Amerika zweeg over het afbranden van 80 kerken en Koeweit renoveert ze!

Egypt church burning3

Nagi William, chef-redacteur van de Koptische krant “Almaschahier” zei: “Het is héél merkwaardig dat Amerika en de EU, die verontwaardigd waren toen er een kerk tijdens de periode Moebarak in brand werd gestoken, zich in dodelijk stilzwijgen hulden toen er meer dan 80 kerken in brand werden gestoken. Intussen stelt Koeweit de Kopten geld ter beschikking om hun kerken te renoveren, die van 14 tot 16 augustus 2013 door de Moslimbroeders en de aanhangers van de afgezette Mohammed Morsi geplunderd en helemaal platgebrand werden. Veldmaarschalk Abd Alfatah Al-Sissi gaf toestemming om in één keer alle kerken te renoveren respectievelijk opnieuw op te bouwen.

Het is de zwaarste dag in de geschiedenis van Egypte! Want het is de eerste keer dat er zoveel kerken in één keer werden verwoest en in brand gestoken. Gamal Abd Al-Nasser gaf de Kopten ongeveer 100.000 Egyptische Pond staatssteun om de huidige Sint Marcuskathedraal in Cairo te bouwen. Zijn opvolgers Anwar Saddat en Hosni Moebarak beloofden kerken per presidentieel decreet te laten bouwen. Tijdens de 1-jarige heerschappij van de Moslimbroeder Morsi werden alleen al in de laatste vijf maanden voor hij werd afgezet meer dan 14 kerken in brand gestoken! Daarom is het juist om op dit moment de leuze te vertegenwoordigen: “Ga terug naar jullie landen!” Daarmee worden de moslimbroeders en de landen bedoeld die zich bemoeien met de aangelegenheden van het Egyptische volk.

Screenshot_14

Dan moet er nog een woord gericht worden tot Obama, die Egypte bedreigt! Wij zeggen tegen hem: “Egypte heeft het meest gecultiveerde volk in de regio. Het Egyptische volk is zelfs zelfbewuster dan het Amerikaanse. Het lukt geen enkel land Egypte te bedreigen. Want de Egyptenaren hebben de wil om zelfs zoals de oude farao´s de wereld te beheersen!” Tenslotte zei William: “De activisten die de conferentie ´De Kopten dagen Amerika en de EU uit´ organiseren, zouden in samenwerking met het ministerie van Toerisme, gasten uit de hele wereld moeten uitnodigen een bezoek te brengen aan Egypte en het volgende kerstfeest mee te maken om het toerisme in ons geliefde land te stimuleren, waar ook miljoenen Kopten van leven.”

Aartsbisschop Bischoy Mansour, herder van de kerk van de heilige maagd Maria en van de heilige Marcus in Alnahdaa en vertegenwoordiger van de Koptische kerk bij de conferentie “De Kopten dagen Amerika en de EU uit”, richtte een boodschap tot Amerika en Europa.

Screenshot_17

De Koptische aartsbisschop zei: “Jullie spelen met het vuur dat jullie zal verbranden!”

Verder zei hij: “Het gedachtegoed van de Moslimbroederschap is egoïstisch en terroristisch. Ze misbruiken alles en iedereen om hun doelen te bereiken. Zelfs hun beste bondgenoten, de salafisten, hebben ze in de steek gelaten, nadat ze deze stroming voor hun eigen doelen gebruikt hadden. Wanneer deze ideologie over Egypte zou heersen, dan zal dat niet alleen ten koste gaan van Egypte, maar van de hele wereld. Het Ottomaanse gedachtegoed heerste een bepaalde periode en verdween. Datzelfde geldt voor de Moslimbroeders en hun ideologieën, die in Egypte vernietigd worden. Want ze zijn uitermate gevaarlijk; voor de hele wereld. Amerika moet zich de islamitische terreurorganisatie Al Qaida herinneren. De VS lieten deze terreurorganisatie vechten tegen de Russen in Afghanistan en later vocht ze tegen de VS.”

Screenshot_18

Bron:

http://koptisch.wordpress.com/2013/08/24/amerika-schwieg-zu-niederbrennen-von-80-kirchen-und-kuwait-renoviert-sie/

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Appeasement, christenhaat, Christenvervolging, Dhimmitude, Egypte, EU, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Kopten, Moslimbroederschap, Obama, Rotzakken, Socialisten, VS. Bookmark de permalink .

29 reacties op Amerika zweeg over het afbranden van 80 kerken en Koeweit renoveert ze!

 1. Republikein zegt:

  “When the Man comes around”.

  Johnny Cash

  Like

 2. M.A.L. Sion zegt:

  In wezen komt het steeds op hetzelfde neer. De grote vergissing. Men denkt dat er gematigde moslims bestaan. Er zijn slechts moslims die zich stil houden tot het moment dat ze vrijwillig of opgeroepen door hun imam in actie komen om de VIJAND te verslaan.
  Dat noemt men de 5e COLONNE. Deze stiekeme legermacht heeft inmiddels tientallen miljoenen deelnemers in Europa. Zij wachten tot ze aan de beurt zijn. Dan wordt het bijltjesdag.
  Bloedig als vrijwel niemand zich kan voorstellen. Wanneer? Misschien eerder dan jij denkt. Hun invasie verloopt steeds sneller en de argeloze autochtonen slapen nog steeds.
  Of ….. kunnen we toch nog een keerpunt bewerkstelligen.
  21 september – Koekamp – Den Haag.
  Ik doe mijn best om er te zijn:
  op mijn badge:
  ——————-
  M.A.L. Sion
  fan van E.J.
  ——————

  Like

  • luckybee zegt:

   Ik ook kan iemand mij vertellen welke lijn ik nemen moet om er heen met de tram te komen van Hollands Spoor uit?

   Like

   • Tiny zegt:

    Dacht dat het tram lijn 9 is. Maar er was ooit ook de mogelijkheid over te stappen en dan door te rijden met de trein naar Centraal Station, vroeger Staatsspoor geheten. Dan zijn het nog een paar 100 meter lopen. Is niet ver.

    Like

   • Reoublikein zegt:

    Dan kan je het lopend doen, richting waar de zon ondergaat, en hopelijk die tyfus bende er achteraan.

    Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Mijnheer Sion, hoe kómen wij aan zulke badges?

   Like

  • lucky9 zegt:

   Ik weet niet of het waar is, maar volgens de VTM vandaag zou de Belgische raad van state beslist hebben dat een uzi een sportwapen is met licentie. Dat en niets anders is de dunne lijn van de waterscheiding. De munitie is een andere aangelegenheid. Als het negen mm is ben ik alvast gewonnen voor dit idee. Laat ons niet naïef zijn, ik hou niet van oververhitting.

   Like

 3. HenkV zegt:

  Ik vind het uitstekend dat het huidige Egypte fel van zich af bijt als het om het belachelijke standpunt van de EU en de Verenigde Staten gaat. Wat mij enorm fascineert is dat in in dit bericht gezegd wordt dat Koeweit financiële steun verleent bij de wederopbouw of renovatie van vernielde of beschadigde Koptische kerken. Koeweit is namelijk ook actief betrokken bij financieringsoperaties van allerlei islamitische zendingsactiviteiten in Europa!

  Dat men steun verleent aan de koptische kerk maakt duidelijk dat Koeweit de moslim broederschap niet goed is gezind en die beweging hoogstwaarschijnlijk als een bedreiging voor hun land beoordeelt.
  De steun aan de Egyptische christelijke gemeenschap wordt dan niet zozeer een teken van sympathie voor de christelijke opvattingen, dan wel steunverlening aan een niet onbelangrijke , mogelijke bondgenoot in de strijd tegen de broederschap.

  Vermoedelijk nemen meer landen in de regio dit standpunt in en dan wordt de pro broederschap politiek van de EU en de Obama regering helemaal absurd!
  De moslim broederschap is inderdaad een beweging die de verbreiding van de zuivere islam met alle middelen wil bewerkstelligen, precies zoals men in de conferentie ”“De Kopten dagen Amerika en de EU uit”!
  En daarom wordt het tijd dat wij eens en voor altijd een leugenachtige ballon doorprikken:
  De westerse beschaving en de ”zuivere islam ” zijn niet verenigbaar, omdat ze qua opvattingen en intenties werkelijk elkaars tegenpolen zijn!

  Wie dat niet begrijpt is of achterlijk, of kwaadwillig..
  Ik vrees dat beide kwalificaties op gaan.
  Niemand kan nu nog om een pikzwarte waarheid heen: het westen collaboreert met de islam op een misdadige wijze.
  Ieder mens met een geweten MOET de oorlog verklaren aan de politiek correcte ziekte.

  Like

 4. Joost Visser zegt:

  Het is toch opmerkelijk hoe schizofreen de moslims zijn. Zitten ze in een underdogpositie dan rollen de tranen uit hun ogen en zijn zeer verontwaardigd dat er kleine onschuldige kinderen het slachtoffer zijn.Alle leed van de wereld is uit hun ogen af te lezen wat de werlld hen aandoet. Maar…als ze in een machtspositie zitten, komt er zo’n ongelooflijke waanzin en haat in hun ogen en vermoorden kinderen alsof het niets, laten ze als kindsoldaat vechten en gebruiken ze als menselijk schild, alles in de naam van allah.

  Ook zijn ze enorm gebrainwasht. Roept er een ‘allah akhbar’ roepen ze dat gelijk allemaal. Helemaal geconditioneerd. Heeft mij een keer het leven gered. Al weer dertig jaar geleden (jawel, toen al) had ik een beetje mot met een marokkaantje op een brommer. Binnen twee minuten stonden er vijf, twee met duidelijk en mes tussen de riem. In een opwelling riep ik ‘allah akhabar’, en nog eens met twee handen omhoog. Daarna nog eens met een bezieling in mij die ik van mijzelf niet verwacht had. Ze deden allemaal in trance mee en voor ze het in de gaten haden was ik al vijftig meter verder gesprint naar mijn auto.

  Met zo’n mentaliteit zou je toch zeggen dat erop psychologische oorlogsvoering toch een oorlog te winnen moet zijn?

  Like

 5. Jade zegt:

  Wat ik mij zo afvraag, kunnen we hier spreken
  over een sigaar uit eigen doos???

  Like

 6. Tom Hendrix. zegt:

  Natuurlijk zwijgen de Amerikanen en de EU, over het massaal in brand steken van christelijke kerken. Want dat doen hun “lieve mossels”, en volgens de verrader Obamadrama en zijn hielenlikkers in Europa, doen dat de HAATBAARDEN uit liefde hoor. Ies koeltoer van volgers van het haatboek de koran.

  Like

 7. Jan zegt:

  77% van alle terreur in VS na 9/11 gerelateerd aan de islam

  The CI Centre identified 148 domestic terror plots since 2001. Of those, 114 were motivated by the radical Islamist “Salafist doctrine.” That’s the CI Centre’s terminology for those “motivated by Caliphate doctrine.” So among the nearly 150 domestic terrorist plots, 77 percent were motivated by radical Islam.
  http://www.investigativeproject.org/4134/study-shows-radical-islamist-dominance-in-terror

  Zal voor Europa niet anders zijn

  Like

 8. Tom Hendrix. zegt:

  @Jan: 09.05. uur. Dat geloof ik direct Jan. Deze levensbedreigende ideologie ISLAM heeft in 1400 jaar tijd 278 miljoen slachtoffers gemaakt. Dat is zelfs dictators als Hitler,Pol Pot,Mao, Stalin,en Castro niet gelukt. Voorwaar een prestatie van jewelste, van deze zgn. “religie van de vrede”. Mag ik een teiltje, ik moet moveren bij het woord moslim…..

  Like

  • Joost Visser zegt:

   278 miljoen. Bron?

   Niet te eenzijdig.

   De christenen en katholieken kunnen er ook wat van. Wikipedia:Nadat Columbus de Amerika’s had ontdekt stuurde Spanje al snel expedities uit om de Nieuwe Wereld te veroveren en te evangeliseren. Aanvankelijk mishandelden veel conquistadores de inheemse bevolking van de regio op gruwelijke wijze. De indianen werden gedood, misbruikt en tot slavernij gebracht en hun steden werden vernietigd. Hierdoor zijn veel culturele centra van onder meer de Inca’s en de Azteken verdwenen

   Spaanse inquisitie: Tijdens de ondervraging van de beschuldigde kon de Inquisitie gebruikmaken van marteling, maar hier werd niet altijd gebruik van gemaakt. Marteling werd voornamelijk gebruikt in de 16e eeuw tegen de verdachten van jodendom en van protestantisme. Volgens sommige historici werden tussen 1575 en 1610 ongeveer een derde van de verdachten daadwerkelijk gemarteld.[7][8] Marteling werd altijd toegepast om een bekentenis te verkrijgen, niet als straf en werd ook toegepast op kinderen en ouderen.

   Like

   • Tom Hendrix. zegt:

    @Joost Visser: 21.58. uur, op 25/8. Een bron voor mij is geweest het boek van de auteur: IBN WARRAQ- ” Weg uit de Islam- Getuigenissen van Afvalligen”, uitgegeven door Meulenhoff pers- ISBN 978 90 290 8153/ NUR 717. Verder eens met uw reactie over de waanzin van de martelingen door de Inquisitie, die ook ik met NADRUK VERWERPELIJK vind. Maar het grote verschil Hr. Visser is, dat wij na de Reformatie, in de 18e eeuw de VERLICHTING hebben gekregen, terwijl de nazi-ideologie der ISLAM/KORAN zo een verlichting NOOIT zal meemaken.

    Like

   • Joost Visser zegt:

    Zal het boek eens bestellen (en lezen). Het verschil tussen de islam en de andere grote stromingen, chrisenen, katholieken en hun afgeleiden, boedhisten en zo meer is, dat er een aardse verbindig bestond, bestaat tussen het bovenaardse en het hier beneden en met symbolen. Helige boeken geschreven door mensenhanden en geinterpreteerd door mensen. Vertegenwoordiger op aarde, Paus. De eerbied voor de overledenen (boedhisme). Met andere woorden er bestond een verbinding tussen het hogere en het lagere en die verbinding had te leven met het lagere, zijn plek krijgen.

    De islam heft een boek die een krijgsheer ´doorgekregen’ heeft van het hogere, dat boek ook aanpast wanneer het hem uitkomt (pedofilie toe laten staan omdat hij dat wil, om maar iets te noemen) en dat is het dan. Dus geen tussenschakel tussen het hogere en het lagere en dan blijft het dus steken in het verleden en enige aanpassing in een evoluerende wereld is dan kansloos.

    Wat mij ontzettend tegenstaat is dat democratie een uitvindng van het westen is en dat dat haram is. Maar in de tussentijd kiezen ze voor de phhhvuuuuduuuhaaa en zitten er moslims in gekozen fora. Dat ze democratie in Egypte willen is een gotspe. En zo kan ik nog wel verder doorgaan met het misbruiken van westerlijke instellingen die tegenstrijdig zijn in hun ideologie. (Oh ja, je mag er gebruik van maken om de vijand te verslaan, zo os er altijd wel een smoes)

    Like

 9. Tom Hendrix. zegt:

  Oei, het is vomeren i.p.v. moveren!

  Like

 10. Jaantje zegt:

  lol Joost Visser helaas gaat die vlieger niet op bij deze slachters je moet van de juiste zuivere soort Islam zijn anders word het alsnog hakbar ondanks je Allah Akbar geroep.

  Like

  • Joost Visser zegt:

   Ook de misionarissen hebben een tijd gehad van of geloven of je kop eraf. Latijnsamerika, afrika. Ook de katholieke kerk heeft te vuur en te zwaard geprobeerd de wereldheerschappij te verkrijgen m.b.t. het geloof. Door ferme tegenkrachten is dat niet gelukt. Dezelfde ferme tegenkrachten hoop ik dat die ontwikkeld worden om de wereldhehemonie van de Islam te breken.

   Eienlijk is ieder geloof wat fanatiek met het wapen in de hand zijn wil op wil leggen aan andersdenkenden een schaamte voor de mensheid. Tolerantie zou toch veel meer in onze aard moeten liggen, al is het maar uit zelfbeschermig om uitwassen te voorkomen.

   Doet en ander niet dat u niet wilt da u geschiedt, toch?

   Maar helaas.

   Like

   • Helena zegt:

    Toch altijd (en steeds maar weer kom ik er op terug), ONDANKS wat de bijbel leert en
    altijd weer DANKZIJ wat de koran voorschrijft.
    Fout bezig/zonde versus goed bezig/paradijs waardig.

    Like

   • Tom Hendrix. zegt:

    @Joost Visser: 07.56. uur. Helemaal met U eens Joost. En dat zeg ik vol overtuiging, en ook als volger van Christus. Staat en Kerk dienen gescheiden te zijn, om de vreselijke toestanden uit de middeleeuwen nooit meer te laten terugkomen. En wat de katholiele kerk betreft, heeft U ook een punt terzake hun met geweld opdringen van het RK. Nergens heeft Jezus gezegd, dat het GELOOF met GEWELD diende te worden opgedrongen. Zijn woorden waren wat dat betreft duidelijk: “gaat tot het uiteinde der aarde en onderwijst alle volkeren”. En daarbij heeft hij zeker niet gezegd dat dat met GEWELD moest! Ik ben heel tevreden met de seculiere staat, de garantie- tot zover ze niet tegemoet komen aan de islam- voor een harmonieus samenleven. De grote ellende is echter de ISLAM!

    Like

 11. Jan zegt:

  Er was een groot verschil tussen de Spanjaarden en de rest van Europa dat katholiek was. De Spaanse clerus greep naar dezelfde middelen als de moslims, namelijk iedereen vermoorden die niet-Christelijk/Rooms was. De Spaanjaarden hebben ook nooit een wereldrijk opgebouwd zoals de Britten. Toen het goud op was was het met de macht van Spanje gedaan. Spanje terroriseerde bevolkingen en landen en plunderde zoals moslims dat doen tot de dag van vandaag: parasiteren en vervolgens menen dat je een supermacht bent dat iets heeft gepresteerd. De Spaanse Inquisitie was een kopie van de sharia-rechtbanken in Pakistan en elders.

  Like

 12. Jan zegt:

  De vrienden van ‘onze’ socialistische regering vernielen Koptische kerk.
  (video is van 14 augustus)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s