Van Baalen over D´66: “We denken natuurlijk hetzelfde, maar dat zeggen we niet!”

Screenshot_58

Hans van Baalen: “We praten rechts, maar stemmen keihard links!”

Van Baalen is keitrots dat hij VVD-kiezers al jaren voorliegt.

De grote man van de VVD in het Europees Parlement – Hans van Baalen. Ja, echt. Wie had dat een paar jaar geleden durven denken? – is zowaar uit de school geklapt over de politiek in Brussel en dan met name over zijn rol daarin. Dat bericht het RefDag vandaag (hele artikel lezen graag).

Uit zijn woorden blijkt dat Van Baalen en zijn hele partij met hem – ik herhaal het nog maar een keer: het gaat dus om de VVD – buitengewoon hypocriet bezig zijn. Ze draaien de kiezer bijvoorbeeld een euro-kritische loer, waarna ze heerlijk meestemmen met de eurofielen van D66. Ik citeer de man zelf maar even:

Het tweede wat Van Baalen naar voren brengt, is dat het verschil tussen VVD en D66 niet groot is. In Europa zitten de partijen in dezelfde liberale fractie. “Over negen van de tien dingen denken wij hetzelfde. Maar dat zeggen we natuurlijk niet in de campagne!”

Lees verder>>>

(h/t Wachteres)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

23 reacties op Van Baalen over D´66: “We denken natuurlijk hetzelfde, maar dat zeggen we niet!”

 1. Pieter Nokkio zegt:

  Demonen666 is met haar slaafse onderwerping aan Brussel/Straatsburg/Isliegistan goeddeels schuld aan de teloorgang van de vaderlandse cultuur en -beschaving. Deze doorgaans keurig gekapte dames en dito geschoren heren van de al veel te lang bestaande ‘netjes-niks’-partij zijn wolven in schaapskleren, schoolvoorbeeld van (ja zelfs ‘voor’) de antichrist.
  Het is zogezegd verdomd jammer dat deze tot de laatste snik -die onherroelijk komt -doorgewinterde Eurofiele partij al niet lang is opgeheven. Tot tweemaal toe in haar (dus veel te lange) bestaansgeschiedenis is door het bestuur het voorstel gedaan om de partij maar op te heffen. Dat was in de jaren tachtig van de vorige eeuw. Maar er kwamen tot even zo veel keer toe te weinig ‘leden’ naar die vergaderingen toe, om het vereiste stemquorum te halen.
  Jammer, jammer, jammer. Dat er nog steeds zichzelf respecterende Nederlanders – door media dom gehouden stemvee – zijn die het hokje bij deze volksverlakkers rood maken, zal tot op de Jongste Dag een raadsel blijven. Maar geldt datzelfde niet voor VVD, PvdAllahtonen, GroenRechts en meer van dat zooitje?
  Zucht…

  Like

 2. Pieter Nokkio zegt:

  ‘Onherroepelijk’ zo wordt hier boven bedoeld, sorry lezers

  Like

 3. Henk der Niederländer zegt:

  De hele VVD heeft zich de laatste jaren ontpopt tot een partij die zich nog verder an de linkse kant bevind dan de PVDA alleen probeert men nog steeds het rechtse imago voor te houden bij de kiezer.
  Tja je moet wat als je een zetel of wat ambieert in Brussel nietwaar.

  Like

 4. Cathja zegt:

  Van Baalen is niet de enige binnen de VVD die liegt! Onze minister-president heeft er een ware sport van gemaakt om A te zeggen en B te doen. Vroeger ging ik er altijd vanuit dat de VVD de partij van de ‘fatsoenlijke mensen’ was, maar wat heeft deze partij zich ontpopt als een stelletje leugenaars en fraudeurs. Ja, frauderen is tegenwoordig ook gemeengoed bij de VVD, gezien de lange lijst met namen van personen die het met eerlijk zijn niet al te nauw nemen, of hebben genomen.

  Ik ben zeer benieuwd wat de slogan van de VVD voor de gemeenteraadsverkiezingen van volgend jaar zal worden! Het zal wel zo’n beetje dezelfde ‘toon’ zijn als destijds voor de Tweede Kamerverkiezingen. “Uw geld is veilig in VVD-handen”, of iets dergelijks.

  Dat wordt dan alle posters opsporen en de tekst zwart spuiten. Leugens horen niet op aankondigingsborden thuis.

  Like

 5. Jan zegt:

  Betaal al dat volk in Brussel niet meer dan €1700 in de maand en zie hoe weinig nog daar willen werken. Men doet het voor geld, nergens anders voor. John Leerdam was zo’n eeuwige parasiet in de Tweede Kamer. Kende ik van de Bijlmer en parasiteerde daar, vervolgens Tweede Kamer, deed niets, zei niets en niemand die van hem had gehoord tot hij op tv verscheen waar hij meende dat de terrorist Jablabla niet vrij mocht komen. Misselijk, al dat volk dat alleen ergens zit voor het geld en land en volk verraad voor geld.

  Like

 6. Theresa Geissler zegt:

  Leuk om te weten! Al had iedereen, die een beetje nadenkt dat ook wel uit zichzelf kunnen bedenken, want zegt U nu zelf: Zo’n figuur als Rutte past toch zonder meer in het plaatje van D’66!
  Het ‘aardige onderwijzers type,’ weet U wel. Zachtaardig voor iedereen, vól goede wil om alles ‘samen’ te doen, niemand willen buitensluiten, maar als sommige groepen dan opeens minder aardig reageren niet weten wat je ermee aan moet. En dan maar schichtig wegkijken, weet U wel…..
  De dagen van Hans Wiegel, de scherpe, zijn definitief voorbij; thans is de VVD-leider een halve zachte, met te weinig eigen profiel om wie dan ook van repliek te dienen.
  Nou, dat is met D’66 nooit anders geweest. Zodoende dus.

  Like

 7. luckybee zegt:

  De PVV is de enige partij dat ons nog niet belogen hebben. Hun programma bij de verkiesingen is nog steeds de zelfde als de program dat ze nu uitvoeren.Dit waren hun program tijdens de verkiezingen.
  1) Baas in eigen land.
  Nederland uit de EU
  Uit de euro terug naar de gulden
  Geen cent meer voor Failliet eurolanden.
  2) Minder betalen
  Stop de forenzentaks. Kwartje van Kok terug
  BTW omlaag
  Geen ontwikkelingshulp,kunstsubsidies, Windmolens
  Geen geld voor Brussel.
  3)Zorg op orde
  Geen verhoging eigen risico, 12000 zorg medewerkers er bij.
  4) Massa Immigratie staken
  Nederland bepaalt zelf weer wie binnen komt
  Immigratie stop voor mensen uit Islamistische landen.
  Niet werken weg wezen.
  5) Veilige straten
  Hogere straffen. Meer politie op straat
  Criminele niet- Nederlanders meteen het land uit.
  Alle 5 punten die gelden nu nog steeds.Geen compromissen wordt aan Rutte gemaakt.tijdens de Katshuis gesprekken.Dan liever weg gaan, is de juiste beslissing.

  Like

  • koddebeier zegt:

   En een begin maken met de remigratie van moslims, desnoods met een vertrekpremie.
   Geen buitenlandse missies voor defensie.
   Stoppen met de export van kinderbijslag, uitkeringen en subsidies met uitzondering van de AOW voor Nederlanders in het buitenland.
   Terug naar een ziekenfonds (inkomens afhankelijk) (krankenkasse in duistland) en, weg van de graai zorgverzekeraars. enz. enz.

   Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Luckybee 14.13. uur. Heel goed luckybee, prima reactie van U.

   Like

 8. Henny Clemens zegt:

  Cathja 13:39,
  Tof idee om teksten van leugenaars zwart te spuiten, als wij dat allemaal doen geeft dat een dubbel signaal, we stemmen geen vvd en we tonen dat liegen het volk boos maakt.
  En ik ben benieuwt of hier wat over gezegd wordt in de msm.

  Like

  • koddebeier zegt:

   Als je de teksten van leugenaars zwart spuit, krijgen ook kranten met zwarte bladzijdes.
   En het NOS journaal geeft alleen een zwart scherm.

   Like

   • Cathja zegt:

    @ koddebeier 16:28

    Ja, inderdaad! Er zal weinig meer te lezen zijn in onze kranten.
    En bij wat er nog wél te lezen is zetten we vraagtekens.

    Like

 9. Tom Hendrix. zegt:

  O die “dikke vette pad”, van Baalen. Deze varkenskop heeft nog nooit wat gepresteerd, alleen mooie baantjes nagejaagd als lid van de Vereniging Van Dieven. De VVD en D66, grote hypocrieten zitten daar, en de opperleugenaar Pinokkio Rutte. Ik vind deze partijen net zo verraderlijk als de Partij van de Arabieren, de PvdA.

  Like

 10. henk schroemges zegt:

  Niet zeuren maar allemaal stemmen op de PVV bij de komende verkiezingen. Bij de gemeenteraadsverkiezing begin volgend jaar in ieder niet stemmen op meeheulende landverraderspartijtjes zoals de PvdA, VVD, D66,CU, GL, CDA en dierenpartij, maar liever kiezen voor een gemeentebelangenpartij. Dit zal dan een waarschuwing zijn aan de lafaards voor de volgende 2e kamer verkiezingen. Dan een echte dreun uitdelen aan die eerder genoemde wauwelende neuzelpartijen. 76 zetels voor de PVV zou perfekt zijn.

  Like

 11. helletocht zegt:

  Deze Billie Turf zit op onze kosten feest te vieren in het EP, en is er alleen maar tot eigen meerdere eer en glorie. U kent ze toch wel, het EP zit vol met dit soort graaiers die alleen maar politiek correct aanwezig zijn, om er zo lang mogelijk te kunnen cashen. Hier hebben we niets aan, ze houden zich zelf in stand. De Duitse deelstaat Mecklenburg-Vorpommern moest van de EU een wet op de kabelbanen maken, op straffe van een boete van ongeveer 750.000 e per dag indien ze in gebreke bleven. Nu is de hoogste berg in deze deelstaat acht meter. Ziet u de waanzin die dit soort gasten verspreiden.
  Dit zijn de kapitaalvernietigers in Europa.

  Like

 12. nieuwsbreker zegt:

  De politiek en media schuiven deze moord op Marianne Vaatstra door 2 assielzoekers onder het tapijt. http://nieuwsbreker.wordpress.com/2013/11/06/wim-dankbaar-zojuist-genaaid-op-tv-door-de-wereld-draait-door-in-vaatstra-zaak/ Peter R de Vries loog alles bij elkaar gisteren bij De Wereld Draait Door.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s