Batman

Screenshot_22

Frank Miller draagt grafische roman op aan vermoordde Theo van Gogh. Comic-cartoonist Frank Miller, die vooral bekend is van zijn Batman-comics, is ook begonnen aan de zogenaamde “graphic novel”. Een van de nieuwste, “Heilige Terreur”, is opgedragen aan filmmaker Theo van Gogh, die werd vermoord door een islamiet in Amsterdam in 2004. Frank Miller zei naar aanleiding van de 10e verjaardag van de aanslagen op het World Trade Center:

“Voor de eerste keer in mijn leven weet ik hoe het voelt om een met een existentiële bedreiging te worden geconfronteerd. Ineens realiseerde ik me waar mijn ouders het al die jaren over hadden. Patriottisme. Ik denk nu dat het geen sentimentele, oude vorm van verwaandheid is. Ik geloof dat patriottisme centraal staat ten opzichte van het overleven van een natie. Ben Franklin zei het: “Als we niet elkaar aan elkaar hangen, zullen we allemaal afzonderlijk hangen”.

Bij het uitkomen van het boek was er over “Holy Terror” o.a. dit commentaar van Spencer Ackerman in Wired:

“Frank Miller doet de dingen niet half. Een van de echte “comic-book” groten, hij heeft enkele van de meest bijzondere verhalen gemaakt die de kunstvorm echt recht doen. Dus is het misschien logisch dat hij nu een van de meest verschrikkelijke, aanstootgevende en wraakzuchtige strips aller tijden heeft geproduceerd… Millers “Holy Terror” is een aanklacht tegen de islam, volkomen ongeïnteresseerd in elke nuance of empathie ten opzichte van 1,2 miljard mensen die hij laat samenvallen met enkele moorddadige samenzwering theoretici”.

Bron en auteur: Snaphanen

http://snaphanen.dk/2013/08/24/video-ahmed-akkari-i-trykkefrihedsselskabet/

Zie ook voor de tekeningen Sort Sonofon:

http://sortsonofon.blogspot.dk/2013/08/frank-miller-dedikerede-grafisk-roman.html

Vertaald uit het Deens en Engels door:

Vederso

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, Terrorisme. Bookmark de permalink .

19 reacties op Batman

 1. felix zegt:

  Waar is “holy terror” verkrijgbaar, misschien in het Nederlands of Engels?
  Lijkt me wel interessant.
  Jack Terrible, kom er maar in !!! 😉

  Like

 2. “Theo van Gogh werd vermoord door een godsdienstwaanzinnige. Er lopen daar zo’n beetje één miljard van rond op de aarde.”

  Like

  • win zegt:

   pardon mr terrible,
   bouyeri is geen godsdienstwaanzinnige maar een wetsgetrouwe moslim,

   win

   Like

   • @win; dat maakt in dit geval geen verschil. Als je het de hele dag over Jezus hebt, dag in dag uit, word je ook een godsdienstwaanzinnige genoemd door de normale Nederlanders. En als je wat ziet in de oorlogsplannen van Mohammed en Allah, opgeschreven in de koran en aanverwante geschriften, ben je ook een godsdienstwaanzinnige volgens de normale Nederlanders. Zo als het er op dit moment uitziet staan alle moslims en moslimvrienden 100 procent achter ‘profeet’ Mo… een moordlustige pedofiel en koppensneller…

    Like

 3. Th.M. van Baarle zegt:

  Niet het immense aantal aanhangers van de Islam bepaalt de geloofwaardigheid en het respectabel zijn maar het karakter van de ideologie.
  De Islam is naar eenvoudig beredeneerbare maatstaven, inhumaan, gewelddadig, bedrieglijk door het taquyya-gedrag, bedreigend voor de totale mensheid in verband met de wens tot een alomvattend wereldkalifaat. De optelsom van deze niet complete verzameling is CRIMINEEL.
  Het is een criminele organisatie die VERBODEN moet worden.

  Like

 4. Jade zegt:

  Die Frank Miller heeft een gezonde kijk op de zaak…
  Een enkele reis Allah zonder onschuldige slachtoffers.

  Like

 5. Helena zegt:

  Daar is dan de volgende persoon die een fatwa aan zijn broek krijgt.
  Scherpe blik, top gozer.

  Like

 6. guusvelraeds zegt:

  Millers “Holy Terror” is een aanklacht tegen de islam, volkomen ongeïnteresseerd in elke nuance of empathie ten opzichte van 1,2 miljard mensen die hij laat samenvallen met enkele moorddadige samenzwering theoretici”.

  Volkomen ongeïnteresseerd in elke nuance, wordt er gezegd. Ik vraag me al jaren af waar ik die nuance moet gaan zoeken. Kijk je echter rond in alle landen waar de islam een hoofdrol speelt dan slaat het geweld, de onderdrukking, de onverdraagzaamheid en het islamitisch ranzig corrupt systeem je overal in het gezicht. Waar moet ik dan de nuance gaan zoeken? Ik zou het echt niet weten. Deze 1,2 miljard islamitische mensen valt best het een en ander te verwijten. Als ik al enige empathie opbreng dan is het voor de miljoenen islamitische vrouwen die moeten lijden onder een uiterst geraffineerd onderdrukkingssysteem waarin de verfijning zo’n hoge graad van perfectie heeft bereikt dat de vrouwen zelf zonder dat ze zich dat nog rationeel bewust zijn een mede onderdrukkende rol hebben gekregen. Dit is de meest ultieme vorm van perversie die je maar bedenken kunt. De vrouwen zelf middels sociale druk en risico op uitsluiting uiteindelijk zover krijgen dat ze ingeschakeld kunnen worden in het proces van onderdrukking van hun eigen gender genoten. Het zijn de vrouwen die het initiatief nemen tot vaginale mutilatie en het zijn ook vaak de vrouwen die een handlanger rol spelen in de honderdduizenden eerwraak gevallen. Bij een systeem dat een zo lage graad van morele ontwikkeling heeft bereikt is elke vorm van nuance als je die al zou willen aanbrengen een misdaad tegen het algemene rechtsgevoel en respect voor de mens als vrij individu. Nuance aanbrengen in de islam is “”not done”” omdat dit alleen een vertroebeling teweeg brengt in je zicht op de reële meedogenloze islam zoals die zich elke dag manifesteert aan miljoenen moslims en niet moslims. Het genuanceerd wegkijken van de islam en het willens en weten vervormen van feiten over de islam door de moreel hogere neemt met de dag steeds pijnlijkere vormen aan. Vanmiddag op het radio journaal wordt zonder een trilling in de stem verteld dat rebellen troepen van Boko Haram in Noord Nigeria voor de zoveelste maal een vijftig tal mensen hebben vermoord. De nuance waar ik dan van hou zou de volgende zijn. In Noord Nigeria hebben vandaag islamitische jihadisten in een uiterste vorm van devotie vijftig christenen vermoord en hiermee hebben we het zoveelste bewijs dat de wereld nog steeds onophoudelijk moet lijden onder de gewelddadige islam. Ook al zijn miljoenen moslims niet gewelddadig de islam zelf is dat wel degelijk.

  Like

  • Helena zegt:

   Zoals werkelijk altijd slaat u hierbij weer volledig de spijker op zijn kop!
   Ik hoop van harte dat u uw rake analyses niet alléén op deze site ventileert.

   Like

 7. luckybee zegt:

  Een Atoompje op Mekkah en eentje op Medina , en de spook van de Islam houdt op te bestaan.Wij weten waar Allah woont,namelijk de Kaaba in Mekkah.En het mag van Jezus Christus.
  Matthéüs 7,13-23

  De smalle weg
  Foute bomen omhakken en verbranden.

  Like

 8. Tom Hendrix. zegt:

  Heel goed gedaan Mr. Miller. Hulde!

  Like

 9. G.Deckzeijl zegt:

  @Terrible: het zijn er inmiddels 2,1 miljard!! Ik hoop dat ze zich te pletter neuken binnen de eigen familiekring(inteelt, neef en nicht en zo..), dan lost het islamprobleem zich vanzelf op.Maar dan moet je wel een paar honderd jaar geduld hebben.
  Snellere methode: http://tinyurl.com/lyz7p6z
  De uitvinder: http://www.snopes.com/rumors/pershing.asp

  Like

 10. topsporter zegt:

  Frankie Millers boek Holy Terror is heel eenvoudig te bestellen, ik heb het zo net gedaan
  Gan naar amazon.uk, toets holy terror in en de rest is kinderlijk eenvoudig.

  Like

 11. Helena zegt:

  Interview met Frank Miller.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s