EU-toetredingsonderhandelingen met Oekraïne

Screenshot_7

Vermoedelijk weten de meeste EU-burgers nauwelijks iets over het land in het oosten van Europa, Oekraïne. Diegenen die geïnteresseerd zijn in politiek, regelmatig kijken naar politieke praatprogramma´s en het nieuws bijhouden, weten misschien dat daar een dictator heerst, Viktor Janoekovytsj, en dat zijn tegenstander de knappe, hitsige “vrijheidsstrijdster” met de goudblonde vlecht om haar hoofd is, Julija Tymosjenko.

En de oudere mensenredders van de oudere NGO´s zullen zich nog herinneren dat er veel te “redden” viel, dat men zich met een nucleaire catastrofe genaamd Tsjernobyl juist als Groene goedmensch aardig goed kon profileren.

Maar wat misschien maar heel weinig mensen weten: Oekraïne is vreselijk arm! Oost-Polen en Roemenië vertelden dat bij hen de economie er niet echt rooskleurig uitziet, maar dat het in Oekraïne nog erger zou zijn.

En nu moet de EU-burger wakker worden! Dit land voert toetredingsonderhandelingen met de EU!

Tymosjenko verhindert EU-toetreding van Oekraïne.

Volgens berichten in de Oekraïense media zou de lijst met eisen voor de Oekraïne om een partnerschapverdrag met de EU te sluiten uit vijf punten bestaan.

Stimme Russlands

Screenshot_2

En hier een eventuele EU-toetreding van de Oekraïne vanuit het perspectief van Rusland:

De voor het Europese economische bondgenootschap verantwoordelijke adviseur van het Kremlin, Sergej Glasjew, ziet de situatie anders. Volgens hem zijn er drie mogelijke scenario´s:

1. De Oekraïne ondertekent binnenkort een associatieverdrag met de EU; Rusland zou in dit geval zijn tolregels moeten verscherpen om een her-import van Europese goederen via de Oekraïne te verhinderen. Bovendien zou de vrije handel met de Oekraïne opgeheven en de samenwerking op terreinen zoals atoomenergie, wapenindustrie, vliegtuig- en raketbouw enz. beperkt kunnen worden.

2. Oekraïne ziet af van een aansluiting bij de EU en begint toenadering te zoeken tot de Europese structuren. In dit geval verlaagt Moskou de olie- en gasprijzen voor de Oekraïne. Alle gestarte projecten worden volledig uitgevoerd. Glasjew wijst erop dat Rusland de grootste investeerder in Oekraïne zou zijn met tot 40% van alle rechtstreekse investeringen.

3. Alles blijft bij het oude. “In dit geval zullen wij alle tot nu toe geplande programma´s op verschillende terreinen uitvoeren.”

Ria Novosti

Screenshot_3

Oekraïne

Russisch waarschuwingsschot voor EU-dromen van Kiev.

Heeft Rusland een geheim plan uitgebroed om de toenadering van de Oekraïne tot de EU te verhinderen? Deze verdenking kan niet helemaal van de hand worden gewezen. Moskou en Kiev bagatelliseren echter de zogenaamde handelsoorlog.

Deutsche Welle

Terwijl wij ons namelijk fixeren op de toetredingsonderhandelingen met Turkije, verzamelt de EU stiekem het ene armenhuis na het andere. Behalve met Oekraïne onderhandelt men ook serieus met Albanië. Terwijl iedereen in de hele EU zich bezighoudt met de twee arme leden Roemenië en Bulgarije, klaagt over de massale emigratie uit deze landen naar Duitsland, Nederland en Groot-Brittannië, is de EU ermee bezig nieuwe landen te annexeren, die er nog erger aan toe zijn dan Bulgarije of Roemenië. So what?

Screenshot_4

President Viktor Janoekovytsj van Oekraïne (links) en president Vladimir Poetin van Rusland

Bron:

http://www.kybeline.com/2013/08/23/eu-beitrittsverhandlungen-mit-der-ukraine/#more-47912

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EU, Oekraïne, Rusland. Bookmark de permalink .

22 reacties op EU-toetredingsonderhandelingen met Oekraïne

 1. Jan zegt:

  Werd tijd, ik maakte mij al zorgen.

  Like

 2. bobzelf zegt:

  Ik heb vorig jaar al doorgegeven dat De oplichters Baroso en von Rompuy , van uw aller en tevens mijn centen effe in Kiev een beleefdheids bezoek gebracht hebben , en
  ‘VOOR DE AARDIGHEID ” EFFE EEN ENVELOPJE MET 600 MILJOEN EURO HEBBEN AFGEGEVEN !!!
  DIT IS BIJ MIJN WETEN ALLEEN OP UKRAIN TV GEWEEST ( ZELF GEZIEN )
  en uiteraard nergens anders !!!!!!
  Dus als er gestemt gaat worden , is Ukraine voor natuurlijk , de nieuwe miljonairs bedoel ik dan natuurlijk !!!!
  Dus heeft brussel weer voorstemmers erbij gekocht net als kroatie !!!
  Want die miljonairs stemmen op alles natuurlijk straks VOOR !!!! brussel , zelfs zonder te weten waar het over gaat , DUIDELIJK ???????????????????
  kijk als het lukt komen er 55 miljoen, wel lieve en aardige mensen waarvan de meerderheid straatarm is , ook weer richting het westen !!
  Ze werken hier voor gemiddeld 200-250 euro permaand !!!!
  DUS ALS IEMAND NOG DENKT DAT ER GEEN STRATEGIE IN BRUSSEL IS , DAN IS DIT HET ECHTE BEWIJS , DAT WIJ ALLEN terug gaan naar 1930 , de slavernij terug , en met je pet in je hand smeken om een baantje !!!!
  DUS MOET !! EN ZAL BRUSSEL VERNIETIGD MOETEN WORDEN !!
  DUS OOK UW VRIENDEN PECHTHOLD , DIJSSELBLOEM EN RUTTE WERKEN HIER
  DUS ZONDER EEN TRAAN TE LATEN AAN MEE !!!
  DUS MOET GEERT AAN DE MACHT KOMEN , !!!!!!!

  p.s. het enige voordeel , dat ook de mooiste vrouwen ter wereld , naar het westen komen , nou dat is dan voor de mannen geen nadeel !!
  Die krijgen dan echte vrouwen te zien , jezus , jezus WAT EEN PLAATJES , en hersens
  ook nog , allemaal gestudeert , GEWELDIG !!!

  Like

  • Joost Visser zegt:

   En die dames kunnen heel snel foutloos Nederlands schrijven

   Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @bobzelf: 18.48. uur. Helemaal met je eens Bob. En de RODE TROIJKA van BRUSSEL, von Rompuy,Barosso en de SS kampbewaker Schulz, zullen niet rusten, tot hun megalomane droom is uitgekomen, de uitbreiding van de fascistisch rode EUSSR met alle armoelijders landen van Europa! Hun het VIERDE REICH, en wij totale slaven gemaakt van het politburo van Brussel. En de pinokkio Rutte, leent zich daar met plezier voor. KOTS!

   Like

 3. monty1 zegt:

  Onder punt 2 lees ik: “Oekraïne ziet af van een aansluiting bij de EU en begint toenadering te zoeken tot de Europese structuren.”
  Europese structuren, wat moet ik daaronder verstaan? En waarom begunstigt Rusland de Oekraine in dat geval? Een beetje vaag.
  Neemt niet weg dat de Europese leiders in Brussel aan totale waanzin lijden, ze zijn nietsnutten (Schultz en Barroso) met een inktzwarte kwaadaardige inslag (Van Rompuy).

  Like

 4. Republikein zegt:

  Nu China nog, gezellig toch!

  Like

 5. jaantje zegt:

  Bob die plaatjes kun je op je buik schrijven die komen niet wat er wel komt is hier al in grote mate aanwezig daar dus ook en het botst regelmatig met elkaar iets met cultuur…

  Like

  • bobzelf zegt:

   Beste jaantje , nou die plaatjes komen echt wel , zet de grenzen maar open !
   Deze dames hebben het wel gezien in Ukrain , hard werken , veel studeren ( kosteloos ) krijgen studiebeurzen , en hoeven die als ze goede cijfers halen nooit terug te betalen , dus geloof mij nou !!!
   Je moet niet alles geloven wat je hoort over Ukraine , en of ze mooi zijn ??
   Zal ik een foto van mijn afgestudeerde vriendin meesturen , 25 jaar engelse les op universiteitsniveau en met pensioen op haar 48 e ??? salaris euro 280,= per maand
   Wil je echt schrikken ?? , je vertelt dan wel U roept maar hoor !!
   EN , WHAHAHAHAHAHAHAHA, nooit hoofdpijn !!!! ,

   Like

 6. Jade zegt:

  Nog even en we staan weer aan de Wolga….
  Het wordt tijd dat de nieuwe fuhrer van het
  toneel verdwijnt.

  Like

 7. Republikein zegt:

  Mag ik deze feeërieke lesactiviteit kort verlaten om de exquise sanitaire voorzieningen hiernaast te utiliseren?

  Like

  • bobzelf zegt:

   whahahahahahahahahahaha,
   Ja en dan op het eind van het stuk over het cyber gajus , zegt de geweldige
   grapjas het volgende :
   Hij voegt eraan toe dat het voor Oekraine noodzakelijk om zich los te weken van de Russiche invloedsfeer !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! , wil het land zich ontwikkelen tot een onafhankelijke natie , whahahaha, WHAHAHAHAHAH, WHAHAHAHAHAHAHA
   WAT EEN GEWELDIG VERHAAL !!!!
   dus als ze zich losweken , dan kunnen ze daarna aansluiten bij , de geweldige
   stabiliteit brengende EU , de EURO invoeren en voor BAROSO , VON ROMPOU EN DRAGHI KNIELEN !!!!!
   NOU LEKKER OPGESCHOTEN ZOU IK ZEGGEN !!!
   en Brussel staat verder stevig in de schoenen , daar zijn geen schulden en corruptie ??????????????????????????????
   LAAT JE GLOEIENDE , GLOEIENDE , GLOEIENDE NAKIJKEN MAFKETEL !
   iN IEDER GEVAL IS VOOR HET VOLK HIER DE ZORG GRATIS ,DE ZIEKENHUIZEN GRATIS , DE TANDARTSEN GRATIS , DE KINDEREN KUNNEN GRATIS !!! STUDEREN , DE BENZINE KOST NIKS , EN DE VROUWEN ZIJN 150 X MOOIER .
   EN WIJ ALS NEDERLANDERS DAAR IS NIKS MIS , MEE ?????
   wIJ HEBBEN EEN KONINGKLIJKE FAMILIE DIE NOG NOOIT GEDEUGD HEEFT , EEN NIEUWE KONINGIN , WIENS VADER IETS HEEFT MET LEREN VLIEGEN VOOR LIEFHEBBERS .
   eN EEN OMGEKOCHTE , CORRUPTE bILDERBERG REGERING ,DIE UW DEMOCRATIE VOLLEDIG WEGGEVAAGD HEEFT !
   NOGMAALS WHAHAHAHAHAHAH, WIJ !! WETEN HET WEER BETER , WANT BIJ ONS !! IS ALLES HARDSTIKKE GOED GEREGELD !
   ZOU ZEGGEN OP GOED ROTTERDAMS ,PLEUR TOCH EFFE OP , GANDOLF
   GOHHHH wat een leuk begin van de zondagmorgen !!!

   Like

   • Tom Hendrix. zegt:

    @bobzelf: 07.40. uur. Emotioneel voel ik precies hetzelfde als in jouw reactie Bob. Het is toch niet te geloven, dat de gore vuile rode EUSSR, met zijn krankzinnige leider, de FÜHRER von ROMPUY, ook nog deze waanzin voor elkaar gaat krijgen. Snotverdomme en allemaal met medewerking alhier van de Vereniging van Dieven (vvd) en de Partij van de Afbraak (pvda). En de rest van het zooitje, demonen 66,gl,cu,sp,pvdd. Het is om te janken hoe onze VRIJHEID en WELVAART naar de KLOTEN is geholpen in goed 40 jaar tijd. Ongezien de tyfus voor het hele politieke zooitje, minus de PVV.

    Like

 8. luckybee zegt:

  De Krim is zo ver ik het weet door de Krim Tartaren bewoond,dat zijn fanatieke moslims. Die komen dan ook in de EU? toch?

  Like

  • bobzelf zegt:

   Die waren het land uitgewerkt, gegooid , hoe u het ook maar noemen wilt, en inderdaad sluipen er aardig wat terug , maar voor hoelang ???
   Nou is illigaal in Ukraine ,een wat ander illigaal dan in nederland natuurlijk, daar krijg je gelijk een uitkering en een aangekleed huis ( blijf vooral P.v.dA stemmen )
   Hier zeggen ze eerst niks , en daarna slaan ze de kop van je romp , en dan pas vragen ze wat je kwam doen !!!
   Persoonlijk zou ik ook geen lul durven roepen als de ukrainse politie langskomt , moet zeggen geeft een heeeeeel rustig gevoel ook op straat !!!
   Kunnen ze in nederland ook een voorbeeld aan nemen , Marokkaanse petjes , mutsjes en capuchonnetjes , dat lossen ze hier binnen 5 minuten voor je op .!!
   HEERLIJK !!!! ,
   tasjes roven van oude vrouwtjes ????, nou over 6 weken hebben ze dan nog een fluitje in hun oor , van de klappen die ze krijgen !!!
   En daarna worden er ook geen vragen over gesteld in de regering !!!
   whahahahahaha

   Like

   • Helena zegt:

    Ik geloof dat ik dan ook maar daar heen kom.

    Like

   • bobzelf zegt:

    Beste lieve helena, ik dacht zo’n 5 jaar geleden ook , van mijn god , wat ga ik nu meemaken ??

    Wat blijkt , corruptie ja, maar daar wordt ik niet mee lastig gevallen !!

    MAAR : ?????????????
    Corruptie in nederland , NEE TOCH ??? WHAHAHAHAHA , ZAL TOCH NIET WAAR ZIJN ZEKER ??

    graaiers , witte boorden criminelen , baantjesjagers ,die over lijken gaan , bekeuringen voor de bekeuringen ( veiligheid op de weg , laat me niet lachen )

    Een koningshuis wat in SS trouwauto’s rijdt ?
    Benno die hier en daar zijn piemel overal instak , inclusief de gevolgen
    Benno met hier en daar wat steekpenningen , TOCH ?
    Onze geliefde bea von Bilderberg , Landgenoten u kunt allemaal de typhus krijgen.
    Haar schoondochters pappie , de man met de leren vliegen cursus in 15 seconden zonder parachute ???
    Onze rasklootzakken in de regering die een dagie met Bea meemochten , en Uw mooie landje nu gewoon in het moeras gooien en een nieuwe wereldorde in elkaar willeen knutselen .

    Dus Lieve helena , laat u eens verrassen in Ukrain , wat blijkt :

    Dat ze u en mij dus al jaren van alles op de mouw spelden !!

    Ook dat lulverhaal over mevr. paardenstaart Timoschenko ,nou die mevrouw heeft hetzelfde gedaan als jullie Gerrit , ik steel als de raven Zalm !!
    Dus geld gestolen/achterovergedrukt van de burgers !
    Nou in Ukraine krijg je dan 8 jaar gevangenisstraf !!!!!!!!!!
    En in nederland mag je dan voor 710.000 euro excl bonussen op het pluche bij
    de ABN/AMRO ( die lul heeft 13 % van alle bezittingen in clusief van uw AOW en Pensioen gejat , gloeiende, gloeiende )

    Wat zie ik hier , lieve , aardige , straatarme mensen , ik kom hier de ouderwetse
    gezelligheid van vroeger weer tegen , overal , de mensen zien elkaar op straat , maken een praatje , alle mannen geven elkaar een hand en zitten buiten met een flessie bier , ( oh mijn god op de stoep met een flessie bier )
    De sociale controle , heerlijk , heerlijk, heerlijk !!!
    Ben gisteren in Kiev geweest voor UKRAIN Independant day !!!
    Natuurlijk , trommels , gezang , tanks , soldaten ,optochten , vlaggen iedereen komt weer effe kijken !!
    Onrust ??? , nada , noppes , niks , nothing , niets , rien , nichts , 2 miljoen burgers in de straten , leuk geinig en mooi ( beetje 1965 dat wel )
    Maar om er even een punt aan te draaien 6 uur in Kiev geweest tussen de honderdduizenden mensen / toeschouwers :
    0 marokkanen
    0 turken
    0 ambonnezen
    0 molukkers
    0 negers
    0 islamieten
    0 hoofddoeken
    0 burka’s
    0 roemenen
    0 bulgaren
    o polen
    0 roma;s
    0 sinti’s
    0 u noemt het maar !!!
    Dus Helena , kom eens kijken ,zou ik zeggen , en U vergeet binnen 1 dag alle zeikverhalen die U ooit gehoord hebt over Ukraine ,

    Benzine euro 0.95
    Sigaretten euro 1.10 ( marlboro ) whahahaha je zou haast weer gaan roken !
    BPM op een auto ?? nooit van gehoord !!!
    Wegenbelasting zit in de benzine prijs van euro 0.95 whahahaaha
    Ziekenhuis gratis
    Tandarts gratis
    Studeren gratis ( alleen als je goede cijfers haalt !! )
    Studiebeurs ja , hoeft ook niet terug betaald te worden !
    metro Kiev door de hele stad , euro 0,18
    Bus naar Kiev 42 km euro 0,81

    Dus al die zeikverhalen , lulverhalen , ook ik heb ze geloofd , maar ben er ondertussen wel achter , dat er geen woord van waar was !
    kom maar kijken , dikke kus x x x x

    bobzelf

    Like

 9. Jaantje zegt:

  500.000 Moslims in de Oekraïne die regelmatig botsen met de christenen en Russen.

  Like

  • bobzelf zegt:

   In de afgelopen eeuwen ????? of
   wanneer ????
   gisteren nacht of zo ??????????????????
   Kijk hier wordt niet zoveel weggehouden , in uw mooie nederland doen ze het spelletje ,
   SEE NO EVIL , HEAR NO EVIL , oftewel frommel het maar weg !
   dan is het niet gebeurd !!!!
   Hier op de TV als de Ukrainse vvd het aan de stok krijgt met de PvdA en ze slaan in de 2e Ukrainse kamer erkaars kop eraf , dan wordt dat rechtstreeks uitgezonden
   en ook in heel Europa !
   Dus u heeft een beetje eng gedroomd , ????.
   Dus waar U dit sprookje nou weer vandaan haalt , ??????????
   Kan ook zijn dat U een voorziende blik heeft en dat ze vandaag beginnen ???
   Zoals ik al zei : ze slaan hier eerst de kop van je romp , maar in WATJESLAND EN PAMPERLAND weet U waarschijnlijk niet meer wat dat is ??

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s