Blanke slavernij

Screenshot_56

Een cultuur die zijn geschiedenis laat censureren is gedoemd om te verdwijnen.

Klik daarom op blanke slaven en download de presentatie om ze na het bekijken (F5) ook efficiënt te verspreiden opdat onze jeugd dit nooit zou vergeten. De afschaffing van het onderwijs in geschiedenis en de bewuste vervalsing ervan door het verzwijgen van systematische feiten is een verraderlijke oorlogsdaad tegen onze cultuur en beschaving. Laat ook dit duidelijk gemaakt worden. Uit de presentatie blijkt dat het Franse kolonialisme het rechtstreeks gevolg was van de islamitische jacht op blanke slaven. Het was een onderneming die, net zoals de kruistochten, startte uit pure zelfverdediging.

Overigens is het vermeldenswaard dat niet alleen het blanke ras het slachtoffer was van de onstilbare moslimhonger naar slaven en gratis verplichte arbeid, hypocriete salonsocialisten!

De Arabische moslims vielen gedurende 13 eeuwen de sub-Sahara in Afrika binnen  zonder onderbreking. Het grootste deel van de miljoenen als slaaf gedeporteerde negers zijn gestorven als gevolg van onmenselijke behandeling. Dit pijnlijke hoofdstuk in de geschiedenis van de zwarte bevolking is blijkbaar niet eens afgesloten. De slavenhandel begon in 652 met de Arabische emir en generaal Abdullah bin Said. Hij dwong Soedan tot een verdrag om jaarlijks honderden slaven te leveren. De meerderheid van deze mannen werd genomen uit de bevolking van Darfur. En dat was het uitgangspunt van een gesluierde genocide die officieel en dus louter theoretisch pas werd stilgelegd in het begin van de 20e eeuw.

Als men alles optelt waren in voornoemde eeuwen 42 miljoen zwarte Afrikanen het slachtoffer van islamitische slavendrijvers. Alleen de gelukkigen overleefden na castratie en hun transport naar Arabië. De rest werd gewoon vermoord omdat ze zich verzetten, of stierf in de slavenkaravanen onderweg. (Bron: “Le génocide Voilé” van Tidiane N’Diaye) De schamele 800.000 slaven die door Europeanen van islamitische slavendrijvers en Afrikaanse dorpshoofden werden gekocht hadden een veel grotere overlevingskans tijdens hun trans-Atlantisch transport. Bovendien werden ze niet gecastreerd en mochten ze zich wel voortplanten. Het was uiteindelijk de westerse ethiek die een eind maakte aan de slavernij behalve in de theocratisch bestuurde moslimterritoria.

De islam is een gewelddadige imperialistische ideologie. De eeuwenlange islamitische terreur was van in het begin door alle eeuwen heen een  loodzware belasting voor onze beschaving die ononderbroken tot op de dag van vandaag zeer ernstig onze toekomst bedreigt. Meer nog, de potentiële geweldplegers werden geïmporteerd en vertoeven ons ons.

De islam is een ideologie van slavenhouders. En wie zijn de racisten bij uitstek? Juist. Diegenen die de anderen er van beschuldigen! En wie beschuldigen de anderen ervan asociaal te zijn? Juist. De socialisten en groene communisten van de EUSSR en de Nieuwe Wereld Orde!

h/t De Merode

Bron:

http://nageltjes.be/wp/?p=7099

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geschiedvervalsing, Islam, Moslims, Slavernij. Bookmark de permalink .

17 reacties op Blanke slavernij

 1. Bob Fleumer zegt:

  Het valt niet mee voor de regering om de realiteit echt waar te nemen, ik heb het al vaker gezegd; we zijn in oorlog met de islam en als wij niet opkomen voor onze beschaving gaan we naar de haaien en worden wij dimmies.!

  Like

 2. oogenhand zegt:

  “Bovendien werden ze niet gecastreerd en mochten ze zich wel voortplanten.”
  Waarom werden Turkse en Marokkaanse gastarbeiders niet gecastreerd en mochten ze zich voortplanten? Waarom zijn de Zuid-Westaziatische inboorlingen zoals de Golf-Arabieren in het bezit van hun olie gelaten, als het kolonialisme is begonnen om aan de Islam te ontsnappen? Ik krijg sterk de indruk dat de westerse ethiek zichzelf de das omdoet.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Niet doorslaan, oogenhand: De Turkse en Marokkaanse gastarbeiders waren gewone, zelfstandige werknemers en geen slaven: Niemand zou zelfs het rècht hebben gehad om ze te castreren.
   Bovendien, Het westen doet dat soort dingen nu eenmaal niet, ook al wàren het slaven, zoals U kunt lezen. En ergens nog maar goed ook Op sommige punten (niet op alle) bestaat de superioriteit van het westen nog altijd uit het feit dat wij niet zulke beesten zijn als díe beesten.

   Like

   • Von Funkenstaubenzauberhof zegt:

    Insinueert u dat de islam wel het recht heeft om slaven te castreren, mevrouw Geissler?

    Like

 3. topsporter zegt:

  Goede en duidelijke informatie is nodig om de mens te voeden zodat hij zelf kan kiezen,we worden nml. door de msm eenzijdig gevoed, zodat hij tot een objectievistische mening komen.
  Teveel mensen denken, uit luiheid weliswaar, het is ze ook niet aangeleerd, dat het nieuws op de tv de waarheid is.
  Ik heb zelf in mijn naaste omgeving een zgn. buitenland correspondent meegemaakt en weet hoe subjectief en dom deze was(hij is helaas overleden).
  Dus geachte lezer trap nooit in de valkuil, die de dames en heren in Hilversum u aanbieden, denk,denk,denk.

  Like

 4. Tom Hendrix. zegt:

  Hoe waar was het wat Churchill over de RODE en LINKSE LANDVERRADERS zei: ” De fascisten van de toekomst zullen zich anti-fascisten noemen”.

  Like

 5. Ekster zegt:

  En wij in het Westen maar excuses aanbieden voor dingen die in het verleden gebeurd zijn. Waarom worden er nooit excuses gevraagd van de Arabieren? Voor de slavernij die ze nooit volledig hebben afgezworen? Oh ja, omdat die altijd meteen gewelddadig worden als er kritiek op ze wordt geleverd…

  Like

 6. Jan zegt:

  Sheik Saleh Al-Fawzan, lid van de Raad van Geestelijken en de hoogste religieuze instantie van Saoeusi-Barbaria verkondigt dat slavernij onderdeel is van de jihad en dat de jihad zal bestaan zolang de islam bestaat. Al-Fawzan is de schrijver van het boek ‘Al-Tawheed-monotheïsme’.
  Eunuchen, slaven worden door de koran gesanctioneerd:
  Soera 24:31: “En zeg tot de gelovige vrouwen dat zij ook haar ogen neergeslagen houden en hun passies beheersen, en dat zij haar schoonheid niet tonen dan hetgeen ervan zichtbaar moet zijn, en dat zij haar hoofddoeken over haar boezem laten hangen, en dat zij haar schoonheid niet tonen behalve aan haar echtgenoot of haar vader of de vader van haar echtgenoot, of haar zonen of de zonen van haar echtgenoot, of haar broeders, of de zonen van haar broeders, of de zonen van haar zusters of haar vrouwen, of haar slaven, of zulke mannelijke bedienden die geen geslachtsdrang hebben….
  Islamic genocidal slavery
  http://www.liveleak.com/view?i=eb9_1253770677
  Zwarte slaven warden de testikels afgesneden en de penis aangezien de islamitische slavenhandelaren doodsbang waren dat zij hun vrouwen iets zouden aandoen. Gevolg was dan ook dat tot 90% van hen (een zeer pijnlijke dood) stierf.
  Begin 10-de eeuw had de kalief van Bagdad meer dan 7000 zwarte eunuchen en meer dan 4000 blanke
  Het aantal zwarte sleven geïnporteerd op Zanzibar overtreft ruimschoots die van het naar de latere VS gebracht voor werk op de plantages. 769,000 werden naar Zanzibar en Pemba gebracht en 95.000 naar de Mascareme eilanden (naar de VS 500.000) Daarbij komt dat moslims zich tegenover de slaven als sadisten gedroegen: branden, geselen, voedsel onthouden, zware lasten laten dragen, water onthouden, slaan met bijlen, verkrachten en opsluiting in metamoren, stinkende ondergrondse holen vol poep en pies.
  Tot de dag van vandaag zijn rijke Arabieren te lam en te lui om te werken en houden er slaven en slavinnen op na die als beesten worden behandeld en eventueel vermoord.
  Islam’s black slave trade: Islam’s genocidal slavery part E
  http://www.islammonitor.org/index.php?option=com_content&id=2842

  Belangrijk om te vermelden omdat zwarten in de VS en in Nederland voortdurend jammeren over slavernij en herstelbetalingen is dat in de VS alleen al in Charleston, Zuid-Carolina, 407 zwarten zelf slaven hielden. Overigens was de eerste slavenhouder in de VS zwart!
  Black Slave Owners in Charleston
  http://www.teachingushistory.org/lessons/BlackSlaveOwnersinCharleston.html
  First Slave owner in the US was black and more history they don’t want you to know
  http://dailykenn.blogspot.nl/2012/05/2-how-many-americans-know-that-first.html

  In 1830 there were 3,775 such slaveholders in the South who owned 12,740 black slaves, with 80% of them located in Louisiana, South Carolina, Virginia, and Maryland.

  In 1860 the largest slave owner in South Carolina was William Ellison, a black plantation owner.
  ..
  Henry Louis Gates (zelf zwart) schreef dat zonder de zwarte slavenhouders het nagenoeg onmogelijk was geweest om in de VS slavernij te bedrijven. Dit zorgde er voor dat zijn achterban regelrecht in de gordijnen vloog. Schande natuurlijk om zwarten zelf de schuld te geven of althans het grootste deel er van.
  Wat ook belangrijk is dat zwarte slaven tot minder dan 50 etnische groepen behoorden wat betekent dat het gejammer om compensatie door iedereen onzinnig is wat het gejammer toch al is, gelet op de historische feiten.
  http://www.nytimes.com/2010/04/23/opinion/23gates.html?pagewanted=all&_r=0

  Huidige slavenhouders: Obama, Al Sharpton, Ophra Winfrey enz die willen dat de zwarten op de plantage blijven door de haat tegen blanken dagelijks fiks aanwakkeren

  Like

 7. Jan zegt:

  Wat bij de slavernij van moslim traditie was was sodomie, verkrachting, castratie, zware mishandeling.
  Homoseksuele relaties en sodomie was praktijk vanaf Mohammed’s periode en leidt naar het paradijs:

  Soera 52:24: En er zullen knapen rondgaan alsof zij welbewaakte paarlen zijn.
  Soera 57:17, 18: Daar zullen jonge mannen onder hen rondgaan die niet zullen verouderen; Met bekers, kannen en kopjes gevuld uit een zilveren bron –
  Soera 76:19: En jonge mensen, die niet verouderen, zullen om hen rondgaan (om hen te bedienen). Wanneer gij hen ziet, denkt gij dat zij verstrooide paarlen zijn.
  (zie voor citaten http://www.koranonline.nl)
  Sodomie wordt dan ook normaal gevonden en verheerlijkt en gepromoot zoals blijkt uit een ‘gedicht van Abu Nawas (750-810) ‘De geparfumeerde Tuin’:

  O the joy of sodomy!
  So now be sodomites, you Arabs.
  Turn not away from it–
  therein is wondrous pleasure.
  Take some coy lad with kiss-curls
  twisting on his temple
  and ride as he stands like some gazelle
  standing to her mate.
  A lad whom all can see girt with sword
  and belt not like your whore who has
  to go veiled.
  Make for smooth-faced boys and do your
  very best to mount them, for women are
  the mounts of the devils

  In het hiernamaals is er het eeuwige, seksuele plezier:
  Al-Suyuti (stierf 1505) leverde als commentaar bij de koran:
  “Iedere keer als wij seks hebben met een houri merken wij dat zij maagd is”
  “De erectie is constant” (dat lijkt mij zeer pijnlijk)
  …de verrukking die men iedere keer voelt als men seks heeft is buitengewoon lekker en onaards en zou men die hier in deze wereld ervaren zij men buiten bewustzijn raken. Iedere uitverkoren persoon (bijv. Moslim) zal 70 houris huwen. Naast die op de aarde en allen hebben smakelijke vagina’s.
  Sodomie wordt tot de dag van vandaag verdedigt door o.a. Yasser Habi die natuurlijk gestend wordt door de verzen in de koran.

  Direct wordt duidelijk waarom links volk het zo goed kan vinden met moslims.

  Like

 8. “De potentiële geweldplegers werden geïmporteerd en vertoeven onder ons” , dat was ook de conclusie van Pim Fortuyn.
  “We” hebben de Vijfde Colonne zelf al lang geleden binnen gehaald, ze kunnen lezen noch schrijven of rekenen, maar vermenigvuldigen doen ze als de konijnen.
  In 1950 werd er onder Drees nog besloten om emigratie actief te bevorderen omdat Nederland met elf miljoen inwoners “vol” was, tien jaar later begon het ronselen van laagopgeleide (lees NIET opgeleide) turken en marokkanen en in krap zestig jaar is het aanzien van Europa blijvend aangetast.En inmiddels hebben we bijna zeventien miljoen inwoners. Hoezo vol ?
  En wie is daar schuldig aan ?
  Waren dat de grote werkgevers die personeel lieten ronselen ?
  Nee hoor, de eerste generatie gastarbeiders is voor het overgrote deel na een aantal jaar werken weer teruggekeerd.
  Het waren de Linkse politici die ons sociaal stelsel open stelden voor mensen van buitenaf die de tweede golf van imigratie hebben veroorzaakt, berbers uit het Rifgebergte (in eigen land sterk gediscrimineerd vanwege hun achterlijkheid en stammencultuur (lees inteelt)) en het agrarische en daardoor achtergebleven achterland van Turkijë kwamen uit eigen gelegenheid naar ons land en waren (en zijn) ongelovelijk inventief in het verkrijgen van uitkeringen en subsidies.

  Het is werkelijk onbegrijpelijk dat socialisten nooit hebben willen inzien dat ons sociaal stelsel vernietigd zou worden door buitenstaanders die daar nooit aan hadden bijgedragen (en ook niet de intentie hebben om dat ooit te gaan doen) maar wel overmatig gebruik maakten van ons sociale vangnet.

  Like

 9. 2Crazy2bTrue zegt:

  Een mooi initiatief deze presentatie. Dergelijke documenten zouden op de site altijd direct downloadbaar vanuit het menu beschikbaar moeten zijn. Als opstapje naar de E.J. Bron site als alternatief documentair centrum daar waar het onderwijs het laat afweten.

  Er staan echter nogal wat taalkundige onvolkomenheden in dit dokument die ik graag wil aanpassen. Daarvoor heb ik er wel een editbare versie van nodig. Laat maar weten of de belangstelling er is. Ik hou me beschikbaar.

  Like

 10. Richard zegt:

  Superinteressante powerpoint. Allen was het vertalen blijkbaar een haastklus. Ook een zin als: – In Algerije gaven ze door hun huwelijken met Arabische of Berber-vrouwen de geboorte aan de gemeenschap van Kouloughlis een aanzienlijk percentage uitmakend in de buurt van Tlemcen – is niet erg leesbaar.

  Like

 11. Auke zegt:

  Dat de slavernij is afgeschaft in het christelijke westen ( in feite 3x; tijdens de Romeinse periode, tijdens de slavernij van de indianen door de Spanjaarden (afgeschaft door de katholieke kerk) en in de 19e eeuw) heeft alles te maken met Jezus. En heeft niets te maken met ethiek. Ethiek is van mensen. Jezus is de verpersoonlijking van God. Wanneer je echt geloofd in Jezus kun je niet doen aan slavernij. Dat slavernij toch gebeurt is in het Westen heeft te maken met geld en met het gegeven dat men dacht dat Indianen en Afrikanen geen mensen waren en dus dicht bij de dieren stonden. Toen men vanuit de kerk (Christelijke kerk, dus ook katholieken) deze mensen ging dopen, erkende men automatisch dat deze slaven mensen waren. En vrije mensen (dat zijn christenen nu eenmaal) kun je niet als slaaf houden. Dus is de enige optie: afschaffing van de slavernij. In de 19e eeuw en tot de jaren 20 van de vorige eeuw had men gezamenlijke christelijke waarden. Dit fundament is langzaam aan het afbrokkelen, met een versnelling in de 21e eeuw. Alleen christenen hebben een echt antwoord op de islam.
  Een atheïst kan alleen maar tegen de waarden van de islam ingaan, omdat hij in een christelijke cultuur is opgegroeid. Zou hij in een islamitische cultuur, (Saoedi Arabië b.v.) zijn opgegroeid dan zou of het hoofd eraf gegaan zijn of hij was moslim aanhanger in naam. Maar zoiets als de waarheid zou hij namelijk niet kennen. Jezus zou zeggen: hij/zij heeft zijn/haar huis gebouwd op zand. Heeft een atheïst enig bewijs: nee. Helemaal niets en men kan hun atheïstische claim ook absoluut niet onderbouwen, zeker niet op basis van de wetenschap. Dat veel wetenschappers vaak atheïst zijn heeft te maken met het geloof in evolutie. Veel wetenschappers gaan er, terecht, van uit dat wanneer de evolutietheorie juist zou zijn, God niet bestaat. Doordat er een evolutie geloof is, zijn er veel mensen die atheïst zijn geworden. En nog meer mensen die het niet weten en op basis van dit evolutiegeloof kunnen zeggen dat ze het christelijk geloof maar niets vinden. Jezus navolgen is regeltjes e.d. en je mag niets. Terwijl het Evangelie het tegenovergestelde is van regels. Alleen dat wordt niet meer gepredikt. Al deze mensen zijn dus een gemakkelijke prooi voor atheïsten/humanisten die zeggen dat alle geloven hetzelfde zijn of op hetzelfde neerkomen. Een atheïst heeft geen verdediging tegen iemand die Mohammed volledig naleeft. Zolang we militair sterker zijn zeker, alleen de Jihad wordt op alle fronten uitgevochten, dus ook in onze hoofden. En die slag hebben de atheïsten/humanisten, maar ook de hedendaagse christenen allang verloren en kunnen ze niet winnen. Omdat ze nu eenmaal geloven dat alle geloven een pot nat zijn . Atheïsten/humanisten(of ze nu links of rechts zijn of in het midden) zullen geen antwoord hebben op de islam, omdat ze het fundament waarop ze gebouwd hebben, het christendom als inferieur beschouwen. Zie de terreur van Stalin, Mao, Pol Pot en vele andere atheïsten die het atheïstische boekje van Marx en Mao als uitgangspunt hebben genomen.
  Voor de hedendaagse christenen, omdat veel christenen hun geloof als onverdedigbaar zien(dit is de christelijke leiders, die beter moeten weten kwalijk te nemen) en ook geïnfecteerd zijn met het virus dat alle geloven op hetzelfde neerkomen. (Eerlijkheidshalve moet ik bekennen dat dit sprookje, dat alle geloven gelijk zijn, en alle culturen etc., heel lief en leuk klinkt en daardoor (wanneer je niet verder kijkt dan je neus lang is) heel aantrekkelijk lijkt)
  Wat het geloof in Jezus absoluut niet is. De Bijbel , zoals wij die kennen is een rots waarop gebouwd kan worden. Wat vele christenen ook overgenomen hebben is het sprookje dat het toekeren van de andere wang betekend, dat je alles je mag laten wel gevallen. Dat is absoluut niet zo. Deze uitspraak heeft namelijk niets te maken met zwakte, maar juist met kracht. Het was namelijk in de romeinse tijd zo, dat een mindere met de binnenkant werd geslagen van de rechterhand en de meerdere met de buitenkant van de rechterhand.(net zoiets als de handschoen van ridders). Door je andere wang te tonen gaf je zelf aan dat je als gelijkwaardig gezien wilde worden en niet als een “mindere” of slaaf. En wat het letterlijk verdedigen van jezelf aangaat. Johannes zei tegen soldaten/krijgslieden, dat ze genoegen moesten nemen met hun soldij en niet onrechtmatig mochten stelen. Je mag jezelf verdedigen, net zoals Paulus zei dat je je geloof moest kunnen verdedigen.
  Het christelijk geloof heeft geleid tot de wetenschap die we nu hebben. Het christelijk geloof heeft geleid tot de militaire macht die we nu nog hebben. Omdat we nu denken dat een seculiere staat, dus een staat zonder Jezus, de enige mogelijkheid is om onze vrijheid te verdedigen, zullen wij automatisch verliezen.
  Houdt dit goed in gedachten. Er is 1.400 jaar gestreden tegen het Kwaad dat islam heet (door christelijke staten). In die 1.400 jaar hebben we de meeste landen in Afrika en het Midden Oosten verloren aan de islam, deze waren christelijk. Ondanks dit verlies, is er altijd een redelijk deel van de bevolking christelijk gebleven. Vergeet niet dat andersgelovigen als tweede rangs burgers behandeld werden(worden). Toch moet het ook voor een atheïst/humanist verbazingwekkend zijn dat christenen een dergelijke behandeling zolang kunnen volhouden. ( stel dat elke generatie 100 jaar oud wordt, dan hebben deze christenen dus 14x levenslang gehad. De werkelijkheid is erger)Terwijl door het bekeren naar de islam, deze 2e rangsheid opgeheven wordt.Dit volhouden om christen te blijven is onmogelijk naar menselijke maatstaven.
  Het is door ons christelijk geloof gelukt om de islam uit Spanje, de Balkan, Griekenland en Rusland te verdrijven. Ook al waren de christenen vergeleken met de islamieten (volgens vele politiek correcte historici), militair volkomen de mindere. Christenen waren en zijn, volgens deze historici domme achterlijke mensen. Het is het christendom zelfs gelukt om na de kruistochten met een paar honderd man, de route naar Jerusalem te beveiligen, voor een periode van ca. 100 jaar.
  Een seculiere staat zal nooit een dergelijke inspanning kunnen verrichten. Het heeft namelijk geen basis, omdat volgens de atheïsten/humanisten de basis een atheïstische/humanistische moet zijn, want het atheïsme/humanisme is “neutraal”, dus beter.

  Like

 12. Pingback: Blanke slavernij « Ronnydeemobile's Blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s