FOTO

Screenshot_21

“De Morgen” (België): “Ver weg van het geweld in haar thuisland Egypte streed Salma Emam Abou El-Hassan vanochtend haar eigen strijd op het WK-atletiek in Moskou tijdens de 100 meter horden voor vrouwen. Extra moeilijkheden zijn voor haar de hoofddoek en extra lagen kledij, die ze omwille van haar geloof draagt.”

Geplaatst door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

30 reacties op FOTO

 1. G.Deckzeijl zegt:

  Stakker.
  Alle hoofddoekdragers zijn infiltranten en provocateurs.Alles achter de knop links naast contact.

  Like

 2. delamontagne zegt:

  ZIEKELIJK, dat is het. Volgende ook???????????
  STOCKHOLM –
  Vrouwen in Zweden voeren actie door foto’s van zichzelf met een islamitisch hoofddoekje op sociale media te zetten. Dat doen ze uit solidariteit met een vrouw die zou zijn mishandeld omdat ze een sluier droeg, meldt de BBC maandag
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/21823319/__Actie_vrouwen_met_hoofddoek__.html

  Like

 3. Jan zegt:

  Niet toestaan en direct diskwalificeren wegens ongepaste, aanstootgevende kleding die braakneigingen oproept bij de toeschouwers zodat minder consumpties worden verkocht en dus de Russische economie nadelig beïnvloed.

  Like

 4. Jan zegt:

  beïnvloed met dete

  Like

 5. BertG. zegt:

  Wedden dat ze later nog gaat klagen ook vanwege de ongelijke behandeling en EIST dat de rest er ook zo bij gaat lopen als ze niet kan winnen.
  Want anders, discriminatie. En een grote rel.
  Want daar gaat het tenslotte allemaal om. Dwingen en eisen.
  Mag leien dat ze nog ergens achter blijft hangen ook met der overbodige sport kleding en wel zo hard op der muil valt dat ’t meteen afgelopen is die poppenkast.

  Like

 6. Harry zegt:

  Wedden dat ze de volgende keer gaan eisen dat iedereen zich in zo’n uitgebreid lorrenpakket gaat hijsen ?
  Vanwege de gelijkheid !

  Like

  • BertG. zegt:

   Bijna dezelfde reactie. Grappig.
   Dan mag ze nog hopen dat ze niet ongesteld is ook nog want anders kan ze buiten slapen. Zoiets onrein wil je dan niet binnen hebben in je nomadentent.

   Like

 7. adrian zegt:

  Wat een idioterie. Mohammedanen hebben werkelijk idiote waanvoorstellingen.

  Like

  • Jean zegt:

   Adrian,
   …hebben waanvoorstellingen????
   Het zijn waanzinnigen die niet thuishoren in ONZE westerse seculiere samenleving en ook nooit zullen aanvaard worden in die idiote kleding, absurde waanzin die drastisch aangepakt moet worden w.w.z. totaal verbod op die achterlijke waanzin te beginnen met die haatbunkers resp. mosselhuizen te sluiten en die baardapen in soepjurken die zich bezig houden met opruierij opsluiten én afvoeren richting rifgebergte.

   Like

 8. Schandalig die ‘zedelijke’ regels en wetten van Mo!

  Like

 9. Cathja zegt:

  Als ik vanwege mijn geloof geen sportkleding zou mogen dragen, dan deed ik niet aan sport.
  Heel simpel.
  Kijk eens hoe moslima’s de zee in gaan: van onder tot boven in de lappen verpakt. Nee, dan trek ik me toch liever terug in de badkamer om me op te frissen.
  De islam heeft idiote regels!

  Like

 10. bobzelf zegt:

  Ze is haar bezem vergeten , dat wint ze NOOIT zo !!!

  Like

 11. hoi polloi zegt:

  En dus loopt ze achter.

  Like

 12. janwouda zegt:

  Gedeeld ..in burka loopt ze vast nog harder 😉 Worden ze vanzelf zat als alleen de mannen nog wat kunnen winnen

  Like

 13. Republikein zegt:

  Mooie schoenen, beetje decadent.

  Like

 14. John zegt:

  Ik moest goed kijken of het een echte foto was. Wat is het volgende? Mormoonse vrouwen die met hun lange rokken de horden lopen? En dan kijkt ze zo snibbig… Dit tovert toch wel een glimlach op mijn gezicht.

  Like

 15. John zegt:

  Nog beter: een Boerka! Hahaha 🙂

  Like

 16. topsporter zegt:

  Heeft de middelste dame in opdracht van Allah de driedubbele broek aan?

  Like

 17. topsporter zegt:

  Voor de puzelaar onder U: hoeveel broekjes ziet U op deze foto?

  Like

 18. Republikein zegt:

  Dat zegt “De Morgen” in alle ernst,beste mensen, dus wel respect aub. Ze gaat ervoor.

  Like

 19. Theresa Geissler zegt:

  Nou, maar wat sommigen hier suggereren: dat ze nu zal gaan eisen, dat iedereen zich zo uitdost, dat hoeft ze dus niet te proberen, want dat kàn ze niet eisen! Het zal in beginsel al omgekeerd geweest zijn;dat ZIJ dispensatie heeft gekregen om dat kopvod en al die andere vodden er bij aan te houden, want dat is geen reguliere sportkledij en dus tegen de voorschriften. Je kunt nog zo gaan vrezen, wat de Islam allemaal kan flikken en er doordrukken, maar in dit geval kan dat echt niet. Vooralsnog niet. De consequentie zal dus wel zijn, dat ze inderdaad nooit kan winnen, zodat ze over een tijdje vanzelf wel afhaakt. En iedereen die het op deze manier probeert nà haar. Als de sportcommissie dan in zoverre haar poot stijf houdt, dat je dit soort kleding niet aan anderen mag opdringen .(en zó moeilijk kan dat niet zijn) is het aan de mosloima’s zelf om te beslissen: Reguliere uitrusting of afhaken omdat het zó tóch niets brengt.
  Ik zie ze er voor aan om voor dat laatste te kiezen: Sportende vrouwen is bij hen so wie so geen traditie.

  Like

 20. luckybee zegt:

  En dan wordt ze ook nog door negerinnen verslagen, Man o man is dat een debakel?

  Like

 21. Jean zegt:

  Mag zo een idioot wijf gewoon deelnemen aan de spelen?
  Wijs die de richting van het rifgebergte aan…..

  Like

 22. helletocht zegt:

  Het ziet er wel aero-dynamisch uit, als voormalig atleet zou ik blij zijn met zulke tegenstanders. Laten we svp ophouden ons met deze gasten bezig te houden. Er zijn maar een paar opties. Europa breed moeten alle fundamantalisten verwijderd worden en we moeten enkel nog handel drijven met die regio. In Egypte wil de meerderheid seculier zijn, de EU echter is pro-Morsi. Als ooit de basis gelegd is en dagelijks nog wordt voor een toekomstige oorlog, dan gebeurt dit vanuit de Europese leiders, die met een niets ontziende kracht onze staten naar de afgrond voeren, en ons uitleveren aan de nazi-moslims. Wat moeten we met mannetjes zoals van Rompuy, Barroso, en de Engelse druipdruit Lady Ashton, die haar adellijke titel kreeg van haar criminele vriendje Tony B. Voorheen was deze dame secretaresse bij NHS, nu is ze veiligheidsoverste van Europa. Wie snapt dit nog?

  Like

  • Jean zegt:

   Helletocht,
   Met rug- en ellebogenwerk is véél te bereiken, ik snap alleen niet die kerel die zo laag valt om met zoiets doms te rotzooien. Als ik sommige foto’s zie van die EU criminelen dan krijg ik rare gedachten….

   Like

  • Lucky9 zegt:

   @helletocht uw boodschap is in feite = wie controleert de controleurs? Blijkbaar zijn de boven ons gestelden daartoe niet eens bij machte of in staat!
   De reden is duidelijk: de corruptie en het smeergeld regeert. Schaf dit af of maak dit onmogelijk, en … de linkse loeders schreeuwen moord en brand. Wedden?
   Hun reactie laat zich nu al raden: diegenen die beschuldigen zijn schuldig en diegenen die beschuldigd worden zijn onschuldig. Ook wedden?
   Hetzelfde horen we nu op de MSM: “het Egyptische leger organiseert via provocateurs en infiltranten de vernieling van kerken en de daarmee gepaarde intimidatie en doding van koptische christenen!”

   Het wordt naar mijn bescheiden mening de hoogste tijd dat de poco studio’s in Hilversum bij wijze van spreken eens in brand zouden gestoken worden en alle islamofiele presentatrices in prime time gelijktijdig voor de draaiende camera’s verkracht zouden worden op islamitische wijze. Dan zouden deze leugenaars en leugenaressen heus wel een toontje lager zingen.
   Samengevat: dit is de islamitische tactiek: beetje bij beetje intimideren tot alle lafaards in hun schulp gekropen zijn en de overblijvenden los lopend wild zijn voor de imperialistische jihadisten.

   Like

 23. Trucker zegt:

  ook die kopvod heeft een hersenpan waaronder enkel synapsen niet functioneren, resultaat KORTSLUITING in de bovenkamer.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s