http://islamversuseurope.blogspot.nl/2013/08/church-burned-to-ground-in-muslim.html
  Het lijkt een willekeur, maar dat is het niet!.

  Like

 12. Lucie zegt:

  Laten ze in een moskee dan een flink vet varken gooien,kijken of de moslims dan nog door durven gaan.

  Like

 13. koddebeier zegt:

  Linkse extremisten ??? Nazi’s dus !!

  Like

 14. helletocht zegt:

  De tekenen des tijds hebben we al lang zien aankomen, onze bestuurders echter die uit de multi-culti partijen komen huldigden het credo, hoe meer allo’s hoe meer stemmen op onze partijen. Dit gaat ook bij ons gebeuren, hier kan trouwens alles. Onze brave voorganger Rutte, met zijn linkse dominees staan toe dat grote multinationals zoals VW, Google, Amazon en talloze andere grote bedrijven hier hun winsten mogen witwassen ten koste van het eigen land waar de produktie plaatsvindt. Nederland is met de Cayman eilanden, Delaware en Cyprus de grootste witwasrepubliek ter wereld. We zijn ook de grootste drugsrepubliek en de grootste pornohoster, 50 miljoen sites worden in dit vriendelijke land op servers gezet, een kwart van het totale wereldbestand, onze overheid biedt financiëel gunstige condities. Trouwens over normen gesproken. De KNAU stond toe dat een veroordeelde cocaine handelaar aan de wereldkampioenschappen te Moskou deelnam, als lid van de Oranje estafetteploeg. Niets stond in de weg dat de heer Brian M. dat niet mocht, zijn maatschappelijke functioneren was geen probleem!!!!! Over codes gesproken. Dan de banken die aan het staatszuurstof apparaat liggen maar zich crimineler dan ooit gedragen. De Rabo die de Libor rentes mede beïnvloedt, die de Hypo-rente kunstmatig hoog kan houden als monopolist, en die net als andere banken bijna voor niets geld krijgt van vadertje Europa, maar ho maar geld uitlenen aan een bedrijf is er niet bij. Bij het CIZ, Centrum Indicatie Zorg, gaan de hoogste bedragen naar de moslim boerders en zusters in ons land, zo vertellen inside bronnen. Gelooft u nog in democratie, stem dan op deze dominees, ze leverden ons al eerder uit aan buitenlandse gasten.

  Like

 15. Joop Klepzeiker zegt:

  Like

 16. louis-portugal zegt:

  En zo gaat het verval telkens verder.

  Like

 17. Joop Klepzeiker zegt:

  VIDEO: Egypt: Muslim Brotherhood supporters torch a Christian school, parade nuns through streets as “prisoners of war”

  http://atlasshrugs2000.typepad.com/atlas_shrugs/2013/08/video-.html#more

  Like

  • Republikein zegt:

   The Muslim Brotherhood of Man hebben toch ooit meegedaan aan het Eurovisie Songfestival? Ik geloof dat ze de UK vertegenwoordigden. Kan je je tegenwoordig toch niet meer voorstellen? Tijden veranderen.

   Like

 18. Trucker zegt:

  Godverdomme overal waar de islam(ieten) met hun achterlijke neanderthaler cultuur huizen is het naar de KL***N,.
  Phorzheim, ik heb in mijn jonge jaren daar jarenlang voorbijgereden en soms gestopt om te gaan eten, de achterlijke cultuur bestond toen zo goed als nergens in Europa, nu is het OVERAL waar zij nesten moeilijkheden.
  OVERAL waar die achterlijke cultuur neerstrijkt als sprinkhanen op een veld dat ze kaalvreten, zij vreten niks kaal want het zooitje linkse geitenwollensokken islamofielen GEEFT HUN ALLES…werkelijk ALLES waar mensen die hun hele leven gewerkt hebben een AALMOES krijgen en die rotschoften van die achterlijke cultuur alles krijgen.

  Like

 19. Dit is alleen maar toe te juichen, hoe eerder ze hun masker laten vallen en hun werkelijke intenties open en bloot laten zien hoe eerder er maatregelen noodzakelijk en onontkoombaar worden.
  Zolang ze zich verschuilen achter hun “gematigde” ideologie aanhangers, hoe langer dit reeds lang bestaande probleem als een kankergezwel kan doorrotten.
  Kom maar op met die bomgordelfanaten, maak er maar een zooi van, nu kunnen we het nog met twee vingers in de neus winnen, over tien à vijftien jaar zijn ze zo sterk dat de uitkomst ongewis wordt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s