De Franse minister van Binnenlandse Zaken en zijn uitlatingen betreffende de islam en de immigratie

Screenshot_22De in Spanje geboren Manuel Valls  is dankzij zijn vrijblijvende populistische manier van optreden op dit moment de populairste van alle ministers van het socialistische Franse kabinet. Om zijn populariteit te vergroten, noemen de media en linksen hem “Sarkozy” of “geïnfecteerd door Le Pen”.

Als je luistert naar de verontwaardigingshysterie  en dan kijkt naar de woorden van de minister, kun je die opwinding nauwelijks begrijpen. Het lijkt bijna alsof er een linkse hongerige meute constant op de loer ligt om bepaalde woorden en uitspraken in de gaten te houden om zich eindelijk weer eens te mogen opwinden en zodoende hun eigen reden van bestaan te rechtvaardigen.

De uitlatingen van de Franse minister van binnenlandse Zaken zorgen voor aanvallen van razernij. De Franse minister, bekend om zijn duidelijke taal, zorgt opnieuw voor onrust door vraagtekens te plaatsen bij de immigratiepolitiek van Frankrijk en diens relatie tot de islam.

Deze “opstand” klinkt bijna net zo “opwindend” als het gezwets van een stelletje oude vrijsters over seks. De minister van Binnenlandse Zaken zei namelijk het volgende, en dat ook nog op een gesloten bijeenkomst:

Tijdens en vertrouwelijke ministersbijeenkomst maandag stelde Valls voor dat het Franse immigratiesysteem binnen 10 jaar fundamentele hervormingen nodig zal hebben om op een andere manier om te kunnen gaan met de massa-immigratie uit Afrika. Hij vroeg zich vooral af of Frankrijk zijn politiek van familiehereniging zou kunnen handhaven voor die immigranten, die een verblijfsvergunning krijgen.

In het verloop van de bijeenkomst zou hij gezegd hebben dat Frankrijk zou moeten bewijzen of de islam verenigbaar is met de democratie.

France 24

Nu bestaat er een hele serie uitspraken van bekende islamitische geleerden en ook van Europese sociologen, die precies het tegendeel beweren en ook argumentatief bewijzen: dat de islam niet compatibel is met de democratie. Daaruit kun je dus concluderen dat Frankrijks zogenaamde “democratische” regering in werkelijkheid een dictatuur is, waarin de ministers geen recht meer hebben op vrijheid van meningsuiting – voor zover ze überhaupt een eigen mening hebben. Want meestal hebben ze alleen maar egoïstische carrièrebegeerten.

De zwarte Caribische minister in Parijs, Taubira, de voorvechtster van de adoptie door homoseksuelen, heeft zich blijkbaar nog niet geuit – net zomin als de Marokkaanse minister Najat Belkacem in Parijs.

Bron:

http://www.kybeline.com/2013/08/21/frankreichs-innenminister-und-seine-auserungen-zum-islam-und-zur-einwanderung/#more-47834

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Populisme", Afrika, Appeasement, democratie, Dhimmitude, dictatuur, Frankrijk, Immigratie, Islamisering, lafheid, Moslims, Multiculti, Naïviteit, politici, Socialisten. Bookmark de permalink .

5 reacties op De Franse minister van Binnenlandse Zaken en zijn uitlatingen betreffende de islam en de immigratie

 1. Theresa Geissler zegt:

  Ik dacht meteen: Manuel Valls, die naam is hier toch al eerder aan bod gekomen? Ingetikt op de zoekfunctie en ja, hoor: Dat was die vent met die ongelooflijke islamofiele uitspraken naar aanleiding van de rellen vanwege die boerka-controle! Zijn uitspraken die in het huidige onderwerp aan de orde komen vind ik eerlijk gezegd nogal cryptisch en voor meerdere uitleg vatbaar, maar die vórige deden je werkelijk de haren te berge rijzen! Echt een socialist in de socialistische regering-Hollande; dat kon ik tóen niet bepaald ‘populistisch vinden. -Niet wat daar hier onder verstaan wordt. Ach, het is daar gewoon een vaag zooitje, zonder duidelijke stellingnamen, zoals overal elders. Dat houdt onder meer in, dat ze alleen van tijd tot tijd goed zijn in het moslims paaien. -Uiteindelijk zonder resultaat, al weigeren ze, dat door te krijgen.

  Like

 2. Petrossa zegt:

  Hij is al kaltgestellt. Daar hoor je verder niet veel meer van. behalve als hij misschien lid word van de UMP kan hij zomaar president worden

  Like

 3. lucky9 zegt:

  Binnen- of buiten-land, één pot collectivistisch alias socialistisch nat!
  Maar dat is ons probleem niet. Dat is het probleem van de Fransen.
  Niet dat ik graag in hun plaats zou willen zijn. Dat is een binnenlandse aangelegenheid.

  NeSpa partaai van den arbaaid?

  Like

 4. JiepMK zegt:

  Het volk begint zo langzamerhand te morren vanwege de dalende koopkracht veroorzaakt door een werkloosheid van 11% en dan komen socialisten met dergelijke afleidingsmanoeuvres. What’s new?

  Like

 5. Ik zie niet in wat hij nou voor schokkends heeft gezegd, in feite zegt hij; het zou in de toekomst kunnen dat we veranderingen moeten doorvoeren.
  Hij zegt niet ik ga ze doorvoeren, maar dat het ooit in de toekomst zover zou kunnen komen.
  Daar miszegt hij dus niks mee, dat kan iedere basisscholier op zijn vingers natellen.
  Maar kennelijk is dat al genoeg om de booslims op de barricaden te krijgen plus de franse variant van de NSB broederschap.
  Wordt het niet eens tijd dat er een franse versie van het EDL komt ?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s