“Palestijnse autonomie heeft niet gefunctioneerd”

Screenshot_19

Israël moet de bevoegdheden overdenken die het 20 jaar geleden in Oslo aan de Palestijnen heeft overgedragen. Deze opvatting uitte de leider van de Vereniging voor terreurslachtoffers in een interview. Daarbij verwees hij naar het aantal aanslagen na de ondertekening van de verdragen.

De Akkoorden van Oslo zouden niet het gewenste effect hebben behaald, zei de directeur van de organisatie “Almagor”, Meir Eindor, tegenover “Ynet TV”. De groepering heeft het aantal slachtoffer in de 20 jaar voor en na de ondertekening met elkaar vergeleken. Daaruit blijkt, dat er in de periode 1973-1993 in totaal 415 doden vielen. Tussen 1993 en 2013 echter zouden er 1452 mensen om het leven zijn gekomen.

“Dat betekent: nadat het verdrag gesloten werd, leverde de vrede ons driemaal zoveel doden op”, stelde Eindor vast. Daarom zou hij aan het publiek en de politiek de vraag stellen of Israël nog steeds autonomie aan de Palestijnen of zelfs een eigen staat zou moeten toestaan. “Of is de tijd gekomen om te zeggen: We hebben het begrepen? Dit heeft geen zin voor de staat Israël?”

Het belangrijkste punt van de Akkoorden zou geweest zijn om “de verantwoordelijkheid voor de veiligheid aan de Palestijnse Autoriteit af te dragen, zodat zij het werk doet”, herinnerde de leider van de slachtoffervereniging. “Maar het concept heeft niet gefunctioneerd.”

Bron:

Israelnetz.com

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Palestina", "Religie van de vrede", antisemitisme, Arabieren, Islam, Israël, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Moslims, Terrorisme. Bookmark de permalink .

11 reacties op “Palestijnse autonomie heeft niet gefunctioneerd”

 1. Als ik nog één keer het woord “vredesproces” zonder intens sarcasme hoor uitspreken, ga ik braken.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Dan kun je net zo goed je televisie bij het grof vuil zetten, Martien! (Maar dat kan toch ook weer niet de bedoeling zijn.)

   Like

  • louis-portugal zegt:

   Martien zullen we een paar flessen soldaat maken en samen gaan braken.
   Het heeft nauwelijks nog zin om te reageren want HET gaat gewoon zijn gang tot de volgende echte grote klap.

   Like

 2. luckybee zegt:

  Zo ver ik me herinneren kan hebben de Arabieren aan geen enkele overeenkomst met de Israeli’s gehouden.Niet Arafat, niet Hamas maar ook niet Abbas, hij begin nu al met niet erkennen van het bestaan van Israel.

  Like

 3. Jan zegt:

  Palestijnse Autoriteit, 2 woorden, 2 leugens. Dat is knap.

  Like

 4. guusvelraeds zegt:

  Als je eerste prioriteit ligt op de vernietiging van Israël en je tweede prioriteit ligt ook op de vernietiging van Israël gelijk zoals ook de derde, ja dan blijft er maar weinig ruimte over ook aandacht te hebben voor het realiseren van veiligheid voor alle partijen. Het Palestijnse probleem komt pas dichter bij een oplossing als het zogenaamde Palestijnse volk zich zelf emancipeert en zijn leiders eindelijk een keer gaat uitkotsen. Maar aangezien de Palestijnse indoctrineer campagnes al starten op kleuterleeftijd binnen het door Europa en de wereld gesubsidieerde onderwijs programma zal van dat emanciperen nog niet veel terecht komen. Trek maar een keer alle subsidies in die naar de Palmaffia vloeien en hou dat jaar na jaar vol. Moet je kijken hoe snel dan het vredesproces dichterbij komt en het Palestijnse volk wakker wordt en eindelijk gaat merken wat voor vlees ze in de kuip hebben met hun leiders. We subsidiëren zelfs nog de maandsalarissen van de terroristen die in Israëlische gevangenissen zitten en dan hebben we ook nog het lef Israël te betichtten het vredes proces te blokkeren met de bouw van woningen.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @guusvelraeds: 00.49. uur. Het is toch te gek voor woorden, dat wij via de Belastingdienst gedwongen worden mee te werken aan de terreur van de Palestijnen. Verdorie, onze sociale zekerheid wordt naar de kloten geholpen, maar deze waanzin wordt gewoon beloond met ONS GELD! Wat een wereld.

   Like

   • Clara Klein zegt:

    Tom Hendrix, dit roep ik al jaren en ik word er misselijk van. Er zou een belasting herziening moeten komen met eigen voorkeuren en tot hetzelfde bedrag. Maar die komt er niet, het is ziekmakend!

    Like

 5. Jan zegt:

  Wat denken die Joden wel niet dat zij ons land kunnen afpakken. Oprotten met die hap

  ‘PaleSStijnen’ protesteren tegen vrede
  Gaza protestors march against peace talks
  “All the Palestinian factions say you don’t have the right to relinquish any piece of our land, or to give up Palestinian rights.”
  “Returning to talks is a blow to the jihad and to the sacrifices of our people, the blood of our martyrs and to our prisoners behind bars in Israel.”
  http://www.jpost.com/Middle-East/Palestinian-protestors-march-against-peace-talks-in-Gaza-324074

  Like

 6. Daiyu-ninja zegt:

  Tom Hendrix. zegt:
  23 augustus 2013 om 07:29

  Het is toch te gek voor woorden, dat wij via de Belastingdienst gedwongen worden mee te werken aan de terreur van de Palestijnen. Verdorie, onze sociale zekerheid wordt naar de kloten

  Doordat wij worden gedwongen mee te betalen om het terrorisme in het zadel te houden, kleeft er bloed aan onze handen.
  Ik wil niet medeplichtig zijn aan aan moord die door onze regering gesubsidieerd wordt door terroristisch organisaties financieel te steunen met ons belasting geld.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s