Landal: ‘Hou s.v.p. rekening met Arabische gasten’

Screenshot_22

Landal GreenParks Hoog Vaals. Als bomgordels ergens relatief weinig schade aan zouden richten, is het daar wel. Treurige witstenen kudthuisjes met wankelplastieken tuintafels en dito stoelen naast gekunstelde waterpartijen tussen aangeplant groen: niemand zou het missen als het van de kaart geblazen werd. Maar ja. Juist in zulke parken blijken ook de Arabieren gewoon betalende vakantiegangers die van hun welverdiende rust proberen te genieten, en helaas geen agressief-religieuze tijdbommetjes. Sterker nog. Ze komen juist naar Vaals voor poepdure medische APK’s in Aachen en betalen naar verluidt drie keer meer dan de gemiddelde trainingspaktokkie voor hun Vaalser vakantiewoning.

Screenshot_23

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

23 reacties op Landal: ‘Hou s.v.p. rekening met Arabische gasten’

 1. Cathja zegt:

  Dan is dit park een adres waar ik zéker NIET mijn vakantie zal doorbrengen! Zolang niet alle gasten op DEZELFDE MANIER worden behandeld, is er sprake van discriminatie! De blanke mens zou een schadeclaim aan zijn broek krijgen als het hele interieur verrot was en als alles onder de (massage-)olie zou zitten! De Arabieren gaan vrijuit…? Terwijl de hele inventaris naar de knoppen is en moet worden vervangen? Dat zouden wij niet moeten doen!
  Ik wil altijd rekening houden met anderen, mits die zich nét zo normaal gedragen als ik zelf doe. Tenslotte ben je op een vakantiepark TE GAST!
  Gedráág je dan ook als GAST, en niet als BEZITTER/BEZETTER!

  Like

 2. oogenhand zegt:

  Oplossing: bevrijd die Arabieren van de dreiging van Iran. Voor een prijs. Daar zijn Nieuwe Religieuze Bewegingen voor.

  Like

 3. tjonge zegt:

  hoewel ik dit verhaal graag geloven wil, kan iemand mij uitleggen waarom arabieren 3 x zoveel zouden moeten betalen dan anderen ? volgens mij staan de prijzen op de website vermeldt en geen speciale toeslag voor arabs ?

  persoonlijk vind ik dit een ongeloofwaardig verhaal of volledig uit zijn context gehaald.

  wat ik wel geloof is dat die woestijnrukkers een meurende tyfeszooi achter laten, dat dan weer wel.

  Like

 4. Wachteres zegt:

  Ik zie mijn beeldschone kleindochters (ze lijken niet op mij) daar al rondlopen. Nee dank u.

  Oma zou geen seconde rust hebben. En Opa al helemaal niet!

  Like

 5. Republikein zegt:

  Fasten your seatbelts is niet voor dovemansoren voor de leipo met bomgordel, toch? O. pardon.

  Like

 6. Marc Bouwman zegt:

  Landal stelt dat de ‘verschillen in gewoontes zijn het grootst met onze Arabische gasten’. Het zou eerlijk geweest zijn als Landal had vermeld om welke Arabische gewoonten het dan gaat. Kan de Hollandse vakantieganger oproepen tot gebed verwachten? Of een zee aan hoofddoeken? Het ritueel slachten van een schaap misschien?

  Landal kan niet zonder meer verwachten dat rekening gehouden wordt met gewoonten die indruisen tegen de hier te lande geldende.

  Ik moet Catjha kritiseren op haar woordgebruik als ze het heeft over de ‘blanke mens’. Huidskleur is hier niet het criterium. Ook stelt ze dat Arabieren het interieur vernielen of onder de olie smeren. Dat blijkt nergens uit. Dat Arabieren zich als bezetter zouden gedragen blijkt ook niet, maar wordt door Landal niet uitgesloten: dat is dus mijn bezwaar tegen het schrijven van Landal.

  @tjonge. Het heeft weinig zin over ‘woestijnrukkers’ te praten: noem ze gewoon moslim. En dat ze een ‘meurende tyfuszooi’ achterlaten zou je moeten staven met eigen ervaringen, want ik heb die niet.

  Sorry hoor, zo lijk ik net een schoolmeester (wat ik ook ben) die de boel tot de orde roept. Maar het gaat om. door Landal gesuggereerde, tegengestelde waarden. Ik wil weten welke Landal bedoeld, en wat het bedrijf eraan doet, mocht het tot conflicten of verlies van vakantiegenot leiden.

  Like

  • tjonge zegt:

   “Sorry hoor, zo lijk ik net een schoolmeester”

   mr, bouwman, kunt u niet beter een site op gaan zetten met laarmans ?

   Like

  • Cathja zegt:

   @ Marc Bouwman 13:05

   Sorry, maar óók schoolmeesters hebben wel eens een correctie nodig! U bekritiseert mij (dat is uw goed recht), maar mijn informatie krijg ik ook vanuit andere bronnen, net zoals u die krijgt. Dat van die olie en de vernielde meubels kunt u op GeenStijl lezen.

   Dus u bent veroordelend bezig geweest met uw respons.

   Like

 7. luckybee zegt:

  Ik weet niet eens waar Vaals ligt , ligt het ergens in Nederland?

  Like

 8. koddebeier zegt:

  Ik denk als dochters heb dat dit park beter kan mijden !!

  Like

 9. Jean zegt:

  Voor alle duidelijkheid: wij houden NOOIT rekening met moslims en wij zullen ook NOOIT rekening houden met moslims omdat moslims gelijk staan met achterlijke gewelddadige barbaren die het heel normaal vinden dat kinderen verminkt worden, vrouwen verkracht of gestenigd worden en alles wat het niet eens is met hun barbaarse waanzin vermoord moet worden omdat zoiets door een perverse pedofiel ooit verteld is geworden een pedofiel die zich vergreep aan kinderen van ± 6 jaar, kan het nog perverser???
  Europa MOET islamvrij geveegd worden van noord tot zuid en van oost tot west.

  Like

 10. Jan zegt:

  Bas Hoogland, commercieel directeur Landal GreenParks, reageert verbolgen op de reacties na het plaatsten van de brief door website Geen Stijl. Op Twitter spreekt hij de verhalen over vernielingen tegen: ‘Brief is prima, gaat om kul verhaal van vernielingen…’

  ‘Ze houden er hun eigen gebruiken en gewoontes op na, waar niets mis mee is, maar waar andere parkbezoekers wel eens wat vragen over hebben.
  ….
  Het park verspreidt de brief dan ook al een aantal jaren. ‘Het is puur bedoeld om MEER BEGRIP te kweken.
  http://www.maroc.nl/forums/wie-schrijft-blijft/365203-brief-landal-greenparcs-over-arabische-vakantiegangers.html

  Like

 11. tjonge zegt:

  het enige wat een moslim van mij gratis kan krijgen is een zeer vuile blijk, dat ze maar in de gaten krijgen dat ze hier niet gewenst zijn met al hun eisen.

  Like

 12. Lucky9 zegt:

  Boycot die rotzooi van Landal Green Parks.
  Mijn volgende verblijf wrijf ik mijn faeces op elke spiegel en pis op elk meubel, in elke uithoek van elke ruimte in hun park. Compleet legaal want ik betaal voor mijn wangedrag. Het lokale management bestaat uit onbekwame, onverantwoordelijke, compleet mesjogge islamofiele lafaards en debielen.
  GeenStijl heeft verdorie gelijk en géén ongelijk!

  Like

 13. Tom Hendrix. zegt:

  Zo LANDAL GREEN parks, kan mij de rug op! En maar buigen, en flikflooien met onze doodsvijand de Islam. Deze organisatie, en de verraders politieke partijen zijn erger dan de NSB ooit is geweest. Verachtelijk gedrag!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s