SGP: Straffen Egypte door Timmermans verbazingwekkend

Screenshot_45

Timmermans wil meteen de financiële steun aan de Egyptische interim-regering opschorten. Dat verbaast de SGP. Timmermans weigerde namelijk altijd de steun aan het Morsi-regime te stoppen.

Vanmorgen schreef ik al een artikel over de Moslimbroederschap, het oppakken van de leider Mohamed Badie en de toekomst van Egypte met een zwaar gefrustreerde Moslimbroederschap in haar midden. Het lijkt erop dat onze minister van Buitenlandse Zaken, Frans Timmermans van de PvdA, mijn artikel niet heeft gelezen. En als hij het wel heeft gelezen, is hij het er duidelijk niet mee eens.

Timmermans vindt namelijk dat Egypte de gevolgen van het geweld moet voelen. Daarmee treedt hij in de voetsporen van de EU. Herman van Rompuy en José Manuel Barroso (twee nooit gekozen, hoge EU-piefen) vinden ook dat Egypte over de schreef is gegaan. Onze minister wil dan ook een helder signaal geven aan de huidige regering van Egypte en het land met allerlei financiële maatregelen raken.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

22 reacties op SGP: Straffen Egypte door Timmermans verbazingwekkend

 1. Cathja zegt:

  Ik kan me de verbazing bij de SGP wel voorstellen. Ik ben er net zo verbaasd over dat, wanneer een terroristische organisatie aan het bewind in Egypte staat (zo zie ik de moslimbroeders), er veel geld wordt gedoneerd om (zogenaamd) de democratie vooruit te helpen. Onder het bewind van de moslimbroeders is democratie echter uitgesloten; het tegendeel is het geval. Morsi zou een president voor álle Egyptenaren zijn, maar dat was verkiezingsgeklets! Eenmaal in het zadel gezeten, heeft hij zijn ware aard laten zien. De minderheden hebben het niet best (gehad) met hem als president!
  Nu Morsi vast zit en het leger de kant van het volk heeft gekozen, zou je denken dat JUIST NU geld gedoneerd zou moeten worden, om de goedwillenden te ondersteunen. Maar nee, de geldkraan gaat dicht!
  Timmermans is net een paard wat achteruit trapt. Die man neemt totaal verkeerde beslissingen, net als zijn politieke evenknieën in Brussel.
  Verstandelozen, dat zijn het! Ze steunen het kwaad.
  Nu Egypte geen geld meer uit Europa ontvangt, worden daar ook de minderheden door getroffen. Dat weet Timmermans wel, maar met die minderheden heeft hij niets op. Christenen en Joden, daar loopt hij niet zo hard voor!
  Misschien zijn er moslimlanden die aan de kant van het leger in Egypte staan, die wél geld willen doneren? Dan hebben ze ons geld helemaal niet meer nodig.
  Wat Europa doet, is Egypte in de kou laten staan.
  Daar kun je geen respect voor hebben.

  Like

 2. Wachteres zegt:

  Hiermee maakt Timmermans weer eens heel duidelijk waar links in feite achter staat, wat de islam betreft.

  Niet achter de door hen zo geroemde ‘liberale moslims’ (mochten die er zijn) maar achter de fundamentalisten.

  Dat blijkt uit alles; een voorbeeld: De fundies worden door links gestimuleerd hun hoofddoek te dragen, terwijl ze echt wel kunnen weten dat de meesten van deze vrouwen gedwongen worden om dat te doen.Nee zeg; ‘je eigen identiteit handhaven is erg belangrijk’.

  Als een moslim, die goddommme ook nog voor de PVDA in de kamer zit, afstand neemt van zijn geloof en derhalve bedreigd wordt, dan krijgt hij geen enkele steun. De fundies mochten eens kwaad worden en derhalve niet meer op hen stemmen.

  Fransje, de nazi’s zijn destijds ook democratisch gekozen; had je de Duitsers ook afgestraft als zij zich tegen dat tuig hadden verzet? Dat zou erg dom zijn geweest, want als de Duitsers hun oor niet hadden geleend aan deze demonische bende en als Europa de waarschuwingen van Winston Churchill serieus had genomen, had dat ons MILJOENEN doden gescheeld.

  Wanneer leert links eens beseffen dat de moslimbroederschap NIETS met democratie heeft, hoeveel geld (ook nog van ons, god-beter-het!) je er in steekt?

  Wordt het niet tijd, mochten de Broeders weer aan de macht komen, dat je in het vervolg je eigen spaargeld daar heen stuurt?

  Wijj kunnen ons geld wel voor betere doelen gebruiken. Wat mij betreft krijgt dat schorem

  NOOIT EEN CENT.

  Like

 3. Jean zegt:

  Wat kunnen wij doen om die EU criminelen te raken? Zeker die schijnheilige Drievuldigheid met E.T. op kop.

  Like

 4. Tom Hendrix. zegt:

  Zo kennen we de VUURRODE FRANS TIMMERSCHWANZ wel weer. Toen de radicale HAATJURKEN via Morsi aan de macht waren, wist de Partij van de Arabieren niet hoe ze dat moesten toejuichen en belonen. En nu, terwijl het merendeel van de Egyptenaren, geen ZIN heeft in een MOSLIMSTAAT, worden ze gestraft!! Kijk zo rolt dat bij deze pvda landverraderskliek!

  Like

 5. bobzelf zegt:

  Goooohhhh , en u bent er zeker van dat deze miskleun , deze oetlul , deze droplul ,
  geen !! hersenbeschadiging heeft , net als de rest van de P.v.d.Armoede ????

  Like

 6. isidor zegt:

  ik wens de interim regering en het Egyptische leger alle wijsheid toe.
  en dat de rust weer keert in Egypte.
  en de moslimbroedergemeenschap zo snel mogelijk verboden wordt.
  ze zijn de elende van dit alles.

  Like

 7. Wachteres zegt:

  http://www.elsevier.nl/Europese-Unie/nieuws/2013/8/Frans-Timmermans-geen-wapens-naar-Egypte-1339584W/

  En nu mogen er van Fransje ook geen wapens naar Egypte. Van tevoren werden er wagonladingen heen gestuurd, die nu ongetwijfeld in handen zijn van de moslimbroeders, de vriendjes van links.

  Like

 8. luckybee zegt:

  Tsia zo tezien is Frans Timmerman meer pro Moslimsbroederschap als pro deze regering,ondanks de moorden aan Christenen door de moslim broederschap, ergo Timmerman is ook antie Christenen , dat kan hem niets schelen wat met ze gebeurd.Zal me niet verbazen als hij Christenen uit Egypte niet binnen laat bij, ons maar moslims wel.Weg met deze Marxist.

  Like

 9. Theresa Geissler zegt:

  Zo, dus de SGP heeft eens duidelijk van zich laten horen. Dan zeg ik voor één keer: Respect! (misschien -je weet het maar nooit- heeft het zijdelings nog wel iets te maken met de brief van Tom Hendrix.)

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Theresa Geissler: 14.48. uur. Misschien Theresa, ik weet het niet. Uiteraard wel netjes van de SGP dat ze FRANS SS TIMMERMANS, er niet mee laten wegkomen.

   Like

 10. topsporter zegt:

  Men streeft in Brussel een nieuwe eenheid na, die Europa, en diverse landen rondom de middellandse zee verbinden, daar heb je strak georganiseerde autoritaire samenlevingen voor nodig, Een land dat als verbinding een geloof heeft, en nog wel een met zeer sterke fascistische kenmerken nml. de islam is natuurlijk kaasje voor de politicus, je hebt dan makkelijker controle over de onderdanen. Ideaal natuurlijk voor schijnintellectuelen als Timmermans.
  Ach het trieste is dat zo,n nieuwe eenheid onbeheersbaar is voor politici als Timmermans,
  Ik ben er van overtuigd dat Timmermans de situatie niet goed beoordeeld, dat kun je proberen, maar hoe dan ook we zien nu al hoe Europa met zichzelf op de loop is gegaan.
  Het worden spannende tijden!
  Ook voor types als Timmermans die het islamfascisme uit opportunistische redenen hebben omarmd, pragmatisme dus.

  Like

 11. guusvelraeds zegt:

  Duidelijke verklaring van de SGP. Inderdaad jammer dat deze partij maar 3 zetels heeft. Ook ik verbaas me met de dag over de standpunten van Timmermans en zijn EU kornuiten Barroso cum suis. Elke democraat in hart en nieren zag toch dat het in Egypte na de macht overname door Morsi de sfeer met de dag grimmiger werd qua democratisch gehalte. Alleen het kapen van de grondwet en deze inkleuren met het bloedrode sharia gedachten goed moest alle bellen hebben doen rinkelen in Europa en ver daarbuiten. Maar nee Heren Europa project ontwikkelaars zoals Timmermans zien dat anders. Goh wat heb ik een hekel aan die man. Een nog duidelijker exemplaar van de cultuur marxistische vergiftiging van onze samenleving is nauwelijks denkbaar.

  Like

 12. M.A.L. Sion zegt:

  Het zou goed zijn als andere partijen de lijn van de SGP kiezen. Het verschrikkelijke geweld komt vrijwel geheel van de islam-extremisten van de Broederschap. Het is onbegrijpelijk dat er zoveel adhaesie in het Westen is voor de crimineel Morsi. Voor zijn verkiezing werd op TV uitgezonden hoe hij opriep tot de vernietiging van het Israëlische volk en de bezetting van Jeruzalem.
  Het beleid van minister Timmermans is volkomen anders gericht. Het Egyptische leger heeft het enig logische gedaan. Na het debacle van de Moslim Broederschap, die slechts aanzette tot haat en geweld pleegde tegen de christelijke Kopten, moest om chaos en anarchie te voorkomen door het leger orde op zaken gesteld worden. Het leger heeft beloofd de democratie te herstellen.
  Dat verdient steun en niet zoals Timmermans nu voorstelt het dichtdraaien van de geldkraan.
  Kortom: Hij is VERKEERD BEZIG!

  Like

 13. nn zegt:

  Links heeft uiteindelijk niets met democratie! Dictatuur van het proletariaat, dat wil zeggen DICTATUUR van enkelingen! Daar staat links voor! En wel met geweld, net zoals de moslimbroeders, die twee gekruiste kromzwaarden in hun logo hebben om dat duidelijk te maken!

  Like

 14. Jan zegt:

  Zowel het socialisme als de islam zijn totalitaire ideologieën en in onderdrukking en terreur vinden de aanhangers er van elkaar.
  Misschien hoopte Timmermans stilletjes dat Hamas en de MB Israël eindelijk van de kaart zouden vegen. Hij heeft immers een bloedhekel aan Israël.
  Overigens, alle achterlijkheid van de roden komt ook omdat zij niets willen weten. Daarom zijn zij ook altijd zo ‘geschokt’. Geen volk dat ‘geschokter’ (lees: geschifter) is dan socialisten. Zo staat er behalve een artikel van Timmermans een van ene Michiel Servaes die de situatie niet overziet (komt dat omdat hij scheel is? Dat mag je geloof ik niet zeggen maar hier wel omdat socialisten niet goed snik zijn en dus kan dit er wel op hatelijke wijze bij)
  Michiel Servaes schrijft: “De PvdA is geschokt door de uitbarsting van geweld in Egypte. We vinden het essentieel dat er een einde komt aan het geweld en dat er een dialoog op gang komt tussen de betrokken partijen. Het is goed dat de EU woensdag een adequate reactie op het buitensporige geweld bespreekt…” Servaes richt zijn hoop verder op de VN.
  http://www.pvda.nl/berichten/2013/08/Een+krachtig+signaal+naar+Egypte
  Blijven hopen Servaes.

  Timmermans maakt het ook dol:
  “de ontruiming van twee protestkampen in de Egyptische hoofdstad Caïro heeft geleid tot een escalatie van geweld en heel veel bloedvergieten.”
  Het optreden van het leger zorgde er juist voor dat het afgelopen was met geweld van de MB-terroristen en moordenaars. En in die ‘kampen’ die geen kampen waren werd gemoord en verkracht maar aangezien socialisten ook een hekel hebben aan vrouwen behalve kenaus en doeken heeft Timmermans er geen oog voor. Ik vrees dat hij zijn info van Rob Trip krijgt en van zijn omroep, de VARA

  “[Men dient te onderhandelen, alleen zo] komen de toeristen en de investeerders terug, alleen zo kan de economie gaan draaien en krijgt de zeer jonge bevolking perspectief op een betere toekomst.
  Het is overduidelijk dat geweld geen oplossing is, maar de problemen van het land alleen maar vergroot. ”

  Het valt Timmermans niet eens op dat het weer eens rustig is op straat zonder moorden op Christenen en zonder brandstichting. Dat Timmermans daarvoor geen oog heeft geloof ik graag want zijn sekte heeft een pesthekel aan het Christendom en Judaïsme.
  http://www.pvda.nl/berichten/2013/08/Egyptische+partijen+moeten+onderhandelen

  Like

  • Helena zegt:

   Typical

   Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Jan 20.26. uur, op 21/8. Ik ben niet vergeten Jan, hoe vies de RODEN, de Liberalen, Links-liberalen en christen-democraten hebben gehandeld in het Joegoslavië conflict!
   Daar kregen de Serven “de zwarte piet”, toegespeeld, door deze smeerlappen, in samenwerking met de “rat Clinton”, de VERENIGDE NAZIES, en de lafaards in Brussel.
   En het gaat weer gebeuren, maar dan gaat het ons treffen!

   Like

 15. lucky9 zegt:

  Zet die Timmermans maar op één lijn met C. Ashton (horresco referens). Ofwel doen ze alsof ofwel zijn het islamofiele fascistische moslimfundamentalisten. Een andere uitleg is er niet. Verraders zijn ze sowieso en ze vertegenwoordigen niemand behalve zichzelf en hun eigen bekrompen waanzin.

  Like

 16. Helena zegt:

  Toch maken die broeders er niet echt een geheim van.
  http://www.israelvideonetwork.com/pro-morsi-demonstration-at-al-aqsa-mosque-us-france-britain-to-be-destroyed-rome-to-be-conquered?utm_source=MadMimi&utm

  Hoe doof, blind en stom kun je zijn? Zit daar überhaupt een grens aan?

  Like

 17. helletocht zegt:

  Deze poseur schreeuwt maar iets, zijn bovenmatige ijdelheid en ongezonde ambitie maken dat hij denkt alles te weten, hij is niets meer dan een linkse islam lover, die de PVV wil verbieden. Het is pure ellende dat dit soort mannen komen bovendrijven vanuit de partijkaders, zij verkopen ons land. Ook moslims willen een seculier leven en democratie, maar dat snapt onze linkse ivoren toren niet, zij willen niets liever dan de islam heilstaat.

  Like

 18. henk schroemges zegt:

  Ook bij die salon-socialisten werkt het zieligheidsgen alleen als het geen Christenen of Joden zijn.

  Like

 19. Jan zegt:

  Moslimbroeders roepen op tot massaal protest op de ‘Vrijdag van de Martelaren’:niemand komt opdagen.
  http://www.jpost.com/Middle-East/Egypts-bruised-Brotherhood-fails-to-show-street-power-324057

  Timmermans snapt er niets van

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s