Terreuraanslagen op sneltreinen gepland

Screenshot_15

In het vizier van de terreurorganisatie Al Qaida: ICE sneltreinen en stations in heel Europa

Alarmfase rood bij de veiligheidsautoriteiten: de terreurorganisatie Al Qaida plant volgens informatie van “BILD” aanslagen op sneltreinen in Europa!

Denkbaar zijn daarbij volgens informatie van veiligheidsdeskundigen zowel sabotagedaden op rails en bovenleidingen als aanslagen met explosieven op tracés van sneltreinen of tunnels evenals bomaanslagen in de sneltreinen zelf.

De aanwijzing op geplande aanslagen is afkomstig van de Amerikaanse geheime dienst NSA, die enkele weken geleden blijkbaar een telefoongesprek tussen vooraanstaande leden van Al Qaida heeft afgeluisterd. Daarbij zou de serie aanslagen op sneltreinen in Europa het centrale thema geweest zijn.

Volgens informatie van “BILD” beveiligen Duitse autoriteiten sindsdien de ICE-tracés en –stations met “onzichtbare maatregelen”, waaronder politie in burger.

Bron:

http://www.bild.de/politik/ausland/al-qaida/plant-terror-anschlaege-auf-schnellzuege-31886784.bild.html

Auteur: Franz Solms-Laubach

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

(h/t vederso)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Al Qaida, Europa, Islam, Moslims, Terrorisme. Bookmark de permalink .

14 reacties op Terreuraanslagen op sneltreinen gepland

 1. JiepMK zegt:

  Het zal die prutsers wel weer niet lukken helaas.

  Like

 2. En Joodse doelen wereldwijd hebben ze ook vermeld. Alleen het eerste vermeld de pers niet.

  Like

 3. Republikein zegt:

  Ik heb mn zolder goed beveiligd, de marklin en fleischmann staan in de remise, ga rustig slapen, er overkomt u niets.

  Like

 4. Ik neem waarschijnlijk morgen de sneltrein vanuit Amsterdam, het zal mij toch niet overkomen dat we geraakt worden door een bom?

  Like

 5. Leto 2 zegt:

  Een aantal observaties:
  1) Al-Qaïda is een spookorganisatie gerund door de CIA. Zo voorspelde de (door de Highway Patrol doodgeschoten) ex-soldaat Bill Cooper in Juni 2001 dat er binnen 3 weken een grote aanslag in de USA zou worden gepleegd en dat ene (tot dan toe volledig onbekende Osama Bin Laden de schuld zou krijgen toegeschoven. De 3 weken werden 3 maanden maar Bill kreeg gelijk… Het verhaal over de dood van Osama Bin-Laden rammelt aan alle kanten en de latere dood van het voltallig Navy Seals team dat deze actie zou hebben ondernomen is even geloofwaardig als de aanslag op de Twin Towers.

  2)Echte terroristen weten donders goed dat telefoons 24/7 worden afgeluisterd en communiceren dan ook slechts via koeriers. Een mobiele telefoon die alleen maar ingeschakeld is kan tegenwoordig al tot op 50 meter nauwkeurig worden getraceerd.

  3) Er is geen afdoende beveiliging mogelijk tegen terreur/guerilla. Een les geleerd van Londen en Madrid. Of van de Sarin-aanval in de metro van Tokyo.

  Een simpele analyse verduidelijkt dat de USA hun “Lone Ranger” imago nu echt wel aan de wilgen kunnen hangen.
  De doorsnee Amerikaan is misschien wel een “ruwe bolster, blanke pit” type, de elite die achter de schermen aan de touwtjes van marionetten als Obama trekt, bestaat uit amoreel gespuis.
  Met name de Rothschilds hebben deze ooit rechtschapen natie gecorrumpeerd en gemanipuleerd.
  Zoek maar even in Google op “Executive order 11110” in combinatie met “JFK”.

  Dit gajes had er geen moeite mee Pearl Harbour op te offeren of de Twin Towers op te blazen.
  Elk excuus voor oorlog is welkom; als olie maar stroomt, wapens verkocht worden en banken kunnen graaien.

  Wie is de echte terrorist?

  Like

  • Republikein zegt:

   Zie ook: Jesse Ventura.

   Like

  • Luchtpint zegt:

   Dat Amerikanen gewoon stuitend naïef zijn als het op internationale betrekkingen e.d. aankomt, komt bij jou niet op.Gewoon effe de meest conformistische afgezaagde samenzweringstheorieën van een stelletje bijgelovige randdebielen en dorpsidioten napapegaaien en klaar is kees.

   Hartelijk gefeliciteerd met zoveel “doorzicht” meneer de crypto-filosoof.

   Like

   • Tiny zegt:

    Ja hoor, maar natuurlijk. Voor wat betreft de doorsnee Amerikaan kun je wel helemaal gelijk hebben. Maar niet over de puppetplayers die daar aan de touwtjes trekken zijn dat beslist niet. Dus wie is er nu een bijgelovige randdebiel en dorpsidioot????

    Pech hebben ze, dat hun spel steeds doorzichtiger wordt en daarom proberen met alle macht nog meer uit de kast te halen. Daardoor gaan ze fouten maken. Prima, worden er meer mensen wakker.

    Like

  • Tiny zegt:

   Correct @Leto. Hoewel je sommige dingen gewoon niet kunt bevatten is het wel waar.

   De Rothschilds, zouden ze hun echte naam nog wel weten?

   Like

  • luckybee zegt:

   Huuuuuuh een Al Qaida sympatisant?

   Like

 6. Rick zegt:

  Dat is nu het “mooie” van die terroristische klojo’s…Door de simpele aankondiging van een eventuele actie; is hun doel al bereikt. Paniek, extra beveiligingsmaatregelen=onkosten, destabiliseren van de samenleving etc. enz.. Hebben “ze” nog hélemáál niets concreets voor hoeven doen.

  Like

 7. Trucker zegt:

  @ Leto 2 19 augustus 2013 om 21:09

  GOED GEK JIJ, meer commentaar geef ik niet op NIET gedocumenteerde ONZINNIGE FLAUWEKUL ga wat stoken op linkse multikulle geitenwollensokken webstekken daar past je PROFIEL beter als op deze.
  De IDIOTEN (fijngevoelligheid staat niet in mijn woordenboek) die op deVERBALE ROTZOOI van Leto POSITIEF en met BIJVAL reageren zijn dus wat ik ze heet IDIOTEN.
  Euh heer E. J. Bron weet het is bijna net een oorlogsverklaring maar met de stoker leto zijn onzin (die typisch uit de bekende hoek komt) kan ik mijn bek niet houden.

  Like

 8. Trucker zegt:

  E.J. Bron zegt:

  20 augustus 2013 om 22:00

  Ik zeg toch niks???

  Nee natuurlijk niet, heb een beetje “slecht gecommuniceerd” (amaie lijk wel een linkse multikulle geitenwollensokken islamofiele politieker) ik bedoelde uiteraard MIJN proza als reactie op Leto’s geraaskal.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s