Terroristische Syrië-gangers: uw schuld

Screenshot_57

Dr. Edwin Bakker

Beter worden alle Syriëgangers ter plekke kapotgeschoten. Nee, dat is geen guurrancuneuze moslimhaat, maar puur lijfsbehoud. Als het aan terreurhoogleraar Prof. Dr. Edwin Bakker ligt gaan we namelijk eventuele terugkeerders heel genuanceerd tegemoettreden. Als in, “Heej Abu Ongeleid Projectiel met PTSS en Fundamentalistische Haat tegen het Westen! Top dat je er weer bent gozer. Laten we geen wantrouwen of vijandbeeld versterken, nergens goed voor, ga lekker naar huis en pak je koffer uit.” Want hee, een Syriëganger is volgens de wet geen crimineel en als wij hem zo behandelen dan vragen we ook een beetje om een terreuraanslag he.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

30 reacties op Terroristische Syrië-gangers: uw schuld

 1. BertG. zegt:

  Ik had de link uit de Telegraaf hiervan geplaatst bij de blauwe moskee.
  Vroeg me al af waar zo’n mannetje in hemelsnaam vandaan kwam.

  Like

  • BertG. zegt:

   Dus als we lief voor ze zijn, dan vinden ze ons ook wel lief.
   Tuurlijk, een beproeft model wat al jaren goed werkt. Toch.
   Loop naar buiten en zie de positieve effecten hiervan.

   Like

 2. Onder het betreffende Telegraaf-artikel staat dit commentaar:

  “Het zou de overheid ook zeker sieren als ze deze dappere strijders financieel ondersteunen na terugkomst en tevens voorzien van medailles en een oorkonde voor hun inzet in het buitenland. Eventuele geestelijke en/of fysieke problemen zullen ook kosteloos opgelost moeten worden door de Nederlandse overheid en verder zou het netjes zijn als de betreffende personen een oorlogspensioen krijgen. En vergeet uiteraard de uitnodiging voor veteranendag in Den Haag niet.”

  Edwin Bakker hoort bij de jeugdbende die onder leiding van Beatrice de Graaf – u weet wel: het intens oprechte goedmens-vrouwtje dat bij “Zomergasten” te gast was – het hart vormt van het “academische” terroristen-onderzoek: http://leeronskennen.leidenuniv.nl/beatrice-de-graaf/
  Als u de link volgt: let vooral op de vlotte en hippe PR- toon van deze officiële pagina van de Leidse Universiteit.

  Like

 3. Tom Hendrix. zegt:

  En waarom verbaast mij deze rode en linkse gekkerij mij niet meer? Omdat we inmiddels ervan uit kunnen gaan dat geheel links-pvda en sp en gl, uit idioten en luchtfietsers bestaat. Dit is hetzelfde rode en groene links, dat socialisme vooral moet voor Mien en Jan modaal, maar niet voor de partijbonzen van deze partijen en hun vriendjes. Compleet losgezongen van de realiteit, en zolang wij dit “pikken”, gaat deze smeerlapperij en waanzin door. Welkom in voormalig Nederland wat nu is verworden tot ABSURDISTAN.

  Like

 4. BertG. zegt:

  Mooie titel hebben ze het verhaal meegegeven van beatrice in de link van Martien.
  Bij ons leer je de wereld kennen. De hel op aarde zal je meemaken. Zal ze bedoelen.

  Like

 5. Wachteres zegt:

  Ach …. de universiteit van Leiden krijgt ongetwijfeld ook geld uit het Midden-Oosten….

  Like

 6. Jan zegt:

  Bewegend Hoofd Edwin Bakker: “Het zijn kwajongens”

  Socialisten kunnen wij voor 100% vertrouwen als het om achterlijkheid gaat en om verraad van het volk en natie. Zet een moslim 1 stap, de socialist zal 2 stappen zetten om de ondergang sneller te bewerkstelligen. Daarom graag de eerste zin op Edwin Bakker toepassen.

  Like

 7. G.Deckzeijl zegt:

  AP off line.
  Voortzetten zou zinloos geweest zijn.
  Ga ik niet meer uitleggen.

  Like

 8. koddebeier zegt:

  Bakker ?? Zeker ook weer zo’n linkse idioot ??
  Terug keer?? Nooit meer het land inlaten !!

  Like

 9. Jean zegt:

  Waar vinden ze dergelijke idioten toch steeds die zo’n achterlijke zever verkopen en daar ook nog voor betaald worden?
  Zeker ook een graaier-naaier uit het rood groene rattennest?

  Like

 10. helletocht zegt:

  Deze man moet je oppakken en al zijn titels moet je afnemen, dit zijn de mensen die op kosten van de Nederlandse burger onze samenleving kapot maken.

  Like

 11. Luchtpint zegt:

  Obama’s middle East Meltdown, why the Middle East has become unstable:

  Like

 12. henk schroemges zegt:

  Het wordt toch onderhand wel eens tijd voor een aanslag hier op die veroorzakers van alle troep in dit postzegellandje.

  Like

 13. luckybee zegt:

  Mijn probleem is dat de Syrie-gangers weten hoe ze kafirs moeten doden,en wij zijn of we willen of niet Kafirs.Dus om Syriergangers metteen dood te schieten bij de terugkomst, is alleen uit leifbehoud, noodwendig lijk me.

  Like

 14. Republikein zegt:

  Ik lees:Clingendael:Dat zegt genoeg, opleiding misleiding van de burger.(niet allemaal hoor)

  Like

 15. Luchtpint zegt:

  In een interview met de BBC probeert Tariq Ramadan, de man die graag poseert als zgn. gematigde moslim filosoof (en wiens grootvader van moederszijde Hassan al-Banna is, de stichter van de Moslimbroederschap in Egypte), er zich uit te lullen door de aanvallen op Koptische kerken in de schoenen te schuiven van het Egyptische leger.

  En dat met de bedoeling uiteraard om de Moslim Broederschap zijn gezicht te redden. (zie video bij het stuk)

  http://www.bbc.co.uk/news/world-middle-east-23772361

  Like

 16. G.Deckzeijl zegt:

  Net zo geschift als E.Bakker.
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2013/08/dronevoyeur_opstelten_ontkent.html
  Tijd om de frequenties van zijn misselijke “speeltjes” op te zoeken!
  (zie de comments)

  Like

 17. HenkV zegt:

  Allereerst dit: Het was (tot nu toe?) de regel dat een Nederlander die in vreemde krijgsdienst ging, automatisch zijn Nederlands staatsburgerschap verloor, maar ik vermoed dat voor de hier wonende islamitische medeburgers een meer ”genuanceerde benadering” is weggelegd, waardoor al hun acties iets onschuldigs krijgen, want het is inmiddels weer eens onaangenaam duidelijk dat ook in dit geval het islamitisch blazoen uit alle macht zuiver moet worden gehouden.
  Andermaal gaat op dat er niets dan goeds mag worden gezegd over een een bepaalde ideologie en de aanhangers ervan.Sinds 1975 streeft men dat in “Eurabië” na.

  Het hoeft ons niet te verwonderen dat er uit de policor (politiek correcte) hoek een stem opklinkt die zegt dat het merendeel van de “vrijheidsstrijders” die terugkeren uit Syrië als betrekkelijk onschuldige jongelui weer arriveerden in ons land. Een schandelijke en schadelijke veronderstelling. De hoogleraar zou kunnen weten dat ELK geval van betrokkenheid bij zeer gewelddadige oorlogshandelingen diepe indrukken achterlaat in de menselijke psyche. Na zulke extreme ervaringen keert IEDEREEN als een ander mens terug!

  Uit zeer betrouwbare bron weet ik dat deze islamitische oorlogsvrijwilligers allemaal financieel in goeden doen zijn teruggekeerd. In Nederlandse moskeeën waren ze voor de ”bevrijdingsstrijd” geworven en de premies voor hun idealistisch getinte handwerk waren niet bepaald laag, maar daar hadden ze dan ook wel prestaties voor geleverd in Syrië : aanslagen plegen, mensen geliquideerd,soms op extreem gewelddadige wijze, want het gaat er keihard aan toe in dat land . Vele onschuldige burgers werden ook van hun oorlogsverrichtingen de dupe… Bovendien voerden de knapen verkrachtingen uit. maar die was allemaal geoorloofd , want hun slachtoffers waren ”ongelovigen”.. Wie voor een hoog ideaal strijdt die hoeft er miet bij stil te staan dat hij zich feitelijk schuldig maakt aan oorlogsmisdrijven.

  Wie hier even bij stilstaat, weet dat Bakker geen flauw benul heeft wat er zich in een wrede oorlogsvoering afspeelt.Misschien hoort hij bij de categorie van de ”Gutmenschen’ , tot de groep van mensen die menen te weten dat al deze krijgsverrichtingen niets met de islam te maken hebben.Daarbij komt dat de meesten ‘ – met uitsluiting van de PVV- altijd het goede in de ander willen blijven zien.
  Wie absoluut geen kwaad (in de islam) wil zien wordt automatisch veel milder zijn of haar oordeel over alles wat de ”kwajongens” daar in Syrië uitspookten.

  Sommige van deze helden voor de islam rijden nu rond in fraaie auto’s, want ook oorlogsgeld moet rollen.Genietend van hun inspannend leven in het Midden Oosten rijden zij nu naar de kantoren waar de uitkeringen worden vertrekt..

  En wat doet de betreffende gemeente? Helemaal niets. Wat niet weet dat niet deert.
  Zo houd je vrede met iedereen.
  Interessant is het dat ook in de toch gemêleerde etnische samenstelling van de bevolking in de wijken waar veel moslims bij elkaar wonen. Men zwijgt wel, maar men staat niet bepaald juichen bij de terugkeer van de ”vrijheidsstrijders”! Men houdt zich stil uit vrees,zeker nu de terroristen in volle bewegingsvrijheid rondrijden en graag willen laten zien in woord en gedrag dat zo’n reis naar Syrië best wel wat heeft opgeleverd.

  Dit totale gebrek aan waardering voor deze geronselde geweldplegers komt, omdat er mensen in de moslimgemeenschap wonen die werkelijk voor extreem geweld hebben moeten vluchten en die vaak veel vermoorde familieleden hebben te betreuren.

  Het besef dat in hun huidige leefgemeenschap jongelui ongestraft mogen rondlopen, of rondrijden, terwijl ze moorden en geweldplegingen op hun geweten hebben roept voor een deel van de moslims vreselijke associaties op, want deze knapen zijn in hun ogen verwant aan de moordenaars van hun familie.

  Daarom is het zwijgen van onze overheden een kapitale vergissing, want wie is geïnfecteerd met het politiek correcte virus, die maakt altijd de verkeerde keuzes, zoals de steunverlening aan stromingen uit de islam met de grootste bek, en de verwaarlozing van een heel belangrijke categorie mensen in de moslimgemeenschap zelf: zij die niets meer met deze ideologie wensen te maken te hebben! Twintig procent van de Europese moslimbevolking wenst zich van die ”religie” af te keren, maar durven het niet, omdat de westerse overheden de overige moslims, vooral aan de fundamentalisten!

  En wat Edwin Bakker betreft.. ”Follow the money.”.
  De man is met zijn redeneringen totaal door het ijs gezakt.Rustig onder dat ijs laten zitten.

  Like

 18. Jan zegt:

  Gifgas? Geleverd door Israël
  Luister naar de antisemiet Galloway

  Like

 19. karlito zegt:

  wat gaat jullie wat aan of iemand naar syria wil gaan of nie. wie denk jullie nou allmaal wel dat jullie wel zijn kk rasicten. kk henki je zit alleeen ma uit je nek te lullen kk wouss. je weet nie eens waar je over praat …..STOEPIT

  Like

 20. felix zegt:

  Je moet die Syriegangers eerst bestuderen, en daarna leren begrijpen, Neeneenee, Niet de ouderwetse methoden gebruiken, Ook Karlito met al zijn merkwaardigheden, Hij is een cultuurverrijker, die moeten wij koesteren en beschermen. Wij passen ons aan hem aan, eten halal vlees bij de supermarkt, (Of we het weten of niet). Het restaurant waar wij een keer eten serveert ook halal maar weten wij dat? Het vlees ligt op het bordje zoals we het gewend zijn, dus boeiuh !!!. De gravers op het internet weten het wel! En de rest van Nederland? die kijkt “Lingo” op tv, dus boeiuh! Hij verrijkt onze cultuur, moeten wij niet trots op hem zijn? . Met wat? Nou euh..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s